עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
אולי במקום לפתוח אתרי אינטרנט ופורמים על הימין תעשו קצת משהוא יותר מועיל?
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט של: m4a1 על ספטמבר 28, 2009, 19:15:27 ---לפי מה שאני יודע ש"ס היא המפלגה הגדולה בקרב החרדים לכן ניתן להסיק שהיא מייצגת את הרוב המכריע שלהם. לכן אני טוען שרובם תבוסתנים.
--- סוף ציטוט ---
בהתחשב בכך שבציבור החרדי (כמו בציבור החילוני, הדתי לאומי) יש כמות רבה של אנשים שלא מצביעים, אל נא לסמוך על מי רוב החרדים מצביעים (ומסופקני שרובם היו מצביעים כיום לש"ס), אולי-אולי החרדים הספרדים, אבל אתה שוכח רבנים כמו הרב מרדכי אליהו שליט"א, הרב יעקב יוסף שליט"א, הרב שמואל אליהו שליט"א (כן, שניהם הבנים של) וכו' וכו', כולם רבנים ספרדים, והם לא תבוסתנים על כל המשתמע מכך.
www.yeshiva.org.il
שב ולמד.
בנוסף בפורום עצמו יש חרדים כמו Hebraic, שאל את דעותיו ותראה עד כמה "רוב" החרדים תבוסתנים.
m4a1:
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על ספטמבר 28, 2009, 19:22:08 ---בס"ד
בהתחשב בכך שבציבור החרדי (כמו בציבור החילוני, הדתי לאומי) יש כמות רבה של אנשים שלא מצביעים, אל נא לסמוך על מי רוב החרדים מצביעים (ומסופקני שרובם היו מצביעים כיום לש"ס), אולי-אולי החרדים הספרדים, אבל אתה שוכח רבנים כמו הרב מרדכי אליהו שליט"א, הרב יעקב יוסף שליט"א, הרב שמואל אליהו שליט"א (כן, שניהם הבנים של) וכו' וכו', כולם רבנים ספרדים, והם לא תבוסתנים על כל המשתמע מכך.
www.yeshiva.org.il
שב ולמד.
בנוסף בפורום עצמו יש חרדים כמו Hebraic, שאל את דעותיו ותראה עד כמה "רוב" החרדים תבוסתנים.
--- סוף ציטוט ---
שוב אנשי הפורום יוצאים מן הכלל, אבל אני לא מדבר על החרדי הממוצע ברחוב, hebraic אינו החרדי הממוצע.
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט של: m4a1 על ספטמבר 28, 2009, 19:27:42 ---שוב אנשי הפורום יוצאים מן הכלל, אבל אני לא מדבר על החרדי הממוצע ברחוב, hebraic אינו החרדי הממוצע.
--- סוף ציטוט ---
דרך נחמדה להתעלם מכל שאר תגובתי.
m4a1:
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על ספטמבר 28, 2009, 19:28:56 ---בס"ד
דרך נחמדה להתעלם מכל שאר תגובתי.
--- סוף ציטוט ---
צודק טעות שלי,
בתשובה לשאר טענותיך, כמו שכתוצאה מהבחירות ניתן להגיד שהעם ברובו ימני, ניתן גם להגיד שהציבור החרדי ברובו מצביע ש"ס.
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט של: m4a1 על ספטמבר 28, 2009, 19:30:16 ---צודק טעות שלי,
בתשובה לשאר טענותיך, כמו שכתוצאה מהבחירות ניתן להגיד שהעם ברובו ימני, ניתן גם להגיד שהציבור החרדי ברובו מצביע ש"ס.
--- סוף ציטוט ---
כל עוד אינך מבסס את עצמך על סטטיסטיקות הארגמונטים הללו חסרי כל בסיס.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה