כתב נושא: סקר: 48% מהגרמנים אנטישימיים  (נקרא 7001 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
סקר: 48% מהגרמנים אנטישימיים
« להגיב #1 ב- : דצמבר 06, 2009, 18:40:46 »
בס"ד

מה ציפית שהמדינה הזאת לא יהיו בה הרבה אנטישמים ואני לא בטוח שזה 48 אחוז נראלי אפילו יותר.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : דצמבר 06, 2009, 18:46:21 »
בס''ד

לפחות 90% מהגרמנים אנטישמים. כי הם תומכים בערבים שרוצים להשמיד את עם ישראל בעוד שואה. מי שתומך בערבים הנאצים הוא אנטישמי. כי אין דבר יותר אנטישמי מהשמדת ישראל ח''ו.

מנותק אשי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : דצמבר 06, 2009, 18:57:51 »
בס''ד

לפחות 90% מהגרמנים אנטישמים. כי הם תומכים בערבים שרוצים להשמיד את עם ישראל בעוד שואה. מי שתומך בערבים הנאצים הוא אנטישמי. כי אין דבר יותר אנטישמי מהשמדת ישראל ח''ו.
אמת.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : דצמבר 06, 2009, 21:23:53 »
בס''ד

רגע חיים לא ממש מדויק, הסיבה שהם תומכים בערבים היא שאנחנו היהודים לא מנהלים מלחמת הסברה כמו הערבים, אנחנו מראים תמונות של הפלייירים שאנחנו מחלקים להם להתפנות והם מראים ילדים מתים, אנחנו צריכים להראות גם תוצאה של קסאם שנוחת בחדר ילדים דברים כאלו ואז המצב יהיה מאוזן, הם לא תומכים בערבים כדי להשמיד את ישראל, הם באמת ובתמים וקשה להאשים אותם חושבים שאנחנו הרעים. וזו אשמתנו, הטמטום שלנו.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : דצמבר 06, 2009, 21:28:42 »
בס"ד

כותרת לא נכונה. 48% מהגרמנים כנים.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : דצמבר 06, 2009, 21:29:17 »
רגע חיים לא ממש מדויק, הסיבה שהם תומכים בערבים היא שאנחנו היהודים לא מנהלים מלחמת הסברה כמו הערבים, אנחנו מראים תמונות של הפלייירים שאנחנו מחלקים להם להתפנות והם מראים ילדים מתים, אנחנו צריכים להראות גם תוצאה של קסאם שנוחת בחדר ילדים דברים כאלו ואז המצב יהיה מאוזן, הם לא תומכים בערבים כדי להשמיד את ישראל, הם באמת ובתמים וקשה להאשים אותם חושבים שאנחנו הרעים. וזו אשמתנו, הטמטום שלנו.
בס"ד

אתה טועה כי אנחנו מצלמים הרבה נפילות של רקטות קסאמים בשטחיי ישראל לכל העולם כדיי להראות ולהסביר להם איך תושביי הדרום חיים.
פשוט בגרמניה יש נאציזם המשכיות של היטלר ימח שמו וזכרו והם נקראים "מעריצים" שלו ולכן הם נגד ישראל,ויש עוד הסבר לזה בגלל שהערבים משתלטים על כל אירופה לאט לאט ואירופה עושה את עצמה לא מרגישה אבל היא יודעת ומרגישה את זה טוב,אבל הם לא עושים עם זה שום דבר כי פשוט הם פוחדים מהערבים,לאט לאט אירופה יראו מזה כשיש רוב ערבים הם יראו מעשה ברבריות ורצח ופיגועים.
בגרמניה הנאצית ואני תמיד יקרא לה נאצית יש מלא אנטישמים ונאצים וכמו שאמרתי יותר מ48%.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : דצמבר 06, 2009, 21:32:09 »
בס"ד

