כתב נושא: תעמולה פורנוגרפית תועבתית באתר החדשות "המכובד" וואינט !!!!!!  (נקרא 4232 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
גאים להיות פה
אליל הפורנו הגאה מייקל לוקאס צילם את סרטו החדש, "Inside Israel", על רקע נופי ארצנו הקסומים. נמרוד דביר פגש אותו ואת כוכבי הסרט על הסט ואפילו גילה את הסיבה האמיתית ללוקיישן הציוני: מה, לא שמעתם שהומואים הם אחלה תיירים?

וזה רבותיי מה שיש לאתר שמתיימר להיות אתר "חדשות" "מכובד" להציג בתור חדשות ועוד בשבת!!!
ועוד במדור תרבות!!!
בהמה טמאה מחו"ל מגיע לארץ לצלם את סרט התועבה שלו יחד
עם בהמות טמאות ישראליות!!!
לפעמים אני חושב לאיזו רמה הגיעו אתריי החדשות הסמולנאציים!!!
הכתבה המלאה באתר התועבה וואי נט והכי נורא לקרוא את הטוקבקיסטים הסוטים אנשיי סדום ועמורה התל אביבית!!!
ויש שם כמה טוקבקים שכתבתי אני ועוד כמה אנשים שפויים ונורמאלים ותשימו לב איך התחילו לקבל את הטוקבקים שלנו!!!!
מייקל לוקאס  יש"ו בן השטן  ישרף בגאהנום אמן!!!

כנסו רק בשביל לראות למה הפך אתר וואי נט !!!!! >:( >:( >:( >:(
« עריכה אחרונה: אוקטובר 25, 2009, 12:05:36 על ידי האלקשי »

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מר לוקאס היזהר, יש מישהו מאחוריך !

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

בא לי להקיא. ממש בושה שנותנים לסוטים חולי הנפש האלה לעשות זאת בארץ הקודש. ימח שמם וזכרם ל"גברים" הנשיים האלה שרוב רובם נושאי איידס - כן, עשו מחקר בארה''ב ורוב השחקנים בפורנו הומוסקסואלי נדבקו באיידס. אך אפילו המגיפה הזאת שהקב''ה הפיץ ביניהם לא משכנעת אותם לחזור בתשובה. רובם פשוט אבודים, לא ניתן להצילם ר''ל.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
ישראל בכלל ותל-אביב בפרט הפכו להיות מותג בקרב הקהילה ההומוסקסואלית.

יש לי 2 חברים הומוסקסואלים (מה לעשות, לפני שחסרי הסבלנות שביניכם מתנפלים, אני חבר שלהם מילדות), הם מבקרים לעיתים קרובות בברלין כיוון ששם יש פתיחות לתופעה והם מספרים שככל שהשנים עוברות יותר ויותר הומוסקסואלים מכירים את ת"א ומספרים כי ביקרו או יבקרו בה בעתיד.

לפני שלושה ימים יצא לי להפגש עם אחד מהם והוא שב וסיפר לי את העניין הזה ועד כמה שהוא מופתע כל פעם מחדש...

אני חושב שזה מוכיח מה שאני אומר זמן רב - קיימים מחדלים בתחום התיירות לישראל.  ניתן בקלות להביא לכאן מיליונים נוספים של תיירים בשנה עם מיתוג נכון.  לרוע המזל, בחרו באוכלוסיה שאולי הכי פחות מזוהה עם ישראל והצליחו בכך.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ישראל בכלל ותל-אביב בפרט הפכו להיות מותג בקרב הקהילה ההומוסקסואלית.

יש לי 2 חברים הומוסקסואלים (מה לעשות, לפני שחסרי הסבלנות שביניכם מתנפלים, אני חבר שלהם מילדות), הם מבקרים לעיתים קרובות בברלין כיוון ששם יש פתיחות לתופעה והם מספרים שככל שהשנים עוברות יותר ויותר הומוסקסואלים מכירים את ת"א ומספרים כי ביקרו או יבקרו בה בעתיד.

לפני שלושה ימים יצא לי להפגש עם אחד מהם והוא שב וסיפר לי את העניין הזה ועד כמה שהוא מופתע כל פעם מחדש...

אני חושב שזה מוכיח מה שאני אומר זמן רב - קיימים מחדלים בתחום התיירות לישראל.  ניתן בקלות להביא לכאן מיליונים נוספים של תיירים בשנה עם מיתוג נכון.  לרוע המזל, בחרו באוכלוסיה שאולי הכי פחות מזוהה עם ישראל והצליחו בכך.

