0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
בס"דלא מחקו לך שום דבר אתה פשוט מפסיד עכשיו אז אין לך מה להגיד אתה בורח מהנושא.דרך אגב חברים תראו:http://jtf.org/forum_hebrew/index.php?board=1.0תראו מה כתבתי לו שמה ואיך הוא מתחמק ללא תשובה.נץ ריסק אותך וירסק.
ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 01, 2007, 15:20:43בס"דלא מחקו לך שום דבר אתה פשוט מפסיד עכשיו אז אין לך מה להגיד אתה בורח מהנושא.דרך אגב חברים תראו:http://jtf.org/forum_hebrew/index.php?board=1.0תראו מה כתבתי לו שמה ואיך הוא מתחמק ללא תשובה.נץ ריסק אותך וירסק.לא בא לך להקיא מעצמך כבר?!! הרגע פרסמתי הודעה שנץ מתרסק ומחקת לי אותה.
בס"דבואנה הבן אדם פושט שקרן זה לא יאומן כמה זמן לא ראיתי דבר כזה!הוא פשוט לא יכול להתמודד ואם אני נתתי מילה תהיה בטוח שאני יעמוד בה בניגוד אלייך ושוב אני אומר קדימה האלקשי תבדוק בלוח בקרה אין לי ממה לחשוש אני לא מחקתי שום דבר זה ידוע שהוא פוחד להתמודד אז הוא מתחיל לברוח לנושאים לא קשורים.
כהנא צדק,מה יתן לך ומה יוסיף לך בכך שאתה מוחק את ההודעות של פופאי במקום להתמודד איתם בצורה בוגרת, כל עוד אין בדבריו לשון הרע, הוצאת דיבה, ביזוי ת"ח, דיברי מינות וכפירה, צריך לשמוע מה שיש לו לומר.
בס"דהוא הצליח לסובב את כולכם אני אומר להאלקשי ללכת לבדוק בלוח בקרה יותר מזה?!משם אי אפשר להתחמק!הוא פשוט לא יודע מה להגיד ואני מנהל איתו דיון בדיוק איך שהוא רצה והוא לא יודע יותר מה להגיד והוא מקלל פה בבקשה:http://jtf.org/forum_hebrew/index.php?topic=2311.0תראו מה אמרתי לו ומה לי הוא אמר.
ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 01, 2007, 15:34:03בס"דהוא הצליח לסובב את כולכם אני אומר להאלקשי ללכת לבדוק בלוח בקרה יותר מזה?!משם אי אפשר להתחמק!הוא פשוט לא יודע מה להגיד ואני מנהל איתו דיון בדיוק איך שהוא רצה והוא לא יודע יותר מה להגיד והוא מקלל פה בבקשה:http://jtf.org/forum_hebrew/index.php?topic=2311.0תראו מה אמרתי לו ומה לי הוא אמר.את מי הוא סיבב רק הערתי לך הערה כללית .
בס"דהוא פשוט הבין שכאשר מנהלים איתו דיון בדרך העובדות הוא לא עומד בזה וממציא.והינה אני חוזר ואומר אני נתתי את המילה שלי ולא מחקתי לא בעבר ולא עכשיו, ואני אומר להאלקשי לבדוק בלוח בקרה שם כתוב הכול ותבינו אתם מאיפה בא הביטחון הזה לגבי זה כי הוא פשוט שקרן.תכנסו לאשכול של נץ פניתי אליו בצורה יפה והראתי לו איזה כתבה ולא היה לו מה לומר אז הוא התחיל לקלל אותי ולהגיד שלא לקחתי את הכדורים שלי ואז ערך את ההודעה.והינה ערן זה לא ביזוי כבוד המת תראה מה הוא כתב:"מחקר קובע: הרב מאיר כהנא היה הומוסקסואל"ואז חיים אמר לו להוריד את זה מיד אחרת הוא עף מפה.
ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 01, 2007, 15:45:06בס"דהוא פשוט הבין שכאשר מנהלים איתו דיון בדרך העובדות הוא לא עומד בזה וממציא.והינה אני חוזר ואומר אני נתתי את המילה שלי ולא מחקתי לא בעבר ולא עכשיו, ואני אומר להאלקשי לבדוק בלוח בקרה שם כתוב הכול ותבינו אתם מאיפה בא הביטחון הזה לגבי זה כי הוא פשוט שקרן.תכנסו לאשכול של נץ פניתי אליו בצורה יפה והראתי לו איזה כתבה ולא היה לו מה לומר אז הוא התחיל לקלל אותי ולהגיד שלא לקחתי את הכדורים שלי ואז ערך את ההודעה.והינה ערן זה לא ביזוי כבוד המת תראה מה הוא כתב:"מחקר קובע: הרב מאיר כהנא היה הומוסקסואל"ואז חיים אמר לו להוריד את זה מיד אחרת הוא עף מפה.שמע הוא נתן פה וואחד דיון הוא ונץ ופתאום לפני שנץ ענה לו הוא הפסיק בעצביםאם זה היה קורה אחרי שנץ היה עונה לו אז זה היה הגיוני יותר אבל סתם ככהאני חושב שמישהו אם לא אתה אז משיהו אחר מחק לו הודעה ועובדה שהוא גם הביא לינק
ציטוט של: DolphinBoy על מרץ 01, 2007, 15:46:48ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 01, 2007, 15:45:06בס"דהוא פשוט הבין שכאשר מנהלים איתו דיון בדרך העובדות הוא לא עומד בזה וממציא.והינה אני חוזר ואומר אני נתתי את המילה שלי ולא מחקתי לא בעבר ולא עכשיו, ואני אומר להאלקשי לבדוק בלוח בקרה שם כתוב הכול ותבינו אתם מאיפה בא הביטחון הזה לגבי זה כי הוא פשוט שקרן.תכנסו לאשכול של נץ פניתי אליו בצורה יפה והראתי לו איזה כתבה ולא היה לו מה לומר אז הוא התחיל לקלל אותי ולהגיד שלא לקחתי את הכדורים שלי ואז ערך את ההודעה.והינה ערן זה לא ביזוי כבוד המת תראה מה הוא כתב:"מחקר קובע: הרב מאיר כהנא היה הומוסקסואל"ואז חיים אמר לו להוריד את זה מיד אחרת הוא עף מפה.שמע הוא נתן פה וואחד דיון הוא ונץ ופתאום לפני שנץ ענה לו הוא הפסיק בעצביםאם זה היה קורה אחרי שנץ היה עונה לו אז זה היה הגיוני יותר אבל סתם ככהאני חושב שמישהו אם לא אתה אז משיהו אחר מחק לו הודעה ועובדה שהוא גם הביא לינקבס"דאני אומר לך נתתי את המילה שלי ואני מוכן שהאלקשי יבדוק זאת אני לא סתם אומר ניראה לך שאני משקר בביטחון כזה?מה אני יעשה צחוק מעצמי לא מחקתי שום דבר!
ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 01, 2007, 15:48:07ציטוט של: DolphinBoy על מרץ 01, 2007, 15:46:48ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 01, 2007, 15:45:06בס"דהוא פשוט הבין שכאשר מנהלים איתו דיון בדרך העובדות הוא לא עומד בזה וממציא.והינה אני חוזר ואומר אני נתתי את המילה שלי ולא מחקתי לא בעבר ולא עכשיו, ואני אומר להאלקשי לבדוק בלוח בקרה שם כתוב הכול ותבינו אתם מאיפה בא הביטחון הזה לגבי זה כי הוא פשוט שקרן.