אתה טועה כי אנחנו מצלמים הרבה נפילות של רקטות קסאמים בשטחיי ישראל לכל העולם כדיי להראות ולהסביר להם איך תושביי הדרום חיים.
פשוט בגרמניה יש נאציזם המשכיות של היטלר ימח שמו וזכרו והם נקראים "מעריצים" שלו ולכן הם נגד ישראל,ויש עוד הסבר לזה בגלל שהערבים משתלטים על כל אירופה לאט לאט ואירופה עושה את עצמה לא מרגישה אבל היא יודעת ומרגישה את זה טוב,אבל הם לא עושים עם זה שום דבר כי פשוט הם פוחדים מהערבים,לאט לאט אירופה יראו מזה כשיש רוב ערבים הם יראו מעשה ברבריות ורצח ופיגועים.
בגרמניה הנאצית ואני תמיד יקרא לה נאצית יש מלא אנטישמים ונאצים וכמו שאמרתי יותר מ48%.

מה שאמרתי רלוונטי גם לגרמניה לכלל אירופה וגם לכלל העולם, תסתכל על זה ככה, כצופה מהצד, מה יותר יזעזע אותך? לראות טיל נוחת בסלון של משפחה, או לראות ילדים בלי ידיים ורגליים וחלקי גופות? התשובה ברורה. ההבדל הוא שלנו יש צילומים כאלה גם הדברים הללו קורים אצלינו, שלא לדבר על הזוועות שנראו בפיגועי אוטובוסים, אבל אנחנו "הומניים" ו"נאורים" מדי כדי להשתמש בזה ולהראות את זה לעולם. ופה הבעיה.

אם תשאל באוסטרליה במי הם תומכים בנו או בפלסטינים, מיעוט יבחר בנו, מהסיבה הזו בדיוק, הם מאמינים למה שהם רואים ואנחנו לא מראים כלום.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : דצמבר 06, 2009, 21:35:04 »
מה שאמרתי רלוונטי גם לגרמניה לכלל אירופה וגם לכלל העולם, תסתכל על זה ככה, כצופה מהצד, מה יותר יזעזע אותך? לראות טיל נוחת בסלון של משפחה, או לראות ילדים בלי ידיים ורגליים וחלקי גופות? התשובה ברורה. ההבדל הוא שלנו יש צילומים כאלה גם הדברים הללו קורים אצלינו, שלא לדבר על הזוועות שנראו בפיגועי אוטובוסים, אבל אנחנו "הומניים" ו"נאורים" מדי כדי להשתמש בזה ולהראות את זה לעולם. ופה הבעיה.

אם תשאל באוסטרליה במי הם תומכים בנו או בפלסטינים, מיעוט יבחר בנו, מהסיבה הזו בדיוק, הם מאמינים למה שהם רואים ואנחנו לא מראים כלום.
בס"ד

תאמין לי שהאוסטרלים יודעים טוב מאד מה אנחנו עוברים פשוט כל העולם שונא אותנו יש כאלה אומרים בגלל הקנאה אלינו מזה שכל העולם יודע שאנחנו העם הנבחר והתורה שלנו היא הכי אמיתית ויש כאלה שאומרים ששונאים אותנו בגלל המלחמות והצבא החזק ביותר.
ואני לא הייתי מראה גופה של יהודי כדיי להראות לעולם מה אנחנו עוברים,כי אני יודע שהעולם יודע טוב מאד מה אנחנו עוברים אבל כמו שרשמתי הם אוהבים את הערבים ויתמכו בהם תמיד וישנאו אותנו בגלל הקנאה.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : דצמבר 06, 2009, 21:38:00 »
בס"ד

תאמין לי שהאוסטרלים יודעים טוב מאד מה אנחנו עוברים פשוט כל העולם שונא אותנו יש כאלה אומרים בגלל הקנאה אלינו מזה שכל העולם יודע שאנחנו העם הנבחר והתורה שלנו היא הכי אמיתית ויש כאלה שאומרים ששונאים אותנו בגלל המלחמות והצבא החזק ביותר.
ואני לא הייתי מראה גופה של יהודי כדיי להראות לעולם מה אנחנו עוברים,כי אני יודע שהעולם יודע טוב מאד מה אנחנו עוברים אבל כמו שרשמתי הם אוהבים את הערבים ויתמכו בהם תמיד וישנאו אותנו בגלל הקנאה.