אני לא רוצה שישראל תהפוך ליעד לתיירות מין כמו תאילנד וקובה.

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חיים זה בדיוק מה שהיסברתי לטוקבקיסטים המפגרים שפורנו מפיץ מחלות אבל הם בחרו להתחיל להוריד רייטינג לתגובה שלי
וגם אמרתי שגם אני בנאדם ולפעמים רואה פורנו (לא של בהמות גאות כמובן)
אבל בניגוד להם אני יכול לחיות בלי פורנו ואם הם מכורים ממש לפורנו אז הם אנשים חולים!!!!
אבל מה הטוקבקיסטים האידיוטים בשלהם!!!!
חוץ מזה חיים הרשה לי להוסיף שלא רק פורנו הומוסקסואלי מפיץ
מחלות גם מלא בחורות אמריקאיות מופקרות שהחליטו לבייש את
עצמן בסרט כזה נדבקו במחלות מין!!!
ואני לא מבין איך אתה מצליח לשרוד במדינה כמו ארה"ב שנחשבת שמרנית אבל בפועל מרשה תועבה כזאת בשטחה!!!! :o

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

גמביטו, רוב הזונות בארה''ב נדבקו באיידס. ומיהן רוב השחקנות בסרטוני מין? זונות או זונות "לשעבר". יש מיליוני אמריקאים עם איידס. אמנם רוב נושאי איידס בארה''ב הומואים (בערך 70%), אבל הרבה זונות וה"לקוחות" שלהן גם נדבקים כעת. וזה רק איידס. יש עוד מחלות מין יותר נפוצות באמריקה. למשל, 50% מכל אמריקאים מעל לגיל 13 נדבקים בהרפס.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

ההומואים הם רשעים מרושעים כל עוד הם ממשיכים לקיים משכבי-זכר זו עבירת העריות החמורה ביותר שבתורה.
אסור להתחבר עם רשעים,הם סוטים חולי-נפש שכל מה שמעניין אותם זה התאוות והיצרים האפלים והדוחים שלהם >:(

הם עמוק עמוק בטומאה ובחושך וצר לי שהערכים המקולקלים של התרבות-המערבית חדרו וחילחלו לכל חלקה בישראל ערכים כמו: פלורליזם,דמוקרטיה,שויון, אלו אינם ערכים יהודיים כלל וכלל ולכן אנשים רוצים להתנהג כמו גוים.

דמוקרטיה טובה לגוים לא ליהודים.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
גועל נפש.

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חיים תמיד טענתי שפורנו זה זנות ולא יעזרו טענות שזה לא
ודבריך הם הוכחה שצדקתי!!
חבל מאוד שהטוקבקסטים חוליי הנפש מכוריי פורנו בכתבה לא ממש מבינים את זה
ויש אפילו אנשים שיבזבזו כסף באתרים של פורנו בתשלום שזה מוכיח שפורנו בנוסף להיותו זנות זה גם סמים ממכרים!!!
וחבל שיש חלק לא קטן מנשים בארה"ב שהן זונות עלובות ומופקרות שמוכנות להשפיל את עצמן בשביל כסף!!! :o

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

מסכנים :old_cry: הם לא יודעים איזה נזק הם גורמים לנשמה שלהם :old_cry: וזה מלבד העונש החמור שהם צפויים לו.

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
רן שכחת שלאנשים כאלה אין אלוהים הם בניי השטן !!!!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

יש כאלו בני-נוער שפשוט שטפו את מוחם כל-כך :old_cry: אותם מנהיגי הקהילה "הגאה" וכלי התקשורת שטפו את מוחם של חלק מאותם בני-נוער שהם בעלי נטייה הומוסקסואלית וטיפטפו להם לראש "זה טבעי" "ככה נולדתם" "אין פסול בזה".

אני מאשים את אותם מנהיגי ההומואים שהם רשעים מרושעים ומופקרים יימח שימם וזיכרם >:( :old_Angry2:
יש הרבה אנשים תמימים שלא מודעים שניתן להיגמל מהסטייה הנוראה הזו רק מה מונע מהם אתה יודע? שטיפת-המח של התקשורת ושל מערכת-החינוך וגם התרבות-המערבית הקלוקלת כל הגורמים האלו גורמים לאנשים להאמין שאכן הסטייה הזו היא "טבעית" ולא אסורה ואת התוצאות אנחנו רואים  לצערנו יום יום משטיפת-המח ולא רק בקשר להומוסקסואליות אלא לכל הערכים המקולקלים של העולם המערבי.

מסכימים?