כתב נושא: אני מגנה  (נקרא 10325 פעמים)

0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני מגנה
« ב- : נובמבר 02, 2009, 18:40:06 »
אני מגנה את המעשים המיוחסים ליעקב טייטל. אני מגנה רציחות סתמיות ואקראיות של ערבים, ואני מגנה משלוח מנות ממולכד למשפחה מסיונרית. במקרה של "פרופסור" שטרנהל והקפצונים שהופעלו בכניסה לביתו אני חושב שמדובר במעשה קונדס שהמשטרה מנסה להפוך לנסיון רצח.

אני מקווה שכל ההאשמות הן עלילות שוא.

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני מגנה
« להגיב #1 ב- : נובמבר 02, 2009, 18:53:29 »
אני לא מגנה חיסול ערבים.

דוד רזיאל הוכרז כגיבור לאומי:
http://www.rabbikahane.org/gallery/main.php?g2_view=keyalbum.KeywordAlbum&g2_keyword=%D7%93%D7%95%D7%93+%D7%A8%D7%96%D7%99%D7%90%D7%9C

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני מגנה
« להגיב #2 ב- : נובמבר 02, 2009, 18:59:35 »
אז מה כן ? לכל יהודי מותר להרוג ערבי סתם כי בא לו ? אנחנו לא חיים בתקופת המנדט.

מנותק אפליית השמאל

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
אני מגנה
« להגיב #3 ב- : נובמבר 02, 2009, 19:05:56 »
אני מגנה את המעשים המיוחסים ליעקב טייטל. אני מגנה רציחות סתמיות ואקראיות של ערבים, ואני מגנה משלוח מנות ממולכד למשפחה מסיונרית. במקרה של "פרופסור" שטרנהל והקפצונים שהופעלו בכניסה לביתו אני חושב שמדובר במעשה קונדס שהמשטרה מנסה להפוך לנסיון רצח.

אני תומך בזה , אבל בנוסף אני ממש לא חושב שמה שהניחו לשטרנהל ליד הבית זה "קפצונים" . עד כמה שהוא קיצוני ושונא יהודים "שלא מותאמים לו פוליטית" אי אפשר לרצוח אותו בפשטות כזאת...

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אני מגנה
« להגיב #4 ב- : נובמבר 02, 2009, 19:08:39 »
בס''ד

אז אני מניח שאתה גם מגנה את ארה''ב ואנגליה שהפציצו את גרמניה הנאצית על מנת להרוג כמה שיותר אזרחים גרמנים שרוב רובם היו נשים וילדים. האמריקאים והבריטים הרגו מאות אלפי אזרחים גרמנים בהפגזות הללו ושוב הם דוקא רצו להרוג כמה שיותר.

ואני מניח שאתה מגנה את ארה''ב שהפיל שתי פצצות גרעיניות על יפן שהרגו 150,000 אזרחים יפנים.

עמדתך מנוגדת לתורתנו הקדושה. גם אזרחים יכולים להיות אוייב. גם נשים וילדים יכולים להיות אוייב. ככה זה במלחמה. אם לא נבין את זה אין לנו שום סיכוי לשרוד במזרח התיכון המוסלמי.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני מגנה
« להגיב #5 ב- : נובמבר 02, 2009, 19:09:47 »
אפילו אם מישהו יוריד שאולה את שטרנהל אני לא אגנה זאת כי מבחינתי הוא בוגד ומסית לרצח יהודים.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני מגנה
« להגיב #6 ב- : נובמבר 02, 2009, 19:25:25 »
בס''ד

אז אני מניח שאתה גם מגנה את ארה''ב ואנגליה שהפציצו את גרמניה הנאצית על מנת להרוג כמה שיותר אזרחים גרמנים שרוב רובם היו נשים וילדים. האמריקאים והבריטים הרגו מאות אלפי אזרחים גרמנים בהפגזות הללו ושוב הם דוקא רצו להרוג כמה שיותר.

ואני מניח שאתה מגנה את ארה''ב שהפיל שתי פצצות גרעיניות על יפן שהרגו 150,000 אזרחים יפנים.