אני לא מסכים, אני לא חושב שזה עניין של שנאה, אבל תחשוב על זה ככה, זה כמו ששני ילדים הולכים מכות, אחד בוכה למורה והשני שותק, על מי המורה תגונן ותרחם? על המתבכיין. אפילו שיכול להיות שהוא התחיל את זה וזה גם הגיע לו. ברגע שהשני שותק הוא נתון לרחמיו של הטיעונים של המתבכיין.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : דצמבר 06, 2009, 21:40:22 »
אני לא מסכים, אני לא חושב שזה עניין של שנאה, אבל תחשוב על זה ככה, זה כמו ששני ילדים הולכים מכות, אחד בוכה למורה והשני שותק, על מי המורה תגונן ותרחם? על המתבכיין. אפילו שיכול להיות שהוא התחיל את זה וזה גם הגיע לו. ברגע שהשני שותק הוא נתון לרחמיו של הטיעונים של המתבכיין.
בס"ד

בוא נגיד ונראה להם גופות ונראה להם מה אנחנו עוברים ומה המחבלים עושים אתה חושב שזה יעזור?אתה חושב שעם נראה לעולם אז העולם יעריץ את ישראל?אתה טועה עם כך בגלל שהעולם תמיד שנא וישנא את ישראל בגלל התורה והדת הכי אמיתית בעולם.
אז זה לא יעזור לך עם תראה כי גם ככה העולם יהיה נגדנו תמיד.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : דצמבר 06, 2009, 21:47:20 »
בס"ד

בוא נגיד ונראה להם גופות ונראה להם מה אנחנו עוברים ומה המחבלים עושים אתה חושב שזה יעזור?אתה חושב שעם נראה לעולם אז העולם יעריץ את ישראל?אתה טועה עם כך בגלל שהעולם תמיד שנא וישנא את ישראל בגלל התורה והדת הכי אמיתית בעולם.
אז זה לא יעזור לך עם תראה כי גם ככה העולם יהיה נגדנו תמיד.

לא מסכים איתך, אתה טוען שבגלל שבתנ"ך כתוב שאנו העם הנבחר הם מקנאים בנו ולכן שונאים אותנו? תסלח לי אבל זה די מגוחך, יש להם ספרים משלהם. והרבה שם חילוניים שתסלח לי על הביטוי, לא זורקים זין על היהדות או התורה.
אני לא אומר שהם פתאום יהפכו לאוהדי ישראל וימלאו תפסים להתגייס לצה"ל, אבל בהחלט השיחות סלון שלהם לא יראו ככה. "בונא ראיתם אתמול בחדשות מה היהודים האלה עושים לפסטינים המסכנים?" אחד יגיד משהו כזה והשני במקום להגיד "כן זה ממש אכזרי" יגיד "כן? מה אתה היית עושה אם היו נוחתים טילים על הבתים והילדים שלך?" אתה מבין? היה לנו ייצוג מסוים. כי ברגע שאדם תוקף אדם אחר ללא סיבה, ובעיקר אדם חלש ממנו, אנשים אוטומטית יבוזו לו. אבל ברגע שזה מוצדק, זה יתחלק לשתיים, ההומנים והליברלים שיגידו שבגלל שהוא יותר חזק הוא צריך לוותר, והאנשים עם הראש על הכתפיים שיגידו הוא יותר חזק זה נכון, אבל זה לא אומר שהוא צריך להבליג, יש לו זכות להגן על עצמו.

כרגע לפי דעת הקהל העולמית שזו אשמתינו אנחנו נלחמים באנשים חפים מפשע, בפליטים שסגרנו בעזה ובגדה שאין להם אוכל ואנחנו עושים זאת לשעשוע הפרטי שלנו, זו התפיסה. למה? כי כתוב שאנחנו עם נבחר? לא. כי אנחנו לא מראים תמונות ומסבירים ושולחים אנשים לייצג אותנו כמו הערבים, הם שולחים פרופסורים, עדים אנשי דת ולפעמים גם מחבלים, אתה יודע את מי משרד החוץ לוקח להפגש עם מנהיגים אחרים בעולם? בר רפאלי!

