סקר

מה היו יחסיכם עם גרמניה?

מנתק/ת כל קשר דיפלומטי וכלכלי.
5 (50%)
מכריז/ה מלחמה על גרמניה.
1 (10%)
מנתק/ת קשר דיפלומטי/כלכלי.
2 (20%)
לא עושה דבר.
2 (20%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: אם הייתם ראש ממשלה עכשיו, מה היו יחסיכם עם גרמניה?  (נקרא 2714 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

הכוונה היא כמובן לעכשיו, בעוד כמה שנים גרמניה לא תהיה קיימת יותר במתכונתה הנוכחית...

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אם הייתם ראש ממשלה עכשיו, מה היו יחסיכם עם גרמניה?
« להגיב #1 ב- : נובמבר 22, 2009, 18:01:19 »
מה הרב כהנא זצוק''ל הי''ד היה עושה?

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : נובמבר 22, 2009, 18:03:17 »
לנתק כל מגע דיפלומטי וכלכלי במכה אחת תהיה שגיאה מבחינה אסטרטגית גם בנושא המלחמה הכללית באסלאם וגם בנוגע לכלכלת מדינת ישראל, אבל אלו שיקולים שיש לשים בצד, כבוד הנופלים חשוב יותר ולכן יש לנתק קשרים עם גרמניה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : נובמבר 22, 2009, 18:03:43 »
בס"ד

מדקה 54.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : נובמבר 22, 2009, 18:05:53 »
בס"ד

לנתק כל מגע דיפלומטי וכלכלי במכה אחת תהיה שגיאה מבחינה אסטרטגית גם בנושא המלחמה הכללית באסלאם וגם בנוגע לכלכלת מדינת ישראל,

?

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : נובמבר 22, 2009, 18:14:04 »
בס"ד

מדקה 54.
תודה רבה.
אני חושב שצריך לנתק כל קשר, וזה מספיק.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : נובמבר 22, 2009, 18:18:30 »
בס"ד

?

במלחמה הכוללת מול האסלאם, כשהאסלאם מכריז מלחמה כנגד כל השונה ממנו, שגם הנוצרים נכללים בהם, אנו צריכים כמה שיותר אנשים לצידנו גם במישור המלחמתי וגם במישור של לפני המלחמה.

בקשר לכלכלה אני לא יודע בדיוק מה המספרים אבל אני יודע שיש לישראל קשרי מסחר עם גרמניה, וגם משהו בנוגע לצוללות שאנו קונים מהם.

אבל שוב למרות שזו תהיה שגיאה אסטרטגית, זה יהיה טוב למורל ולכבוד הלאומי, וזה הדבר הנכון לעשות. אי אפשר להחזיק ידיים עם אומה שלפני זמן לא רב ניסתה להכחיד אותך, מעשה כזה הופך אותך ללא יותר מזונה.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : נובמבר 22, 2009, 18:20:39 »
אני הייתי שואף לקשרים טובים וידידותיים. זאינטרס שלנו כמדינה הוא לקשרים טובים עם כמה שיותר מדינות לא איסלמיות. כמובן שזה לא אומר שאני מוכן לקבל תכתיבים "הצעות", והוראות מגרמניה או מכל מדינה אחרת.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : נובמבר 22, 2009, 19:48:14 »
בס"ד

במלחמה הכוללת מול האסלאם, כשהאסלאם מכריז מלחמה כנגד כל השונה ממנו, שגם הנוצרים נכללים בהם, אנו צריכים כמה שיותר אנשים לצידנו גם במישור המלחמתי וגם במישור של לפני המלחמה.

בקשר לכלכלה אני לא יודע בדיוק מה המספרים אבל אני יודע שיש לישראל קשרי מסחר עם גרמניה, וגם משהו בנוגע לצוללות שאנו קונים מהם.

אבל שוב למרות שזו תהיה שגיאה אסטרטגית, זה יהיה טוב למורל ולכבוד הלאומי, וזה הדבר הנכון לעשות. אי אפשר להחזיק ידיים עם אומה שלפני זמן לא רב ניסתה להכחיד אותך, מעשה כזה הופך אותך ללא יותר מזונה.

א.) למה אנחנו צריכים?
ב.) זה עדיין לא מראה תלות (גרמניה הולכת ונכחדת, כל סנט שנזרק זה היינו הך עם סחר עם סנגל) כלשהי.
ג.) הצוללות נבנו בידי ישראל בגרמניה (אתה מדבר על "דולפין"?), שהשתתפה במרבית עלות הייצור (בגלל דעת הקהל, אחרי שגרמניה מכרה לעיראק נשק רב במלחמת המפרץ [91'], והשתתפה בתכנית הנשק הכימי העיראקית).

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : נובמבר 24, 2009, 09:24:58 »
בס"ד

א.) למה אנחנו צריכים?
ב.) זה עדיין לא מראה תלות (גרמניה הולכת ונכחדת, כל סנט שנזרק זה היינו הך עם סחר עם סנגל) כלשהי.
ג.) הצוללות נבנו בידי ישראל בגרמניה (אתה מדבר על "דולפין"?), שהשתתפה במרבית עלות הייצור (בגלל דעת הקהל, אחרי שגרמניה מכרה לעיראק נשק רב במלחמת המפרץ [91'], והשתתפה בתכנית הנשק הכימי העיראקית).

א)למה אנחנו צריכים? כי בנוסף לאסטרטגיה דבר נוסף שמנצח מלחמות הוא כוח אדם, וכמו שלמדנו על בשרנו לגרמנים יש את האכזריות הנדרשת למלחמה באסלאם.

ב) זה לא עניין של תלות, אבל בהחלט תכול ירידה ברמת החיים, כשאתה מדבר על ניתוק אני מניח שאתה מתכוון גם לביטול כל מסחר, אפשר להגיד שלום לכל המכוניות הגרמניות בארץ, אני בטוח שיש כמה עשרות אלפי כאלו בארץ שלא יסכימו עם המהלך.

ג) אם כך למה הן נבנות בגרמניה ולא בארץ?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : נובמבר 24, 2009, 10:02:29 »
בס"ד

א)למה אנחנו צריכים? כי בנוסף לאסטרטגיה דבר נוסף שמנצח מלחמות הוא כוח אדם, וכמו שלמדנו על בשרנו לגרמנים יש את האכזריות הנדרשת למלחמה באסלאם.

ב) זה לא עניין של תלות, אבל בהחלט תכול ירידה ברמת החיים, כשאתה מדבר על ניתוק אני מניח שאתה מתכוון גם לביטול כל מסחר, אפשר להגיד שלום לכל המכוניות הגרמניות בארץ, אני בטוח שיש כמה עשרות אלפי כאלו בארץ שלא יסכימו עם המהלך.

ג) אם כך למה הן נבנות בגרמניה ולא בארץ?

א.) בתור עם ישראל אנחנו לא צריכים עזרה מהגויים, בטח שלא משענת קנה רצוץ, מעצמה בשנקל שנדרסת על ידי האיסלם מהר יותר מרוסיה, אנחנו אמורים להילחם בעצמנו, גוי שירצה להצטרף, שיעשה כרצונו, אני לא אחפש משענת קצה רצוץ.

ב.) יש תחליפים לרכב הגרמני שזולל את הנפט האיסאלמי, יש תחליף לכל השוק הגרמני (לא באותה איכות, נכון, אבל איכות זה עניין של למידה).
ויש גם כאלה שלא יסכימו עם מלחמה כוללת באיסלם וקבלת עול מלכות שמיים, אז?
ג.) אענה לך על זה מאוחר בעזרת השם בלי נדר, חייב לזוז עכשיו.