כתב נושא: לפופאי לחיים ולכולם , גילוי דעת בנוגע לטענות האחרונות  (נקרא 13397 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק mr.z

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
בס"ד

בזמן האחרון פופאי מנסה להראות למה חיים בן פסח היינו אדם בעייתי בגלל מעשיו האישים ובגלל מעשיו בליגה להגנה יהודית
כמובן שניסיון רצח אופי זה אינו חדש ואותו ניסיון נעשה גם לרב מאיר כהנא הי"ד.

תגובתי לענין מתחלקת לשני חלקים
נתחיל בחלק שנוגע למעשיהם הפרטיים של הרב ושל חיים בן פסח
א. שאני בעד אידיאולוגיה מסויימת אני קודם כל לומד אותה (בד"כ נעשה ע"י קריאת ספרים) ורק אח"כ אני מתעניין באנשים שהמציאו את האידיאולוגיה הזו, ועל כן כל הטענות נגד הרב וחיים גם אם היו נכונות (ואתייחס לנושא לקמן) לא משנות את דעתו של הכאהניסט בכלום. ולמה? כי אני מאמין באידיאולגיה של הרב וחיים, הרב לא חידש מבחינה הלכתית הוא פשוט כתב והסביר את דעת התורה הברורה. לכן כל ההיתעסקות בחייהם האישיים של הרב וחיים לא רלוונטית, הטענות צריכות להיות נגד האידיאולוגיה ולא נגד האנשים שהמציאו ומייצגים את האידיאולוגיה.
ב. על מעשי הרב וחיים בליגה, באמת קיצוניים היו ויכול כל אדם לחלוק על המעשים הללו וזהו ויכוח לגיטמי לחלוטין, אבל אני מתקשה להבין במה הוא קשור לוויכוח בנוגע לטרנספר, הליגה הייתה לפני 30-40 שנה וזהו. היום היא כמעט לא פעילה (אין לה יותר צורך, אין יהודי שלא יכול לעלות מרוסיה).
ולהתווכח על דברים מלפני 30 שנה, אני מקווה פופאי שיש לך דברים יותר מענינים לעשות.

בקשר לספר הייל כהנא- קראתי את הספר ואלו הם רשמי:
קודם כל נתחיל בהקדמה קצרה הספר נכתב על ידי עיתונאי שמאלני לא אוביקטיבי לכן צריך להתייחס לכל הנאמר בספר בעירבון מוגבל
הספר מחולק לשני חלקים, החלק הראשון מתייחס לרב והחלק השני לאידיאולוגיה של הרב ועל הניסיון להוכיח שהיא גזענית, על החלק השני אין לי כל-כך על מה להתווכח, הרוב שם כנראה נכון ולי אין בעיה עם רוב רובם של הדברים שהרב ניסה לחוקק וכו' (בהזדמנות אחרת אסביר מה ההבדל בין חוקי הרב לחוקי נירנברג).
בקשר לחלק הראשון, הסברתי קודם למה לפי דעתי זה בכלל לא רלוונטי, ויאיר קוטלר לא מביא שום ראיה משמעותית פרט לכך שהוא כותב שהוא דיבר עם אנשים מסוימים, ופה הבעיה באמינות הספר, הרי אנשים אלו יכולים לשקר ואין שום הוכחה שאנשים אלו דוברים אמת, ולא רק זאת אלא על חלק גדול מהאנשים קוטלר כותב שהם שונאים או יריבים של הרב, ממתי שונא של אדם יכול להעיד נגדו? סביר להניח שדבריהם אינם מתארים את האמת. (ובכלל אני מחזיק בכלל: "על פי שניים עדים יוקם דבר" לא על עדות שאמינותה מוטלת בספק)
אני מקריאה לא מעמיקה של הספר, גיליתי מספר שקרים:
א. יאיר קוטלר מנסה להציג את הרב גמגמם מאוד, בעל רעידות וכו'. דברים אלו הם שקר, הרב באמת קצת גימגם אבל להגיד שהוא מגמגם מאוד?, הרי הרב משך אחריו המונים וכולם הודו שלדבר הוא יודע. פופאי, האם האזנת פעם לרב? יש באינטרנט נאום מעצרת עם, הקשב לו ותיווכח בעצמך.
ב. קוטלר כותב במין נימה צינית ששום בן של הרב לא המשיך באידיאולוגיה של אביו וכי הרב בנימין זאב כהנא הי"ד הוא לא כאהניסט? לענ"ד הוא אפילו יותר קיצוני מאביו.

