כתב נושא: עושים אי צדק נורא ליהודי הטוב יעקב טייטל הי''ו  (נקרא 13761 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

ביוטיוב:

בפליקס: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3420913

אנא דרגו, הגיבו, המליצו והוסיפו למועדפים.

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
עושים אי צדק נורא ליהודי הטוב יעקב טייטל הי''ו
« להגיב #1 ב- : נובמבר 01, 2009, 21:44:21 »
יישר כח.
כל מילה אמת.

מנותק ט45

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : נובמבר 01, 2009, 21:52:52 »
יישר כוח חיים היקר!
אני מקווה שהמון יהודים יקרים ישכילו מסרטון זה.

מנותק דניאל בן יהושע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : נובמבר 01, 2009, 21:54:06 »
בס''ד

ביוטיוב:

בפליקס: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3420913

אנא דרגו, הגיבו, המליצו והוסיפו למועדפים.
חיים שימו כמובן לב לעיתוי - מדוע דחו את זה כל כך הרבה זמן אם ידעו על טייטל?! פסטיבל רבין פה במלוא המרץ - הקטר של הרכבת הגיע לנקודת פריצה, יחי הקתרזיס!
דין יהושע בסיף! אמן.
ܕܝܢܐ ܕܝܗܘܫܘܥ ܒܣܝܦܐ! ܐܡܝܢ.

כ-מיליון יהודים מבריה"מ הארורה לשעבר מודים לך, הרב כהנא הי"ד זצוק"ל, על שגאלתנו מיד שעבוד מלכות עגלה!

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #4 ב- : נובמבר 01, 2009, 22:14:51 »
בס''ד
כך רודפים כל יהודי יקר ימני-אמיתי וגיבור הוא יעקב טייטל הי''ו ! ללא עדויות ברורות ובצורה הכי ברוטאלית ! אנו קוראים לכל אחינו בית-ישרא'ל לתמוך בכל דרך שתוכלו ביהודי היקר הגיבור יעקב טייטל הי''ו ! המלחמה נגד הפקרת דם יהודי הי''ד וארץ-הקודש תובב'א היא מצות עשה !שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י ימשיך לרדוף את העם היהודי האמוני הימני האמיתי בפרט וקהל שומרי התורה הקדושה והמצוות בכלל כל עוד לא יוקם כוח התנגדות שירתיע את שלטון העוולה הנששל שר''י ויאלץ אותו לשאת ולתת ממש (להבדיל בין קודש לחול) כמו עם האוייב הערבי הנאצי יש''ו !! התעוררו והילחמו למען לא יופקרו דמכם ודם יקיריכם ר''ל ובתיכם ורכושכם לאוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י !! ללא כוח הרתעה משמעותי לא נוכל להשפיע על שלטון העוולה מלהפקיר את דמנו בתינו ורכושנו ר''ל ככלל והפקרת ארץ-הקודש תובב''א שזהו חטא גדול בפני עצמו ,אלא שבכלל הפקרתה של ארץ-הקודש תובב''א מופקר דם יהודי רב הי''ד !! אנו קוראים לכל אחינו בית-ישרא'ל בכלל ,ולכל יהודי יקר בפרט לעמוד על נפשינו ועל נפשות אחינו וארץ-קדשנו עד טיפת-הדם האחרונה ! והקב''ה יסייע בעדנו על דב-ר כבו-ד שמ-ו ויזכנו בביאת גואל-צדק בבאכי''ר ! >:( >:( >:( >:( >:( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist:

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #5 ב- : נובמבר 01, 2009, 22:19:43 »
בס"ד

את מרוואן ברגותי יש"ו-שר"י הם דואגים לבקר בכלא ולדאוג לצורכיו >:(
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : נובמבר 01, 2009, 22:55:10 »
בס"ד
המחבלים הערבים המוסלמים חיים בבתי הכלא בתנאי בית מלון וזוכים לקבל השכלה והכל כלול במחיר שמשלם המסים היהודי משלם... >:(

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #7 ב- : נובמבר 01, 2009, 23:09:53 »
בס"ד

דניס אתה יודע מה האבסורד שהורג אותי פה? שהשמאלנים ממרצ דוגמת חיים אורון ג'ומס יש"ו-שר"י דואגים לבקר תדיר את מרוואן ברגותי הנאצי בכלא ואילו כנגד יעקב טייטל הי"ו הם מזדעקים ומשתוללים.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : נובמבר 01, 2009, 23:27:14 »
יעקב טייטל הוא יהודי צדיק, נקודה.
אסור בתכלית האיסור לגנות. לא אותו ולא את מעשיו.

מוטב להמנע מלשבח את מעשיו בפומבי, שכן זו עלולה להחשב לעברה פלילית של תמיכה במעשה אלימות.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : נובמבר 02, 2009, 00:56:41 »
יעקב טייטל הוא יהודי צדיק, נקודה.
אסור בתכלית האיסור לגנות. לא אותו ולא את מעשיו.

מוטב להמנע מלשבח את מעשיו בפומבי, שכן זו עלולה להחשב לעברה פלילית של תמיכה במעשה אלימות.
בס''ד

מדוע הינכם מייחסים לו מעשים אלו ו/או אחרים כאשר הדברים לא הוכחו כלל משפטית והמידע הוא מתכון של רצח אופי טרם הצגת העובדות בפני בית-הבושת(המשפט) הממלכתי השמאלני הציוני-בולשביקי שר''י ?? האם גם אתם נפלתם ב''רייטינג'' של רצח-האופי שאין לו שום ביסוס ! שום ראיות חותכות ! ושום קצה של חוט שעל היסוד הזה ניתן להאשימו ! היהודי היקר יעקב טייטל חף מפשע וכל מקהלת העורבים של התשקורת לא תשפיע עלינו לחשוב אחרת !! זו הטעי'ה שאמורה לשפוך את דמו ח''ו ואבור לתת למעשה עוולה זה יד כלל ועיקר !! זו עלילת-דם של רצח-אופי שתכליתה להשפיע על ההכרעה המשפטית למרות שאין שום עדויות ודאיות המפלילות את היהודי היקר יעקב טייטל הי''ו !!

בס''ד

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #10 ב- : נובמבר 02, 2009, 09:39:05 »
ישר כוח!

מנותק פטריוט

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : נובמבר 02, 2009, 17:05:22 »
אני מקווה שכל זה יתברר כשקר

אבל אם הוא עשה את מה שאומרים בתשקורת שהוא עשה מגיע לו גינוי
גם בעניין של הרג ערבים (בהנחה שאלו לא עסקו בפעילות חבלנית)
וכמובן בעניין הפגיעה ביהודים

אנחנו רוצים לגרש את הערבים אבל עלינו לעשות את זה במסגרת החוק
אני חד משמעית נגד פגיעה פיזית בלי סיבה מוצדקת

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : נובמבר 02, 2009, 19:29:45 »
אני מקווה שכל זה יתברר כשקר

אבל אם הוא עשה את מה שאומרים בתשקורת שהוא עשה מגיע לו גינוי
גם בעניין של הרג ערבים (בהנחה שאלו לא עסקו בפעילות חבלנית)
וכמובן בעניין הפגיעה ביהודים

אנחנו רוצים לגרש את הערבים אבל עלינו לעשות את זה במסגרת החוק
אני חד משמעית נגד פגיעה פיזית בלי סיבה מוצדקת

בס''ד

אני מניח שאתה מגנה את האצ''ל והלח''י שהרגו גם ערבים אזרחים וגם בוגדים יהודים. ומה שהאצ''ל והלח''י עשו היה בלתי חוקי בעליל. אז רוב היהודים בישוב היהודי תמכו בהגנה ובסוכנות היהודית שכינו את האצ''ל והלח''י "מחבלים", "פושעים", פשיסטים", "רוצחים" ואפילו "נאצים". דוד בן גוריון השווה את זאב ג'בוטינסקי להיטלר למשל.

