כתב נושא: נתניהו על אירן באו"ם:"איך אתם לא מתביישים"?  (נקרא 11626 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
נאום לדעתי גדול ומצויין כמו שנתניהו יודע לעשות,כל הכבוד לו,
אמנם הוא איננו ימני אמיתי אך אני חושב שעד עכשיו הוא פעל בצורה מוצלחת ואני מקווה שכמו שכתוב "החכם עיניו בראשו" שהוא התפקח מהר ולא יתרפס בפני אויבנו המשומדים ולא יעקור אף התנחלות ירחם ה'.
http://www.tog.co.il/he/New.aspx?Id=1841
[gif[/img]

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
נתניהו על אירן באו"ם:"איך אתם לא מתביישים"?
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 25, 2009, 13:07:00 »
בס"ד

נאום מביך לחלוטין, ממש התחננות לרחמים והאהבה של הפריץ, טיפש מי שלא יבין שהעולם לא אוהב אותנו אלא את הדם היהודי שמתנוסס באוויר או האטומים היהודים שצפים באוויר המזוהם מציקלון B.

מנותק פטריוט

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 25, 2009, 13:23:23 »
לדבר זה הדבר שנתניהו באמת טוב בו
הנאום היה מצויין. הבאת ביקורת על או"ם והשוואה למצב של מלחמת העולם השניה זו טקטיקה נכונה.
לא שזה יעזור כמובון, כי אנטישמים תמיד ישארו אנטישמים, והעובדות לא יבלבלו אותם.
אבל ביבי עשה את שלו אתמול.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 25, 2009, 14:02:08 »
אני מוצא אצל נתניהו הרבה יתרונות וגם הרבה חסרונות,מצד אחד בכהונתו הקודמת כראש ממשלה הטרור רשם אחוזי פיחות משמעותיים לעומת תקופת הסכם אוסלו של פרס-רבין.אבל גם היו לו המון טעויות חסרי מחילה כמו פגישותיו עם ערפאת יש"ו שר"י,הסכם חברון המביש והמעורר רחמים,הסכם וואי,הפעימה מיו"ש 13 אחוז,ויש אומרים אף כי היה מוכן ליסוג מהגולן למרות שאני לא מאמין שהיה עושה זאת,וגם מסירת אבו סנינה בחברון לידי המרצחים הנאצים מה שגרם יותר מאוחר שמהגבעה הזאת רצחו את התינוקת שלהבת פס בת ה-10 חודשים הי"ד.היתי שם במקום שהיא נרצחה,הגבעה לא רחוקה,כ-200 מ' בערך משם,
אך מנהרת פתיחת הכותל בזמנו היה כהישג.
[gif[/img]

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 25, 2009, 14:04:16 »
דרך אגב,אני לא חסיד של ביבי נתניהו,אבל הוא צריך לידו מישהו אמיתי כמו משה פייגלין שיהיה לצידו כדי שביבי לא יחזור ולא יעשה שטויות כמו שהוא עשה כמו חברון.
[gif[/img]

מנותק therealyemini

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : ספטמבר 27, 2009, 00:20:30 »
בס"ד

נאום מביך לחלוטין, ממש התחננות לרחמים והאהבה של הפריץ, טיפש מי שלא יבין שהעולם לא אוהב אותנו אלא את הדם היהודי שמתנוסס באוויר או האטומים היהודים שצפים באוויר המזוהם מציקלון B.

הנה רון עוד פעם מפגין חוכמה
אולי אתם תצליחו לשכנע אותו שהוא צריך להיות יותר פתוח ולהבין שיש גם אנשים הגיוניים בעולם

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : ספטמבר 27, 2009, 00:21:45 »
בס"ד

הנה רון עוד פעם מפגין חוכמה
אולי אתם תצליחו לשכנע אותו שהוא צריך להיות יותר פתוח ולהבין שיש גם אנשים הגיוניים בעולם

מה קשור פתוח? מתי טענתי שאין אנשים הגיוניים בעולם?

מנותק therealyemini

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : ספטמבר 27, 2009, 01:01:43 »
בס"ד

מה קשור פתוח? מתי טענתי שאין אנשים הגיוניים בעולם?

אתה צריך להבין שיש בעולם מלא אנשים שאוהבים אותנו ותומכים בנו
ואתה צריך להבין שאתה לא יכול אף פעם לקבל 100% מה שאתה רוצה
הנאום של נתניהו היה אגדי
חוץ מהמוסלמים, כולם אומרים עכשיו שכל מנהיגי העולם צריכים לקחת דוגמא מנתניהו

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : ספטמבר 27, 2009, 01:06:18 »
בס"ד

אתה צריך להבין שיש בעולם מלא אנשים שאוהבים אותנו ותומכים בנו
ואתה צריך להבין שאתה לא יכול אף פעם לקבל 100% מה שאתה רוצה
הנאום של נתניהו היה אגדי
חוץ מהמוסלמים, כולם אומרים עכשיו שכל מנהיגי העולם צריכים לקחת דוגמא מנתניהו

תלוי מה ההגדרה של תמיכה ואהבה.
רוב הגויים שתומכים בנו "תומכים" בנו מאינטרסים כלכליים או פוליטיים, בדיוק כמו ארה"ב.
אל נא לנו לסמוך על הגויים, כמו שסמכנו עליהם תמיד ומה לא קיבלנו.
אתה צריך להפסיק לחשוב שיהודי עם כבוד מוכן לוותר אפילו על מטרה אחת שלו כמו שאתה עושה. אגב למה הכונה ב"אני רוצה"? שהעולם יתמוך בי? כמו שאמרתי, חשובה לי דעת העולם כמו שחשוב לי החתול של אימו של נסראללה, סה טו.

