בס"ד
רגע חיים לא ממש מדויק, הסיבה שהם תומכים בערבים היא שאנחנו היהודים לא מנהלים מלחמת הסברה כמו הערבים, אנחנו מראים תמונות של הפלייירים שאנחנו מחלקים להם להתפנות והם מראים ילדים מתים, אנחנו צריכים להראות גם תוצאה של קסאם שנוחת בחדר ילדים דברים כאלו ואז המצב יהיה מאוזן, הם לא תומכים בערבים כדי להשמיד את ישראל, הם באמת ובתמים וקשה להאשים אותם חושבים שאנחנו הרעים. וזו אשמתנו, הטמטום שלנו.
לא, קשקוש בגרוש, תנסה להתווכח עם "אנטי-ציוני" (כביכול..), תוכיח לו מה שבא לך, הוא ימשיך לטעון שאנחנו "כובשים את העם ה'פלסטיני'", אנטישמיות היא דבר בלתי רציונלי שנקלט במוח עוד בגיל צעיר. חוץ מזה שמחת זקנתי למה הם שונאים יהודים, אין סיבה רציונלית אמיתית לשנוא יהודים ומי שאנטישמי יקבל את דינו, ולא ישתנה. חוץ מזה, זה לא נכון, התקשורת הפרו-יהודית (כאלה שמראות את ה"ניסיונות" העלובים של הישראלים להגיע ל"שלום" וכמה הם ממשיכים לרצות לרצוח אותנו, שמראה קסאמים, שמראה שאנחנו 5 מיליון והם 200 מיליון ומה לא) עובדת שעות נוספות במיוחד בעופרת יצוקה, היו ונשארו וויכוחים ורובם הוכרעו בידי הפרו-יהודיים (או ה-SO-CALLED פרו-יהודיים), להגיד שהסברה פרו-יהודית (להבדיל מהסברה שהיא מתוצרת כחול לבן גרידא) לא קיימת זה הבל גמור.
לא מסכים איתך, אתה טוען שבגלל שבתנ"ך כתוב שאנו העם הנבחר הם מקנאים בנו ולכן שונאים אותנו? תסלח לי אבל זה די מגוחך, יש להם ספרים משלהם. והרבה שם חילוניים שתסלח לי על הביטוי, לא זורקים *** על היהדות או התורה.
אני לא אומר שהם פתאום יהפכו לאוהדי ישראל וימלאו תפסים להתגייס לצה"ל, אבל בהחלט השיחות סלון שלהם לא יראו ככה. "בונא ראיתם אתמול בחדשות מה היהודים האלה עושים לפסטינים המסכנים?" אחד יגיד משהו כזה והשני במקום להגיד "כן זה ממש אכזרי" יגיד "כן? מה אתה היית עושה אם היו נוחתים טילים על הבתים והילדים שלך?" אתה מבין? היה לנו ייצוג מסוים. כי ברגע שאדם תוקף אדם אחר ללא סיבה, ובעיקר אדם חלש ממנו, אנשים אוטומטית יבוזו לו. אבל ברגע שזה מוצדק, זה יתחלק לשתיים, ההומנים והליברלים שיגידו שבגלל שהוא יותר חזק הוא צריך לוותר, והאנשים עם הראש על הכתפיים שיגידו הוא יותר חזק זה נכון, אבל זה לא אומר שהוא צריך להבליג, יש לו זכות להגן על עצמו.
כרגע לפי דעת הקהל העולמית שזו אשמתינו אנחנו נלחמים באנשים חפים מפשע, בפליטים שסגרנו בעזה ובגדה שאין להם אוכל ואנחנו עושים זאת לשעשוע הפרטי שלנו, זו התפיסה. למה? כי כתוב שאנחנו עם נבחר? לא. כי אנחנו לא מראים תמונות ומסבירים ושולחים אנשים לייצג אותנו כמו הערבים, הם שולחים פרופסורים, עדים אנשי דת ולפעמים גם מחבלים, אתה יודע את מי משרד החוץ לוקח להפגש עם מנהיגים אחרים בעולם? בר רפאלי!
הצחקנתי, יש מקור אידיאולוגי לשנאה של כל אנטישמי, והוא תמיד קשור ליהדות ולתורה, זרוק כל דוגמא ואני אוכיח.
אני עכשיו אספר משו שיסכן את היותי בפורום, אבל מה לעשות, צריך לספר, ואתה יודע על מה אני מדבר, אני התאסלמתי בעבר, אני יודע מה אני מדבר, אף אנטישמי לא מאמין ב-ג-ר-ו-ש שאנחנו ה"OPRESSORS", כל סימן של חיים יהודיים באיזור הוא מבחינתם "OPRESSOSION", סה טו, אין אף בנאדם בעולם שלא רואה את התמונה המלאה כך או כך (חוץ מיהודים, וגם אם גויים את דינם הם חרצו וגם אם נסביר להם את האמת זה נכנס להם לקודקוד).
לא, כרגע לפי "דעת הקהל העולמית" אנחנו לא נלחמים באנשים חפים מפשע אלא כך מגדירים אותם לכאורה בפומבי, בכוונה בשביל להסית, מזכיר באופן לא מפתיע בעליל את עלילות הדם בגלות, שם כולם ידעו שהיהודים לא עשו כך וכך אבל הם תמיד חיפשו אחר תירוץ.
התפיסה הזו שאתה מדבר עליה היא התפיסה הכוללת של היהודי הרע ומי שחושב כך זה מובנה אצלו בשכל. לא תוכל לשנות אותה.
עוד משו - למי אכפת מי אנטישמי ולמה?
לדעתי האישית לפחות לא שונאים יהודים בגלל שהם יהודים או בגלל שכתוב שהם עם נבחר, לאנשים תמיד נוח להציר ולרמוס את החלש שלא נלחם חזרה, לא משנה מאיזו סיבה, והיהודים לקחו את התפקיד הזה על עצמם במשך אלפי שנים.
לא, זה זלזול, לא שנאה, יש הבדל, חוץ מזה היהודים לרוב ההיסטוריה שלהם לא בהכרח לקחו את ה"תפקיד" הזה וגם בזמן הגלות זה לא תמיד היה ככה.