כתב נושא: העיתון הפרו-ערבי הארץ התעצבן על אלי ישי והשווה אותו לרב כהנא זצ"ל  (נקרא 1967 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק spectator

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אומנם זה הגזמה גדולה לומר כך אבל הכעס של האליטה הבולשביקית על כל מי שלא מסכים איתם הוא ממש פטטי

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1123360.html

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

הלוואי שאלי ישי היה מאית מהרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד!

מנותק spectator

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אכן כן. ישי הוא רק פוליטיקאי כאשר הרב כהנא זצוק''ל הי''ד היה מנהיג לאומי אמיתי. אבל השקרנים הסידרתיים מהארץ צועקים "סכנת כהנא" כל פעם כשמישהו מפריע להם להפוך את ישראל ל"מדינת כל אזרחיה".

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
לח"כ הרב אלי ישי יש הרבה תכונות טובות... סתם לדוגמה ,זכור לי מקרה, בו , בזמן שהייתה איזה חגיגה הזויה בכנסת , וכמה זמן לפני היה פיגוע, במקום להשתתף בחגיגה , הוא הלך לבקר את הפצועים

בזמן ההתנתקות הוא אכן שהה בגוש קטיף ומחה נגד הבושה הזאת

ועכשיו בקטע עם ילדי העובדים הזרים ...

בקיצור אמנם הוא לא איש כהנא , אך אפשר לפעמים לתת קומפלימנטים

בקשר לגדעון לוי .... הוא גם מזכיר לי מישהו ....  וענונו .
LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

מנותק spectator

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
לדעתי המהגרים מאפריקה וצאצאי עובדים זרים הם איום אסטרטגי למדינת ישראל.

כידוע, האליטה השמאלנית רוצה להשמיד את האופי היהודי של מדינתנו. הם מבינים כי בגלל הריבוי הטבעי הגבוהה בקרב יהודים דתיים וחרדים, הם עללולים לאבד את השלטון בבחירות דמוקרטיות כבור תוך עשור הקרוב. הרי לשמאלנים יש ילד אחד במשפחה (או אין ילדים בכלל, רבים מהם אגואיסטים גמורים או הומואים..)

לכן הם מחפשים להביא בוחרים נאמנים מחוץ לארץ. הם לוחצים על רחמנות היהודית ואומרים כי אי שפשר לגרש ילד שנולד בישראל ומדבר רק עברית. אבל ברור שאזרח כזה - ישראל צבר, דובר עברית כשפת אם, אבל לא יהודי ומחוייב אישית למחנה השמאל שהשאיר אותו בארץ - זה חלום של כל השמאלנים. אזרח כזה לא יהסס לגרש יהודים (או יותר גרוע, רחמנא לצלן) אם יתנו לא פקודה כזאת... ישראל היא מדינה קטנה ואם המזימה הזאת לא תופר, בקרוב נראה עוד עם המתגורר בדרום הארץ. כבר עכשיו 7% של אוכלוסיית אילת הם פליטים מאפריקה. לכן המאבק נגד הסכנה הזאת הוא מאוד חשוב ואני מודה לאלי ישי שעושה משהו בכיוון. הוא גם אמר שהתופעה מאיימת על כל המפעל הציוני (אגב, אמירה די קיצונית לחרדי)