הנאום של נתניהו היה משפיל, ממש: "העולם, תאהב אותנו, אנחנו יהודים טובים, הנה, תראה תמונה, אוהב אותה? לא? אולי את זאת?", מתחנן לאהבה של העולם למרות שהוא לא מבין שהעולם לא אוהב את היהודים שנרצחו בשואה אלא את השואה עצמה.
גם כל העולם יוצא נגד אחמדינג'אד למרות שבפועל הוא סוחר עם אחמדינג'אד (כמו שכל מדינות חבר הלאומים+ארה"ב+בריה"מ סחרו עם גרמניה הנאצית לפני מלחה"ע ה-2 וחברות כמו פורד סחרו עימה גם בזמן המלחמה עצמה) ונותן לו להכין את השואה השניה בשקט ובתמימות מלאת אהבת דם יהודי.
אתה חושב יותר מדי על הרגשות והמחשבות של העולם ולא על החיים היהודים ועל מה שהעולם עושה ולאו מה שהוא מדבר.

מנותק therealyemini

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : ספטמבר 27, 2009, 01:17:47 »
בס"ד

תלוי מה ההגדרה של תמיכה ואהבה.
רוב הגויים שתומכים בנו "תומכים" בנו מאינטרסים כלכליים או פוליטיים, בדיוק כמו ארה"ב.
אל נא לנו לסמוך על הגויים, כמו שסמכנו עליהם תמיד ומה לא קיבלנו.
אתה צריך להפסיק לחשוב שיהודי עם כבוד מוכן לוותר אפילו על מטרה אחת שלו כמו שאתה עושה. אגב למה הכונה ב"אני רוצה"? שהעולם יתמוך בי? כמו שאמרתי, חשובה לי דעת העולם כמו שחשוב לי החתול של אימו של נסראללה, סה טו.

הנאום של נתניהו היה משפיל, ממש: "העולם, תאהב אותנו, אנחנו יהודים טובים, הנה, תראה תמונה, אוהב אותה? לא? אולי את זאת?", מתחנן לאהבה של העולם למרות שהוא לא מבין שהעולם לא אוהב את היהודים שנרצחו בשואה אלא את השואה עצמה.
גם כל העולם יוצא נגד אחמדינג'אד למרות שבפועל הוא סוחר עם אחמדינג'אד (כמו שכל מדינות חבר הלאומים+ארה"ב+בריה"מ סחרו עם גרמניה הנאצית לפני מלחה"ע ה-2 וחברות כמו פורד סחרו עימה גם בזמן המלחמה עצמה) ונותן לו להכין את השואה השניה בשקט ובתמימות מלאת אהבת דם יהודי.
אתה חושב יותר מדי על הרגשות והמחשבות של העולם ולא על החיים היהודים ועל מה שהעולם עושה ולאו מה שהוא מדבר.

לדעתי הנאום של נתניהו הסביר את כל הסכסוך הזה... ולדעתי זה שיכנע מלא אנשים לא יהודים
ובטח שאיכפת לי מה קורה פה בתוך העם.. זה למה אני בפורום גם
אבל גם איכפת לי מה קורה מבחוץ

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : ספטמבר 27, 2009, 01:20:06 »
בס"ד
לדעתי הנאום של נתניהו הסביר את כל הסכסוך הזה... ולדעתי זה שיכנע מלא אנשים לא יהודים
ובטח שאיכפת לי מה קורה פה בתוך העם.. זה למה אני בפורום גם
אבל גם איכפת לי מה קורה מבחוץ

שכנע מלא גויים מה? לרחם על היהודים? להצטרף לטקס הקבורה של העם היהודי? הנאום של נתניהו הסביר כמה המדיניות הרפסנית של הסברה לעולם למה אנחנו טובים ומסכנים ולא עשינו כלום לאף אחד היא פשוט עלובה, פתאטית ומגוחכת במקרה הטוב.
למה אכפת לך מה קורה בחוץ? מה אתה יחצ"ן?

