כתב נושא: מישהו יודע מה לכל הרוחות זה? חח  (נקרא 3494 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
מישהו יודע מה לכל הרוחות זה? חח
« ב- : דצמבר 01, 2009, 22:47:08 »
בס"ד

:laugh: :::D :laugh: :::D :laugh: :::D מההה זהה?  מה הוא עישן? :::D

ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #1 ב- : דצמבר 02, 2009, 00:33:47 »
מי לא מכיר?
היה להיט בתחילת שנות ה-90, יחד עם "שיר השיירה" ו"שכשנבוא", כמדומני.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #2 ב- : דצמבר 02, 2009, 00:51:47 »
בס''ד

הליצן אריק אינשטיין שר''י !! מוסיקאי שהשכיר את שירותיו לשלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י ותמורת זאת קבל רייטינג חזק ביותר ע''י מנגנון שטיפת-המוח התישקורתי גם על הזבל הגולמי המסריח שהוא מייצר ר''ל  !!   >:( >:( >:( >:(
 :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist:

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : דצמבר 02, 2009, 01:05:10 »
בס"ד

O_O

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : דצמבר 02, 2009, 01:05:17 »
בס''ד

הליצן אריק אינשטיין שר''י !! מוסיקאי שהשכיר את שירותיו לשלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י ותמורת זאת קבל רייטינג חזק ביותר ע''י מנגנון שטיפת-המוח התישקורתי גם על הזבל הגולמי המסריח שהוא מייצר ר''ל  !!   >:( >:( >:( >:(
 :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist:

חִיייייייייייייייי!!!!
הגדרה מדוייקת! אהבתי. :laugh:

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #5 ב- : דצמבר 02, 2009, 01:11:14 »
בס"ד

הלווו מה אתם רוצים מאריק איינשטיין? הוא לא שמאלני! הוא להתבטא אף פעם אז מה אתם רוצים ממנו? זה ממש לא יפה לומר עליו דברים מזעזעזים כאלו כמו "יימח שימו" אני אישית הזדעזתי לראות זאת ממך הגולה-בארץ!

מילא על בוגדים כמו אביב גפן אבל מה לעזאזאל עשה לך אריק איינשטיין?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : דצמבר 02, 2009, 01:11:55 »
בס"ד

^ מה אני אגיד צודק..  ::)
« עריכה אחרונה: דצמבר 02, 2009, 01:24:03 על ידי רון בן מיכאל »

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : דצמבר 02, 2009, 01:22:29 »
בס"ד

הלווו מה אתם רוצים מאריק איינשטיין? הוא לא שמאלני! הוא להתבטא אף פעם אז מה אתם רוצים ממנו? זה ממש לא יפה לומר עליו דברים מזעזעזים כאלו כמו "יימח שימו" אני אישית הזדעזתי לראות זאת ממך הגולה-בארץ!

מילא על בוגדים כמו אביב גפן אבל מה לעזאזאל עשה לך אריק איינשטיין?

לא יודע איפה, לא זוכר מתי, לא זוכר אם זה רמיזות או ידיעה בעקיפין או במישרין וכו'- אבל משהו מאד חזק בתחושת הבטן מאשש לי את כיוון הדברים של הגולה בארץ.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #8 ב- : דצמבר 02, 2009, 01:26:29 »
בס"ד

דרך אגב לא כל יהודי שלא מסכים איתנו הוא בוגד ואויב כך שזה לא פשוט מדובר פה באיסור דאורייתא של שנאת חינם שכחתם? יש איסור מפורש מהתורה "לא תשנא את אחיך בלבבך" ולמעשה אתם עוברים על איסור דאורייתא מבלי שיש לכם עובדות ואתם מתבססים על שמועות שזה איסור חמור מאוד.

זה לא אני אמרתי זה ההלכה אומרת.

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : דצמבר 02, 2009, 01:32:13 »
בס"ד

דרך אגב לא כל יהודי שלא מסכים איתנו הוא בוגד ואויב כך שזה לא פשוט מדובר פה באיסור דאורייתא של שנאת חינם שכחתם? יש איסור מפורש מהתורה "לא תשנא את אחיך בלבבך" ולמעשה אתם עוברים על איסור דאורייתא מבלי שיש לכם עובדות ואתם מתבססים על שמועות שזה איסור חמור מאוד.

אוקיי. הייתה לי תחושה שמדובר ביותר משמועות. אולי פעלתי מהר מדי, אולי טעיתי. קיבלתי.
אני חוזר בי.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #10 ב- : דצמבר 02, 2009, 22:55:57 »
בס"ד

בס''ד

ומדכתיב ''וחי אחיך עימך'' מדייקים ,''עימך'' ולא עם האוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו !! ומכאן שכל המפקיר דם ישרא'ל אין לו דין של ''אחיך'' וגם אסור להחיותו !!
ולא נפרט את הדין המובא לגבי ''מסית'' שמטיף לעבור על תורת ישרא'ל על-מנת להכעיס כפי שמפורט במסכת ''סנהדרין'' !! (ראוי שתעיינו שם) !
על שכמותו אמר דוד מלכנו משיחנו ע''ה זיע''א  '' כי משנאיך ה' אשנא , ובמתקוממך אתקוטט, תכלית שנאה שנאתים כאוייבים היו לי '' !! וכל עוד אותו טמא משוקץ ממשיך בסורו על-מנת להכעיס מצוות עשה לשנאתו ולא נפרט יותר מכך ! אלא מכיוון שאנו חסים על אותו מסכן ושכמותו בבחינת ''כי תראה עירום וכיסיתו ומבשרך לא תתעלם '' אנו מבקשים  ומתפללים שבע''ה וישועתו יחזור בו מסורו ויזכה להיות כמו חבריו לשעבר ר' אורי זוהר שליט''א וחברו ר' יהודה ברקן שליט''א !!אלא שכל-עוד לא חזר בו מסורו על-מנת להכעיס מצווה לשנאתו שר''י !! :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist:

בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''