מנותק פטריוט

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #13 ב- : נובמבר 02, 2009, 19:53:51 »
בס''ד

אני מניח שאתה מגנה את האצ''ל והלח''י שהרגו גם ערבים אזרחים וגם בוגדים יהודים. ומה שהאצ''ל והלח''י עשו היה בלתי חוקי בעליל. אז רוב היהודים בישוב היהודי תמכו בהגנה ובסוכנות היהודית שכינו את האצ''ל והלח''י "מחבלים", "פושעים", פשיסטים", "רוצחים" ואפילו "נאצים". דוד בן גוריון השווה את זאב ג'בוטינסקי להיטלר למשל.

חס וחלילה
אני לא מגנה את אצ"ל והלח"י
אבל אז המצב היה שונה. זו הייתה הדרך היחידה להילחם על הישרדות וגם לא הייתה מדינה ולא היה חוק

כרגע להרוג ערבי/שניים/עשר זה לא דבר שיתרום לנו. לערבים לא יזיז גם אם יהרגו אלפים מתוכם. זה לא יפחיד אותם.

ולגבי השמאלנים, אם יש יהודי בוגד שמגיע לו עונש מוות זה עניין אחר
אבל כשהעלתי פה דיון בנושא עונש מוות, רוב המגיבים היו נגד זה.

מנותק sarit

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : נובמבר 02, 2009, 19:54:34 »

מבחינתי כל עוד שאין ראיות ממשיות יעקב טייטל הוא בחזקת חף מפשע

מנותק פטריוט

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : נובמבר 02, 2009, 19:55:13 »
מבחינתי כל עוד שאין ראיות ממשיות יעקב טייטל הוא בחזקת חף מפשע

בהחלט!

מנותק Eran levi

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #16 ב- : נובמבר 03, 2009, 00:19:19 »
 :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: יעקב טייטל לא הורשע בשום דבר אז בואו נרגע ונתפלל שהכל יגמר טוב
אני נגד אלימות בכל מובן כל שהוא זה נוגד את תורת ישראל נוגד את הערכים היהודים אני לא מבין למה השמאל היהודי השמאלני הבולשביקי עם השנאה העצמית כל כך עושה מזה כל כך רעש שיש לצערנו הרב מחבלים נאצים אשפ"ים באזור שכל יום עושים דברים כאלה לא מדברים על זה כל כך כי דם יהודי זה דם הפקר מותר בארץ להרוג יהודים זה הבעיה פה שנער יהודי בעכו נדקר על ידי ערבי בגלל שלא נתן לו כסף לא דיברו על זה למה לא מדברים שיהודים מפחדים בארצם מפוחדים בגלל שלא רוצים שהערבים יעשו בעיות בגלל זה אני כאן כי צריך לשנות את זה   
עכשיו כל התקשורת השמאלנית הבולשביקית מאשימה ציבור שלם של יהודים דתים מזכיר לי ימים נוראים במדינות חשוכות אל ואומרים לעצור את כל הרבנים הלאומים
 רוצים לעצור רבנים ריבונו של עולם 

מנותק Eran levi

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #17 ב- : נובמבר 03, 2009, 00:39:15 »
שלום לך חיים המדינה איבדה את הראש לה היא שחררה 6 מחבלים נאצים אחרי 42 חודשים מוות למחבלים האלה :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :rapidfire: :rapidfire: :rapidfire: :rapidfire:

מנותק Eran levi

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #18 ב- : נובמבר 03, 2009, 12:28:31 »
 :old_WTF_Aza: השמאל עכשיו צועק להרוס לו את הבית צבועים בוגדים יהודונים מפגרים אני לא מאמין לצביעות

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #19 ב- : נובמבר 05, 2009, 20:19:46 »
התשקורת המקומית, הבלתי מקצועית וגסת הרוח, דוחפת אותו להתאבד, ח"ו, כמו דודו טופז, הי"ד.