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #11 ב- : ספטמבר 27, 2009, 01:37:20 »
בס"ד
הבירבורים של ביבי באו"ם שמום לא ימנעו ממנו להתרפס בפני אובמה יש"ו שר"ו. חוץ מזה רואים בפורום ממש עכשיו את תוצאות הנאום שלו,רבותיי המטרה של הנאום היתה גם להראות לעם עד כמה שביבי "פטריוט".. :laugh: :::D :laugh:
אבל בשורה התחתונה הזרעים לבגידה בעם כבר נזרעו מאחורי גבכם,כן הוא יכול לברבר לגויים...אבל תכל'ס..המחסומים למחבלים בשטחי הארץ הוסרו כמחווה לאיסלם "המתון" שביבי מאמין בקיומו,יש כבר דיונים על הקפאת הבניה בהתנחלויות,והוא גם אמר באו"ם שמום שאין לו בעיה עם פלסטינאצים והוא רוצה לגור איתם בשכנות ולהקים להם מדינה אשפית נאצית...כן ואני יודע שהוא אמר זאת בתנאי שקודם הערבים יכירו בנו..אבל זה סתם בלוף,הוא יתרפס בפני חוסיין אובמה ואתם תיראו זאת,עושה רושם שמוחמד עבאס ימח שמו וזכרו יצא מבסוט,הוא סתם עשה הצגה שהוא מבואס...כי כך התשקורת הבולשיביקית שלנו הציגה זאת .

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : ספטמבר 27, 2009, 01:40:54 »
בס''ד

אני מסכים עם רון ודניס במאה אחוז. יישר כח רון ודניס, אתם יהודים נבונים.

ביבי שכנע והרשים את הגויים?! התקשורת האנטישמית בארה''ב ואירופה כמעט ולא דיווחו על הנאום של ביבי. בישראל, הנאום קיבל הרבה תשומת לב, והתשקורת הישראלית נותנת את הרושם שכל העולם צפה בנאום. לצערי הרב, אני גר בעל כורחי בארה''ב ואני אומר לכם שהדיווחים על הנאום של ביבי היו מאוד קצרים ושיטחיים באמריקה. עכשיו הגויים המעטים שכן ראו דיווחים על הנאום כבר שכחו את זה. אתם הישראלים גרים בבועה ואתם לא מבינים את הגויים או העולם.

יש לישראל הרבה תומכים בעולם?! הרבה גויים תומכים בנו בעולם? מתוך 195 מדינות בעולם, אף אחת לא מכירה אפילו בירושלים כבירתנו! כולם רוצים לגזול אפילו את ירושלים מאיתנו. עם "חברים" כאלה, לא צריכים אוייבים! ואיך אפשר לומר שיש לנו הרבה ידידים אחרי מה שראינו בשואה, כשכל העולם סירב לעשות מאומה ושישה מיליון יהודים נרצחו הי''ד? כל העולם סגר את הדלת ליהודים שרצו להמלט מהיטלר יש''ו כי הם רצו שהיהודים ירצחו. ואחרי כל מה שעברנו במשך אלפי שנים, עדיין אומרים שיש לנו הרבה תומכים בעולם. באזה עולם אתם גרים?

איראן בונה פצצות גרעיניות ובמקום להשמיד אותן צבאית, ביבי מתחנן בפני הנאצים של האו''ם. ואפילו בפורום שלנו, יש יהודים שמתרשמים מזה. איראן קרובה מאוד לפצצה אטומית וביבי נותן נאום. ביבי כבר אמר שישראל מסוגלת להשמיד צבאית את התוכנית הגרעינית של איראן. אבל ביבי לא עושה זאת כי ברק חוסיין אוסמה אמר לו לא. ביבי אומר שהוא תומך במדיניות ההתרפסות של חוסיין אוסמה כלפי איראן, שצריך לנהל שיחות עם איראן כשהשעון מתקתק ואיראן מתקרבת לגרעין. ואתם שמחים עם המדיניות ההתאבדותית הזאת?

ביבי הודיע בפני כל העולם שהוא תומך בהקמת מדינה "פלסטינית" בלב ליבה של ארץ ישראל. והנאום על מדינה "פלסטינית" דוקא כן קיבלה הרבה תשומת לב מהתקשורת העולמית.

מאז שביבי נכנס לתפקיד יש כבר הקפאה על בנייה חדשה ביהודה ושומרון - דבר שלא היה אפילו בממשלת אהוד שמאלמרט-ציפורה שפיצר ("ציפי לבני").

ביבי הבוגד הרס מאחזים של מתישבים גיבורים ביהודה ושומרון והוא חונק את הישובים היהודים שם.

יותר גרוע מהכל, ביבי פתח את המחסומים והכלכלה ביהודה ושומרון לערבים הנאצים ועכשיו המצב שלהם משתפר בהרבה. לפני ביבי, מאות אלפי ערבים עזבו את יהודה שומרון ועזה בגליל המשבר הכלכלי. כעת, הודות לביבי, ערבים שעזבו חוזרים ליהודה ושומרון כי המצב יותר נוח להם. ביבי אמר שאחת מהמטרות שלו היא לשפר את הכלכלה לערבים בארץ ישראל והוא עושה זאת בגדול. בסוף זה יגרום למאות אלפי ערבים להכנס לארץ ישראל ח''ו.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : ספטמבר 27, 2009, 02:00:10 »
בס"ד

בס''ד

אני מסכים עם רון ודניס במאה אחוז. יישר כח רון ודניס, אתם יהודים נבונים.

ביבי שכנע והרשים את הגויים?! התקשורת האנטישמית בארה''ב ואירופה כמעט ולא דיווחו על הנאום של ביבי. בישראל, הנאום קיבל הרבה תשומת לב, והתשקורת הישראלית נותנת את הרושם שכל העולם צפה בנאום. לצערי הרב, אני גר בעל כורחי בארה''ב ואני אומר לכם שהדיווחים על הנאום של ביבי היו מאוד קצרים ושיטחיים באמריקה. עכשיו הגויים המעטים שכן ראו דיווחים על הנאום כבר שכחו את זה. אתם הישראלים גרים בבועה ואתם לא מבינים את הגויים או העולם.

יש לישראל הרבה תומכים בעולם?! הרבה גויים תומכים בנו בעולם? מתוך 195 מדינות בעולם, אף אחת לא מכירה אפילו בירושלים כבירתנו! כולם רוצים לגזול אפילו את ירושלים מאיתנו. עם "חברים" כאלה, לא צריכים אוייבים! ואיך אפשר לומר שיש לנו הרבה ידידים אחרי מה שראינו בשואה, כשכל העולם סירב לעשות מאומה ושישה מיליון יהודים נרצחו הי''ד? כל העולם סגר את הדלת ליהודים שרצו להמלט מהיטלר יש''ו כי הם רצו שהיהודים ירצחו. ואחרי כל מה שעברנו במשך אלפי שנים, עדיין אומרים שיש לנו הרבה תומכים בעולם. באזה עולם אתם גרים?

איראן בונה פצצות גרעיניות ובמקום להשמיד אותן צבאית, ביבי מתחנן בפני הנאצים של האו''ם. ואפילו בפורום שלנו, יש יהודים שמתרשמים מזה. איראן קרובה מאוד לפצצה אטומית וביבי נותן נאום. ביבי כבר אמר שישראל מסוגלת להשמיד צבאית את התוכנית הגרעינית של איראן. אבל ביבי לא עושה זאת כי ברק חוסיין אוסמה אמר לו לא. ביבי אומר שהוא תומך במדיניות ההתרפסות של חוסיין אוסמה כלפי איראן, שצריך לנהל שיחות עם איראן כשהשעון מתקתק ואיראן מתקרבת לגרעין. ואתם שמחים עם המדיניות ההתאבדותית הזאת?

ביבי הודיע בפני כל העולם שהוא תומך בהקמת מדינה "פלסטינית" בלב ליבה של ארץ ישראל. והנאום על מדינה "פלסטינית" דוקא כן קיבלה הרבה תשומת לב מהתקשורת העולמית.

מאז שביבי נכנס לתפקיד יש כבר הקפאה על בנייה חדשה ביהודה ושומרון - דבר שלא היה אפילו בממשלת אהוד שמאלמרט-ציפורה שפיצר ("ציפי לבני").

ביבי הבוגד הרס מאחזים של מתישבים גיבורים ביהודה ושומרון והוא חונק את הישובים היהודים שם.

יותר גרוע מהכל, ביבי פתח את המחסומים והכלכלה ביהודה ושומרון לערבים הנאצים ועכשיו המצב שלהם משתפר בהרבה. לפני ביבי, מאות אלפי ערבים עזבו את יהודה שומרון ועזה בגליל המשבר הכלכלי. כעת, הודות לביבי, ערבים שעזבו חוזרים ליהודה ושומרון כי המצב יותר נוח להם. ביבי אמר שאחת מהמטרות שלו היא לשפר את הכלכלה לערבים בארץ ישראל והוא עושה זאת בגדול. בסוף זה יגרום למאות אלפי ערבים להכנס לארץ ישראל ח''ו.

אני מעדיף עולם ששונא אותנו חיים מאשר עולם שאוהב אותנו מתים.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #14 ב- : ספטמבר 27, 2009, 02:35:28 »
בס"ד

אני מעדיף עולם ששונא אותנו חיים מאשר עולם שאוהב אותנו מתים.

הגדרה מדוייקת.

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : ספטמבר 27, 2009, 05:58:26 »
כעיקרון הנאום של ביבי על השואה היה סביר, אך הנאום שלו על ה"שלום" היה מגוכך לגמרי.
אילו הייתי במקומו הייתי אומר לליצנים באו"ם שמום: "במבצע עופרת יצוקה הרגנו 1,400 מאויבינו הערבים, ואנחנו נהרוג עוד עשרות או מאות אלפים אם הם רק יעיזו להתעסק איתנו שוב. ואתם אומות העולם, שהסתכלתם מהצד כששישה מליון יהודים נרצחו ולא עשיתם דבר כדי להפסיק את מכונת ההשמדה הנאצית, אין לכם שום זכות לשפוט אותנו על כך שאנחנו מגינים על עצמינו ועל מדינתנו היחידה. כאשר נתתם לצורר אחמדינג'אד לדבר בגנותינו ולהעליל עלינו שקרים אנטישמיים, הוכחתם כמה האו"ם הינו ארגון עלוב, מושחת ואנטישמי. מאחר ואנחנו לא עלובי נפש ומושחתים כמוכם, אנחנו פורשים לצמיתות מהארגון הנתעב הזה."

