כתב נושא: עוד טרול שמאלני?  (נקרא 5288 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
עוד טרול שמאלני?
« ב- : מאי 19, 2010, 10:13:54 »
מי זה the proud arab jew? אתם חושבים שהוא בכלל יהודי? כי אני לא. הוא עכשיו מתנגד להצעה לקנות המפעלים ביהודה ושמורון ולמנוע את קריסתם הכלכלית.מישהוא יודע מי הבחור?

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
עוד טרול שמאלני?
« להגיב #1 ב- : מאי 19, 2010, 10:29:51 »
הוא שמאלני שמתחזה למישהו אחר אחרי שחסמו את המשתמש שלו פה(לא זוכר על מה בדיוק..)
אל תצביע תשפיע

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
עוד טרול שמאלני?
« להגיב #2 ב- : מאי 19, 2010, 10:32:51 »
הוא שמאלני שמתחזה למישהו אחר אחרי שחסמו את המשתמש שלו פה(לא זוכר על מה בדיוק..)
האתר שלנו מוצף לאחרונה בשמאלנים: the proud arab jew הונלוהוהו ואוהד הפועל הם כנראה רק קצה הקרחון.

מנותק רק ליברמן! חילופי שטחים!

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
עוד טרול שמאלני?
« להגיב #3 ב- : מאי 19, 2010, 13:23:50 »
אני רוצה להבהיר מספר נושאים שכבר ליבנתי עם חיים - ראשית, המשתמש הראשון שלי נחסם מחשד שהייתי משתמש אחר שבעבר היה פעיל כאן ונחסם, מאחר ואינני אותו אדם, פתחתי משתמש חדש והסברתי את הנושא לחיים. דבר שני אני יהודי מבחינת המוצא והדת שעמה נולדתי, מבחינת השקפה דתית אני אתאיסט.
קוּם הִתְנַעֵרָה עַם חֵלֵכָה
עַם עֲבָדִים וּמְזֵי רָעָב
אֵש הנְקָמוֹת הַלַּב לִחֵכַה
לִקְרַאת אוֹיַב הִכּוֹן לַקְרָב.

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
עוד טרול שמאלני?
« להגיב #4 ב- : מאי 19, 2010, 14:09:47 »
אני רוצה להבהיר מספר נושאים שכבר ליבנתי עם חיים - ראשית, המשתמש הראשון שלי נחסם מחשד שהייתי משתמש אחר שבעבר היה פעיל כאן ונחסם, מאחר ואינני אותו אדם, פתחתי משתמש חדש והסברתי את הנושא לחיים. דבר שני אני יהודי מבחינת המוצא והדת שעמה נולדתי, מבחינת השקפה דתית אני אתאיסט.
הבנו את זה שאתה יהודי.זה לא אומר שאתה מתאים לפורום.אתה מתנהג כמו שמאלנים ואף קורא לעצמך ערבי יהודי.אני חצי מזרחי גאה אבל אני לא מחשיב את עצמי לחלק ממין קופי האדם הנקרא ערבים.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
עוד טרול שמאלני?
« להגיב #5 ב- : מאי 19, 2010, 14:22:08 »
הבנו את זה שאתה יהודי.זה לא אומר שאתה מתאים לפורום.אתה מתנהג כמו שמאלנים ואף קורא לעצמך ערבי יהודי.אני חצי מזרחי גאה אבל אני לא מחשיב את עצמי לחלק ממין קופי האדם הנקרא ערבים.
הוא סתם עושה את זה בשביל לעצבן הוא ניראה לי אשכנזי בכלל..בפעמים הראשונות שהוא היה פה אם הכינוי הזה הוא קרה לעצמו "ערבי-יהודי" ואז אחרי כמה זמן בדיון מסוים הוא אמר שהוא לא ערבי אלה יהודי..
אל תצביע תשפיע

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
עוד טרול שמאלני?
« להגיב #6 ב- : מאי 19, 2010, 14:48:12 »

אחי הם לא קופים, הם לא נחותים, הם בסה"כ אויבים זה הכל.

ובקשר לשמאלנים, אין שום מטרה לדיונים אם כולם יסכימו אחד עם השני, צריך גיוון וכל עוד השמאלנים שומרים על שפה נקייה, ואגב רצוי שגם הימנים בינינו יעשו זאת, אני לא רואה בעיה בנוכחות שלהם, להפך.

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
עוד טרול שמאלני?
« להגיב #7 ב- : מאי 19, 2010, 15:10:55 »
אחי הם לא קופים, הם לא נחותים, הם בסה"כ אויבים זה הכל.