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : דצמבר 06, 2009, 21:49:12 »
לא מסכים איתך, אתה טוען שבגלל שבתנ"ך כתוב שאנו העם הנבחר הם מקנאים בנו ולכן שונאים אותנו? תסלח לי אבל זה די מגוחך, יש להם ספרים משלהם. והרבה שם חילוניים שתסלח לי על הביטוי, לא זורקים זין על היהדות או התורה.
אני לא אומר שהם פתאום יהפכו לאוהדי ישראל וימלאו תפסים להתגייס לצה"ל, אבל בהחלט השיחות סלון שלהם לא יראו ככה. "בונא ראיתם אתמול בחדשות מה היהודים האלה עושים לפסטינים המסכנים?" אחד יגיד משהו כזה והשני במקום להגיד "כן זה ממש אכזרי" יגיד "כן? מה אתה היית עושה אם היו נוחתים טילים על הבתים והילדים שלך?" אתה מבין? היה לנו ייצוג מסוים. כי ברגע שאדם תוקף אדם אחר ללא סיבה, ובעיקר אדם חלש ממנו, אנשים אוטומטית יבוזו לו. אבל ברגע שזה מוצדק, זה יתחלק לשתיים, ההומנים והליברלים שיגידו שבגלל שהוא יותר חזק הוא צריך לוותר, והאנשים עם הראש על הכתפיים שיגידו הוא יותר חזק זה נכון, אבל זה לא אומר שהוא צריך להבליג, יש לו זכות להגן על עצמו.

כרגע לפי דעת הקהל העולמית שזו אשמתינו אנחנו נלחמים באנשים חפים מפשע, בפליטים שסגרנו בעזה ובגדה שאין להם אוכל ואנחנו עושים זאת לשעשוע הפרטי שלנו, זו התפיסה. למה? כי כתוב שאנחנו עם נבחר? לא. כי אנחנו לא מראים תמונות ומסבירים ושולחים אנשים לייצג אותנו כמו הערבים, הם שולחים פרופסורים, עדים אנשי דת ולפעמים גם מחבלים, אתה יודע את מי משרד החוץ לוקח להפגש עם מנהיגים אחרים בעולם? בר רפאלי!
בס"ד

אז בוא נסגור את הדיום ביננו בכך שבוא נעשה ניסיון ונראה לעולם נצלם לעולם את מה שאנחנו עוברים נוצלם לעולם את המחבלים איך הם מתאמנים ונראה מה יהיה,ואיך העולם יגיב.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : דצמבר 06, 2009, 22:27:00 »
בס"ד

M4a1 אענה לך על הכל מאוחר יותר, עכשיו פשוט אני נמצא בעוד ויכוח.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : דצמבר 06, 2009, 22:32:13 »
אין בעיה, אני כאן, מקסימום מחר.

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כשהגלים מתחזקים החזקים מתגלים
« להגיב #15 ב- : דצמבר 06, 2009, 22:36:19 »
הגרמנים אנטישמים?! אתם בטוחים? אני חושב שזה מצריך בדיקה לעומק...(אני ציני כמובן)
"הן עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב"(במדבר כ'ג:ט)

מנותק אשי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #16 ב- : דצמבר 06, 2009, 22:56:39 »
לא מסכים איתך, אתה טוען שבגלל שבתנ"ך כתוב שאנו העם הנבחר הם מקנאים בנו ולכן שונאים אותנו?
חז''ל אומרים למה נקרא שמו הר-סיני - משום שמשם ירדה שנאה לעולם.

זה לא יעזור להסביר להם, רוב הגויים אוהבים לראות יהודים מתים, ככה זה היה לאורך כל ההיסטוריה, השואה, ועוד.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : דצמבר 07, 2009, 09:06:59 »
חז''ל אומרים למה נקרא שמו הר-סיני - משום שמשם ירדה שנאה לעולם.

זה לא יעזור להסביר להם, רוב הגויים אוהבים לראות יהודים מתים, ככה זה היה לאורך כל ההיסטוריה, השואה, ועוד.