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #16 ב- : ספטמבר 27, 2009, 08:54:59 »
בס''ד

כלל האמריקאים יודעים היטב שנאומו של הימין-המזוייף ביבי נחשייהו שר''י נועד ומופנה אך ורק לאחינו היהודים היקרים הנמצאים בארץ-הקודש תובב''א בתוך ה''בועה'' השמאלנית הציונית-ממלכתית בולשביקית שר''י שמטרתה לשטוף לכם את המוח בכדי להשיג תמיכה כפוי'ה מצד אחינו שנופלים ברשת הפרושה של הימין-המזוייף שר''י שאיננו אלא קבוצת-סוכנים של שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י !! מה שתכנן ביבי נחשייהו עם הצורר ברק חוסיין אובאמה יש''ו שר''י לא יובא לידיעתכם , אולי תוכלו לשמוע כמה ''פליטות פה '' של מעורבים בכך ברשתות תשקורת זרות ומשם תוכלו להבין כיצד מוכרים אותנו בנזיד עדשים ר''ל ( בטוח שלא בלשון-הקודש ) !! הניסיון וההתרחשויות מורים שאנו לפני מלחמה קשה ר''ל ה' יצילנו !! עלינו להתפלל לבורא-עול-ם יתברך ויתעלה שמ-ו שיבטל מעלנו כל גזרות קשות ורעות ויתנם בראש אויבינו ושונאינו וכל מבקשי-רעתנו ויקום דם עבדיו השפוך במהרה ,ונזכה במהרה בביאת גואל-צדק בבאכי''ר .

כתיבה וחתימה טובה לכל אחינו בית-ישרא'ל הנאמנים
                                                                   הגולה בארץ  :)
« עריכה אחרונה: אוקטובר 02, 2009, 11:16:24 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק therealyemini

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : ספטמבר 27, 2009, 10:00:24 »
ישראל לא יכולה להתקיים בלי עזרה מבחוץ
כמו כל מדינה

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : ספטמבר 27, 2009, 11:27:53 »
ישראל לא יכולה להתקיים בלי עזרה מבחוץ
כמו כל מדינה

בס''ד

ישראל היא לא כמו כל מדינה. היא שונה לחלוטין. כשישראל מקבלת "עזרה" מבחוץ, היא מפסידה. אלא כשישראל בודדת ולבד, היא מנצחת. "עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב" - הקב''ה דוקא מגן עלינו כשאנו לבד כדי להוכיח שאנו זקוקים לו ואנו לא זקוקים לאומות העולם ששונאים אותנו בכל מקרה.

therealyemini, אתה יהודי יקר ואני אוהב אותך אבל כדאי לך לעיין בסרטונים האלה:

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1333912 ("סעד" מארה''ב - לא כדאי לנו)

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1350544 (למה ישראל הפסידה בלבנון?)

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #19 ב- : ספטמבר 27, 2009, 11:29:49 »
כעיקרון הנאום של ביבי על השואה היה סביר, אך הנאום שלו על ה"שלום" היה מגוכך לגמרי.
אילו הייתי במקומו הייתי אומר לליצנים באו"ם שמום: "במבצע עופרת יצוקה הרגנו 1,400 מאויבינו הערבים, ואנחנו נהרוג עוד עשרות או מאות אלפים אם הם רק יעיזו להתעסק איתנו שוב. ואתם אומות העולם, שהסתכלתם מהצד כששישה מליון יהודים נרצחו ולא עשיתם דבר כדי להפסיק את מכונת ההשמדה הנאצית, אין לכם שום זכות לשפוט אותנו על כך שאנחנו מגינים על עצמינו ועל מדינתנו היחידה. כאשר נתתם לצורר אחמדינג'אד לדבר בגנותינו ולהעליל עלינו שקרים אנטישמיים, הוכחתם כמה האו"ם הינו ארגון עלוב, מושחת ואנטישמי. מאחר ואנחנו לא עלובי נפש ומושחתים כמוכם, אנחנו פורשים לצמיתות מהארגון הנתעב הזה."

בס''ד

גם אתה אדם חכם. כל הכבוד לך!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #20 ב- : ספטמבר 27, 2009, 11:30:00 »
בס"ד

Therealyemini, איך אתה בדיוק מגדיר את עצמך מסורתי (או "דתי", תקרא לזה איך שאתה רוצה, גם זה וגם זה אומרים שאתה חייב להאמין בהשם ובהיותנו עם נבחר) אם אתה לא מאמין בכלל הפשוט הזה?

מנותק therealyemini

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #21 ב- : ספטמבר 28, 2009, 18:09:33 »
בס"ד

Therealyemini, איך אתה בדיוק מגדיר את עצמך מסורתי (או "דתי", תקרא לזה איך שאתה רוצה, גם זה וגם זה אומרים שאתה חייב להאמין בהשם ובהיותנו עם נבחר) אם אתה לא מאמין בכלל הפשוט הזה?