תכנסו לאשכול של נץ פניתי אליו בצורה יפה והראתי לו איזה כתבה ולא היה לו מה לומר אז הוא התחיל לקלל אותי ולהגיד שלא לקחתי את הכדורים שלי ואז ערך את ההודעה.והינה ערן זה לא ביזוי כבוד המת תראה מה הוא כתב:"מחקר קובע: הרב מאיר כהנא היה הומוסקסואל"ואז חיים אמר לו להוריד את זה מיד אחרת הוא עף מפה.שמע הוא נתן פה וואחד דיון הוא ונץ ופתאום לפני שנץ ענה לו הוא הפסיק בעצביםאם זה היה קורה אחרי שנץ היה עונה לו אז זה היה הגיוני יותר אבל סתם ככהאני חושב שמישהו אם לא אתה אז משיהו אחר מחק לו הודעה ועובדה שהוא גם הביא לינקבס"דאני אומר לך נתתי את המילה שלי ואני מוכן שהאלקשי יבדוק זאת אני לא סתם אומר ניראה לך שאני משקר בביטחון כזה?מה אני יעשה צחוק מעצמי לא מחקתי שום דבר!לא משנה כוסאומו העיקר שיתחפף גם אם מחקו לו כבר לא מעניין אותי נמאס ממנו לא שווה את הדיונים האלה זה שהוא מבלגן את הפורום אחד נגד השני
ציטוט של: DolphinBoy על מרץ 01, 2007, 15:50:14ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 01, 2007, 15:48:07ציטוט של: DolphinBoy על מרץ 01, 2007, 15:46:48ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 01, 2007, 15:45:06בס"דהוא פשוט הבין שכאשר מנהלים איתו דיון בדרך העובדות הוא לא עומד בזה וממציא.והינה אני חוזר ואומר אני נתתי את המילה שלי ולא מחקתי לא בעבר ולא עכשיו, ואני אומר להאלקשי לבדוק בלוח בקרה שם כתוב הכול ותבינו אתם מאיפה בא הביטחון הזה לגבי זה כי הוא פשוט שקרן.תכנסו לאשכול של נץ פניתי אליו בצורה יפה והראתי לו איזה כתבה ולא היה לו מה לומר אז הוא התחיל לקלל אותי ולהגיד שלא לקחתי את הכדורים שלי ואז ערך את ההודעה.והינה ערן זה לא ביזוי כבוד המת תראה מה הוא כתב:"מחקר קובע: הרב מאיר כהנא היה הומוסקסואל"ואז חיים אמר לו להוריד את זה מיד אחרת הוא עף מפה.שמע הוא נתן פה וואחד דיון הוא ונץ ופתאום לפני שנץ ענה לו הוא הפסיק בעצביםאם זה היה קורה אחרי שנץ היה עונה לו אז זה היה הגיוני יותר אבל סתם ככהאני חושב שמישהו אם לא אתה אז משיהו אחר מחק לו הודעה ועובדה שהוא גם הביא לינקבס"דאני אומר לך נתתי את המילה שלי ואני מוכן שהאלקשי יבדוק זאת אני לא סתם אומר ניראה לך שאני משקר בביטחון כזה?מה אני יעשה צחוק מעצמי לא מחקתי שום דבר!לא משנה כוסאומו העיקר שיתחפף גם אם מחקו לו כבר לא מעניין אותי נמאס ממנו לא שווה את הדיונים האלה זה שהוא מבלגן את הפורום אחד נגד השניבראש ובראשונה זו המטרה שלו.הרי הוא בוגד שפל זו המטרה שלו חיים אמר זאת.
ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 01, 2007, 15:51:15ציטוט של: DolphinBoy על מרץ 01, 2007, 15:50:14ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 01, 2007, 15:48:07ציטוט של: DolphinBoy על מרץ 01, 2007, 15:46:48ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 01, 2007, 15:45:06בס"דהוא פשוט הבין שכאשר מנהלים איתו דיון בדרך העובדות הוא לא עומד בזה וממציא.והינה אני חוזר ואומר אני נתתי את המילה שלי ולא מחקתי לא בעבר ולא עכשיו, ואני אומר להאלקשי לבדוק בלוח בקרה שם כתוב הכול ותבינו אתם מאיפה בא הביטחון הזה לגבי זה כי הוא פשוט שקרן.תכנסו לאשכול של נץ פניתי אליו בצורה יפה והראתי לו איזה כתבה ולא היה לו מה לומר אז הוא התחיל לקלל אותי ולהגיד שלא לקחתי את הכדורים שלי ואז ערך את ההודעה.והינה ערן זה לא ביזוי כבוד המת תראה מה הוא כתב:"מחקר קובע: הרב מאיר כהנא היה הומוסקסואל"ואז חיים אמר לו להוריד את זה מיד אחרת הוא עף מפה.שמע הוא נתן פה וואחד דיון הוא ונץ ופתאום לפני שנץ ענה לו הוא הפסיק בעצביםאם זה היה קורה אחרי שנץ היה עונה לו אז זה היה הגיוני יותר אבל סתם ככהאני חושב שמישהו אם לא אתה אז משיהו אחר מחק לו הודעה ועובדה שהוא גם הביא לינקבס"דאני אומר לך נתתי את המילה שלי ואני מוכן שהאלקשי יבדוק זאת אני לא סתם אומר ניראה לך שאני משקר בביטחון כזה?מה אני יעשה צחוק מעצמי לא מחקתי שום דבר!לא משנה כוסאומו העיקר שיתחפף גם אם מחקו לו כבר לא מעניין אותי נמאס ממנו לא שווה את הדיונים האלה זה שהוא מבלגן את הפורום אחד נגד השניבראש ובראשונה זו המטרה שלו.הרי הוא בוגד שפל זו המטרה שלו חיים אמר זאת.קודם כל מי זה חיים ? ואז מה אם חיים אמר
ציטוט של: Dexter על מרץ 01, 2007, 15:52:19ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 01, 2007, 15:51:15ציטוט של: DolphinBoy על מרץ 01, 2007, 15:50:14ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 01, 2007, 15:48:07ציטוט של: DolphinBoy על מרץ 01, 2007, 15:46:48ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 01, 2007, 15:45:06בס"דהוא פשוט הבין שכאשר מנהלים איתו דיון בדרך העובדות הוא לא עומד בזה וממציא.והינה אני חוזר ואומר אני נתתי את המילה שלי ולא מחקתי לא בעבר ולא עכשיו, ואני אומר להאלקשי לבדוק בלוח בקרה שם כתוב הכול ותבינו אתם מאיפה בא הביטחון הזה לגבי זה כי הוא פשוט שקרן.תכנסו לאשכול של נץ פניתי אליו בצורה יפה והראתי לו איזה כתבה ולא היה לו מה לומר אז הוא התחיל לקלל אותי ולהגיד שלא לקחתי את הכדורים שלי ואז ערך את ההודעה.והינה ערן זה לא ביזוי כבוד המת תראה מה הוא כתב:"מחקר קובע: הרב מאיר כהנא היה הומוסקסואל"ואז חיים אמר לו להוריד את זה מיד אחרת הוא עף מפה.שמע הוא נתן פה וואחד דיון הוא ונץ ופתאום לפני שנץ ענה לו הוא הפסיק בעצביםאם זה היה קורה אחרי שנץ היה עונה לו אז זה היה הגיוני יותר אבל סתם ככהאני חושב שמישהו אם לא אתה אז משיהו אחר מחק לו הודעה ועובדה שהוא גם הביא לינקבס"דאני אומר לך נתתי את המילה שלי ואני מוכן שהאלקשי יבדוק זאת אני לא סתם אומר ניראה לך שאני משקר בביטחון כזה?מה אני יעשה צחוק מעצמי לא מחקתי שום דבר!לא משנה כוסאומו העיקר שיתחפף גם אם מחקו לו כבר לא מעניין אותי נמאס ממנו לא שווה את הדיונים האלה זה שהוא מבלגן את הפורום אחד נגד השניבראש ובראשונה זו המטרה שלו.הרי הוא בוגד שפל זו המטרה שלו חיים אמר זאת.קודם כל מי זה חיים ? ואז מה אם חיים אמר אתה לא מכיר את חיים? אז איך הגעת לפורום? בקיצור אחי שב תהנה ותתחיל להתמכר לשידורים שלו כל שבועhttp://www.jtf.org/g/media.htmlאה וזה חיים דרך אגבhttp://www.jtf.org/g/about.html
אז הרווחת אחי תאמין לי מי זה היה אגב? יש פה באמת אווטרים סוף הדרך
ציטוט של: DolphinBoy על מרץ 01, 2007, 15:59:24אז הרווחת אחי תאמין לי מי זה היה אגב? יש פה באמת אווטרים סוף הדרךמישהו דתי מפורום אחר ELSF