סקר

סקר: מי עדיף כראש ממשלה - נתניהו, ליבני, ברק או ליברמן?

בנימין נתניהו
4 (25%)
ציפי ליבני
0 (0%)
אהוד ברק
3 (18.8%)
אביגדור ליברמן
9 (56.3%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: מי עדיף כראש ממשלה - נתניהו, ליבני, ברק או ליברמן?  (נקרא 4034 פעמים)

0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

כולם נוראים אבל לדעתי אהוד ברק הרע במיעוטו. אני מעדיף מנהיג שמאלני שחלש מדי לבצע גירושים ונסיגות על פני מנהיג מהימין המזוייף שכן יכול ליישם תוכניות התאבדותיות.

מנותק דניאל בן יהושע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בס''ד

כולם נוראים אבל לדעתי אהוד ברק הרע במיעוטו. אני מעדיף מנהיג שמאלני שחלש מדי לבצע גירושים ונסיגות על פני מנהיג מהימין המזוייף שכן יכול ליישם תוכניות התאבדותיות.
חיים, אל תשכח שאהוד ברק ברח מלבנון! ובגללו זה תשע שנים בצפון ישנו מצב של "דם יהודי הפקר"! אל תשכח איך המוסלמים שמחו כש"היהודים והציונים ברחו מלבנון עם הזנב בין הרגליים".
אני לא רואה בהם מנהיגים, אולי במקרה הטוב של ועד בית.

אני אמנם לא דתי, אלא סוג של מסורתי אבל אני רואה רק מלך אחד ולו כל הארץ, ואת שמו אין להזכיר לשוא - "ה מֶלֶך, ה' מָלך וה' יִמלוך לעולם ועד"(מצטער אם הניקוד שגוי - אני מנסה ללמוד כמה שאפשר).
דין יהושע בסיף! אמן.
ܕܝܢܐ ܕܝܗܘܫܘܥ ܒܣܝܦܐ! ܐܡܝܢ.

כ-מיליון יהודים מבריה"מ הארורה לשעבר מודים לך, הרב כהנא הי"ד זצוק"ל, על שגאלתנו מיד שעבוד מלכות עגלה!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אם ברק יהיה ראש ממשלה ופורצת מלחמה לא משנה נגד מי אנחנו נפסיד, אין לו החלטיות.

לדעתי ביבי או ליברמן.

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
לפי דעתי דווקא אביגדור ליברמן למרות שכולם טוענים שהוא "ימין מזוייף" הוא מנסה לעשות יותר מכולם  בממשלה הזאת חוץ מ אנשיי האיחוד הלאומי ,חזית יהודית לאומית ועוד כמה "צדיקים" כמו משה פייגלין ועוד הריי רוב הממשלה חוץ מאלה שאמרתי לא עושים דבר!!!

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
רק מלך המשיח הוא מנהיג אמיתי של עם ישראל!
עד שהוא יבוא צריך שתהיה הנהגה של תורה
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
רק מלך המשיח הוא מנהיג אמיתי של עם ישראל!
עד שהוא יבוא צריך שתהיה הנהגה של תורה

מה זה הנהגה של תורה?

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חיים אתה צריך להיות ראש הממשלה ואני לא צוחק.

אם רק היה לך את האפשרות להכנס לארץ אני הייתי מתנדב לעזרת הקמת המפלגה שלך והייתי מפרסם אותה בכל מקום אפשרי.

יש הרבה אנשים שאוהבים את המדינה כמוך ויכולים להנהיג אבל הבעיה שהם מסתתרים ומפחדים לדבר אמת בפניי כולם וזה ההבדל הגדול
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מכיוון שאין אפשרות בחירה אחרת אני מבין שעלינו לבחור את הרע במיעוטו מבין ארבעת המועמדים האלה, בחרתי באהוד ברק כי הוא בן אדם קר רוח שיכול לקחת החלטות בזמן לחץ
איש צבא עם עבר מפואר בסיירת מטכ"ל.
עם כל זה שהוא עם דיעות שמאלניות הייתי מעדיף אותו כי הוא הרבה פחות גרוע מליברמן ונתניהו שהם מעיזים לקרוא לעצמם ימניים ולבזות את המושג הזה שנקרא "ימני"
וכמו ששמנו לב בהיסטוריה הימין אחראי על הויתורים הכבדים
אם זה בגין בסיני עד לאריאל שרון ברצועת עזה, אז עם כזה 'ימין' זה כבר לא קריטי

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אהוד ברח.

