כתב נושא: אנחנו בעצם לא חיים במדינה יהודית?  (נקרא 2413 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ט45

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
אנחנו בעצם לא חיים במדינה יהודית?
« ב- : נובמבר 01, 2009, 21:49:15 »
בעשרות שנים האחרונות הממשלות השונות קיבלו החלטות כנגד יהודים והתעלמו מבטחון תושביהם ואפילו הסיטו כנגד המתיישבים כדרך התקשורת שאמורה להיות חופשית.
אז עכשיו בבקשה תגידו לי , האם אנחנו באמת חיים במדינה יהודית?או שאנחנו חיים במדינה אנטישמית?
הרי אזרח מן השורה מרגיש שהערבים הם אזרחים סוג א'-נותנים להם שירותי בריאות,רווחה,חינוך ועוד והם אפילו לא מתגייסים לצה"ל!אפילו לא עושים שירות לאומי!
לעומת זאת יהודי טוב שעושה צבא צריך ללמוד באוניברסיטה בשביל להתקבל לעבודה מכובדת אבל גם בזה יש אנטישמיות.
"אפליה מתקנת"-הקלות לערבים בהתקבלות לאוניברסיטה
אז אני שואל בתור יהודי למה אני צריך לבזבז אלפי שקלים עד שאני משיג בפסיכומטרי את התוצאה שאני רוצה וערבי יכול לעשות מבחן אחד ולקבל תוצאה נמוכה והאוניברסיטה תקבל אותו?
אין ספק שגם מערכת החינוך מטיפה כנגד היהדות,דוגמאות:
1.יום הזכרון ליצחק רבין-מטיפים לילדים שלנו שנה אחרי שנה על "מורשת רבין" אותו רבין שאיני צריך לספר את מעשיו הרעים לחברי בפורום כי אני בטוח שכולם כאן השכילו מחיים.
2.ציון יום הנקבה-בעצם היום הזה "מחזיר" את ערביי ישראל לשורשים שלהם והמנהיגים הערבים מטיפים כנגד ישראל.

אז אחרי שכתבתי רק עשירית מהסיבות שהמדינה הזאת היא בעצם לא מדינה יהודית
מישהו עדיין חושב שהיהדות היא רצויה במדינה הזאת?

נ.ב.
עכשיו נכנסתי לוואלה וראיתי כותרת ענקית "השמאל דורש להכריז מלחמה כנגד הימין הקיצוני" וכמובן כולנו יודעים שהשמאל חושב שמתיישבים גיבורים שמנסים להגן על הקרקעות שלהם מערבים הם מחבלים.

השמאל לא יפסיק את מעשיו האנטישמים עד שהיהדות תימחק מעל פני מדינת ישראל , אבל לשמחתנו יותר ויותר יהודים מצטרפים לימין האמיתי ומגלים את האמת אודות המשטר הבולשביקי

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #1 ב- : נובמבר 01, 2009, 22:01:07 »
ברוך הבא לפורום.
אתה צודק בכל מילה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : נובמבר 01, 2009, 22:02:12 »
בס''ד

פרשנות מצויינת ט45! אתה באמת באת למקום הנכון ברוך השם.

מנותק ט45

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : נובמבר 01, 2009, 22:02:45 »
תודה רבה על התגובות

מנותק דניאל בן יהושע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : נובמבר 01, 2009, 22:06:42 »
כל הכבוד ויישר כח, וברוך הבא לפורום! כן ירבו כמוך בישראל!
תבורך על אשר לא בחרת בדרך פסילים ואלילים - על במות המזבח בכיכר רבין היא כיכר מלכי ישראל, מורשת דוד וביתו לדעתם אינה משתווה למורשתו של אותו האיש(כן, כן ידידי החכמים "אותו האיש אשר הסית והדיח את ישראל בערב פסח" פרפרזה לנאמר בתלמוד קדישא דבבל ואני חושב אפילו דמערבא).
הלאה המוות למחשבה! הלאה הכפייה! תחי דת משה וישראל!
דין יהושע בסיף! אמן.
ܕܝܢܐ ܕܝܗܘܫܘܥ ܒܣܝܦܐ! ܐܡܝܢ.

