עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
אולי במקום לפתוח אתרי אינטרנט ופורמים על הימין תעשו קצת משהוא יותר מועיל?
ככככ:
עם כל הכבוד, גם דוד שלי גר בהתנחלויות
וגם סבא וסבתא שלי הם דתים,
אבל זה לא קשור לפה אני לא יודע איך הגענו דיבור על מתנחלים אני בסך הכל מדבר על ביבי ואני אומר שחבל שיצביעו למפלגת לוין ולא לליכוד כי עם ליבני ירושלים היתה חצי ממה שהיא
אני חוזר שנית שאתם מוסטים מהתקשורת על ביבי הוא נירא לכם שמאלני והכל אבל בתשדיר אחד של קדימה אומרים שהוא יותר גרוע מהשמאל ובתשדיר אחר של קדימה אומרים " ביבי- ימין מדי" או משהוא כזה.
ביבי אולי פינה איזה מאחז מסכן בישביל שהאמריקאים יסתמו ת'פה
וביבי "החזיר" את חברון לאויבים בגלל השלטון השמאלני שהיה לפניו ולא היה לו מה לעשות! (שדרך אגב, השלטון השמאלני מתחיל מכל מפלגות הימין הקטנות.. פילוג בימין!)
אבל..
ביבי ממשיך את הבנייה בהתנחלויות
ובמקום לדבר על זה שישראל מחויבת לעשות שלום כמו ליבני, הוא חושף את האויב והוא עשה את זה טוב מאוד
אתם לא יכולים שביבי לא עושה כלום עם האיראנים לך תדע אולי מחר נעיף עליהם איזה פצצה על הגרעין שלהם, למה ציפת?? שיגידו את זה בתקשורת?? אחלה רעיון!
וחיים בן פסח שהיה בריא גם כן לא יודע מה ביבי עושה הוא לא יכול להחליט עם הוא שמאלני או ימני את התוצאות אנחנו רואים! ואם אתם לא מסתפקים זו בעיה שלכם,נירא אותכם בתור ראש ממשלה!
לא שאני נגד חיים בן פסח כן? אני מעריץ שלו!
אבל חבר'ה אתם קצת קצת מגזימים פה על ביבי
אנחנו מאותו עם, אנחנו ימין ואנחנו צריכים להיות מאוחדים לא להיות זה נגד זה!
אפילו השמאלנים הלכו עם קדימה, שמוגדרת כיביכול "מפלגת מרכז" אז הם יהיו מאוחדים אנחנו נהיה קטנים ומפוזרים ואז נירא עם נוכל בכלל לדבר על המאחזים ועל יהודה ושומרון...
תעשו את החישוב שלכם
אני מזמין אותכם ליראות סרטונים של בוגי וביבי וכל חברי הליכוד תראו מה חוזק הימין שלנו "הליכודניקים"
אני יביא לפה גם סרטונים אם תרצו..
ככככ:
ודרך אגב, אולי לא התיחסתי פה לכמה דברים פשוט לא הבנתי אותם תסביר את זה עוד פעם פשוט לא הבנתי מה ניסת להגיד פה..
אשי:
אחרי שביבי אמר במפורש שתי מדינות לשני עמים והכיר במדינה ''פלסטינית'' איך אפשר לתמוך בו?
וה'ימיני' הזה כבר שלח יותר כסף להערבים הנאצים ולחמאס בעזה מהסכום שאהוד אולמרט נתן להם בשנתיים.
9999:
בס"ד
בר,אתה טועה לגמרי,ביבי זה לא ימין,כמה פעמים אפשר להסביר לך? לדעתי החברים באשכול הזה הסבירו לך טוב מאוד למה ביבי זה לא ימין.
ביבי הוא מנהיג חלש וכושל עם אופי התרפסותי בפני הגויים,יש לו פחד גלותי מהגוי..ואיזה ימין זה כמו שחברינו אשי אמר,שהוא בעד להקים מדינה אשאפית חמאסית נאצית בלב ליבה של ישראל..זה לא נראה לי ימין,זה שמאל! והוא עדיין לא עשה שום פעולה צבאית נגד איראן,אפילו ליברמן "הימני קיצוני" אמר היום בראיון בתשקורת בערוץ 2 שהוא לא מוכן עדיין לתקוף את איראן כי הוא מחכה לדיונים שהמדינות הגויות הגדולות ינהלו עם איראן...זה ימין זה? ואל תשכח שביבי הפקיר אותך בזאת שפתח מחסומים לערבים הנאצים...אז אל תעמיס אלינו ואל תנסה לשכנע אותנו מה זה ימין אמיתי....
וגם אמרת שהיית רוצה לראות איך אנו היינו מתמודדים אילו היינו בשלטון...אז..תאמין לי הלוואי והיינו מגיעים אפילו לדרגה של תנועה עם יצוג בממשלה,כרגע יש לנו נציגים רק באיחוד הלאומי,בע"ה המפלגה הזאת תצליח לצבור עוצמה.
בר,כל עוד האליטות הבולשיביקיות שולטות במדינה,אז זה די קשה להיכנס לממשלה,בע"ה עם הזמן זה יקרה.
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: m4a1 על ספטמבר 28, 2009, 19:27:42 ---שוב אנשי הפורום יוצאים מן הכלל, אבל אני לא מדבר על החרדי הממוצע ברחוב, hebraic אינו החרדי הממוצע.
--- סוף ציטוט ---
תתפלא.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה