"ימני קיצוני", משמע בעד טרנספר כולל לכל הערבים היושבים ע אדמת הקודש, כולל ערבי ישראל יש"ו. אני מגנה באופן נחרץ את הפעילות השמאלנית המנסה להכתיב את פעולות צה"ל הלגיטמיות והסלחניות. אני בעד הרחבת ההתנחלויות במודע שכל עוד אתה לא מיושב באופן פיזי - האדמה לא שלך. אני בעבר התגוררתי בישוב 'פאת שדה' (מ'גוש קטיף'). כמו גם, אני בעד לפעולה צבאית כוללת באירן והפלת המשטר השיעי יש"ו, מבלי בכלל להיוועץ עם האמריקקים או מדינות אירופה.
"ליברלי בתחום החברתי" - אז מזה אומר בדיוק? אני, בחיי ובהשקפת עולמי, עושה הפרדה גמורה בין התפישה הדתית שלי ודיעותי הפוליטיות, לבין הגישה שלי לחברה בישראל, ולחברה בכלל. אני מודע שיש גורמים בחברה שמדרדרים אותה לדרכי מוסר שגוייות (כמו מערכת החינוך הכושלת ותשקורת העלובה), אבל אני מעולם לא מנסה להחזיר אדם חילוני בתשובה - אני חושב שניסיונות להחזרה בתשובה מפתחות דווקא אנטי-דת אצל אותם חילוניים. אני בנוסף חושב שצרך להיות קיום חילוני במדינה, אני תומך בסיבסוד מוסדות מחקרו מדע, ובאופן כללי אני חושב שלכל אחד מותר להחזיק באיזה תפישה דתית שעולה על רוחו (כל עוד זה לא פוגע באחרים, כמו האיסלאם וזרמים מסויימים בנצרות). אני חושב שהגישה הזו מבדלה אותנו ממדינות ומשטרים לדוגמת איראן ולבנון, או ממדינות העולם-השלישי שבאפריקה. אני חושב ש"חטא" הוא עיניין יחסי שנמדד ב"עיני" מצפון המתבונן, אף אל פי שהוא מוזכר כחטא בתנ"ך. יש דברים שאני רואה אותם כפסולים, אבל לא בטוח שאנשים רואים אותם כפסולים, ואני לא יכול לחשוב שרק דרכי הדתית היא הנכונה.