כ-מיליון יהודים מבריה"מ הארורה לשעבר מודים לך, הרב כהנא הי"ד זצוק"ל, על שגאלתנו מיד שעבוד מלכות עגלה!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : נובמבר 01, 2009, 22:15:45 »
ברוך הבא, מצאת את מקומך הייתי אומר.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #6 ב- : נובמבר 01, 2009, 22:22:23 »
בעשרות שנים האחרונות הממשלות השונות קיבלו החלטות כנגד יהודים והתעלמו מבטחון תושביהם ואפילו הסיטו כנגד המתיישבים כדרך התקשורת שאמורה להיות חופשית.
אז עכשיו בבקשה תגידו לי , האם אנחנו באמת חיים במדינה יהודית?או שאנחנו חיים במדינה אנטישמית?
הרי אזרח מן השורה מרגיש שהערבים הם אזרחים סוג א'-נותנים להם שירותי בריאות,רווחה,חינוך ועוד והם אפילו לא מתגייסים לצה"ל!אפילו לא עושים שירות לאומי!
לעומת זאת יהודי טוב שעושה צבא צריך ללמוד באוניברסיטה בשביל להתקבל לעבודה מכובדת אבל גם בזה יש אנטישמיות.
"אפליה מתקנת"-הקלות לערבים בהתקבלות לאוניברסיטה
אז אני שואל בתור יהודי למה אני צריך לבזבז אלפי שקלים עד שאני משיג בפסיכומטרי את התוצאה שאני רוצה וערבי יכול לעשות מבחן אחד ולקבל תוצאה נמוכה והאוניברסיטה תקבל אותו?
אין ספק שגם מערכת החינוך מטיפה כנגד היהדות,דוגמאות:
1.יום הזכרון ליצחק רבין-מטיפים לילדים שלנו שנה אחרי שנה על "מורשת רבין" אותו רבין שאיני צריך לספר את מעשיו הרעים לחברי בפורום כי אני בטוח שכולם כאן השכילו מחיים.
2.ציון יום הנקבה-בעצם היום הזה "מחזיר" את ערביי ישראל לשורשים שלהם והמנהיגים הערבים מטיפים כנגד ישראל.

אז אחרי שכתבתי רק עשירית מהסיבות שהמדינה הזאת היא בעצם לא מדינה יהודית
מישהו עדיין חושב שהיהדות היא רצויה במדינה הזאת?

נ.ב.
עכשיו נכנסתי לוואלה וראיתי כותרת ענקית "השמאל דורש להכריז מלחמה כנגד הימין הקיצוני" וכמובן כולנו יודעים שהשמאל חושב שמתיישבים גיבורים שמנסים להגן על הקרקעות שלהם מערבים הם מחבלים.

השמאל לא יפסיק את מעשיו האנטישמים עד שהיהדות תימחק מעל פני מדינת ישראל , אבל לשמחתנו יותר ויותר יהודים מצטרפים לימין האמיתי ומגלים את האמת אודות המשטר הבולשביקי
בס''ד

אשריך שהגעת לאמ-ת !!

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #7 ב- : נובמבר 02, 2009, 13:18:03 »
אשריך! כל הכבוד!!!

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #8 ב- : נובמבר 02, 2009, 22:27:28 »
ט45  אתה צריך להבין שהגולה בארץ לא סתם פרסם תמונות של הנשיא הערבי שלנו שמעון אבדעלה פרס.

אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : נובמבר 03, 2009, 07:46:56 »
בס"ד
ברוך הבא
המדינה מתנהלת על פי חוקים של גויים שלקחו מאירופה יש לנו תורה משמיים שקיבלנו בסיני חוקיים שהם למעשה הוראות יצרן אם היינו משתמשים באמת הכל היה כבר נראה אחרת
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!