אני חושב שמה שהכתב אמר די נכון, ובנוסף - הוא גם אנטישמי.
עובדתית רוב מוחלט (מעל 90% לעניות דעתי) של הטסים להודו עושים זאת ע"מ לצרוך סמים בזול.
רק לפני שבוע נפרדתי זוג שטס לשם כעת בפעם השישית והם מספרים בהתלהבות שאחרי צום ארוך מסמים בארץ, יוכלו להתנסות שם שוב.
מכל מקום שומעים את זה וזה בדיוק מה שהישראלים עושים שם - צורכים סמים. עושים זאת גם בדרום אמריקה כמובן. מעטים מטריחים עצמם להצטלם עם הטאג' מאהל ע"מ לצאת ידי חובה ואלו שכן - כדי שיהיה משהו לשלוח לאבא ואמא.
מתנחלים שם בחורים ובמשך החודשיים הראשונים של הטיול, רואים את הודו דרך החלון שבתא השירותים בשל שלשולים חריפים ובשאר הזמן שוכבים במיטה עם חום גבוה. אח"כ כשהבטן נרגעת, יורד החום ויורדים 5-6 ק"ג, יש שבורחים מהמדינה ונשבעים שלא יחזרו, והשאר נשארים. השיעמום כבד בחורים הללו ועל כן, מפיגים אותו בעיקר במסיבות טבע, משחקי קלפים, חוגים (יוגה, בישול וכו') כשהכל מלווה בסמים, חלקם קשים מאוד. בתי החולים בארץ מלאים בישראלים צעירים שנדפק להם המוח בהודו ואיבדו את אישיותם (לפני שבוע היינו עדים למטורף אחד כזה שניסה להציל את שליט ונהרג, הוא נפגע לצמיתות מסמים קשים).
באשר להתנהגות של הישראלים. נכון, אנחנו גסים בד"כ. אבל - ממה שאני ראיתי, הבריטים הצעירים הרבה יותר גרועים! אבל מה? הם פריירים, ישלמו פי 10-20 על כל דבר והמקומיים עושים מהם צחוק. על כן, לא כ"כ שונאים אותם.
כבר בשעה 1700 כל הבריטים שיכורים ומנפצים בקבוקי זכוכית על הרצפה, מקללים, מרביצים וכו'. אז הישראלים מתמקחים בצורה שמתפרשת כביריונית מטעמים של הבדלי תרבויות... אפשר לחשוב.
כל הסיפור הזה, שיש קשר בין הצבא וה"רצח" לעודף המוטיבציה הזה לצרוך סמים הוא הזוי לגמרי.
אחרי תקופה של שירות ארוך, כל אחד היה שמח לחופשה כלשהי (לא שאני כ"כ מבין למה היא צריכה להיות חצי שנה, אבל זה כבר דיון אחר), עצם זה שישראלים רבים בוחרים דווקא בהודו זה מטעמי חינוך ומושלך לא מעט על האופי של מה שהולך פה בארץ בהחבא.
הודו עצמה, היא מדינה מדהימה. יש בה נופים עוצרי נשימה, תרבויות מעניינות, אנשים בעלי אופי נוח, אזורים שבהם חיים האנשים העשירים בעולם ועל כל הנ"ל, קיים גם ההיפוך הגמור.
חבל שמכל המקומות בהודו, הישראלים מוצאים את המיץ של הזבל ומשתכנים בו.