כתב נושא: עכשיו רודפים אחרי יהודי בן 16 שדקר ערבי כביכול  (נקרא 6007 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

ראשית כל, אני חוזר ואומר שאנו לא ממליצים שיהודים ידקרו ערבים כי זה לא שווה לשלם את המחיר המשפטי. לכן אנו דוקא ממליצים שלא כדאי לעשות דברים כאלה כי אנו לא רוצים לראות יהודים יקרים בכלא חס וחלילה.

אך זו בושה שממשלת הזדון והמשטרע והפרקליטות הבולשביקית רודפים אחרי יהודים בני 16 במקום לרדוף אחרי הערבים המוסלמים הנאצים שמבקשים להשמיד אותנו. שהקב''ה ישמור על היהודי הצעיר הזה שנעצר.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3808144,00.html

מנותק Shimon

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
עכשיו רודפים אחרי יהודי בן 16 שדקר ערבי כביכול
« להגיב #1 ב- : נובמבר 20, 2009, 13:00:58 »
אני לא מצדיק את המעשה, אך מקווה יותר טוב מרע לנער.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : נובמבר 20, 2009, 13:02:08 »
בס"ד

אני לא מצדיק את המעשה, אך מקווה יותר טוב מרע לנער.

מה הבעיה במעשה?

מנותק Shimon

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : נובמבר 20, 2009, 13:03:46 »
בס"ד

מה הבעיה במעשה?
מעשה פלילי, אם אתה מצדיק מעשה פלילי, בין אם הוא על רקע לאומני או על רקע אחר, אתה אדוני, אידיוט...

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : נובמבר 20, 2009, 13:04:44 »
בס"ד

מעשה פלילי, אם אתה מצדיק מעשה פלילי, בין אם הוא על רקע לאומני או על רקע אחר, אתה אדוני, אידיוט...

לפני שאענה לך, אתה ערבי או שמאלני?

מנותק Shimon

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : נובמבר 20, 2009, 13:05:51 »
בס"ד

לפני שאענה לך, אתה ערבי או שמאלני?
ערבי.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #6 ב- : נובמבר 20, 2009, 13:57:26 »

בס''ד

האוייבים הערבים הנאצים יש''ו שר''י מצדיקים ''מעשים פליליים על רקע לאומני'' כהגדרת מערכת הבטחון ! שאינם אלא מלחמה קרה כנגד השלטון מצד אוייבים ערבים נאצים שלגבי תקיפת יהודים אצלם המטרה מקדשת את כל האמצעים !! אוייבים ערבים נאצים אף מתגאים במעשים כאלה וקוראים למעשי הרצח ללא הבחנה בין ילדים,נשים וקשישים ,והעוולות של אונס שוד גניבות שיטתיות וחבלה שהם עושים ביהודים אך ורק משום שהם יהודים נחשבים אצלם כ''מעשי גבורה'' של ''התנגדות'' לשלטון הקיים או בלשון טומאתם ''מוקאוומה '' !!  :'( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
אנו לא ניתן שיופקר דם יהודי בשום מקום !! ובע'ה כל פגיעה ביהודים ע'י אויב ערבי נאצי יש''ו תכאב לאוייב הערבי הנאצי יש''ו שבעתיים !!  :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist:

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק Shimon

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : נובמבר 20, 2009, 14:10:16 »
בס''ד

האוייבים הערבים הנאצים יש''ו שר''י מצדיקים ''מעשים פליליים על רקע לאומני'' כהגדרת מערכת הבטחון ! שאינם אלא מלחמה קרה כנגד השלטון מצד אוייבים ערבים נאצים שלגבי תקיפת יהודים אצלם המטרה מקדשת את כל האמצעים !! אוייבים ערבים נאצים אף מתגאים במעשים כאלה וקוראים למעשי הרצח ללא הבחנה בין ילדים,נשים וקשישים ,והעוולות של אונס שוד גניבות שיטתיות וחבלה שהם עושים ביהודים אך ורק משום שהם יהודים נחשבים אצלם כ''מעשי גבורה'' של ''התנגדות'' לשלטון הקיים או בלשון טומאתם ''מוקאוומה '' !!  :'( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
אנו לא ניתן שיופקר דם יהודי בשום מקום !! ובע'ה כל פגיעה ביהודים ע'י אויב ערבי נאצי יש''ו תכאב לאוייב הערבי הנאצי יש''ו שבעתיים !!  :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist:

