כתב נושא: הקלטת של גלעד שליט  (נקרא 6776 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הקלטת של גלעד שליט
« להגיב #25 ב- : אוקטובר 05, 2009, 02:14:54 »
ישנם מספיק דרכים יצירתיות יותר שיביאו לשחרורו, בסגנון בעל הבית השתגע לגמרי.
לדוגמא, חטיפת משפחה ערבית-מוסלמית שלמה, על ידי ארגון פיקטיבי שלא מזוהה עם המדינה (שהמדינה תקים דרך צה"ל/שב"כ וכו') יעלו את זה לאינטרנט ולמקומות נוספים עם טיימר דיגיטלי, שבו מודיעים שיש לחמאס 12 שעות להשיב את גלעד חי, אם לא אב המשפחה מקבל כדור בעורף- באם! בשידור ישיר, לעיני העולם, וככה כל שעתיים עד האחרון, אתה חושב שחמאס לא ישחרר?
רעיון טוב בלי שום קשר לגלעד שליט, כי לדעתי זה לא יעזור במקרה הזה
החמאס לא יוותר על גלעד שליט כי הם יכולים להשיג 1000 אסירים תמורתו ולמה שיהיה אכפת להם ממשפחה מוסלמית שגרה בחיפה/עכו/יפו או כל חור אחר וחיה בישראל ונהנת מהזכויות שישראל מעניקה להם ומהחיים הטובים שלהם לעומת החיים של משפחה מוסלמית בעזה שחיים בזבל(לצורך ההשוואה)

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
הקלטת של גלעד שליט
« להגיב #26 ב- : אוקטובר 05, 2009, 09:55:17 »
בס"ד
מה בעצם שונה פרשנותו מפרשנותם של אוטוריטות סוניות דתיות אחרות?
זה לא דבר שאני יכול להקיף בתגובה אחת או אפילו במאמר, אבל רק אומר שישנם הרבה מאוד הבדלים במגוון רחב מאוד של תחומים.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
הקלטת של גלעד שליט
« להגיב #27 ב- : אוקטובר 05, 2009, 09:56:08 »
אני מדבר על הפעולה הצבאית כשלעצמה ולאו תוצאתה, בגרוזני למשל.
אתה מתכוון יותר לפעולה המצומצמת ביחס לגרוזני ולא ליחס הכללי לאיסלם ברוסיה, הבנתי.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
הקלטת של גלעד שליט
« להגיב #28 ב- : אוקטובר 05, 2009, 09:57:38 »
רעיון טוב בלי שום קשר לגלעד שליט, כי לדעתי זה לא יעזור במקרה הזה
החמאס לא יוותר על גלעד שליט כי הם יכולים להשיג 1000 אסירים תמורתו ולמה שיהיה אכפת להם ממשפחה מוסלמית שגרה בחיפה/עכו/יפו או כל חור אחר וחיה בישראל ונהנת מהזכויות שישראל מעניקה להם ומהחיים הטובים שלהם לעומת החיים של משפחה מוסלמית בעזה שחיים בזבל(לצורך ההשוואה)
בגלל זה בדיוק אני אצטט את תגובתי באשכול הזה למשתמש אחר-
בשידור חי לעיני העולם, תוך שמכריחים אותם לקרוא טקסטים שמזלזלים בעמודי התווך של האיסלם ויורדים על מוחמד, וזאת אל מול קניהם של רובי סער, נראה לי שלחמאס יהיה אכפת.
אם עץ נופל ביער, אף אחד לא יודע על זה, אם אץ נופל במרכז ניו-יורק- כל העולם יודע מזה.
או כפי הפתגם הסיני- "הרוג אחד, והפחד עשרת אלפים".
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק alonnn

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "מי כמכה באלם יהוה מי כמכה נאדר בקדש..."
הקלטת של גלעד שליט
« להגיב #29 ב- : אוקטובר 06, 2009, 13:26:34 »
נץ, לדעתי אתה טועה. נניח ונחטוף משפחה מוסלמית ונאיים על החמאס שיחזיר את גלעד כי אם לא רוצחים את המשפחה. נראה לך שזה יעבוד על החמאס? החמאס יענה בתשובה שאם אנחנו לא משחררים את המשפחה הם רוצחים את גלעד. ואז משפחת שליט תתחנן לביבי שישחרר את המשפחה כדי שגלעד ישאר חי. ומה עשינו בזה? רק נזק!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
הקלטת של גלעד שליט
« להגיב #30 ב- : אוקטובר 06, 2009, 13:48:00 »
נץ, לדעתי אתה טועה. נניח ונחטוף משפחה מוסלמית ונאיים על החמאס שיחזיר את גלעד כי אם לא רוצחים את המשפחה. נראה לך שזה יעבוד על החמאס? החמאס יענה בתשובה שאם אנחנו לא משחררים את המשפחה הם רוצחים את גלעד. ואז משפחת שליט תתחנן לביבי שישחרר את המשפחה כדי שגלעד ישאר חי. ומה עשינו בזה? רק נזק!
שוב, שום דבר מזה לא יקרה כל עוד האליטה השלטונית במקומה יושבת, אז כל זה לא רלוונטי ולכן גם באופן טבעי, דבר כזה יקרה לא תחת אחד כמו ביבי בראשות הממשלה.
ושים לב מה אמרתי, אמרתי שזה יעשה תחת ארגון קש שאיננו קשור למדינה, המדינה תעשה "קולות" של- "אנחנו לא קשורים, מדובר ב"קיצונים" ושמדינת ישראל עושה "הכל" בשביל להפסיק את מעשה "הטירוף" הזה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק alonnn

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "מי כמכה באלם יהוה מי כמכה נאדר בקדש..."
הקלטת של גלעד שליט
« להגיב #31 ב- : אוקטובר 07, 2009, 11:16:38 »
בסדר אז זה יעשה תחת ארגון קש. אנחנו נחסל משפחה מוסלמית והם ירצחו את גלעד שליט. לא עשינו בזה כלום.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הקלטת של גלעד שליט
« להגיב #32 ב- : אוקטובר 07, 2009, 12:09:54 »
בסדר אז זה יעשה תחת ארגון קש. אנחנו נחסל משפחה מוסלמית והם ירצחו את גלעד שליט. לא עשינו בזה כלום.
עם זה דווקא אני לא מסכים, הם לא יוציאו להורג את גלעד שליט כי הוא נכס בשבילם
יש להם אנשים חשובים בבתי הכלא הישראלים!
מה שאני מסכים זה שהם לא ישחררו את גלעד שליט תמורת משפחה של מוסלמים וזה לא משנה
גם אם יראו שמתעללים בהם או מכריחים אותם לקלל את מוחמד ולשרוף קוראן...
גלעד שליט לא ישוחרר ולא יפגעו בו כתוצאה מכך, זאת דעתי.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
הקלטת של גלעד שליט
« להגיב #33 ב- : אוקטובר 07, 2009, 17:48:44 »
נכון, סביר להניח שהם ירצחו את גלעד, אבל, אתה תמנע את החטיפות הבאות, אין להם את הפרוילגיה לנסות את התרגיל הזה שוב, מה גם שאנחנו נהיה מסוגלים להעלות את רמת היצירתיות ולהיות יותר ברוטליים, שפת שחרור הנבלות רק עודד עוד חטיפות, עובדתית.
Shock and awe זה בדיוק הדרך עם האיסלם, הרוסים הוכיחו את זה בלבנון וצ'צ'ניה, הסרבים הוכיחו את זה בשנות ה-90', אנחנו נצליח גם כן, אם נבחר בדרך הנכונה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל