כתב נושא: חדש כאן! תגידו שלום :)  (נקרא 4188 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Hayamin FTW!

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
חדש כאן! תגידו שלום :)
« ב- : אוגוסט 26, 2009, 01:14:44 »
היי, אני חדש כאן...
קראתי פה המון בעבר ועכשיו פתחתי סוף-סוף משתמש.
אני ימיני קיצוני בהשקפותי הפוליטיות, מאמין אדוק, ליברלי בתחום החברתי, ממאה שערים שבירושלים.  :old_wink2:

אשמח לשהשתלב :)

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 26, 2009, 01:21:50 »
בס"ד

ברוך הבא אח יקר! איך הגעת אלינו? אגב תוכל להרחיב בקשר לדעותיך - "ימני קיצוני" ו"ליברלי בתחום החברתי"?

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 26, 2009, 01:45:50 »
כן,
מה זה ימני קיצוני?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 26, 2009, 01:47:15 »
בס''ד

ברוך הבא לפורום!

מנותק Hayamin FTW!

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 26, 2009, 01:50:31 »
"ימני קיצוני", משמע בעד טרנספר כולל לכל הערבים היושבים ע אדמת הקודש, כולל ערבי ישראל יש"ו. אני מגנה באופן נחרץ את הפעילות השמאלנית המנסה להכתיב את פעולות צה"ל הלגיטמיות והסלחניות. אני בעד הרחבת ההתנחלויות במודע שכל עוד אתה לא מיושב באופן פיזי - האדמה לא שלך. אני בעבר התגוררתי בישוב 'פאת שדה' (מ'גוש קטיף'). כמו גם, אני בעד לפעולה צבאית כוללת באירן והפלת המשטר השיעי יש"ו, מבלי בכלל להיוועץ עם האמריקקים או מדינות אירופה.

"ליברלי בתחום החברתי" - אז מזה אומר בדיוק? אני, בחיי ובהשקפת עולמי, עושה הפרדה גמורה בין התפישה הדתית שלי ודיעותי הפוליטיות, לבין הגישה שלי לחברה בישראל, ולחברה בכלל. אני מודע שיש גורמים בחברה שמדרדרים אותה לדרכי מוסר שגוייות (כמו מערכת החינוך הכושלת ותשקורת העלובה), אבל אני מעולם לא מנסה להחזיר אדם חילוני בתשובה - אני חושב שניסיונות להחזרה בתשובה מפתחות דווקא אנטי-דת אצל אותם חילוניים. אני בנוסף חושב שצרך להיות קיום חילוני במדינה, אני תומך בסיבסוד מוסדות מחקרו מדע, ובאופן כללי אני חושב שלכל אחד מותר להחזיק באיזה תפישה דתית שעולה על רוחו (כל עוד זה לא פוגע באחרים, כמו האיסלאם וזרמים מסויימים בנצרות). אני חושב שהגישה הזו מבדלה אותנו ממדינות ומשטרים לדוגמת איראן ולבנון, או ממדינות העולם-השלישי שבאפריקה.  אני חושב ש"חטא" הוא עיניין יחסי שנמדד ב"עיני" מצפון המתבונן, אף אל פי שהוא מוזכר כחטא בתנ"ך. יש דברים שאני רואה אותם כפסולים, אבל לא בטוח שאנשים רואים אותם כפסולים, ואני לא יכול לחשוב שרק דרכי הדתית היא הנכונה.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 26, 2009, 01:51:25 »
איך אתה מתכוון ליישם את הטרנספר?

מנותק therealyemini

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 26, 2009, 02:42:54 »
"ימני קיצוני", משמע בעד טרנספר כולל לכל הערבים היושבים ע אדמת הקודש, כולל ערבי ישראל יש"ו. אני מגנה באופן נחרץ את הפעילות השמאלנית המנסה להכתיב את פעולות צה"ל הלגיטמיות והסלחניות. אני בעד הרחבת ההתנחלויות במודע שכל עוד אתה לא מיושב באופן פיזי - האדמה לא שלך. אני בעבר התגוררתי בישוב 'פאת שדה' (מ'גוש קטיף'). כמו גם, אני בעד לפעולה צבאית כוללת באירן והפלת המשטר השיעי יש"ו, מבלי בכלל להיוועץ עם האמריקקים או מדינות אירופה.