הגולה בארץ  :)
אמרתי שאני לא מצדיק את המעשה, בכללי, אם ערבי היה עושה את זה התגובה שלי הייתה אותו דבר.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : נובמבר 20, 2009, 14:16:29 »
בס"ד

ערבי.

המעשה הייתה מתוך הגנה עצמית, לפי חוק מדינת ישראל, הגנה עצמית מותרת ואף חובה, בין אם זה מגוף שלישי או רביעי ובין אם זה מצד הנתקף, סה טו, אין כל בעיה להרוג ערבים בכלל (הם בגדר עמלק), אלא אם הם בני נח.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : נובמבר 20, 2009, 14:45:18 »
בס''ד

שמעון, ברוך הבא לפורום.

אפילו אם יש חילוקי דעות בינינו, אני שמח לראות שלפחות אמרת שאתה "מקווה יותר טוב מרע לנער".

אני מתנגד למעשים כאלה אך ורק כי אני לא רוצה לראות יהודים טובים כמו הנער הזה בכלא ח''ו. אבל מוסרית בכלל לא אכפת לי מה יקרה לערבים הנאצים שכן רוצים להשמיד אותנו.

בכל מקרה, שוב ברוך הבא.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : נובמבר 20, 2009, 14:46:09 »
בס"ד

חיים, שמעון הוא ערבי..

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : נובמבר 20, 2009, 14:55:31 »
בס"ד

חיים, שמעון הוא ערבי..

בס''ד

אז למה הוא כתב שהוא "מקווה יותר טוב מרע לנער"? זה לא נשמע כערבי. ולמה הוא נרשם עם הכינוי "שמעון"? חשבתי שאולי הוא ענה לך שהוא ערבי כדי להיות סרקסטי.

"שמעון", האם אתה באמת ערבי? אם אתה ערבי, לא נחסום אותך כי זה יהיה מעניין להתווכח עם האוייב.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : נובמבר 21, 2009, 17:44:57 »
בס"ד

אם מסתכלים על היסטוריית ההודעות שלו רואים שהוא כותב שהוא מתחבר ממקום אחר..

מנותק דניאל בן יהושע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : נובמבר 21, 2009, 18:21:00 »
בס''ד

ראשית כל, אני חוזר ואומר שאנו לא ממליצים שיהודים ידקרו ערבים כי זה לא שווה לשלם את המחיר המשפטי. לכן אנו דוקא ממליצים שלא כדאי לעשות דברים כאלה כי אנו לא רוצים לראות יהודים יקרים בכלא חס וחלילה.

אך זו בושה שממשלת הזדון והמשטרע והפרקליטות הבולשביקית רודפים אחרי יהודים בני 16 במקום לרדוף אחרי הערבים המוסלמים הנאצים שמבקשים להשמיד אותנו. שהקב''ה ישמור על היהודי הצעיר הזה שנעצר.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3808144,00.html

א. חיים צודק - אנחנו לא ממליצים ליהודים להשתמש בסוג כלשהו של אמל"ח כלפי ערבים שעלול לגרום לאי אלו תביעות בגין נזיקין וכן ריצוי מאסר בבתי הכלא הפזורים בארץ לאותו איש אשר ביצע, וזאת משום שתי סיבות:
1. אנחנו תנועה שומרת חוק!
2. כפי שחיים ציין - זה לא שווה לשלם את המחיר המשפטי, כי אחרת עלול האדם לשבת בכלא <- מקרה שחיים יקירנו מכיר ויודע מקרוב(לדאבוננו), אל לנו לשכוח מהי מטרת הפורום, לא ויכוח על פלוני אלמוני הי"ו שיזוכה במהרה בימינו, אלא העלאתו של יהודי יקר ומוקיר א"י ועם ישראל - חיים בן פסח הי"ו.

