כתב נושא: תשובותי לשאלות של חברינו היקרים הי''ו (27.08.09)  (נקרא 2434 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

www.hayamin.org/f/9.mp3

התוכנית היא בת 54 דקות השבוע.

מנותק NatiMan

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • פלסטין = השקר של המאה ה20+ המאה 21
    • שמעתי שלא רוצים לתת לחיים להיכנס לארצנו הקטנה והפורחת תעשו לי טובה וכנסו לפה
תשובותי לשאלות של חברינו היקרים הי''ו (27.08.09)
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 27, 2009, 10:00:30 »
בס"ד

חיים תודה לך על תשובתך,
וזה מדהים, כאילו כל מה שהיה צריך לעשות זה בסך הכל FLAG מכל החשבונות ועל כל הסרטונים שלו וזהו, זה מדהים, והארגונים הגדולים עשו רק במכתבים שאף אחד לא קורא זה כאילו מדהים באיזה קלות פשוט זה היה להוריד נאצי שכזה. אני חייב להגיד שאני נדהם ואם הורדת נאצי שכזה ובכזו מהירות אני מאמין שנוכל גם יותר. :)

ויש לי גם כמה תגובות לגבי התשובות האחרות, אמרת שדת הנצרות זה דת אנטישמית בעצמה, אני לא כל כך מסכים עם זה כי יש את חסידי עומות עולם ויש גם אלו שפשוט לא איכפת להם ויש את האלו שלא שונאים אותנו, בעיקרון אני חייב לומר שהנצרות זו הדת הכי גדולה שיש ככל הנראה זו דת של מילארדים ,אני מאמין שבטח רק איזה כמה אחוזים מהם הם אנטישמים, ככה אני מאמין. אז מה יש כאילו דת שהיא לא אנטישמית? יש היום אנטישמיות בכל מקום אפילו יהודים בוגדים יש כאלו.

ולגבי הפורנוגרפיה, בארה"ב יש חוקים נגד פורנוגרפיה? כי אני יודע שכיום מצלמים שם מאות סרטים בשנה. אמרת גם שבכל דמוקרטיה יש חוקים נגד פורנוגרפיה לפחות מלפני 30 או 40 שנה, אבל בשנות השבעים בארה"ב יצא סרט פורנוגרפי בשם "גרון עמוק" (לא ראיתי אותו) והוא זכה להצלחה מסחרית אדירה!.

ולגבי השמאל, הם אנשים די מפגרים. הם פתחו נגדך חיים בן פסח, ערוץ ביוטיוב וקוראים לערוץ AntiChaimBenPesach, והערוץ הז מבחינתי זה סמל לפיגור והבורות של השמאל הם מפרסמים ומפיצים את כל הסרטונים שלך! ואז בסוף מוסיפים תגובה שאף אחד לא קורא אותה. מבין?

ולגבי השאלה עם השחורים, יש גם את הכומר האישי של ברק אוסמה, והכומר הזה הוא כושי והוא אומר "ישראל היא מילה מלוכלכת" והוא גם תומך בהשמדה של עם ישראל, בעיקרון אני לא אומר שכל השחורים אנטישמים אבל רוב השחורים הדיפלומטים והמפורסמים למינהם הם אנטישמים.

לגבי דודו טופז, אני מאמין שגם כך יעשו עליו סרט. בעיקרון אני חייב להגיד שהוא היה אחלה של בדרן והוא לא היה אהוב על כולנו, גם עם הוא הסתבר ככזאת חלאה בשנה האחרונה התקשורת עשתה בו לינץ' והוא פשוט לא עמד בלחץ והוא התאבד. ואז תוך כמה דקות זה פורסם ישירות וכך המשפחה גילתה זאת. זה מזעזעה!

ולגבי השאלה של הבוגדים, אני אומר שהעונש הטוב הוא הוצאה להורג סוף הסיפור או פשוט להעיף זבלים שכאלו ולסגור להם את הגבולות לתוך הרצנו. חיים אני מסכים איתך אין לו זכויות בתור יהודי.

ועכשיו אני חייב לומר כמה דברים בכללי:

חיים אני הקשבתי לכל התוכנית מרתק!

ובימים אלו תאמינו לי או לא, אני עובד על סדרת אנימציה שאין לה שום קשר למימין זה סדרה כללית על חיי היום יום שלי בבית הספר, (אני רציני אבל עוד לא העלתי את זה ליטיוב) מה דעתכם שיום אחד הערוך פרק תמיכה בכם? (תאמינו לי או לא אבל אני לא משקר).

שהיה שבוע טוב נהנתי מאד מהתוכנית חיים :).
« עריכה אחרונה: אוגוסט 27, 2009, 10:14:48 על ידי NatiMan »
משנת 1948 נוכח בארצנו הקטנה היפה והפורחת נגיף קטלני שניקרא "ערב" הנגיף מתפשט במהירות כבר מ1948 עד היום בארצנו כיום ניתן לעמיד שכמיליון אזרחים נגועים ויש חשש אדיר שזה יתפשט.

בימים אלו הימין האמיתי מציע לכם מרפא חד פעמי לנגיף. המרפא ניקרא "טרנספר" ביחרו בנו וקדמו אותנו וננצח יחד את האויב הערבי!

מנותק ימני חילוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • רק טרנספר יביא שלום
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 27, 2009, 10:41:09 »
לשאלתך חיים, אכן דיכי זה קיצור של דיכאון, זה סלנג כזה שיותר הנוער משתמש בו.
ראש ממשלת בריטניה לשעבר ויליאם איוורט גלדסטון אמר בנאום בבית הפרלמנט הבריטי בעודו מחזיק את הקוראן: "כל עוד הספר הזה קיים לא ישרור שלום בעולם"

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 27, 2009, 13:13:36 »
בס"ד

כל-הכבוד חיים :old_afro:
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 27, 2009, 20:52:48 »
בס"ד
תודה רבה על התשובה חיים!  O0

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 28, 2009, 13:01:08 »
תודה רבה על ההשקעה חיים  :old_afro:

תודה במיוחד על שאתה משתף אותנו בתקופת המאסר שלך בכלא.

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 29, 2009, 21:26:36 »
בס"ד
תודה רבה!!!!
 O0