בס"ד
סורי על העיקוב.
רון איפה אני סותר את עצמי?
מחד גיסא, אתה טוען שהגירוש היה טעות נוראית, מאידך גיסא, אתה טוען שזה נעשה לטובתו (רק ילד בן 5 וגם זה מסופקני היה חושב שזה היה מביא ל"שלום"). הבית הלבן ניסה למנוע משרון לברוח מעזה והתריע לו על כל הסכנות הצפויות (וגם אלה היו רק חצי אמיתות) במהלך, הוא לא הקשיב.
אני יוצא להגנת שרון, אני מבין את מניעיו אני לא מסכים עימם תמיד אבל אני מבין למה עשה מה שעשה, האם הייתי עושה דברים אחרת? אני מניח שכן.
למה הוא עשה את מה שהוא עשה בקמפ דיוויד, בגירוש, ב"פרשת הדרכים"?
רוב העם היום חילוני, את רוב העם לא מעניין מה שכתוב בספר שנכתב לפני 3000 שנה, עצוב או לא זה כבר משהו אחר, אבל זו עובדה. זה שאתה מסתמך על הספר הופכת אותך או לגאון הכי גדול או לשוטה הכי גדול, הזמן יגיד
א. זה שאדם חילוני (שים לב שאחוז החוזרים בתשובה גדול בהרבה מאחוז היוצאים בשאלה; הדתיים מתרבים בקצב עצום בעוד החילונים אעע...; הדתיים+החרדים+המסורתיים לכל הפחות מתעניינים ושמים על היהדות, סה טו), לא אומר שלא מעניינת אותו (ראה דוגמא GAMBITO) היהדות, רוב החילונים דווקא מתעניינים ביהדות (זה שהחינוך גרוע, מודע לזה, על בשרי, אבל מודע גם לעניין השני), ואפילו אם לאו, זו סיבה למה לא צריך לשבת בשקט, ולגרום לו להתעניין, לשכנע אותו, להחזיר אותו בתשובה (לא בעל כורחו כמובן), חוץ מזה, זה לא משנה, ארץ ישראל (א"י השלמה זה כינוי תקשורתי שמאלני נטו), עוד תשוחרר כולה, גם אם חלק מן העם לא יבין זאת, השם ידאג לכך, מה שכתוב בתנ"ך כפי שאתה נהוג לקרוא לזה, מחזיק את העולם, מה שכתוב בתנ"ך מהווה את עצם קיום היישות המדינית היהודית בארץ ישראל עכשיו, נבואות התגשמו, נבואות ימשיכו להתגשם אי"ה.
זה שכל הנצחונות שלנו היו כשהיינו ללא אהדה ותמיכה זה נכון, אבל זה היה דור אחר, דור שאהב את הארץ, לא כמו היום דור של ובואו נהיה אמיתיים, קוקסינלים.
הבל גמור, לא ראית מה היה בעופרת יצוקה? העם זעק "מוות לחמאס" (למרות שזיהוי האויב לא נכון, הכוונה טובה) ו"מוות לערבים" (אולי היו פה ושם כמה שמאלנים מאוסים שבחרו לפרסם את הבולשיט המסורתי שוב, אבל עדיין..), בבחירות האחרונות רואים שהעם ימני וימנים רוצים להילחם, לך לרחוב ותשאל אנשים מה הם חושבים על הערבים.
"כחלק מענייןהדיון צריך להוסיף עוד טענות, אל תתחמק" אני פה לא? תרגיש חופשי לקחת את הדיון לאן שתרצה.
הסיבה שמדינה ערבית נוספת תקום לידינו היא קמפ דיוויד.
א. אפשר למנוע הקמתה.
ב. לא ידוע אם היא באמת מתוכננת לקום על ידי הממשלה.
ג. לפי הלוגיקה שלך, הסיבה שעיראק תפציץ אותנו גרעינית היא הידע הגרעיני הצרפתי.