חיים חיים...
אתה מפריח כל כך הרבה סיסמאות באוויר.
אתה חוזר שוב ושוב על אותם הדברים.
אני האחרון שאתה יכול להגיד עליו את שאמרת.
איך אתה יכול לדבר על הנימוקים הכושלים שלי?
לא ידעת מה לענות לי אז לא ענית.
עשית סלקציה פשוט.
אני רואה את הסרטונים שלך וצוחק.
טול קורה מבין עינך, חיים.
חיים, סליחה ירדתי לרמה שלך אבל אני מבין למה אתה לא נשוי.
בס''ד
חברך אמר שאני נאצי, שאני כמו היטלר, שאני טרוריסט, שמקומי בכלא וכו'. האם אתה מסכים עם כל זה? כי לא אמרת מילה לגבי כל זאת אבל אתה תוקף אותי כל הזמן.
אתה גם חבר בפורום הסוטים שבו קראו לי היטלר, נאצי, גזען, טרוריסט, פסיכופט וכו'. האם אמרת משהו נגד כל זה בפורום ההוא?
למרות שבאת לכאן מפורום שכזה, נתנו לך להעלות הודעות נגד עמדותינו, לשאול שאלות בתוכניות שלנו, לבקר אותנו וכו'.
אתה לא שונה מ12 או 13 ההומואים האחרים שנרשמו כאן - רוב רובם העלו תמונות פורנוגרפיות, וכולם קיללו והשמיצו. אתה לא אמרת מילה או חצי מילה נגד כל זה, ועדיין נתנו לך להעלות הודעות, לשאול שאלות וכו'.
האם בפורום הסוטים, היו נותנים ליהודי לקרוא למנהלים שם נאצים, טרוריסטים, גזעניים, פסיכופטים? אני לא חושב.
היינו יותר מדי סלחנים. ועכשיו אתה צוחק עלי כי אני לא נשוי. אתה צוחק עלי כי כשהייתי צעיר ורציתי להתחתן, הלכתי לכלא לחמש וחצי שנים כי רציתי לעזור לאחינו בברה''מ. ואחר כך הייתי בשיחרור על תנאי עוד 12 שנה. ואחרי כל זאת, גורשתי מארץ ישראל ואני מגורש 13 שנה כבר. ז''א 30 שנה הייתי או בכלא או בשיחרור על תנאי או מגורש. אני יודע זה מצחיק מאוד.
על אף המצב הזה, אני עדיין לא מתייאש. אני עדיין מאמין שיום יבוא ואני אהיה בארץ ישראל ואתחתן ויהיו לי ילדים בע''ה. בטח שהתקווה שלי גם מצחיקה. חברך כבר קילל אותי ואמר שהוא רוצה שאמות ערירי. יפה.
אני שמח שחברינו רואים שוב עם מי יש לנו עסק.