ובקשר לשמאלנים, אין שום מטרה לדיונים אם כולם יסכימו אחד עם השני, צריך גיוון וכל עוד השמאלנים שומרים על שפה נקייה, ואגב רצוי שגם הימנים בינינו יעשו זאת, אני לא רואה בעיה בנוכחות שלהם, להפך.
שמע הם האויבים הנצחיים שלנו והם הורידו את עצמם במו ידיהם לדרגת קופים ברגע שהם המציאו את האיסלאם.אני בשמחה ידון עם שמאלנים כול עוד הם שומרים על שפה נקייה אבל עם רוב השמאלנים באתר זה לא המקרה.וחוץ מזה מה נראה לך יקרה אם אתה תיכנס לפורום של שלום עכשיו ותביע דעות ימניות? יחסמו אותך על המקום,אנחנו לא צריכים להיות שונים בקטע הזה.וחוץ מזה אפשר לשמור על גיוון מספק בקרב הימניים.תראה למשל בפורום האנגלי שבו כולם ימניים ויש דיונים וויכוחים וחילוקי דיעות אינטלקטואלים על בסיס יומיומי.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
עוד טרול שמאלני?
« להגיב #8 ב- : מאי 19, 2010, 15:12:45 »
לפי חיים, אין מערכת חוקים נפרדת לשמאלנים וימניים, שפה נקייה צריכה להיות משני הצדדים. בנוסף, כמו שכבר אמרתי חיים הסביר לא פעם ששמאלנים מקובלים ואף רצויים בפורום מטעמים כאלה ואחרים.
שמע הם האויבים הנצחיים שלנו והם הורידו את עצמם במו ידיהם לדרגת קופים ברגע שהם המציאו את האיסלאם.אני בשמחה ידון עם שמאלנים כול עוד הם שומרים על שפה נקייה אבל עם רוב השמאלנים באתר זה לא המקרה.וחוץ מזה מה נראה לך יקרה אם אתה תיכנס לפורום של שלום עכשיו ותביע דעות ימניות? יחסמו אותך על המקום,אנחנו לא צריכים להיות שונים בקטע הזה.וחוץ מזה אפשר לשמור על גיוון מספק בקרב הימניים.תראה למשל בפורום האנגלי שבו כולם ימניים ויש דיונים וויכוחים וחילוקי דיעות אינטלקטואלים על בסיס יומיומי.
סליחה? לא לשמור על שפה נקייה? אתם אלה שעל בסיס יום יומי משתמשים בשפה מלוכלכת ומלאת דברי שטנה וכזבים! את הונלוהוהו לא ראיתי פעם אחת מקלל וגם את עצמי אני לא זוכר מקלל בפורום (אם כי אני לא בטוח במאת האחוזים). דווקא את רון בן מיכאל (ותקנו אותי אם אני טועה) ראיתי מתבטא בחריפות בלתי מקובלת כלפי שמאלנים.

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
עוד טרול שמאלני?
« להגיב #9 ב- : מאי 19, 2010, 15:31:37 »
לפי חיים, אין מערכת חוקים נפרדת לשמאלנים וימניים, שפה נקייה צריכה להיות משני הצדדים. בנוסף, כמו שכבר אמרתי חיים הסביר לא פעם ששמאלנים מקובלים ואף רצויים בפורום מטעמים כאלה ואחרים.סליחה? לא לשמור על שפה נקייה? אתם אלה שעל בסיס יום יומי משתמשים בשפה מלוכלכת ומלאת דברי שטנה וכזבים! את הונלוהוהו לא ראיתי פעם אחת מקלל וגם את עצמי אני לא זוכר מקלל בפורום (אם כי אני לא בטוח במאת האחוזים). דווקא את רון בן מיכאל (ותקנו אותי אם אני טועה) ראיתי מתבטא בחריפות בלתי מקובלת כלפי שמאלנים.
אתה לא טועה.אבל אצל רון זו תפועה ידועה וזה דווקא לא רע כול כך כי בניגוד אליך הוא רוצה לשמור על אדמותינו ולא להפקיר אותה לערבים.הונולוהוהו קילל הרבה פעמים את רון את נץ וגם אותי פעם אחת.היה גם את פופאי אני לא יפרט לך מה הוא אמר רק יפנה אותך למערכת הסרטונים חיים בן פסח מול השמאל הבוגדני שנמצא ברשימת הסרטונים שבאתר.תתחיל בחלק א ומיד תבין באיזו שפה בוטה הוא השתמש.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
עוד טרול שמאלני?
« להגיב #10 ב- : מאי 19, 2010, 15:38:08 »
אתה לא טועה.אבל אצל רון זו תפועה ידועה וזה דווקא לא רע כול כך כי בניגוד אליך הוא רוצה לשמור על אדמותינו ולא להפקיר אותה לערבים.הונולוהוהו קילל הרבה פעמים את רון את נץ וגם אותי פעם אחת.היה גם את פופאי אני לא יפרט לך מה הוא אמר רק יפנה אותך למערכת הסרטונים חיים בן פסח מול השמאל הבוגדני שנמצא ברשימת הסרטונים שבאתר.תתחיל בחלק א ומיד תבין באיזו שפה בוטה הוא השתמש.
אם רון מקלל אחרים שלא יצפה שלא יקללו אותו. אני בכל אופן נמנע ככול האפשר משפה פוגענית כלפי אדם או קבוצה (כלפי אידיאולוגיה אני מרשה לעצמי להתבטא כיד הדמיון הטובה עלי). האדם שחיים חשב שאני למעשה הוא פופאי (למרות שלא שמעתי את השם הזה עד שגעתי לפורום).

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
עוד טרול שמאלני?
« להגיב #11 ב- : מאי 19, 2010, 16:11:10 »
אם רון מקלל אחרים שלא יצפה שלא יקללו אותו. אני בכל אופן נמנע ככול האפשר משפה פוגענית כלפי אדם או קבוצה (כלפי אידיאולוגיה אני מרשה לעצמי להתבטא כיד הדמיון הטובה עלי). האדם שחיים חשב שאני למעשה הוא פופאי (למרות שלא שמעתי את השם הזה עד שגעתי לפורום).
קראתה את מה שהוא רשם? אתה מסכים איתי שזה לא בסדר?