ב. מצטרף לכל דבריו של חיים בפסקה השנייה - אמת ויציב.

נ.ב.
שבוע טוב לכל עם ישראל.
דין יהושע בסיף! אמן.
ܕܝܢܐ ܕܝܗܘܫܘܥ ܒܣܝܦܐ! ܐܡܝܢ.

כ-מיליון יהודים מבריה"מ הארורה לשעבר מודים לך, הרב כהנא הי"ד זצוק"ל, על שגאלתנו מיד שעבוד מלכות עגלה!

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #15 ב- : נובמבר 21, 2009, 23:48:44 »
אמרתי שאני לא מצדיק את המעשה, בכללי, אם ערבי היה עושה את זה התגובה שלי הייתה אותו דבר.
בס''ד

ברור שכלפי חוץ האוייב הערבי הנאצי יש''ו מראה פרצוף של ''תמימות'' בכדי לשבות את הלבבות הבערים של המסכנים שניזונים משטיפות-המוח של כלי התשקורת שהם כלי חשוב בידי הפרופוגאנדה של האוייב הערבי הנאצי יש''ו שר''י  אלא שכאשר יש פיגוע רצחני של אוייב ערבי נאצי יש''ו ביהודים הי''ד אזי מחלקים אצלם סוכריות ויורים יריות של ''שמחה'' (בע''ה נראה אצלם רק יריות של אבל ) !! תורידו את המסיכות של האוייב הערבי הנאצי יש''ו אנו מכירים אתכם היטב !! מכיוון שכבר חיינו בתוך התופת שלכם !! שלטון הבערות השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י לא יכסה יותר על האוייב הערבי הנאצי יש''ו במסגרת ברית-הדמים שכרת איתו כנגד הציביון היהודי האמוני הימני האמיתי !! מכיוון שהאמ-ת מתגלה כזריחת השמש בבוקר !! ולכן שלטון העוולה פושט רגל! תחי מדינת יהודה עד בוא גואל-צדק באכי''ר !!  :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist:

שבוע טוב ומבורך לכל אחינו הנאמנים לעם ישרא'ל ולארץ-הקודש תובב''א
                                                                                   הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק Shimon

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #16 ב- : נובמבר 28, 2009, 21:56:39 »
בס''ד

אז למה הוא כתב שהוא "מקווה יותר טוב מרע לנער"? זה לא נשמע כערבי. ולמה הוא נרשם עם הכינוי "שמעון"? חשבתי שאולי הוא ענה לך שהוא ערבי כדי להיות סרקסטי.

"שמעון", האם אתה באמת ערבי? אם אתה ערבי, לא נחסום אותך כי זה יהיה מעניין להתווכח עם האוייב.
אני דרוזי, ולמה אתה מתכוון שאתה אומר "אוייב"?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : נובמבר 28, 2009, 22:00:42 »
בס"ד

אתה מכיר במדינה כמדינה יהודית שעתידה להתרחב אל מנהר מצרים לפרת?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : נובמבר 28, 2009, 23:48:35 »

בס''ד

האוייב הוא כל אדם, גוי או יהודי, שלא מכיר בזכות הבלעדית של עם ישראל לארץ ישראל השלמה.

יש דרוזים שתומכים בערבים המוסלמים הנאצים. דרוזים שתומכים בערבים הם אוייבים. דרוזים שבעד מסירת חלקי ארץ ישראל לערבים הם אוייבים.

ויש דרוזים שתומכים בריבונות יהודית בארץ ישראל. דרוזים שתומכים ביהודים ובמדינה יהודית וריבונות יהודית הם לא אוייבים.

