כתב נושא: ריבוי המוסלמים בארץ: כמעט כפול מהיהודים  (נקרא 2656 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

יש רק פיתרון אחד: עידוד הגירה ערבית המונית מארץ ישראל. ורק אנו מציעים תוכנית מציאותית לעשות זאת.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/971/778.html?hp=0&loc=102&tmp=3460

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ריבוי המוסלמים בארץ: כמעט כפול מהיהודים
« להגיב #1 ב- : נובמבר 27, 2009, 12:33:23 »
צריך גם להעלות יהודים מחו"ל.
ויש הרבה יהודים שעוזבים את הארץ.

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : נובמבר 28, 2009, 20:44:29 »

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #3 ב- : נובמבר 28, 2009, 20:49:52 »
טוב אתם יודעים שאני תומך נלהב של עידוד הגירה ערבית אבל.
סימו לב למקור עיתון הארץ שמנסה לרמוז שוב כי אין ברירה אחרת חוץ ממדינה ערבית שתכלול 80% משטח ישראל כולל ירושלים השלמה.
האמת שהבעיה לא כזאת חמורה כמו שהשמאל מנסה להציג אותה הילודה הערבית המוסלמית בירידה חדה ב-15 השנים האחרונות והילודה של היהודים בעליה קלה.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #4 ב- : נובמבר 28, 2009, 22:10:45 »
יש די והותר שקרים וסילופים ביחס לדמוגרפיה, כפי שמראה קבוצת המחקר של יורם אטינגר.
אני מציע לא להפוך את העניין הדמוגרפי דווקא לאישו, יש די והותר פאקטורים להתייחס אליהם למוסלמים בארץ, ולא צריך להוסיף לזה עוד גיבוב של בדותות ופחדים בלתי רציונליים.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : נובמבר 28, 2009, 23:31:34 »
בס''ד

כל עוד שיש מיליוני ערבים בארץ ישראל, אין לנו סיכוי להחזיק ביהודה ושומרון וירושלים המזרחית. כבר איבדנו 50% מיהודה ושומרון ו100% מחבל עזה. נאבד את הכל ח''ו אם לא נעודד את הערבים לעזוב. הקב''ה מצווה אותנו לגרש כל גוי שלא מבני נח. אם נתיר מיליוני ערבים נאצים להשאר כאן, יהיה אסון עצום ר''ל. אם הערבים הם 45% מהאוכלוסיה מהירדן עד הים או אם הם "רק" 40%, זוהי סכנה קיומית בלתי נסבלת. השמאל אומר שצריך למסור את א''י לערבים כדי לפתור את הבעיה, והימין המזוייף אומר שהבעיה בכלל לא קיימת. שניהם מובילים אתנו להתאבדות חלילה.

אין מנוס אלא להוציא את שורש הבעיה מעתה ועד עולם. ורק אנו מציעים פיתרון מציאותי.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : נובמבר 28, 2009, 23:48:23 »
בס"ד

יש די והותר שקרים וסילופים ביחס לדמוגרפיה, כפי שמראה קבוצת המחקר של יורם אטינגר.
אני מציע לא להפוך את העניין הדמוגרפי דווקא לאישו, יש די והותר פאקטורים להתייחס אליהם למוסלמים בארץ, ולא צריך להוסיף לזה עוד גיבוב של בדותות ופחדים בלתי רציונליים.

למרות שאני בדעתו של אטינגר, אני עדיין לא חושב שצריך להתעלם מהעובדה שהערבים, לא משנה באיזה סקאלה, הם אכן מתרבים יותר מאיתנו - וזה פאקטור חשוב, שאותו הרב כהנא פירט כבר וזה מתנגש עם עניין המדינה היהודית (רוב יהודי) או מדינה דמוקרטית (בה לערבי יש זכות להתרבות ככל שירצה ח"ו).

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #7 ב- : נובמבר 29, 2009, 08:54:45 »
בס"ד

למרות שאני בדעתו של אטינגר, אני עדיין לא חושב שצריך להתעלם מהעובדה שהערבים, לא משנה באיזה סקאלה, הם אכן מתרבים יותר מאיתנו - וזה פאקטור חשוב, שאותו הרב כהנא פירט כבר וזה מתנגש עם עניין המדינה היהודית (רוב יהודי) או מדינה דמוקרטית (בה לערבי יש זכות להתרבות ככל שירצה ח"ו).
עם דגש גדול על המילה "כרגע", ומעבר לכך זה עדיין לא מהווה אותו איום דמוגרפי כמו באירופה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : נובמבר 29, 2009, 08:58:47 »
בס"ד

עם דגש גדול על המילה "כרגע", ומעבר לכך זה עדיין לא מהווה אותו איום דמוגרפי כמו באירופה.

אירופה -

אבל האיום הדמוגרפי, עובדתית, עדיין קיים, כל בסיס השוואתי עם אירופה לא קשור.
« עריכה אחרונה: נובמבר 29, 2009, 09:10:07 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #9 ב- : נובמבר 29, 2009, 23:03:19 »
בס"ד

אירופה -

אבל האיום הדמוגרפי, עובדתית, עדיין קיים, כל בסיס השוואתי עם אירופה לא קשור.
ככל שהאיסלם נוגע לדבר, אזי הכל קשור, ואם נמשיך להביא לכאן כאלה שהסבא של הכלב שלהם היה יהודי בסנקט פטרבורג ומבול של "פליטים" מאפריקה פלוס בונוס בדמות עובדים זרים, ולסיום הקרם דלה קרם, הנסיותאל מול האיסלם וההתקפלות בפני כל נביחה שלו, רק תיצור איום דמוגרפי אמיתי.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : נובמבר 29, 2009, 23:06:14 »
בס"ד

ככל שהאיסלם נוגע לדבר, אזי הכל קשור, ואם נמשיך להביא לכאן כאלה שהסבא של הכלב שלהם היה יהודי בסנקט פטרבורג ומבול של "פליטים" מאפריקה פלוס בונוס בדמות עובדים זרים, ולסיום הקרם דלה קרם, הנסיותאל מול האיסלם וההתקפלות בפני כל נביחה שלו, רק תיצור איום דמוגרפי אמיתי.

אתה רק מחזק את מה שאני אומר - שהאיום הדמוגרפי קיים, ומתחזק, ורק העם היושב בציון - ברוב עיוורון שדוחה כל ערך מוסרי, לא שם לב לכך.