"ליברלי בתחום החברתי" - אז מזה אומר בדיוק? אני, בחיי ובהשקפת עולמי, עושה הפרדה גמורה בין התפישה הדתית שלי ודיעותי הפוליטיות, לבין הגישה שלי לחברה בישראל, ולחברה בכלל. אני מודע שיש גורמים בחברה שמדרדרים אותה לדרכי מוסר שגוייות (כמו מערכת החינוך הכושלת ותשקורת העלובה), אבל אני מעולם לא מנסה להחזיר אדם חילוני בתשובה - אני חושב שניסיונות להחזרה בתשובה מפתחות דווקא אנטי-דת אצל אותם חילוניים. אני בנוסף חושב שצרך להיות קיום חילוני במדינה, אני תומך בסיבסוד מוסדות מחקרו מדע, ובאופן כללי אני חושב שלכל אחד מותר להחזיק באיזה תפישה דתית שעולה על רוחו (כל עוד זה לא פוגע באחרים, כמו האיסלאם וזרמים מסויימים בנצרות). אני חושב שהגישה הזו מבדלה אותנו ממדינות ומשטרים לדוגמת איראן ולבנון, או ממדינות העולם-השלישי שבאפריקה.  אני חושב ש"חטא" הוא עיניין יחסי שנמדד ב"עיני" מצפון המתבונן, אף אל פי שהוא מוזכר כחטא בתנ"ך. יש דברים שאני רואה אותם כפסולים, אבל לא בטוח שאנשים רואים אותם כפסולים, ואני לא יכול לחשוב שרק דרכי הדתית היא הנכונה.

נשמע בן אדם טוב אחי
ברוך הבא ותהנה אצלנו בפורום
דרך אגב אני חילוני מסורתי

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 26, 2009, 07:23:49 »
לק"י
ברוך הבא אחי! :)

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 26, 2009, 08:49:53 »

בס"ד
ברוך הבא :dance: O0
 אתה ממאה שערים?
ובקשר לניסיונות של החזרה בתשובה ב-30 שנה האחרונות יש מיליון חוזרים בתשובה בערך
זה אחד הדברים הכי אהובים אצל הקב"ה אתה מציל יהודי לחיי נצח
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 26, 2009, 13:06:44 »
ברוך הבא לפורום. אני מסכים כמעט עם כל מה שאמרת חוץ מפעולה להפלת שלטון האייטולות באיראן. מספיק לדעתי להשמיד את התוכנית הגרעינית של איראן וזה לא נראה לי מציאותי שישראל תפיל את השלטון הזה שנהנה מתמיכה עממית רחבה.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 26, 2009, 14:52:41 »
ברוך הבא אחינו! פלא שהועדת האכלוס במאה שערים קיבל אותך... בל אנחנו בכל מקרה מקבלים אותך בשמחה!

כל הכבוד.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 26, 2009, 15:20:43 »
בס"ד

זה לא מסוכן אם ידעו שיש לך מחשב? כי בכל זאת האוכלוסייה במאה-שערים היא קיצונית ומתבדלת לא?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק Hayamin FTW!

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 26, 2009, 16:36:48 »
בס"ד

זה לא מסוכן אם ידעו שיש לך מחשב? כי בכל זאת האוכלוסייה במאה-שערים היא קיצונית ומתבדלת לא?

רובם הגדול - כן. אבל אצלי יש מחשב וטלויזיה... אני לא משתמש בהם הרבה גם ככה...

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #13 ב- : אוגוסט 26, 2009, 16:43:53 »
בס"ד

אתה חסיד? ואם כן לאיז חסידות אתה משתייך? או שאתה כהניסט שתומך ברב מאיר כהנא זצוק"ל-הי"ד?

מנותק ימני!

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : אוגוסט 26, 2009, 18:23:03 »
וולקאם! גם אני חדש כאן...  O0

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : אוגוסט 26, 2009, 21:19:41 »
בס"ד
ברוך הבא תרגיש מצויין בפורום כולנו פה אחים עם זהות משותפת
מאיפה אתה ןבן כמה?

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : אוגוסט 26, 2009, 21:20:27 »
בס"ד

אתה חסיד? ואם כן לאיז חסידות אתה משתייך? או שאתה כהניסט שתומך ברב מאיר כהנא זצוק"ל-הי"ד?
בס"ד
זה לא אמור לסתור אחד את השני
בהמון ישיבות הסדר לומדים תניא

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #17 ב- : אוגוסט 26, 2009, 21:30:26 »
בס"ד

החסידים פוסלים את הרב כהנא זצוק"ל-הי"ד  בבחינת "כל הפוסל במומו פוסל" בטענה של "התגרות בגויים".

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #18 ב- : אוגוסט 27, 2009, 19:37:50 »
ברוך הבא גם אתה.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.