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #20 ב- : נובמבר 08, 2009, 00:49:20 »
אני חייב לשאול כאן משהו, בואו נניח סתם לצורך העניין שיתברר מעל לכל ספק שטייטל אשם, האם עדיין תתמכו בו? ובואו נעזוב רגע התעלמות של הממסד מרצח של יהודים וכו', בואו ננסה לבחון את העניין לכשלעצמו, עקרונית, אתם תומכים ברצח של אנשים מפני שהם ערבים או מפני שהם הומוסקסואלים? האם במקרה זה הייתם חושבים שמגיע לטייטל עונש כלשהו? אני שואל בשיא הרצינות.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #21 ב- : נובמבר 08, 2009, 10:17:28 »
אני חייב לשאול כאן משהו, בואו נניח סתם לצורך העניין שיתברר מעל לכל ספק שטייטל אשם, האם עדיין תתמכו בו? ובואו נעזוב רגע התעלמות של הממסד מרצח של יהודים וכו', בואו ננסה לבחון את העניין לכשלעצמו, עקרונית, אתם תומכים ברצח של אנשים מפני שהם ערבים או מפני שהם הומוסקסואלים? האם במקרה זה הייתם חושבים שמגיע לטייטל עונש כלשהו? אני שואל בשיא הרצינות.
בס''ד

אנו מציעים להעביר שאלה זו לאוייב הערבי הנאצי ובני-ברית הדמים שלו יש''ו האם הם יש''ו תומכים ברצח של יהודים מכיוון שהם יהודים? האם עלי'ה להר הבית נאסרת על יהודים מכיוון שהם יהודים ? כמובן ששאלות אלו הן רטוריות משום מה !

בס''ד

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #22 ב- : נובמבר 08, 2009, 23:01:13 »
אני רק מחכה לרגע שיאשימו אותו בפשעיו של ג'ק המרטש, הסנאטור ברוטוס וג'ון וילקס בות'.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #23 ב- : נובמבר 09, 2009, 08:56:14 »
אני רק מחכה לרגע שיאשימו אותו בפשעיו של ג'ק המרטש, הסנאטור ברוטוס וג'ון וילקס בות'.
בס''ד

בסופו של דבר יוכח ש ''ההר הוליד עכבר'' ואולי יואשם באלו שהם ''סעיפים'' קטנים שתפר לו השב''כ ,אבל ההאשמות הכבדות שטפלו עליו שלטון העוולה שר''י והשב''כ הרי הן כ''עורבא פרח'' ונועדו אך ורק בכדי לרצוח את אופיו של אותו היהודי היקר יעקב טייטל הי''ו ! ייתכן מאד גם שהוא פעיל בשב''כ והמהלך הנ''ל נעשה על-מנת להכשירו בכדי לקנות את אמונם של יהודים ימנים אמיתיים הי''ו בכדי לחדור ולשמש כחפרפרת של השב''כ ! אולם זוהי השערה בלבד (יש לה ביסוס חזק מהעבר ) אנו מקווים ששלטון העוולה יפסיק לרדוף את העם היהודי היקדוש שמימיו הוא שותה וישחרר את היהודי היקר יעקב טייטל הי''ו ויפסיק עם שיטת רצח האופי התשקורתי (למרות שהדברים לא נראים באופק) והקב''ה יסייע בעדנו על דב-ר כבו-ד שמ-ו ונזכה במהרה בביאת גואל-צדק בבאכי''ר .

בס''ד

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #24 ב- : נובמבר 09, 2009, 13:13:12 »
בס''ד

אנו מציעים להעביר שאלה זו לאוייב הערבי הנאצי ובני-ברית הדמים שלו יש''ו האם הם יש''ו תומכים ברצח של יהודים מכיוון שהם יהודים? האם עלי'ה להר הבית נאסרת על יהודים מכיוון שהם יהודים ? כמובן ששאלות אלו הן רטוריות משום מה !

סבבה, הם תומכים ברצח של יהודים מפני שהם יהודים. לא שאלתי עליהם שאלתי עליכם. מבחינתכם, במצב דמיוני שבו יתברר שטייטל אכן אשם, האם תתמכו בו? אני חוזר על השאלה שלי. האם אתם חושבים שזה נכון מבחינה מוסרית להרוג אנשים מפני שהם הומוסקסואלים או מפני שהם ערבים? בלי תשובות מתחמקות, בלי "גם הם קקה לא רק אנחנו, אז גם לנו מותר מותר להיות קקה", בלי "הם התחילו"  בלי "ולרצוח יהודים זה בסדר?" ובלי "במדינות אחרות היו עושים להם ככה וככה". אני מבקש תשובה של כן או לא.