כתב נושא: עדותו של האיש שהוציא להורג את נשיא רומניה ניקולאי צ'אושסקו  (נקרא 6127 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

צ'אושסקו שנא יהודים?  מה היה היחס שלו למדינת-ישראל?  והאם ניקולאי זה לא שם רוסי בכלל?

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/920/831.html
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
צ'אושסקו כמו כל הקומוניסטים היה אנטישמי. הוא עצמו תמיד הכחיש זאת, כי הוא לא רצה "להרגיז" את היהודים שהיו חברים במפלגה הקומוניסטית ששלטה ברומניה עד 1989 (טירוף יהודי) והיוו נכס חשוב לו ולשלטונו, אך ממשיכי דרכו בימינו, קומוניסטים וסוציאליסטים חברים הפרלמנט הרומני, כולל "לאומנים" כביכול כמו ואדים טודור ימ"ש, הם אנטישמים באופן מוצהר. שמו של הרודן היה ניקולאה צ'אאושסקו (Nicolae Ceauşescu).

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
צ'אוצ'סקו לא היה קומוניסט אמיתי כי אם עריץ שעשק את עמו. בהשוואה למדינות אחרות מאחורי חומת הברזל רומניה ניהלה מדיניות חוץ עצמאית יחסית והיו לה קשרים דיפלומטים עם ישראל כמו גם עם אש"ף ולוב. אני לא רוצה לשבח אדם רשע ועלוב כזה, אבל אני לא חושב שהוא רדף או הפלה לרעה יהודים יותר משאר הרומנים.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
ניקולאי צ'אושסקו היה חבר טוב של יאסר עראפת אז תעשו חושבין לבד.
יון מיחאי פ'אצפה שעמד בראש הסיקוריטאטה (המשטרה החשאית של רומניה הקומוניסטית) מספר בספר זכרונותיו שנהג לספק זונות ממין זכר לעראפת בביקוריו התכופים ברומניה.
ניקולאי צ'אושסקו הקים ברומניה "כפרי פוטוימקין"  שהוא בסך הכל כסות עלובה לרומניה העלובה מעין אדרת מלאכותית למדינה כושלת עם שיטה כלכלית שהיא אסון.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

נץ מה זה באמת נכון שערפאת היה מקיים משכבי-זכר כאשר הוא היה מבקר ברומניה? איכססס איזה טומאה :yuck: :yuck: :yuck:

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
בס"ד

נץ מה זה באמת נכון שערפאת היה מקיים משכבי-זכר כאשר הוא היה מבקר ברומניה? איכססס איזה טומאה :yuck: :yuck: :yuck:
אם להאמין לפצ'פה (שאין לו שום אינטרס לשקר בנדון) אזי עראפת היה הומוסקסואל ב-ה-ג-ד-ר-ה ולבטח מה שגמר אותו זה איזה ספיח של מחלת מין כזו או אחרת.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

רגע אז אם הוא היה הומו אז איך הוא היה נשוי לסוהא ערפאת?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
בס"ד

רגע אז אם הוא היה הומו אז איך הוא היה נשוי לסוהא ערפאת?
חסר הומוסקסואלים שנשואים לנשים?! ישנם תופעות כאלה
אני מוכן לשים איתך כסף שמה שנולד לסוהא לא של ערפאת.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

למה שהומו מלכחתחילה יתחתן בכלל? כי רובם לא חושבים אפילו על חתונה והם גאים להיות מופקרים ובהמות לא? הם בכלל לא מעלים את האפשרות של חתונה על הפרק לפי מה שאני יודע.

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
היה ידוע ממזמן שההיטלר הערבי חזיראפטת הוא בהמה ונשוי לסוהה כדיי להסתיר זאת!!!
מה שגמר אותו היה כנראה מחלת האיידס!!!!
הרבה אומרים זאת וזה נראה אמין והגיוני!!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
בס"ד

למה שהומו מלכחתחילה יתחתן בכלל? כי רובם לא חושבים אפילו על חתונה והם גאים להיות מופקרים ובהמות לא? הם בכלל לא מעלים את האפשרות של חתונה על הפרק לפי מה שאני יודע.
כי בחברה המוסלמית, מי שלא מתחתן רואים אותו באור בעייתי, ואם הוא הומו מוצהר, אחת דתו להמית.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
צ'אוצ'סקו היה מתון יחסית לקודמו, גאורגיו גאורגיו-דז', וקודמיו (שליטים קומוניסטים ששלטו ברומניה מספר שבועות כ"א). יהודים לא הופלו לרעה ברומניה מאז סוף מלחמת העולם השניה, וקורניליו ואדים טודור, שליט"א, איננו אנטישמי.
שמות רומניים רבים דומים לשמות רוסיים ויווניים.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
צ'אוצ'סקו היה מתון יחסית לקודמו, גאורגיו גאורגיו-דז', וקודמיו (שליטים קומוניסטים ששלטו ברומניה מספר שבועות כ"א). יהודים לא הופלו לרעה ברומניה מאז סוף מלחמת העולם השניה, וקורניליו ואדים טודור, שליט"א, איננו אנטישמי.
שמות רומניים רבים דומים לשמות רוסיים ויווניים.
זה נבלה וזה טרפה
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
מעניין

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אנחנו לא צריכים לברר אם איזה גוי "אהב" אותנו... בסוף מתברר שכולם שונאים אותנו. הלכה בידוע שעשיו שונא ליעקב. ומה שכתוב בהלכה, נכון וצודק וברור.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!