לדעתי האישית לפחות לא שונאים יהודים בגלל שהם יהודים או בגלל שכתוב שהם עם נבחר, לאנשים תמיד נוח להציר ולרמוס את החלש שלא נלחם חזרה, לא משנה מאיזו סיבה, והיהודים לקחו את התפקיד הזה על עצמם במשך אלפי שנים.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : דצמבר 07, 2009, 09:21:32 »
בס"ד

ציטוט

לא, קשקוש בגרוש, תנסה להתווכח עם "אנטי-ציוני" (כביכול..), תוכיח לו מה שבא לך, הוא ימשיך לטעון שאנחנו "כובשים את העם ה'פלסטיני'", אנטישמיות היא דבר בלתי רציונלי שנקלט במוח עוד בגיל צעיר. חוץ מזה שמחת זקנתי למה הם שונאים יהודים, אין סיבה רציונלית אמיתית לשנוא יהודים ומי שאנטישמי יקבל את דינו, ולא ישתנה. חוץ מזה, זה לא נכון, התקשורת הפרו-יהודית (כאלה שמראות את ה"ניסיונות" העלובים של הישראלים להגיע ל"שלום" וכמה הם ממשיכים לרצות לרצוח אותנו, שמראה קסאמים, שמראה שאנחנו 5 מיליון והם 200 מיליון ומה לא) עובדת שעות נוספות במיוחד בעופרת יצוקה, היו ונשארו וויכוחים ורובם הוכרעו בידי הפרו-יהודיים (או ה-SO-CALLED פרו-יהודיים), להגיד שהסברה פרו-יהודית (להבדיל מהסברה שהיא מתוצרת כחול לבן גרידא) לא קיימת זה הבל גמור.

ציטוט
לא מסכים איתך, אתה טוען שבגלל שבתנ"ך כתוב שאנו העם הנבחר הם מקנאים בנו ולכן שונאים אותנו? תסלח לי אבל זה די מגוחך, יש להם ספרים משלהם. והרבה שם חילוניים שתסלח לי על הביטוי, לא זורקים *** על היהדות או התורה.

הצחקנתי, יש מקור אידיאולוגי לשנאה של כל אנטישמי, והוא תמיד קשור ליהדות ולתורה, זרוק כל דוגמא ואני אוכיח.
אני עכשיו אספר משו שיסכן את היותי בפורום, אבל מה לעשות, צריך לספר, ואתה יודע על מה אני מדבר, אני התאסלמתי בעבר, אני יודע מה אני מדבר, אף אנטישמי לא מאמין ב-ג-ר-ו-ש שאנחנו ה"OPRESSORS", כל סימן של חיים יהודיים באיזור הוא מבחינתם "OPRESSOSION", סה טו, אין אף בנאדם בעולם שלא רואה את התמונה המלאה כך או כך (חוץ מיהודים, וגם אם גויים את דינם הם חרצו וגם אם נסביר להם את האמת זה נכנס להם לקודקוד).