עמדתך מנוגדת לתורתנו הקדושה. גם אזרחים יכולים להיות אוייב. גם נשים וילדים יכולים להיות אוייב. ככה זה במלחמה. אם לא נבין את זה אין לנו שום סיכוי לשרוד במזרח התיכון המוסלמי.
במקרה שהאויב הופך אזרחים למטרה, אני חושב שלממשלה שנלחמת בו יש זכות להגיב בהרג מכוון של אזרחי האויב. אבל אני לא חושב שלכל אזרח מותר לקחת את החוק לידיים, ולרצוח ערבי כ"נקמה". איך בכלל אני יכול להיות בטוח שזו נקמה לאומית ? למשל, האם מישהו שעושה עסקים עם ערבים, או מעסיק ערבים יכול לטעון שהוא רצח פועלים שלו כ"נקמה" ? אולי פשוט הוא לא רצה לשלם שכר לפועלים. אולי סתם הם עצבנו אותו.
מצד שני אני לא ממהר לקרוא למעשה המיוחס רצח, בדיוק בגלל שייתכן שהמניע הוא רצון לנקום ולהרתיע את הערבים מלפגוע ביהודים.

המקרה החמור ביותר שמיוחס ליעקב טייטל הוא משלוח המנות הממולכד שהתפוצץ ופצע קשה נער בן 15, בנם של זוג מסיונרים. במקרה הזה אני לא רואה סיבה לנסות ולהקל בחומרת המעשה רק בגלל שזו משפחה של מסיונרים, מכיוון שהוא לא חס על הילדים שלהם שאינם אשמים שהם נולדו לבית הזה.

מנותק sarit

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אני מגנה
« להגיב #7 ב- : נובמבר 02, 2009, 19:52:15 »

אני גם מגנה כל מעשה שהוא נגד אדם חף מפשע

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אני מגנה
« להגיב #8 ב- : נובמבר 02, 2009, 19:55:20 »
במקרה שהאויב הופך אזרחים למטרה, אני חושב שלממשלה שנלחמת בו יש זכות להגיב בהרג מכוון של אזרחי האויב. אבל אני לא חושב שלכל אזרח מותר לקחת את החוק לידיים, ולרצוח ערבי כ"נקמה". איך בכלל אני יכול להיות בטוח שזו נקמה לאומית ? למשל, האם מישהו שעושה עסקים עם ערבים, או מעסיק ערבים יכול לטעון שהוא רצח פועלים שלו כ"נקמה" ? אולי פשוט הוא לא רצה לשלם שכר לפועלים. אולי סתם הם עצבנו אותו.
מצד שני אני לא ממהר לקרוא למעשה המיוחס רצח, בדיוק בגלל שייתכן שהמניע הוא רצון לנקום ולהרתיע את הערבים מלפגוע ביהודים.

המקרה החמור ביותר שמיוחס ליעקב טייטל הוא משלוח המנות הממולכד שהתפוצץ ופצע קשה נער בן 15, בנם של זוג מסיונרים. במקרה הזה אני לא רואה סיבה לנסות ולהקל בחומרת המעשה רק בגלל שזו משפחה של מסיונרים, מכיוון שהוא לא חס על הילדים שלהם שאינם אשמים שהם נולדו לבית הזה.

בס''ד

כמו שאמרתי בסרטון, אני מתנגד לפעולות כאלו כי אני חושב שזה לא שווה לשבת בכלא למאסר עולם רק כדי להרוג כמה ערבים. כשאני חושב על מה שעובר ליעקב טייטל כעת, הלב שלי שבור. הוא צדיק וגיבור אמיתי ואני אוהב אותו עם כל ליבי. ולדעתי זה לא שווה שהוא עלול לשבת בכלא כל חייו ח''ו. אז אני מתנגד לפעולות כאלו ואני מפציר ביהודים לא לעשות דברים שעלולים להכניס אותם לכלא למאסר עולם ר''ל.

אבל מוסרית, אני בכלל לא מגנה את הצדיק הזה. ה"אזרחים" הערבים שונאים אותנו ותומכים בהשמדתנו. הם רוצים לבצע שואה נגד עם ישראל ומנסים לעשות זאת מעל 100 שנה כבר. אם 99% רוצים להשמיד אותנו ו1% לא רוצים להשמיד אותנו, חייבים להתייחס להם כמו לאוייב נאצי. ואם ערבי מתוך ה1% שלא רוצים להשמיד אותנו יפגע, הייתי מצטער על פגיעתו אבל האחים הערבים שלו אחראים לפגיעתו ולא היהודים שמתגוננים ורק מבקשים לשרוד.