הימין המזוייף תמיד יותר מסוכן מהשמאל.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
על סמך מה אתם טוענים שליברמן הוא "ימין מזוייף"?

הוא גר בהתנחלות.

איך ימין מזוייף יכול לגור בהתנחלות?!

מנותק אשי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
על סמך מה אתם טוענים שליברמן הוא "ימין מזוייף"?

הוא גר בהתנחלות.

איך ימין מזוייף יכול לגור בהתנחלות?!

הוא כבר אמר שהוא מוכן לפנות את ביתו תמורת ''שלום''.
http://www.inn.co.il/Articles/Article.aspx/8202

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
על כולם קשה לסמוך.  את ציפי ליבני הפוחזת אפשר לשלול מיידית מבלי לבזבז עליה יותר מדי רוחב פס.

לפי דעתי, הרע המיעוטו הוא ליברמן.  לאחריו במרחק גדול נתניהו שבקדנציה הנוכחית, לא מעד יותר מדי, אך אני עדיין מחזיק ממנו כשקרן.

התמיכה במועמד שמאל כיוון שהוא לא יוכל לקדם את מהלכיו היא נכונה בתיאוריה, בפרקטיקה זה לא נכון כיוון שאם כל הימין יצביע למועמד כזה וגם כל השמאל יצביע למועמד כזה... הוא יעשה כל העולה על רוחו.  על כן, על "תומכי העבודה" הימנים להצביע למפלגה ימנית ולקוות שהשמאל ינצח...

באשר לאהוד ברדעק עצמו (לטעמי הוא לא ברחן, כי אם ברדעקיסט) - עליו ממש אי אפשר לסמוך!
הוא זגזגן לא נורמלי ופוליטקאי בשקל.  כראש ממשלה, כל שבוע היו משברים קואליציונים שברובם היו מיותרים בתקופתו (כמו העברת משחן בשבת... שיא הטמטום) וחוסר יכולת לקבל החלטות פשוטות וברורות בזמן אמת כמו הפקרת חייל צה"ל מדחת יוסוף.

אני גם מאמין שהוא אחד האחראים המרכזיים להרס של צה"ל בהפיכתו ל"צבא קטן מתוחכם".

הדילמות הקשות שעימן אנו מתמודדים כל בחירות ובסקר זה, נובעות הן ממשבר מנהיגות אבל בעיקר - בשל שיטת הממשל הפרלמנטרית הישראלית שאבד עליה הכלח.

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אשי - לא שמעתי ולא ראיתי שליברמן אומר זאת  מה שאתה הראית זה שעו"ד אליקים העצני שחוץ מלדבר אינו עושה דבר למרות שיש לו לפעמים טענות נכונות אבל במקרה הזה הוא טוען שליברמן וח"כ דויד רותם אמרו את זה אבל הוא לא ממש הוכיח את טענתו!!!!
להגיד יכול כל אחד ששמע משהו אבל צריך להוכיח!!!!

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
Lieberman, please God, will be a good prime minister

מנותק אשי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אשי - לא שמעתי ולא ראיתי שליברמן אומר זאת  מה שאתה הראית זה שעו"ד אליקים העצני שחוץ מלדבר אינו עושה דבר למרות שיש לו לפעמים טענות נכונות אבל במקרה הזה הוא טוען שליברמן וח"כ דויד רותם אמרו את זה אבל הוא לא ממש הוכיח את טענתו!!!!
להגיד יכול כל אחד ששמע משהו אבל צריך להוכיח!!!!
אביגדור ליברמן ל"וואשינגטון פוסט": מוכן לפנות את ביתי תמורת שלום.
http://www.haaretz.com/hasite/spages/1067541.html

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
ביבי.
ברק אומנם חלש אבל עליו אפשר ללחוץ בקלות מאירופה ומארה"ב לכן בהחלט נברח מהרבה מקומות.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
ביבי.
ברק אומנם חלש אבל עליו אפשר ללחוץ בקלות מאירופה ומארה"ב לכן בהחלט נברח מהרבה מקומות.

בס''ד

שלמה! כל כך טוב לראות אותך!

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אם, ח"ו, המכונה "ברח" ינהיג... אז אכן נברח מהרבה מקומות. בבחירות האחרונות, הפרסומת שלו היתה: "לא נחמד, מנהיג". ואכן, אני חותם על כל מילה. ורק השגה אחת יש לי על פרסומת זו, והיא שהיא נכתבה בעברית ולא בגרמנית, כי בגרמנית זה מצלצל הרבה יותר טוב.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

אותה גברת בשינוי אדרת.