לא, כרגע לפי "דעת הקהל העולמית" אנחנו לא נלחמים באנשים חפים מפשע אלא כך מגדירים אותם לכאורה בפומבי, בכוונה בשביל להסית, מזכיר באופן לא מפתיע בעליל את עלילות הדם בגלות, שם כולם ידעו שהיהודים לא עשו כך וכך אבל הם תמיד חיפשו אחר תירוץ.
התפיסה הזו שאתה מדבר עליה היא התפיסה הכוללת של היהודי הרע ומי שחושב כך זה מובנה אצלו בשכל. לא תוכל לשנות אותה.
עוד משו - למי אכפת מי אנטישמי ולמה?
ציטוט
לדעתי האישית לפחות לא שונאים יהודים בגלל שהם יהודים או בגלל שכתוב שהם עם נבחר, לאנשים תמיד נוח להציר ולרמוס את החלש שלא נלחם חזרה, לא משנה מאיזו סיבה, והיהודים לקחו את התפקיד הזה על עצמם במשך אלפי שנים.
לא, זה זלזול, לא שנאה, יש הבדל, חוץ מזה היהודים לרוב ההיסטוריה שלהם לא בהכרח לקחו את ה"תפקיד" הזה וגם בזמן הגלות זה לא תמיד היה ככה.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #19 ב- : דצמבר 07, 2009, 19:37:25 »
רגע רון שאני יבין, כל אדם ששופט יהודי בצורה כזו או אחרת הוא אנטישמי? תתווכח עם אנטי ציוני, תתווכח עם מי שבא לך, כל עוד מדובר באדם הגיוני שלא מאמין ברוחות ושדים הוויכוח יוכרע ע"י טיעונים נימוקים והוכחות. כך גם מלחמה על דעת קהל. מי הוא אותו קהל? כל אחד שאינו לוקח חלק פעיל בלחימה כלומר אומות העולם חוץ מהמוסלמים והערבים והיהודים כמובן. כך לדוגמא אדם אוסטרלי, שיושב בסלון ורואה מה שהוא רואה. איכפת לו מהתנ"ך שלנו? איכפת לו מי העם הנבחר? בגלל זה הוא יגיד שאנחנו הרעים בסיפור? לא. בגלל מה שוא רואה בטלוויזיה. הערבושים מראים גופות ואנו במקרה הטוב מראים קסאמים משוגרים. ועוד דבר, גם במקומות שבהם התקשורת היא פרו ישראלית פרו יהודית תקרא לזה איך שתקרא לזה, הם פותחים טלוויזיה ומה רואים? בעופרת יצוקה רואים שדרנית ישראלית יהודיה שמזילה דמעות במהלך דיווח על בנות רופא שנהרגו בעזה!! מה נראה לך שיחשבו?

זו רק דוגמא אחת, איפה כל זה קשור לתנ"ך?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #20 ב- : דצמבר 08, 2009, 03:13:47 »
בס"ד

רגע רון שאני יבין, כל אדם ששופט יהודי בצורה כזו או אחרת הוא אנטישמי? תתווכח עם אנטי ציוני, תתווכח עם מי שבא לך, כל עוד מדובר באדם הגיוני שלא מאמין ברוחות ושדים הוויכוח יוכרע ע"י טיעונים נימוקים והוכחות. כך גם מלחמה על דעת קהל. מי הוא אותו קהל? כל אחד שאינו לוקח חלק פעיל בלחימה כלומר אומות העולם חוץ מהמוסלמים והערבים והיהודים כמובן. כך לדוגמא אדם אוסטרלי, שיושב בסלון ורואה מה שהוא רואה. איכפת לו מהתנ"ך שלנו? איכפת לו מי העם הנבחר? בגלל זה הוא יגיד שאנחנו הרעים בסיפור? לא. בגלל מה שוא רואה בטלוויזיה. הערבושים מראים גופות ואנו במקרה הטוב מראים קסאמים משוגרים. ועוד דבר, גם במקומות שבהם התקשורת היא פרו ישראלית פרו יהודית תקרא לזה איך שתקרא לזה, הם פותחים טלוויזיה ומה רואים? בעופרת יצוקה רואים שדרנית ישראלית יהודיה שמזילה דמעות במהלך דיווח על בנות רופא שנהרגו בעזה!! מה נראה לך שיחשבו?

זו רק דוגמא אחת, איפה כל זה קשור לתנ"ך?

כן, אולי ביודעין, אולי לא, אני ניסיתי להתווכח עם כל סוג של "אנטי-ציוני" (עד ליהודי, שזה מובן שברגע שזה יוכרע על ידי רציונליות, הוא יצטרך לבחור בין אנטישמיות ואהבת ישראל), כמו שהסברתי הם עדיין נשארו כאלה. אנטי-ציוני זה מילה יפה לאנטישמי כי ביודעין או לא הם אנטישמים. בתיאוריה הטיעונים שלך נשמעים נחמדים אבל פרקטית הופרכו מכל כיוון.
ברור שאכפת לו. אוסטרליה, אולי לא ידעת, היא מדינה שיחסית יש לה יחס מאוד כבד לדת (נצרות/איסלם) וגם אתאיזם משחק פה כיוון (אתאיסטים לא מאמינים בקיומו של העם היהודי), וכו'. אין בנאדם שכלל לא מתעניין בפוליטיקה כי אפילו מה שקורה בינו לבין חברו זה פוליטיקה.
יש הבדל עצום בין חשיבה של יהודי למצב לבין חשיבה של גוי.

