עוז דיבר איתי המון זמן באימייל כי לא רציתי אפילו להכנס לפורום -חח שהוא רוצה משהו הוא מתמיד חבל על הזמן
אבל בסדר לא משנה מה שכן משנה זה שאני אומר לכהנא צדק את מה שאמרתי לו
באמת באמת באמת שלא באתי להעליב ולפגוע בכהנא צדק אלא רק לתת לו עצה ואז הוא התרגז עליי ואחר כך אני התרגזתי עליו והשאר ידוע אבל אמרתי לו מה שאמרתי רק כי אכפת לי ואם לא היה אכפת לי מהאתר אז לא היה מפריע לי שהרמה יורדת ושהשמאלני מנצח בויכוחים אבל גם קראתי את האשכול של חיים שביקש סליחה וזה בכלל הדהים אותי כי וואלה מה הוא קשור לזה מסכן יש לו מספיק על הראש וגם עוז שהתרוצץ כמו משוגע בין הפורום לאימייל שלי כדי לנסות לעשות "שלום בית כזה" וכל זה
הוקצור אני מבטל את הפרישה שלי ובבקשה תמחקו או תנעלו את האשכול הזה אני אתן שוב צ'אנס לפורום הזה ואני מקווה שגם אהרון קורא את זה כי וואלה אחי באמת שבאתי רק מתוך רצון לעזור אני מבין שאנשים דתיים לא תמיד יודעים איך לאכול מישהו חילוני כמוני אבל תכירו בזה שהרוב בארץ שלנו חילונים מבלים בשבת מחפשים בנות אקשן אלכוהול ושמחה ואני לא אהיה דוס מחר בבוקר אבל אני כן יעשה מה שאפשר כדי שיהיו לנו עוד אנשים שתומכים בלשבור לערבים את הידיים והרגליים כמו הרב כהנא הענק וזה מה שאני אשתדל לעשות פה
ואם מישהו נעלב ממני או מפריע לו משהו שישלח לי הודעה אני זה מי שאני לטוב ולרע ואני מקווה שיש יותר טוב מרע