כתב נושא: ארבעה חיילים גיבורים נשפטו עד 30 ימי מחבוש כי הניפו שלט נגד גירוש יהודים  (נקרא 1799 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

צה''ל הוא מוסד בולשביקי אנטישמי שמעניש חיילים טובים ושמקדם חיילים מרושעים. חיילים בוגדניים שמלשינים לשונאי ישראל על "פישעי מלחמה" בעזה לא נענשים. אבל חיילים נאמנים לעם ישראל ולארץ ישראל נשפטים ל30 ימי מחבוש כי הניפו שלט. שהקב''ה ישלם את כל הרשעים שעושים את אי הצדק הזה. הבוגדים האלה יהיו במחבוש בעולם הבא הרבה יותר מ30 יום!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3806370,00.html
« עריכה אחרונה: נובמבר 17, 2009, 09:34:50 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק אשקלוני!

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אין לך זכות להגיד על צה"ל שהוא מוסד אנטישמי ולאף יהודי אין זכות להגיד לצה"ל אנטישמי
בלי צה"ל היום אני לא הייתי פה והפורום הזה והתנועה לא הייתה קיימת בכלל
אני לא אומר שאני לא מצדיק את החיילים, להפך !
אבל מפה ועד לקרוא לצה"ל אנטישמי יש הבדל שמיים וארץ וזה כבר הופך יותר לפגיעה אישית

לעולם ה' דברך ניצב בשמיים

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אין לך זכות להגיד על צה"ל שהוא מוסד אנטישמי ולאף יהודי אין זכות להגיד לצה"ל אנטישמי
בלי צה"ל היום אני לא הייתי פה והפורום הזה והתנועה לא הייתה קיימת בכלל
אני לא אומר שאני לא מצדיק את החיילים, להפך !
אבל מפה ועד לקרוא לצה"ל אנטישמי יש הבדל שמיים וארץ וזה כבר הופך יותר לפגיעה אישית

בס''ד

רק בוגדים אנטישמיים מלאי שנאה עצמית היו מסוגלים לבצע את הגירוש הנפשע בגוש קטיף וצפון השומרון.
מוסד שמגרש אך ורק יהודים באשר הם יהודים, זה מוסד אנטישמי.
וצה''ל הוא לא הסיבה שאתה נמצא פה. בורא עולם הוא הסיבה.
וצה''ל שניצח במלחמת השחרור, מלחמת ששת הימים ומלחמת יום הכיפורים הוא לא אותו צה''ל של היום. צה''ל של היום הוא סתם בובה עלובה של בג''ץ, התשקורת ופוליטיקאים מושחתים.
אם יום יבוא ונהיה אנו בשלטון, יהיה צבא יהודי אמיתי שמגן על יהודים ולא מגרש אותם. והחיילים הגיבורים האלה במחבוש הם יהיו המפקדים של הצבא שלנו.