לגבי המסיונרים, כמובן שהבן שלהם גם מסיונר והוא דוקא מסיונר יותר מסוכן מהוריו כי הוא יכול לשכנע עוד בני נוער להאמין בדת הנוצרית - דת שאחראית לרצח של מיליוני יהודים במשך 2000 שנה.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני מגנה
« להגיב #9 ב- : נובמבר 02, 2009, 20:04:26 »
דרך אגב הפעולה נגד המסיון הביאה להם המון חשיפה אוהדת ואנשים שאף פעם לא שמעו עליהם ראו את המשפחה המסיונרית הזו מתראיינת בטלויזיה ומצטיירת כמוסרית ומנחמת. האב המסיונר אמר שיעקב טייטל הביא חרפה על הקהילה הדתית וכי למרות שהוא פגע בהם הוא מתפלל לישועתו של יעקב טייטל ושל המשפחה שלו.

מנותק אשקלוני!

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אני מגנה
« להגיב #10 ב- : נובמבר 02, 2009, 20:04:40 »
יעקב טייטל הוא עוד אחד מהיהודים כמו עדן נתן זאדה ז"ל שנמאס לו לראות איך ארץ ישראל שה' הנחיל לאבותינו הקדושים הולכת ומתפרקת לאט לאט
הוא ראה שאף אחד לא עשה דבר כדי לשמור על הארץ ולכן לקח את החוק לידיו במטרה לשמור על הארץ של הקב"ה
נכון, את הירי בשוטרים והמטען של הפרופסור המזורגג ההוא אני לא מצדיק כי אני נגד רצח יהודים
כל השאר על הכיפאק

לעולם ה' דברך ניצב בשמיים

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני מגנה
« להגיב #11 ב- : נובמבר 02, 2009, 20:08:52 »
אני מגנה את פותח ההודעה.

אם צלהר היה נולד לפני יובל, הוא היה מרודפי הסזון נגד לוחמי אצ"ל ולח"י שהניחו מטענים בשווקים ערבים בעכו ויפו.

אני מגנה אותו ואת גינויו.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני מגנה
« להגיב #12 ב- : נובמבר 02, 2009, 20:18:46 »
אני מגנה את פותח ההודעה.

אם צלהר היה נולד לפני יובל, הוא היה מרודפי הסזון נגד לוחמי אצ"ל ולח"י שהניחו מטענים בשווקים ערבים בעכו ויפו.

אני מגנה אותו ואת גינויו.
אתה יודע לחזות רק עבר היפותטי או גם את העתיד ?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אני מגנה
« להגיב #13 ב- : נובמבר 02, 2009, 20:19:49 »
דרך אגב הפעולה נגד המסיון הביאה להם המון חשיפה אוהדת ואנשים שאף פעם לא שמעו עליהם ראו את המשפחה המסיונרית הזו מתראיינת בטלויזיה ומצטיירת כמוסרית ומנחמת. האב המסיונר אמר שיעקב טייטל הביא חרפה על הקהילה הדתית וכי למרות שהוא פגע בהם הוא מתפלל לישועתו של יעקב טייטל ושל המשפחה שלו.

בס''ד

צלהר, אני מכיר את המסיונרים היטב, אפשר לומר שאני מומחה בנושא כי לצערי אני גר בגלות איתם כמעט 53 שנה. אני מוקף בנוצרים כל חיי. אינני חושב שהמסיונרים רוצים שיתקפו אותם פיזית אפילו אם זה יביא להם "אהדה" מהתשקורת הבוגדנית יש''ו. התקפות פיזיות כן עשויות להפחיד ולהרתיע את רובם מלנסות להמיר את דתם של יהודים ר''ל.

אבל דיברנו על המוסר כאן. מוסרית מסיונרים הם בוגדים ממש כמו זאב שטרנהל. ואמרת שאתה לא מגנה התקפות על בוגדים כמו שטרנהל. אם כן, המסיונרים יותר גרועים משטרנהל.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני מגנה
« להגיב #14 ב- : נובמבר 02, 2009, 20:27:16 »
בס''ד

צלהר, אני מכיר את המסיונרים היטב, אפשר לומר שאני מומחה בנושא כי לצערי אני גר בגלות איתם כמעט 53 שנה. אני מוקף בנוצרים כל חיי. אינני חושב שהמסיונרים רוצים שיתקפו אותם פיזית אפילו אם זה יביא להם "אהדה" מהתשקורת הבוגדנית יש''ו. התקפות פיזיות כן עשויות להפחיד ולהרתיע את רובם מלנסות להמיר את דתם של יהודים ר''ל.

אבל דיברנו על המוסר כאן. מוסרית מסיונרים הם בוגדים ממש כמו זאב שטרנהל. ואמרת שאתה לא מגנה התקפות על בוגדים כמו שטרנהל. אם כן, המסיונרים יותר גרועים משטרנהל.

אם זו הייתה פעולה ממוקדת נגד אדם בוגר ואחראי למעשיו אז כנראה לא הייתי מגנה, אבל מכיוון שנפגע קטין זו פעולה חמורה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אני מגנה
« להגיב #15 ב- : נובמבר 02, 2009, 20:39:47 »
אם זו הייתה פעולה ממוקדת נגד אדם בוגר ואחראי למעשיו אז כנראה לא הייתי מגנה, אבל מכיוון שנפגע קטין זו פעולה חמורה.

בס''ד

קטין? אתה חושב שהוא לא יודע מה הוא עושה? כשהייתי בן 15 ידעתי מה אני עושה, כבר הייתה לי בחירה חופשית.

אבל זה ממש לא ענייני. אם ה"קטין" הזה מסכן נפשות יהודיות, חייבים לעזור אותו.

מה היית עושה עם מחבלים ערבים בני 15? עם מתאבדים ערבים בני 15? עם רוצחים ערבים בני 15? גם הם לא מבינים מה הם עושים? גם הם לא אחראים למעשיהם?

אתה יודע ש"נוער היטלר" בגרמניה הנאצית שהיו בני 14, 15, 16 רצחו עשרות אלפי אנשים? היית מקל על הרוצחים הנאצים האלה כי הם "קטינים"?

מסיונרים רוצחים את הנשמות של יהודים, שזה לא פחות חמור מלרצוח פיזית.

מנותק אהרון.א.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אני מגנה
« להגיב #16 ב- : נובמבר 02, 2009, 20:42:08 »
אני בכלל לא מבין למה מאפשרים את כניסתם של מיסיונרים לארץ.. ומדוע לא מגרשים אותם הרי הם לא יהודים הם נוצרים לכל דבר.
בס"ד

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני מגנה
« להגיב #17 ב- : נובמבר 02, 2009, 20:45:36 »
בס''ד

קטין? אתה חושב שהוא לא יודע מה הוא עושה? כשהייתי בן 15 ידעתי מה אני עושה, כבר הייתה לי בחירה חופשית.

אבל זה ממש לא ענייני. אם ה"קטין" הזה מסכן נפשות יהודיות, חייבים לעזור אותו.

מה היית עושה עם מחבלים ערבים בני 15? עם מתאבדים ערבים בני 15? עם רוצחים ערבים בני 15? גם הם לא מבינים מה הם עושים? גם הם לא אחראים למעשיהם?

אתה יודע ש"נוער היטלר" בגרמניה הנאצית שהיו בני 14, 15, 16 רצחו עשרות אלפי אנשים? היית מקל על הרוצחים הנאצים האלה כי הם "קטינים"?

מסיונרים רוצחים את הנשמות של יהודים, שזה לא פחות חמור מלרצוח פיזית.

ההורים שלו אחראים לחינוך שלו ולמעשיו. בכלל אין לי מידע לגבי הפעילות של הנער הזה. מי שבאמת אשם ומגיע להם עונש זה ההורים המסיונרים של הנער.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני מגנה
« להגיב #18 ב- : נובמבר 02, 2009, 20:45:46 »
אתה יודע לחזות רק עבר היפותטי או גם את העתיד ?