מה שיחשבו על יונית לוי זה שהיא אהבלה ויזלזלו בה, אבל לא יותר מזה, יכול להיות שהפנאטיות של השנאה תגבר, אבל אנחנו מדברים על המקור, פרקטית, המקור יותר שורשי. תרצה או לא בכל מקום בעולם, גם בכאלו שאנחנו לא מאמינים שיש יהודים בכלל, יש סטריאוטיפים על יהודים.
ברגע שאנחנו שומעים משו, אפילו אם אנחנו לא מאמינים בו, המשמעות המחשבתית שלו נכנסת אלינו עמוק ל-SOM ופתאום אנחנו מקבלים כביכול הוכחה (מה שאמרת בחדשות), אבל שוב המקור הוא אחר. זה יכול לבוא גם מדברים אחרים לא פחות מאשר הילדים המתים בעזה.

הסברתי לך איך זה כל קשור לתנ"ך עכשיו, תתעמק.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #21 ב- : דצמבר 08, 2009, 07:04:14 »
לא מפתיע, האנטישמיות היא דפקט מובנה בגרמניה, חלק מה-DNA ולמי שלא הבין שיקרא:
http://www.acpr.org.il/nativ/articles/2007_1_grim.pdf
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : דצמבר 08, 2009, 15:05:26 »
מה שיחשבו ברגע שיראו את יונית לוי זה אם יהודיה בוכה על ההרוגים בצד השני,אצל האויב,  כנראה שמתכולל שם טבח חסר תקנה וחסר כל הצדקה.

אולי פספסתי אבל תוכל להסביר לי בדיוק איך זה קשור לתנ"ך? אני יודע שישנם פסוקים שאומרים שעשיו שנא ליעקב ודברים כאלה, אבל למה שזה יעניין את הגויים היום? יש להם את הברית החדשה ואני בטוח שזהמעניין אותם יותר מאשר עשיו ויעקב.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #23 ב- : דצמבר 08, 2009, 20:14:08 »
אולי פספסתי אבל תוכל להסביר לי בדיוק איך זה קשור לתנ"ך? אני יודע שישנם פסוקים שאומרים שעשיו שנא ליעקב ודברים כאלה, אבל למה שזה יעניין את הגויים היום? יש להם את הברית החדשה ואני בטוח שזהמעניין אותם יותר מאשר עשיו ויעקב.
א.) זה מראה עד כמה דלות ידיעותיך לגבי הנצרות.
ב.) כנראה שבן גוריון חשב אחרת ממך כשנופף בתנ"ך (ולא בברית החדשה) בועדת אונסקו"פ שבאה להכין את החלטת ה-29בנוב' 47', ואמר "זה הקושאן שלנו", מעניין שאז זה היה רלוונטי.
מעבר לזה כל זרמי הנצרות היום (גם הכנסיה הקתולית שעברה שינויים לאורך הזמן, גם היא כבר מזמן לא מרקיוניסטית כפי שהיא הייתה בימי הבייניים) מכירים בברית הישנה כטקסט דתי מכונן (אבל לא מחייב מבחינת מצוותיו לדידם) וכהקדמה לברית החדשה, בכל העולם נוצרים מדפיסים את התנ"ך והברית החדשה כחטיבה אחת (לא משנה איזה זרם בנצרות).
זה שאנחנו כבר לא משתמשים בתנ"ך כמקור לטיעונים מול העולם, בדגש על המערב, רק מראה את חדלוננו ועליבותנו, אוי לבושה.

אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק יהודי הררי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #24 ב- : דצמבר 08, 2009, 20:24:56 »
m4a1

תסלח לי, אך אתה אחד מ2.

או שאתה בן אדם מאוד מאוד טיפש ונאיבי, או שאתה סתם נמצא בפורום כדי לעורר פרובוקציות.