כתב נושא: החזקת כלי נשק - דעתכם?  (נקרא 3543 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
החזקת כלי נשק - דעתכם?
« ב- : נובמבר 29, 2009, 07:22:47 »
בס"ד

מה דעתכם לגבי חוקי אחזקת הנשק? אנא פרטו, הסבירו ונמקו את דעתכם.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
החזקת כלי נשק - דעתכם?
« להגיב #1 ב- : נובמבר 29, 2009, 11:35:52 »
בעד. אני מרגיש שהערבים ימ"ש יהיו הרבה יותר מודאגים אם יהיו לנו כלי-נשק ונהייה מאומנים להשתמש בהם. הרתעה זה דבר חשוב, ולא רק במציאות שלנו. כל הלא-מוסלמים צריכים להיות "מאוזנים" נגד מתקפת האיסלאם הנאצי. מציאות היותו של העולם הלא-מוסלמי בלתי מחומש ובלתי מאומן, יוצרת מצב של אי-מאזן-אימה בין העולם הלא-מוסלמי לבין העולם המוסלמי הנאצי המתרבה והמתחזק, לדאבוננו.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
החזקת כלי נשק - דעתכם?
« להגיב #2 ב- : נובמבר 29, 2009, 11:45:05 »
לדעתי הערבים ברובם חמושים ממילא בנשק צהל"י שהם גנבו במשך השנים. ברמת העקרון אני חושב שצריך להתיר לכל אדם בוגר וקשיר להחזיק בנשק להגנה עצמית.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
החזקת כלי נשק - דעתכם?
« להגיב #3 ב- : נובמבר 29, 2009, 14:32:27 »
לדעתי אם תהיה הפצה של נשק להגנה עצמית, מן הסתם יעלו מקרי הירי. עדיף לדעתי שיהיו בבתי הספר אימוני קרב מגע או קראטה להגנה עצמית, דברים בסיסיים. כך יוכלו להגן על עצמם ולמנוע אבדות בנפש.

אין לי בעיה עם ירי כנגד פורצים וכאלו, אבל אדם עם אקדח ביד יכול להשתמש בו גם כשיש וויכוח על כיסא באוטובוס או אם חתכו אותו בכביש.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
החזקת כלי נשק - דעתכם?
« להגיב #4 ב- : נובמבר 29, 2009, 15:42:42 »
מצד אחד-זה טוב להגנה עצמית.
מצד שני-זה יכול לגרום לרצח בגלל דברים קטנים כמו מילה לא במקום.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
החזקת כלי נשק - דעתכם?
« להגיב #5 ב- : נובמבר 29, 2009, 16:26:23 »
מצד אחד-זה טוב להגנה עצמית.
מצד שני-זה יכול לגרום לרצח בגלל דברים קטנים כמו מילה לא במקום.
האמנם, או שמא זו תעמולה של שוללי הזכות לשאת נשק ?
אני חושב שהתוספת של מקרי הריגה שאת מתוארת הם נדירים עד כדי זניחות. לעבריינים אין בעיה להשיג נשק לא חוקי, וכל פושטק מסתובב היום עם סכין קפיצית. המקרים שאת מתארת מאפיינות בעיקר את אותם פרחחים שדוקרים במועדונים או בחוף הים כי ודוקא לאלה לא יותר לשאת נשק ברשיון, בהנחה שכבר יש להם רקע פלילי.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
החזקת כלי נשק - דעתכם?
« להגיב #6 ב- : נובמבר 29, 2009, 16:42:26 »
האמנם, או שמא זו תעמולה של שוללי הזכות לשאת נשק ?
אני חושב שהתוספת של מקרי הריגה שאת מתוארת הם נדירים עד כדי זניחות. לעבריינים אין בעיה להשיג נשק לא חוקי, וכל פושטק מסתובב היום עם סכין קפיצית. המקרים שאת מתארת מאפיינות בעיקר את אותם פרחחים שדוקרים במועדונים או בחוף הים כי ודוקא לאלה לא יותר לשאת נשק ברשיון, בהנחה שכבר יש להם רקע פלילי.

העובדה שהגענו למצב שהציבור צריך להתחמש בעצמו היא עצובה. לדעתי רק ליוצאי צבא, שיעברו הכשרה ארוכה, לא קורס מפגר של להחזיק את האקדח, קורס רציני על איך מכוונים, איך יורים, על מי יורים ומתי, וצריך לעבור רענון כל 6 חודשים. משהו נוקשה בעל אכיפה. יכול באמת להביא לשינוי חיובי.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
החזקת כלי נשק - דעתכם?
« להגיב #7 ב- : נובמבר 29, 2009, 16:52:13 »
העובדה שהגענו למצב שהציבור צריך להתחמש בעצמו היא עצובה. לדעתי רק ליוצאי צבא, שיעברו הכשרה ארוכה, לא קורס מפגר של להחזיק את האקדח, קורס רציני על איך מכוונים, איך יורים, על מי יורים ומתי, וצריך לעבור רענון כל 6 חודשים. משהו נוקשה בעל אכיפה. יכול באמת להביא לשינוי חיובי.
למה ? אני חושב שלאמא שלי או לסבתא שלי יש זכות להגן על עצמן ועל ביתן. הדרישה לתפעול נכון ובטוח של אקדח לא מצדיקה קריטריון חמור כל כך של להיות לוחם מדופלם.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
החזקת כלי נשק - דעתכם?
« להגיב #8 ב- : נובמבר 29, 2009, 16:59:05 »
למה ? אני חושב שלאמא שלי או לסבתא שלי יש זכות להגן על עצמן ועל ביתן. הדרישה לתפעול נכון ובטוח של אקדח לא מצדיקה קריטריון חמור כל כך של להיות לוחם מדופלם.

אמרתי יוצאי צבא לא יוצאי קרבי.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
החזקת כלי נשק - דעתכם?
« להגיב #9 ב- : נובמבר 29, 2009, 17:05:52 »
אמרתי יוצאי צבא לא יוצאי קרבי.
גם זה שולל הרבה מאוד אנשים מעולים ועד חרדים. יכול להיות שאתה מתכוון לומר "רק שלא יהיה ערבי" ?

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
החזקת כלי נשק - דעתכם?
« להגיב #10 ב- : נובמבר 29, 2009, 17:49:07 »
בעד, כמובן רק ליהודים.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
החזקת כלי נשק - דעתכם?
« להגיב #11 ב- : נובמבר 29, 2009, 19:40:49 »
גם זה שולל הרבה מאוד אנשים מעולים ועד חרדים. יכול להיות שאתה מתכוון לומר "רק שלא יהיה ערבי" ?

לא זו לא כוונתי, זה מובן מאליו, לא חסר יהודים עם אצבע קלה על ההדק, צריך שתהיה וועדה לכל יהודי שרוצה לאחוז בנשק. שיעבור קורסים מתאימים ויוכיח מיומנות ושליטה בנשקו. רק אז אם ניתן יהיה לאחוף את כל אלו אפשר יהיה לבצע את המדובר.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
החזקת כלי נשק - דעתכם?
« להגיב #12 ב- : נובמבר 29, 2009, 23:42:47 »
בס"ד

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
החזקת כלי נשק - דעתכם?
« להגיב #13 ב- : נובמבר 30, 2009, 22:42:48 »
אני בהחלט בעד גרסא מקומית של התיקון השני לחוקה על אחזקת נשק ליהודים בלבד!!
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.