כתב נושא: 980 מחבלים, מרצחים נאצים יצאו לחופשי!  (נקרא 1678 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק דניאל בן יהושע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
980 מחבלים, מרצחים נאצים יצאו לחופשי!
« ב- : נובמבר 30, 2009, 17:21:13 »
ממשלת ישראל ה-32 מבטיחה לנו את האינטיפדה הבאה, שחרורם של 980 מחבלים, מרצחים נאצים יש"ו שר"י אשר יפגעו בעם היהודי בא"י ובגולה.
אותי מצחיקה הטענה ש"הגדר" לא תתן אפשרות למרצחים הללו להכנס ל"עומק ישראל" ולבצע פיגועים, אבל פה מסתתר משהו שמטריד אותי - בהנחה שאכן הגדר תמנע את כניסתם של החיות הללו אל מעבר לתחומה, איפה הם יחליטו לפגוע? ובכן, התשובה פשוטה - באוכלוסיית המתנחלים, האם זה עוד מסע פסיבי של גזרות נגד המתנחלים? כביכול נשחרר את המרצחים וניתן להם להשתלח באוכלוסיה הלא רצויה, ב"טינופת של עם ישראל" - וכשכמות הפיגועים ביו"ש תגבר - אנחנו נראה גל עזיבה שלילי, המטרה - הפחתת כמות "הישראלים" באזור זה.

ואלה, המחבלים, אשר מיועדים לעזה? כלום לא יעזרו לאסלאם להתפשט שם? אנחנו בסופו של דבר נראה טילים שיכולים להגיע לאילת ולכור בדימונה.
וכל זאת תמורת חייל אחד - מסכן, אני באמת מרחם עליו, שלא תבינו אותי לא נכון, חובה לשחרר אותו, אבל תמורת מחיר שכזה? ואם זה היה חייל דתי-מתנחל נניח מעפרה או מאריאל ח"ו ר"ל - האם התקשורת הייתה קופצת ומתרעמת מדוע לא משחררים אותו והעם היה נחלץ לעזרתו, הייתכן מצב כזה? ושאלה יותר גדולה - האם אנחנו היינו מתנגדים לשחרור שלו תמורת מחיר כזה?

הלא סבלנו די? כמה עוד ילדים רוצה המולך הכנעני? לא רווה צמאונו, לא שבע רעבונו? שיניו, אשר התחדדו מהבשר שלעס; לחיו, שקורטובי דם ניתזו עליהם; ולשונו המתגלגלת כלשון חזיר גאוותן --- מה עוד נוסיף לך מולך, מלך תופת, טרור וחמס?!
דין יהושע בסיף! אמן.
ܕܝܢܐ ܕܝܗܘܫܘܥ ܒܣܝܦܐ! ܐܡܝܢ.

כ-מיליון יהודים מבריה"מ הארורה לשעבר מודים לך, הרב כהנא הי"ד זצוק"ל, על שגאלתנו מיד שעבוד מלכות עגלה!

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : נובמבר 30, 2009, 17:56:34 »
בס"ד
עדיף שישחררו אותם בשביל להביא את גלעד הביתה בע"ה.
הריי פה הם מקבלים חדר עם עוד 4 ערבים ומיטות נוחות וטלויזיה ומזגן ואוכל כמו בית מלון רק בלי יציאה.
שם הם יחיו כמו כלבים הבעיה שהם ח"ו יעשו עוד פיגועים.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
« להגיב #2 ב- : נובמבר 30, 2009, 18:07:19 »
אמת וישר לעניין! פי מפיק מרגליות O0
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : דצמבר 01, 2009, 20:13:10 »
עסקת שליט עלולה לגרור השתלטות חמאס ביו"ש
הרב מנחם פרומן מביע חשש כבד כי המאבק נגד הקפאת הבנייה עלול להיות על חשבון המאבק נגד שחרור המחבלים.
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/197281