ורון, אתה רואה? ידעתי שזה לא סתם ערבי. לצערי אני מכיר את הערבים היטב. הרי המשפחה שלי גרה עם הערבים 500 שנה במצרים. וכשהייתי בכלא בארה''ב, גרתי אני עם החזירים האלה חמש וחצי שנים 24 שעות בימימה. כי יש אלפי אסירים ערבים בבתי הכלא בארה''ב. ואני הייתי היהודי היחיד בבית כלא עם 1200 אסירים אלימים - שרוב רובם היו או מוסלמים שחורים או ערבים או איראנים או עוד סוגי חזירים מהעולם האיסלאמי.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #19 ב- : נובמבר 28, 2009, 23:52:18 »
בס"ד

בס''ד

ורון, אתה רואה? ידעתי שזה לא סתם ערבי. לצערי אני מכיר את הערבים היטב. הרי המשפחה שלי גרה עם הערבים 500 שנה במצרים. וכשהייתי בכלא בארה''ב, גרתי אני עם החזירים האלה חמש וחצי שנים 24 שעות בימימה. כי יש אלפי אסירים ערבים בבתי הכלא בארה''ב. ואני הייתי היהודי היחיד בבית כלא עם 1200 אסירים אלימים - שרוב רובם היו או מוסלמים שחורים או ערבים או איראנים או עוד סוגי חזירים מהעולם האיסלאמי.

.. או סתם גוי ששונא את עם ישראל וזה חלק מהאידיאולוגיה שלו.

זה בהחלט סתם ערבי - אם הוא מתנגד לכוונה של הנער הזה מהבחינה ה"מוסרית", הוא סתם ערבי כמו כולם - אויב.

היית היהודי היחיד? O___O
« עריכה אחרונה: נובמבר 29, 2009, 00:08:58 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #20 ב- : נובמבר 29, 2009, 00:01:43 »
בס"ד

.. או סתם גוי ששונא את עם ישראל וזה חלק מהאידיאולוגיה שלו.

זה בהחלט סתם ערבי - אם הוא מתנגד למעשה הזו מהבחינה ה"מוסרית", הוא סתם ערבי כמו כולם - אויב.

היית היהודי היחיד? O___O

בס''ד

כן, הייתי היהודי היחיד. היהודים הם רק 1.5% מהאוכלוסיה באמריקה, ואין הרבה פושעים יהודים. הורשעתי על פצצות, אז הייתי בבתי הכלא האלימים ביותר - אין הרבה יהודים שמבצעים מעשים אלימים כאלה באמריקה. לכן בבתי כלא לאסירים אלימים, כמעט ואין אסירים יהודים ורוב הזמן הייתי היהודי היחיד שם.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #21 ב- : נובמבר 29, 2009, 00:34:13 »
בס"ד

בס''ד

כן, הייתי היהודי היחיד. היהודים הם רק 1.5% מהאוכלוסיה באמריקה, ואין הרבה פושעים יהודים. הורשעתי על פצצות, אז הייתי בבתי הכלא האלימים ביותר - אין הרבה יהודים שמבצעים מעשים אלימים כאלה באמריקה. לכן בבתי כלא לאסירים אלימים, כמעט ואין אסירים יהודים ורוב הזמן הייתי היהודי היחיד שם.

ואיך היה שם? הם הציקו לך הקופים?

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
עכשיו רודפים אחרי יהודי בן 16 שדקר ערבי כביכו
« להגיב #22 ב- : נובמבר 29, 2009, 01:12:50 »
בס"ד

ואיך היה שם? הם הציקו לך הקופים?

ידידי, יש לך הרבה מה להשלים לגבי הרקע של חיים. סיפורים מדהימים, מרתקים, מסמרי שיער ודראמטיים שלא תמצא בשום סרט מתח או פעולה. שאל באשכול השאלות לחיים. בדרך-כלל הוא סיפר אותם כתשובות לשאלות של גולשים. תמצא הרבה כאלה בארכיון התכניות של "Ask JTF" האנגלי, באתר JTFarchive.org.