כתב נושא: כוכב הכדורגל זידאן:"עזה מספיק סבלו אבידות ופציעות רבות מהתוקפנות הישראלית"  (נקרא 2776 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

לא להאמין פשוט כל העולם נגדנו ולא משנה מה,וזה לא הכוכב הכדורגל היחידי בעולם שאמר והתבטא בדברים כאלה ונגד ישראל.
http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/973/741.html

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
הוא מוסלמי מאלג'יריה, מה אתם מצפים ממנו?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הוא מוסלמי מאלג'יריה, מה אתם מצפים ממנו?
בס"ד

את זה אני יודע אבל,רונאלדו כוכב הכדורגל לשעבר שכיום משחק בקורינתיאנס הברזילית(הוא ברזילאי כאמור) גם התבטא בצורה כזאת נגד היהודים ובעד הערבים.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
בס"ד

את זה אני יודע אבל,רונאלדו כוכב הכדורגל לשעבר שכיום משחק בקורינתיאנס הברזילית(הוא ברזילאי כאמור) גם התבטא בצורה כזאת נגד היהודים ובעד הערבים.
ורונאלדו הוא קתולי שספג את שנאת העם היהודי עמוק לנימיו.
« עריכה אחרונה: דצמבר 02, 2009, 17:26:55 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

חחח חיקיתי הרבה זמן להזדמנות לומר זאת (במבטא ידישאי):
זה נבלה וזה טריפה

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
ורונאלדו הוא קתולי שספג את שנאת האם היהודי עמוק לנימיו.

בס"ד

תתקן רשמת האם במקום העם.
ואני יכול לשאול אותך שאלה?
למה שרונאלדו בא לפה לביקור בארץ אחריי מה שהוא אמר עוד הסכימו לו לבוא לארץ ולבקר ילדים ערבים ופלסטינים ו"לקדם את השלום".

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
זידאן זה לא מפתיע, הוא מוסלמי, בקשר לרונלדו וכל אלו, אני לא יודע אם אפשר להתפלא, אנחנו מראים תמונות של טנקים והערבים מראים ילדים בשקי גופות, במי אתם רוצים שהם יתמכו? זה פאק שלנו, אם נקיים מערכת הסברה יעילה תאמין לי שנטה את העולם לטובתינו.

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
זידאן זה לא מפתיע, הוא מוסלמי, בקשר לרונלדו וכל אלו, אני לא יודע אם אפשר להתפלא, אנחנו מראים תמונות של טנקים והערבים מראים ילדים בשקי גופות, במי אתם רוצים שהם יתמכו? זה פאק שלנו, אם נקיים מערכת הסברה יעילה תאמין לי שנטה את העולם לטובתינו.
ברוך השם שאין לנו עכשיו הרבה שקי גופות להראות לעולם, אבל זה ממילא לא היה עוזר, גם  בתקופת הפיגועים הקשים העולם לא אהב אותנו, כמו שהרב כהנא הי''ד אמר ''הם אוהבים אותנו אחרי כל שואה''.
הלכה היא בידוע שעשיו שונא ליעקב.

מנותק דניאל בן יהושע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בס"ד

לא להאמין פשוט כל העולם נגדנו ולא משנה מה,וזה לא הכוכב הכדורגל היחידי בעולם שאמר והתבטא בדברים כאלה ונגד ישראל.
http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/973/741.html

אני אישית מציע לו להתמיד במה שהוא מצטיין... בלנגוח באיטלקים.
דין יהושע בסיף! אמן.
ܕܝܢܐ ܕܝܗܘܫܘܥ ܒܣܝܦܐ! ܐܡܝܢ.

כ-מיליון יהודים מבריה"מ הארורה לשעבר מודים לך, הרב כהנא הי"ד זצוק"ל, על שגאלתנו מיד שעבוד מלכות עגלה!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

העולם תמיד ימשיך לשנוא אותך, תקלוט את זה כבר, עם ישראל זה עם שלא נאהב אלא עם שנשנא, השאלה אם מכבדים אותנו או לא.