על כן פופאי אמליץ לך (ולכל אדם) לקרוא את הספרים: לשיכים בעינכם, משעל עם או מהפכה ואת אור הרעיון.
כך תלמד על האידיאולוגיה ממקור ראשון, ותיווכח להבדל העצום בינה לבין תורת הגזע. ועד אז אל תכתוב שום דבר נגד האידיאולגיה (כמו שאני לא כתבתי דבר נגד הספר הייל כהנא עד שקראתי אותו)

חיים, אשמח לקרוא את תגובתך לגילוי דעתי זה
ולפופאי, הבנתי שיש לך איזה מחקר שטוען שהרב היה הומו אשמח אם תשלח לי אותו בפרטי (לא שאני מאמין במחקר זה, אבל בכל זאת)
כל תגובה עניינית תתקבל בברכה (תגובות על הניסוח, על שגיאות כתיב וכו', לא יזכו למענה מכיוון שהן לא רלוונטיות לגילוי דעת זה כלל)

בייקר

• אורח
רק הערה למרות שכל מילה בסלע.אם קוטלר היה מוכיח שהרב כהנא זצ"ל חלילה נאף וחי עם גויה אז הוא אינו מנהיג ראוי.
קוטלר כן תוקף את האידאולוגיה אבל קל להפריך את טיעוניו.
אגב קוטלר כמו בלעם רצה לקלל ונמצא מברך.
אני קראתי את הספר והתקרבתי מאד לרב כהנא בעקבותיו.
בגלל הספר הזה הגעתי לכאן והתחלתי לשאול את חיים שאלות.
אגב חיים בתוכניתו היום ענה באנגלית על השאלה הזאת.
הרב כהנא שילב נשים בארגון ומכאן הרכילות המרושעת עליו.
היתה אישה שהתאהבה ברב אהבה נכזבת.
גם על חיים הופצו סיפורים דומים.
לדעתי הרב כהנא זצ"ל וחיים בן פסח יבדל"א כריזמטים ומושכים אליהם נשים.
הבעיה שחיים הקדיש את חייו לעם היהודי ובניגוד לרב לא התחתן גם כי ישב בכלא.
חיים בן פסח הוא קדוש מעונה,קרבן של נסיבות חייו ומצב העם היהודי.
חיים הוא צדיק ומנהיג.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
רק הערה קטנטונת: קוטלר הוא מעתיקן, הוא לא חקר שום דבר מעצמו אלא העתיק מילה במילה מספרו של אחד בשם רוברט פרידמן,
יהודון אמריקאי חולני במיוחד שהקדיש את חייו לרדיפת ישראל והמתנחלים - והרב בתוכם.

לקוטלר ספר נחמד מאוד על יוסי שריד בשם "הנחש", עם תמונה מביכה ביותר בשער.

מנותק פופאי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אני לא קורא כתבי כשפים ומאגיה של דתות רק דברי ערך והגיון

פלסטין וישראל ביחד! הקיצונים להאג!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
פופאי, אתה ממשיך להתחמק
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

בייקר

• אורח
אתה תומך במוסלמים פופאי שהם מסתמכים על כשפים ומגיה.

מנותק פופאי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
פופאי, אתה ממשיך להתחמק

יש לך בעיה בהבנת הנקרא אם כך אתה מפרש את דבריי חזור וקרא שוב
תגובותיי נמחקות פה כל הזמן תגובות מנוסחות ומנומקות אם גורם רשמי פה יבטיח לי שזה ייפסק אז יש טעם לדבר אחרת לאו
« עריכה אחרונה: מרץ 01, 2007, 13:46:17 על ידי פופאי »

מנותק פופאי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אתה תומך במוסלמים פופאי שהם מסתמכים על כשפים ומגיה.

אני לא גזען כמוכם אני מחלק את תמיכתי בין בני אדם טובים ורעים השיוך שלהם לא רלוונטי
במקרה הזה נגזר עלינו לחיות לצד הערבים ועליי למצוא שפה אליהם כדי להמשיך קיום מוצלח ובטוח של העם שלי לד העם שלהם זה מאוד פשוט

בייקר

• אורח
אתה גזען כי אתה תומך ברצח יהודים בשל מוצאם.

בייקר

• אורח
מי מוחק אותך פופאי כל תגובתיך כאן.אולי אתה סובל מפארנויה?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אם כך אני מציע שלא למחוק אף הודעה של פופאי, ולפופאי, הנה אני שב קורא לך להפסיק להתחמק ולנהל דיון ברמה רצינית
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק פופאי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אם כך אני מציע שלא למחוק אף הודעה של פופאי, ולפופאי, הנה אני שב קורא לך להפסיק להתחמק ולנהל דיון ברמה רצינית

למרות שאני מחזיק מהמנהל שלכם שקרן אם בכל זאת הוא יתחייב להפסיק למחוק הודעות שלי אני אתן לזה צ'אנס אחרון

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
פופאי אתה וכול החברים השמאלנים שלך מפסידנים מלידה

מנותק פופאי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
מי מוחק אותך פופאי כל תגובתיך כאן.אולי אתה סובל מפארנויה?

אין לי דרך לדעת היות והמוחק לא מזדהה או מודיע לי על מחיקת ההודעות ולא אני לא סובל מפארנויה זה הפורום הזה שסובל מפארנויה

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
פופאי, הנה אני פותח נושא חדש, בפורום זה, פורום הדיון הכללי, אני קורא לכל מנהלי הפורום באשר הם לתת לפופאי יד חופשית לומר הכל כולל הכל ללא צנזורה ושנינו ננהל דיון פורה, זה בסדר מבחינתך פופאי?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק פופאי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
פופאי, הנה אני פותח נושא חדש, בפורום זה, פורום הדיון הכללי, אני קורא לכל מנהלי הפורום באשר הם לתת לפופאי יד חופשית לומר הכל כולל הכל ללא צנזורה ושנינו ננהל דיון פורה, זה בסדר מבחינתך פופאי?

כל עוד אני לא מקבל התחייבות ממנהל כאן בפורום אני לא אעשה צחוק מעצמי שוב הזמן שלי יקר גם ככה

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
בס"ד
למרות השקרים שלך, אני מתחייב שלא נמחק למרות שזה לא נעשה בכלל והכול שקרים שלך.
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
הנה לך פופאי, רואה, יש התחייבות, עכשיו נראה אותך חכם.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק פופאי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אוקי ניתן לכם צ'אנס אחרון

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
למה אתה עושה לנו טובה חתיכת אפס, תפסיק לדבר תתחיל לכתוב ניראה אותך כל היום מבלבל את השכל מרוב הפחד.
יגאל=גואל

=       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
פופאי הגב בבקשה לנושא שאני פתחתי ואל תתחמק
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
למה אתה עושה לנו טובה חתיכת אפס, תפסיק לדבר תתחיל לכתוב ניראה אותך כל היום מבלבל את השכל מרוב הפחד.

תגיד ביננו נכון עומד לך שאתה קורא הודעות שלי?  :coolsmiley:
בניגוד אלייך אני לא הומו.
ומעניין אתה ממשיך להאריך את הדיון מה קרה?..
עד כדי כך אתה פוחד מנץ  :2funny:
נץ שיחקת אותה כבר יש לך ניצחון עוד לפני שהתחלת.
יגאל=גואל

מנותק פופאי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *

תגיד ביננו נכון עומד לך שאתה קורא הודעות שלי?  :coolsmiley:
בניגוד אלייך אני לא הומו.
ומעניין אתה ממשיך להאריך את הדיון מה קרה?..
עד כדי כך אתה פוחד מנץ  :2funny:
נץ שיחקת אותה כבר יש לך ניצחון עוד לפני שהתחלת.

טיפש אני כבר עניתי לו אתה יודע אני לא ימני מטומטם אני יכול לעשות כמה דברים ביחד

מנותק mr.z

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אני לא קורא כתבי כשפים ומאגיה של דתות רק דברי ערך והגיון
לא הבנתי איפה יש דברי כשפים ומאגיה במה שכתבתי? אשמח אם תאיר את פני

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
חבר'ה, אני מבקש לא להתכתש עם החלאה שכל מטרתו היא להרוס אשכולות.

ולך פופאי, אני אומר שלא נמחקו כאן שום תגובות שלך אלא אם כן היו בהן קללות וגידופים מכוערים (וכאלה יש לרוב).
כל מה שאתה רוצה הוא להתחמק מויכוח עם נץ ועם אחרים בעזרת הפצת שקרים מגוחכים על צנזורה כביכול.

דע לך - על הגידופים שלך כאן, היו חוסמים אותך גם בפורום הכי שמאלני בגלקסיה. וכאן אתה עדיין חופשי לכתוב.