כתב נושא: שאלה לחיים בן פסח  (נקרא 2030 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ככככ

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
שאלה לחיים בן פסח
« ב- : ספטמבר 29, 2009, 16:05:13 »
רציתי לדעת למה אתה לא יכול לעלות לארץ?
כי אני לא מבין, הרי לכליהודי יש זכות עלייה לפה אז למה אתה לא יכול?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים בן פסח
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 29, 2009, 16:14:32 »
בס''ד

אנא העבר את השאלה לאשכול "שאלו את הימין האמיתי" ואשמח לענותה כשאעשה את התוכנית הבאה בע''ה:

http://hayamin.org/forum/index.php/topic,19885.0.html

מנותק סאי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • אל נקמות ה'
שאלה לחיים בן פסח
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 29, 2009, 16:18:20 »
בס''ד

אנא העבר את השאלה לאשכול "שאלו את הימין האמיתי" ואשמח לענותה כשאעשה את התוכנית הבאה בע''ה:

http://hayamin.org/forum/index.php/topic,19885.0.html

חיים, זה סאי.
לא יותר קל לעשות אשכול כל שבוע? ותוכנית ביום קבוע?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים בן פסח
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 29, 2009, 17:27:02 »
חיים, זה סאי.
לא יותר קל לעשות אשכול כל שבוע? ותוכנית ביום קבוע?

בס''ד

סאי היקר, מה שלומך?

לא רציתי להגביל את חברינו שרצו להגיב בכתב באשכול של "שאלו את הימין האמיתי" - כלומר הרבה חברים הגיבו לשאלות של חברים אחרים באשכול ולא רציתי להפריע להם.

זה לא כמו בארה''ב שבה יש לנו תנועה גדולה עם מאות חברים פעילים. בארה''ב, תמיד יש עשרות שאלות כל שבוע והרבה אנשים מחכים לתוכנית בציפייה רבה. בגלות הארורה, אנו חייבים לעשות את האשכול באופן מסודר ביותר כל שבוע כי יש כל כך הרבה שאלות.

בכל מקרה, יתכן שנעשה זאת גם בארץ ישראל אם יהיה צורך.

אני מודה לך סאי. ואל תחשוב שאני לא שם לב להצעה שלך, אני כן שם לב ואני יודע שאתה יהודי יקר.

מנותק סאי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • אל נקמות ה'
שאלה לחיים בן פסח
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 30, 2009, 01:08:31 »
בס''ד

סאי היקר, מה שלומך?

לא רציתי להגביל את חברינו שרצו להגיב בכתב באשכול של "שאלו את הימין האמיתי" - כלומר הרבה חברים הגיבו לשאלות של חברים אחרים באשכול ולא רציתי להפריע להם.

זה לא כמו בארה''ב שבה יש לנו תנועה גדולה עם מאות חברים פעילים. בארה''ב, תמיד יש עשרות שאלות כל שבוע והרבה אנשים מחכים לתוכנית בציפייה רבה. בגלות הארורה, אנו חייבים לעשות את האשכול באופן מסודר ביותר כל שבוע כי יש כל כך הרבה שאלות.

בכל מקרה, יתכן שנעשה זאת גם בארץ ישראל אם יהיה צורך.

אני מודה לך סאי. ואל תחשוב שאני לא שם לב להצעה שלך, אני כן שם לב ואני יודע שאתה יהודי יקר.

תודה לך חיים מורי ורבי, שלומי טוב (קצת מפחד מאובמה הפסיכי הזה). אני מאוד מעריץ אותך ויש לי המון שאלות לשאול אותך אבל זה מבלבל אותי כל העמודים האלה
ופעם תוכנית יוצאת בוידאו ופעם יוצאת ב MP3 ואין תאריך ברור. אז כבר יוצא החשק לשאול את כל השאלות וחבל

ראיתי שפעם כן היה כמו באמריקה - http://hayamin.org/forum/index.php/board,27.0.html
וזה הצליח מאוד וגרם להרבה אנשים להתעניין בתנועה. ועכשיו זה נראה כאילו קורה ההפך ויש פחות כותבים אז אולי בכל זאת שווה לנסות
כדי שיהיה לאנשים למה לחכות כל שבוע להוריד את ה MP3 וככה גם אפשר לשכפל ולשים לחברים באוטו זה מה שאני הייתי עושה אם היו תוכניות מסודרות ב MP3 חבל.

קול טוב