איזה כלל ?
בטח שאני מאמין שה' איתנו אחי.. 8 מלחמות וניצחנו
אנחנו המדינה שיש לה הכי הרבה במלחמות בכל כך קצת שנים ובהכל ניצחנו כשהיינו קצת ובעלי לב והיגיון והם היו מלא ועוד אנשים רעים שרק רוצים להרוג יהודים חפים מפשע
אבל לדעתי ה' גם רוצה שנעזור לעצמנו ושלא נסמוך רק עליו
ולעזור לעצמנו זה גם לקבל עזרה מבחוץ

וסבבה חיים אני אראה את הסרטונים

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : ספטמבר 28, 2009, 18:30:49 »
בס"ד

איזה כלל ?
בטח שאני מאמין שה' איתנו אחי.. 8 מלחמות וניצחנו
אנחנו המדינה שיש לה הכי הרבה במלחמות בכל כך קצת שנים ובהכל ניצחנו כשהיינו קצת ובעלי לב והיגיון והם היו מלא ועוד אנשים רעים שרק רוצים להרוג אותנו
אבל לדעתי ה' גם רוצה שנעזור לעצמנו ושלא נסמוך רק עליו
ולעזור לעצמנו זה גם לקבל עזרה מבחוץ

וסבבה חיים אני אראה את הסרטונים

"הן עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב" (במדבר, פרק כ"ג פסוק ט').
קודם כל, לחמנו מלחמה אחת (וגם זה בקושי), לא 8.
אנחנו לא המדינה, אנחנו העם, תלמד להפריד, לעם ישראל היו הכי אויבים, ועובדה שדווקא כש"הזדדקנו" לעזרת העולם, העולם הטיח בנו אנטישמיות, מדינת ישראל היא לא כמו כל המדינות, עם ישראל הוא לא כמו כל העמים אלא עם מיוחד ונבחר, המשפט הזה "כמו כל מדינה" נטול כל גאווה יהודית אלא פשטנות וחנפנות לאומות העולם, להלן, שב ולמד:
http://www.yeshiva.org.il/midrash/Shiur.asp?id=4913
גם מההיסטוריה (סנקציות בינלאומיות ב-48'+הוצאת תמיכה פומבית ביישוב הציוני אל מחוץ לחוק במרבית מדינות המערב בנוסף לבריה"מ, 56'+לחץ בינלאומי לנסיגה משפילה מסיני גם על ידי "ידידתנו" ארה"ב וגם בריה"מ, 67' וגם לפניה, 73', המערכה הראשונה בלבנון, המערכה השניה בלבנון, המערכה האחרונה בעזה) שיחסים חנפניים כמו שאתה מציע ("אנחנו זקוקים לעזרה מבחוץ" - צר לי ידידי, איזו מן עזרה? תמיכה בעולם? תבין שכל אלו תומכים בך - מרחמים עליך, תומכים לא רציניים - האם הם תמכו בך מבעד לאינטרנט ולא יעשו צעדים משמעותיים שיראו שהם רציניים, מבקשים עבור התמיכה כבוד עצמי בסיסי [כלומר שלא תתחנף אליהם לעזרה - גויים מכבדים יהודי חזק שהם ירצו לעשות איתו עסקים ותו לא, בטח שלא חנפנות כמו שאתה מציע], תמיכה אינטרסטנטית כדוגמת ארה"ב של אמריקה [ראה הסיבות לשליחת הרכבת האווירית ב-73' לטעותם, הלחץ האמריקאי על ישראל שלא להגיב ב-91' לטעותם והלחץ על ראשי ממשלת ישראל ב-92' לטעותם [ועידת מדריד האיומה] ו-94' לטעותם [פשעי אוסלו] וכמובן 97' לטעותם [פשעי ואי], ראה הלחץ האמריקאי על בריחה מלבנון גם עד 2000 וגם ב-2006, סיום מבצעי "חומת מגן", "חורף חם" ו"עופרת יצוקה" בלחץ אמריקאי ותו לא) ואני יכול להמשיך, אנחנו בתור יהודים לאומיים בעלי כבוד וגאווה לאומיים רוצים היות עצמאיים (ואם יחסים כלכליים, אז יחסי עסקים שווים ולא התחננות ל"סיוע" כמו שיש עכשיו ובטח שלא "להזדקק" כלשונך כי אנחנו זקוקים רק לבורא עולם ולא למדינות נמר מנייר כמו ארה"ב שגם ככה עוד מקסימום 20 שנה כבר לא תתקיים, אין מה לדבר בכלל על רוסיה והאיחוד האירופי).
השם רוצה שנזדקק לו ולא לאומות עולם, הוא לא בחר בנו כדי להתחנן לעזרת הגויים אלא כדי להתחנן אליו, התחננות לגויים היא חילול השם ואתה יוצא כעת מתפיסה שיהודים וגויים שווים ("כמו כל מדינה", "זקוקים לעזרה מבחוץ").