ששש...אל תגלה לאף אחד שהשתחררתי ממגבלות מימד הזמן.

אגב, גם היום כל המדינה תומכת בשוטרים הנוקמים ששמו מטעני חבלה מול בתים
של יהודים כשבקלות יכלו להפגע ילדים של יהודים (לא של משמידי נפשות מסיונרים).  

הכל עניין של פוליטיקה. רק שונאי ישראל מכל הגוונים הם זנים מוגנים במדינת יש-רעל.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני מגנה
« להגיב #19 ב- : נובמבר 02, 2009, 22:19:05 »

אתה יכול לגנות אני לא!!!!!

ותשים לב מה אתה אומר אתה מקווה שהכל עלילות שוא אתה שם לב??????????????
גם באירופה עלילות הדם היו עלילות שוא ותראה מה קרה בסוף 6 מליון מתו בגלל זה!!!!!!

אז אתה מגנה?????   אני לא!!!!!!!!!!!!! 

ושכל השמאלנים מהשבכ שעוקבים אחריי הפורום הזה אתה יכולים ללקק לי את התחת אחריי חירבון
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אני מגנה
« להגיב #20 ב- : נובמבר 02, 2009, 22:24:54 »
צלהר, הפתעת אותי לרעה...
ממך לא ציפיתי

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אני מגנה
« להגיב #21 ב- : נובמבר 02, 2009, 22:27:09 »
ששש...אל תגלה לאף אחד שהשתחררתי ממגבלות מימד הזמן.

אגב, גם היום כל המדינה תומכת בשוטרים הנוקמים ששמו מטעני חבלה מול בתים
של יהודים כשבקלות יכלו להפגע ילדים של יהודים (לא של משמידי נפשות מסיונרים). 

הכל עניין של פוליטיקה. רק שונאי ישראל מכל הגוונים הם זנים מוגנים במדינת יש-רעל.
השוואה פשוט מעולה !
מסכים ב100%

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אני מגנה
« להגיב #22 ב- : נובמבר 02, 2009, 22:33:27 »
ד"א אני לא בעד מה שטייטל עשה, לא מחוסר מוסריות אלא מחוסר יעילות...
כי בשורה תחתונה חוץ מלהרוס לעצמו את החיים ולגרום לבן שלו לגדול לפחות עד גיל 30
עם אבא שמאחורי סורגים הוא לא עשה כלום...
זה לא יקרב לדעתי אהדה למתנחלים ורק יכול להזיק יותר מלהועיל.
הקטל כלפי שונאי ישראל מבפנים ומבחוץ חייב לבוא מהשלטון ולא מהאזרחים.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אני מגנה
« להגיב #23 ב- : נובמבר 02, 2009, 22:52:54 »
אני חוזר בפעם האלף על עמדתי בנושא, מגנה פרקטית אך לא מגנה מוסרית.
במישור הפרקטי הנזק רב על התועלת שבדבר ולא מקדם שום מטרה ארוכת טווח, הסתכלות תועלתנית נטו.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק פטריוט

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אני מגנה
« להגיב #24 ב- : נובמבר 03, 2009, 00:22:06 »
ד"א אני לא בעד מה שטייטל עשה, לא מחוסר מוסריות אלא מחוסר יעילות...
כי בשורה תחתונה חוץ מלהרוס לעצמו את החיים ולגרום לבן שלו לגדול לפחות עד גיל 30
עם אבא שמאחורי סורגים הוא לא עשה כלום...
זה לא יקרב לדעתי אהדה למתנחלים ורק יכול להזיק יותר מלהועיל.
הקטל כלפי שונאי ישראל מבפנים ומבחוץ חייב לבוא מהשלטון ולא מהאזרחים.
O0
פעילות של בנאדם בודד מזיקה, לא תורמת ופוגעת בימין
אבל בתור מדיניות רשמית על ידי ממשלה נבחרת זה כבר נושא אחר לגמרי. במקרה כזה זה לא יהיה רצח אלא מלחמה.
בתור מדיניות המטרה לא תהיה "להרוג אזרחים" אלא לבצע פעולות על מנת לגרום לערבים לעזוב. מי שיעזוב מרצון אין שום סיבה והצדקה לפגוע בו פיזית.