כתב נושא: דיווח|מתיישבים גיבורים הציתו מסגד!! הללויה@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@כ  (נקרא 8971 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ט45

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
http://news.walla.co.il/?w=/1/1620958

כןןן ירבו!!!!!! כל הכבודדד למתיישבים עם ישראל מאחוריכם!!1 :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: O0 O0 O0

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« עריכה אחרונה: ינואר 05, 2010, 22:38:34 על ידי 9999 »

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
כרגיל מועצת יש"ע הפחדנים האלו,מקפלים את הזנב שלהם בין הרגליים ומגנים,שוב פעם אנו רואים את הפרצוף הבוגדני שלהם כמו בהתנתקות...
הם חילוניים שסתם לובשים כיפות סרוגות בשביל הפוליטיקה ולא בשביל האמונה והאידיאולוגיה.

חחח אחי קצת אסטרטגיה, הם חייבים לגנות את זה, הם הגוף שדם עם הממשלה על הכל, איך זה ייראה אם הם יתמכו בזה? קצת טקטיקה.

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד
חחח אחי קצת אסטרטגיה, הם חייבים לגנות את זה, הם הגוף שדם עם הממשלה על הכל, איך זה ייראה אם הם יתמכו בזה? קצת טקטיקה.
לדעתי,המתנחלים וכל המחנה הדתי לאומי והימין היה צריך להחרים את הבוגדים האלו כבר אחרי אחרי ההתנתקות.הם,הבית היהודי והמפד"ל לא מייצגים אותנו..הם באמת חילוניים לובשי כיפות סרוגות בשביל טקטיקה כמו שאתה אומר.רק האיחוד הלאומי,מפלגת האמת היחידה.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"דלדעתי,המתנחלים וכל המחנה הדתי לאומי והימין היה צריך להחרים את הבוגדים האלו כבר אחרי אחרי ההתנתקות.הם,הבית היהודי והמפד"ל לא מייצגים אותנו..הם באמת חילוניים לובשי כיפות סרוגות בשביל טקטיקה כמו שאתה אומר.רק האיחוד הלאומי,מפלגת האמת היחידה.

אבל הממשלה מנהלת עימם את המגעים של המשא ומתן בנוגע לפינויים וכל זה, נכון?

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
דניס הם חייבים לגנות את המהלך הזה כמו שM4A1 אמר!
אני בטוח שבפנים הם שמחים על כך לא פחות ממני וממך

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
אבל הממשלה מנהלת עימם את המגעים של המשא ומתן בנוגע לפינויים וכל זה, נכון?

כן, והתפקיד שלהם זה לחזק את הממשלה מבפנים ולסייע לממשלה ליישם את הגזרות שלה באופן יותר קל. מרצון.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
כן, והתפקיד שלהם זה לחזק את הממשלה מבפנים ולסייע לממשלה ליישם את הגזרות שלה באופן יותר קל. מרצון.

אז מדוע המתיישבים ביהודה ושומרון לא מחליפים אותם או משהו?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

אז מדוע המתיישבים ביהודה ושומרון לא מחליפים אותם או משהו?

אתה במקרה חי בסובייט הלבנטיני או שאתה גר במעין פנטזיה דמוקרטית?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

מועצת פשע לא חייבת לגנות כלום. מנהיגים אמיתיים לא מגנים יהודים טובים בשום פנים ואופן. או לשבח או לשתוק. אם אי אפשר לשבח בגלל החוקים הבולשביקים, אז צריך לשתוק.

ואסור שיהיה קשר כלשהו עם ממשלת פיפי כל עוד שיש גירושים והקפאה. לא להפגש. רק להתנגד בשטח ולסרב לשתף פעולה. אם היו עושים זאת, הממסד לא היה יודע מה לעשות. כי אם מאות אלפי מתישבים מסרבים להפגש או לשתף פעולה, זה כבר מצב של תוהו ובוהו. הממסד פוחד מתוהו ובוהו יותר מכל דבר אחר. פיפי הלחיץ היה משלם לנו רק כדי לקנות מפגשים עם המתישבים, כמו שהוא משלם כדי להפגש עם המוסלמי ברק חוסיין אוסמה או כדי להפגש עם המחבלים המוסלמים הנאצים של פת''ח.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

אתה במקרה חי בסובייט הלבנטיני או שאתה גר במעין פנטזיה דמוקרטית?

חחחח מה קשור? הרי המועצה הזו מן הסתם מורכבת ממתיישבים, אין שם יותר מדי חילוקי דיעות, איך קרה שדווקא "הבוגדים" הללו הם בשלטון?

וחיים את האידיאולוגיה אני מבין, אבל בפועל זה הרבה יותר קשה, הם בסה"כ תלויים בממשלה במידה לא מועטה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

חחחח מה קשור? הרי המועצה הזו מן הסתם מורכבת ממתיישבים, אין שם יותר מדי חילוקי דיעות, איך קרה שדווקא "הבוגדים" הללו הם בשלטון?

וחיים את האידיאולוגיה אני מבין, אבל בפועל זה הרבה יותר קשה, הם בסה"כ תלויים בממשלה במידה לא מועטה.

לא, זו עדיין מועצה, מועצה זה "בחירות" כביכול, כמעט כל אנשי המעמד הגבוה שם הם שתולי שב"כ/בג"ץ במקרה הטוב.
אין להם שום אידיאולוגיה, הוכח בעמונה ובגוש קטיף. אם הם באמת היו אנשים בעלי אידיאולוגיה, הם היו מבינים שהממשלה תגרש אותם גם אם הם יהיו נחמדים, הקטע האלטרואיסטי לא עובד כאן והם ממשיכים עם אותו הקו. 

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« עריכה אחרונה: ינואר 05, 2010, 22:39:15 על ידי 9999 »

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
דיווח|מתיישבים גיבורים הציתו מסגד!! הללויה@@@
« להגיב #13 ב- : דצמבר 11, 2009, 13:02:53 »
בס"דנכון מאוד! סוף סוף תגובה חזקה! אני שונא את הבוגדים המלוכלכים האלו,מועצת פשע,הם נוכלים מתועבים שבגדו בנו בהתנתקות,הם לא מייצגים אותי בממשלה וגם אני לא צריך שהם יתרפסו וינשקו לביבי את הישבן בשמי,ימח שמם! שיסתמו את הפה ולא יתערבן,חבורת פחדנים,הם לא מייצגים את המחנה הימיני כולו ובטח שלא את המתנחלים והמחנה בדתי לאומי,המתנחלים מתעבים אותם.

תגובה מהלב, אמיתית ומתארת בדיוק את המציאות.
זה מה שהורגש גם בהפגנה שלשום שבה נכחתי. :V:  :V:  :V:

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שיתביישו להם המציתים למה הם לא קראו לי לעזור להם אני עצבני......

סתם כל הכבוד לגיבורים  O0  O0  O0  O0  O0   O0

אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

כל הכבד להם!!!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

המחלקה היהודונית של השב"כ.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני שמח לראות שיש יהודים שמכירים בצורך למגר את האיסלאם מארץ הקודש.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
המחלקה היהודונית של השב"כ.

המחלקה הפרנואידית של רגשות האשם הימניות.

מנותק ט45

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
המחקה לענייני אוטו-אנטישמיות

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

?

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
חחח תכלס..

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ח"כ מיכאל בן-ארי (האיחוד הלאומי) סרב לגנות את הצתת המסגד, וטען: "מי שמבקש למחוק את העם היהודי, שלא יצפה שנזדהה עם סמליו ועם מוקדי ההסתה שלו".

מציתי המסגד ריססו במסגד ובסביבתו כתובות בעברית, ובהן "תתכוננו לתג מחיר", "נקמה" ו"ד"ש מאפי". שר הביטחון אהוד ברק הורה לאנשי מערכת הביטחון לפעול למעצר האחראים למעשה ולמצות עימם את הדין.

ח"כ בן ארי, שבצעירותו היה חבר בארגון "כ"ך", סירב לגנות את המעשה, והודיע: "הדמעות שלי נגמרו כאשר החברים שלי נרצחו בידי האויב הערבי. את הגינויים שלי סיימתי כאשר בתי הכנסת נשרפו בגוש קטיף".

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/977/727.html

כל הכבוד להרב בן ארי!  O0

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

חייבים להבהיר את עמדתנו.
הערבים הנאצים מנסים לבצע שואה נגד עם ישראל מעל 100 שנה. הערבים הנאצים כבר רצחו אלפי יהודים חפים מפשע בדם קר.
אנו לא מגנים יהודים טובים. נקודה.
אך אנו שומרי חוק ואנו מתונים. לכן, אנו רק פועלים בתוך מסגרת החוק ומציעים שאחינו יפעלו בתוך מסגרת החוק גם כן.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

בס''ד

חייבים להבהיר את עמדתנו.
הערבים הנאצים מנסים לבצע שואה נגד עם ישראל מעל 1,300 שנה. הערבים הנאצים כבר רצחו אלפי יהודים חפים מפשע בדם קר.
אנו לא מגנים יהודים טובים. נקודה.
אך אנו שומרי חוק ואנו מתונים. לכן, אנו רק פועלים בתוך מסגרת החוק ומציעים שאחינו יפעלו בתוך מסגרת החוק גם כן.