עוד בעניין ארה"ב:
ציטוט
אני בספק אם העם שלנו יהיה בחיים אם לא ניגמל מהסם שנקרא "הסעד והתמיכה האמריקאיים". אין שום תמיכה.
- במלחמת השחרור (48') האמריקאים סירבו לתמוך בנו בכל מחיר ושמי היה מציע תמיכה (אפילו פרטית) ב"יישוב היצוני" היה נאסר.
- במבצע קדש (56') ארצות הברית לחצה עלינו (בשיתוף פעולה מתמיד ומחריד עם יריבתה הקומוניסטית) לסגת מסיני באורח משפיל לחלוטין, צעד שבסופו של דבר גרם להבנה מצידו של נאצר כי אנחנו בובה של העולם ובסופו של דבר בנה את היחסים הסובייטו-מצריים ובניית הצבא המצרי (או האיחוד המצרי-סורי דאז), ייסוד אש"ף כחלק מתכנית עתידית של גורם פארא-מיליטנטי גרילאני בתפקיד סוס טרויאני בישראל (ראה פשעי אוסלו).
- הטילה עלינו סנקציות ב-56', 67' ולפניה ו-73' לא רק ששרדנו בלעדיה ובלעדי קודמתה צרפת, אלא שהכלכלה שלנו פרחה, האינפלציה ירדה, המשק פרח, הייצור התעשייתי והגאווה והמוראל הלאומיים עלו. הסיבה היחידה שהיא השתמשה בנו כ"בעלת ברית" בלבנט עד שנות ה-80 (התקופה שבה קרנה של בריה"מ ירדה וארה"ב הפכה לאט לאט למעצמת העל היחידה) היא כקונטרה אמריקאית-מערבית (או כמילותיו של אדמירל אמריקאי שכעת איני זוכר את שמו, "ישראל היא נושאת מטוסים שלא ניתן להטביע") למדינות ערב הסובייטיות (ובעיקרן מצרים, סוריה ועיראק) ואחרי מלחמת יום הכיפורים כצעצוע שלה בהתמקוחויות על מחיר הנפט הערבי (כל עוד האיסלם לא כבש את מדינת ישראל, האמריקאים משתמשים בנו בשביל לרכך את הערבים).
- הכריחה אותנו בראשות המדיניות האוטו-אנטישמית של הבוגד הנרי קיסינג'ר (זה שאמר, ובצדק, שלמדינת ישראל אין מדיניות חוץ) לנו לחתום על הסכם חוד'ייבה 2 (AKA "הסכמי קמפ דיוויד"); הסכם ח'ייבר 2 (פשעי אוסלו), ולא רק בראשות השמאל הקיצוני יצחק רבין יש"ו שר"י, אלא בראשות ה"ימני הקיצוני" שמיר, שנגרר ברצועה על ידי בוש האב לועידת מדריד הידועה לדראון העולם, בנוסף לכך שהכריח אותנו לשתוק בזמן שסדאם ירה עלינו סקאדים במלחמת המפרץ הראשונה; עודדה את הגירוש הנתעב מגוש קטיף ובכך עודדה בניית יישות איסלאמית ברצועת עזה; וכמובן בל נשכח את ברק חוסיין אוסאמה, שמעודד אותנו לקבל את הפתרון הסופי (או בשמו השני והיותר יפה, "שתי מדינות לשני עמים") יום יום ובאובבסיביות פארא-לוגית.
- שמבטלת לנו עסקאות עם מדינות אחרות מחשש לתחרות עם מוצריה (בנוסף לביטול פרוייקטים צבאיים כמו פרוייקט הלביא, מחשש מוצדק שהלביא יהיה עדיף על ה-F-15 וה-F-16 האמריקאיים, כיום נמצא בשירות סין תחת שם קוד J-10.
ב. קודם כל, אם צבא כלשהו גמר את הורמאכט (הצבא הדורסני והאימתני ביותר שאי פעם דרך על בימת ההיסטוריה האנושית), הרי הוא הצבא האדום, שהיה אחראי לרוב הניצחונות היבשתיים בכל המלחמה ולא רק בחזית האירופאית מול גרמניה. את רוב מחנות ההשמדה והריכוז הצבא האדום דווקא שיחרר באופן פאסיבי, הגרמנים השתמשו בשיטה שלהם משכבר הימים ("אדמה חרוכה") אבל מבחינה תעמולתנית, בשביל שבמקרה והמערב (פרנויה היטלראית טיפוסית) יחליט להצטרף לגרמניה במלחמה בברית המועצות הסובייטים לא יוכלו להשתמש כנגדם בראיות שהם אויבי המערב ולא רק אויבי הסובייטים. השואה עצמה באה בגללנו, אילו היה טיפה גניוס יהודי ברוב המוחץ של עם ישראל דאז השואה לא הייתה מתרחשת. כמובן שהקב"ה הוא זה שהציל אותנו, והשתמש בצבאות הגויים כשליחיו.
מש"ל
.

