טנדר שנסע במהירות גבוהה פגע בילדה בשעה ששיחקה מול ביתה, ונמלט מהמקום. המשטרה הקימה מחסומים בחיפוש אחר הנהג הפוגע ומבקשת את עזרת הציבור.
ריחאנה מחמיד, בת השלוש מאום אל-פחם, נהרגה היום (ב') בתאונת פגע וברח שארעה מול עיניה של אמה, בעת ששיחקה בכביש מול ביתה. במשטרת אום אל-פחם הקימו מחסומים בכניסה לעיר וביציאה ממנה, כדי לנסות ולאתר את הנהג הפוגע.
התאונה ארעה סמוך לשעה 15:00, כאשר הילדה שיחקה עם חבריה מול ביתה באום אל-פחם, ברחוב צר המאפשר תנועה של מכונית אחת בלבד. מעדותה של האם עולה כי עמדה בפתח הבית והתבוננה בבתה המשחקת עם הילדים.
לדברי האם, בשעה שבתה שיחקה בחוץ, הגיע לפתע טנדר בצבע כחול שנסע בכביש במהירות גבוהה מאוד, פגע בילדה וברח מהמקום. אביה של הילדה מיהר לפנותה למרפאה בעיר ולמקום הוזעקה ניידת טיפול נמרץ ממד"א גלבוע. "כשהגענו למקום הילדה הייתה במצב קריטי. ביצענו בה החייאה, אך לצערנו הבנו שאין לה סיכוי ומותה נקבע בבית החולים". אמר ל-ynet הפראמדיק ממד"א גלבוע, מנשה פרג' .
כאמור, בעקבות האירוע הקימה משטרת אום אל-פחם מחסומים בכניסות לעיר וביציאות ממנה בניסיון לאתר את הנהג הפוגע. "מדובר באירוע חמור מאוד. אנחנו פועלים בשלב הזה גם במישור המודיעיני, ואני מאמין שבזמן הקרוב נצליח לשים את ידינו על הנהג שגרם לתאונה", אמר מפקד תחנת אום אל-פחם, רב פקד אמל חליל. במשטרה מבקשים את עזרת הציבור בחיפוש אחר הנהג הפוגע, שנמלט מהמקום בטנדר כחול מסוג מיצובישי.
תשמעו אני קופץ פה משמחה איזה ידיעה משמחת!!!

הקדוש ברוך הוא אני אוהב אותך!!!!