מנותק therealyemini

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #23 ב- : ספטמבר 28, 2009, 18:43:37 »
בס"ד

"הן עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב" (במדבר, פרק כ"ג פסוק ט').
קודם כל, לחמנו מלחמה אחת (וגם זה בקושי), לא 8.
אנחנו לא המדינה, אנחנו העם, תלמד להפריד, לעם ישראל היו הכי אויבים, ועובדה שדווקא כש"הזדדקנו" לעזרת העולם, העולם הטיח בנו אנטישמיות, מדינת ישראל היא לא כמו כל המדינות, עם ישראל הוא לא כמו כל העמים אלא עם מיוחד ונבחר, המשפט הזה "כמו כל מדינה" נטול כל גאווה יהודית אלא פשטנות וחנפנות לאומות העולם, להלן, שב ולמד:
http://www.yeshiva.org.il/midrash/Shiur.asp?id=4913
גם מההיסטוריה (סנקציות בינלאומיות ב-48'+הוצאת תמיכה פומבית ביישוב הציוני אל מחוץ לחוק במרבית מדינות המערב בנוסף לבריה"מ, 56'+לחץ בינלאומי לנסיגה משפילה מסיני גם על ידי "ידידתנו" ארה"ב וגם בריה"מ, 67' וגם לפניה, 73', המערכה הראשונה בלבנון, המערכה השניה בלבנון, המערכה האחרונה בעזה) שיחסים חנפניים כמו שאתה מציע ("אנחנו זקוקים לעזרה מבחוץ" - צר לי ידידי, איזו מן עזרה? תמיכה בעולם? תבין שכל אלו תומכים בך - מרחמים עליך, תומכים לא רציניים - האם הם תמכו בך מבעד לאינטרנט ולא יעשו צעדים משמעותיים שיראו שהם רציניים, מבקשים עבור התמיכה כבוד עצמי בסיסי [כלומר שלא תתחנף אליהם לעזרה - גויים מכבדים יהודי חזק שהם ירצו לעשות איתו עסקים ותו לא, בטח שלא חנפנות כמו שאתה מציע], תמיכה אינטרסטנטית כדוגמת ארה"ב של אמריקה [ראה הסיבות לשליחת הרכבת האווירית ב-73' לטעותם, הלחץ האמריקאי על ישראל שלא להגיב ב-91' לטעותם והלחץ על ראשי ממשלת ישראל ב-92' לטעותם [ועידת מדריד האיומה] ו-94' לטעותם [פשעי אוסלו] וכמובן 97' לטעותם [פשעי ואי], ראה הלחץ האמריקאי על בריחה מלבנון גם עד 2000 וגם ב-2006, סיום מבצעי "חומת מגן", "חורף חם" ו"עופרת יצוקה" בלחץ אמריקאי ותו לא) ואני יכול להמשיך, אנחנו בתור יהודים לאומיים בעלי כבוד וגאווה לאומיים רוצים היות עצמאיים (ואם יחסים כלכליים, אז יחסי עסקים שווים ולא התחננות ל"סיוע" כמו שיש עכשיו ובטח שלא "להזדקק" כלשונך כי אנחנו זקוקים רק לבורא עולם ולא למדינות נמר מנייר כמו ארה"ב שגם ככה עוד מקסימום 20 שנה כבר לא תתקיים, אין מה לדבר בכלל על רוסיה והאיחוד האירופי).
השם רוצה שנזדקק לו ולא לאומות עולם, הוא לא בחר בנו כדי להתחנן לעזרת הגויים אלא כדי להתחנן אליו, התחננות לגויים היא חילול השם ואתה יוצא כעת מתפיסה שיהודים וגויים שווים ("כמו כל מדינה", "זקוקים לעזרה מבחוץ").

עוד בעניין ארה"ב:

מלחמה אחת ?
רון מאיפה אתה בא לי עם הדברים האלה ?
1948, 1956, 1967, 1969, 1973, 1982, 1991, 2006
8 מלחמות
ואני עדיין חושב שאנחנו צריכים כמה שיותר לנסות לגרום לארצות אחרות לתמוך בנו

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #24 ב- : ספטמבר 28, 2009, 18:46:11 »
בס"ד

מלחמה אחת ?
רון מאיפה אתה בא לי עם הדברים האלה ?
1948, 1956, 1967, 1969, 1973, 1982, 1991, 2006
8 מלחמות
ואני עדיין חושב שאנחנו צריכים כמה שיותר לנסות לגרום לארצות אחרות לתמוך בנו

כולן מלחמה אחת, המלחמה באיסלם, לא משנה אם הוא פאן-ערביסטי באופיו כמו שהוא היה לפני 79' לטעותם או לא, והתאריכים (השגויים) שציינת הם מערכות ולא מלחמות, נא ללמוד את הבדל.

למה אנחנו צריכים לנסות לגרום למדינות אחרות לתמוך בנו אם אנחנו לא צריכים אותם בכלל ומסופקני אם יש הרבה כאלה שתומכים בנו (ולא אחי, לא כל אחד שכותב Long live Israel באמת תומך בנו) ולא אוהבים את מותנו ולא אותנו?