כתב נושא: יש בוגד באוניברסיטה שלי (בן-גוריון)  (נקרא 2683 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק פטריוט

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
יש בוגד באוניברסיטה שלי (בן-גוריון)
« ב- : אוגוסט 24, 2009, 23:46:37 »
http://www.haaretz.com/hasite/spages/1109273.html

ד"ר ניב גורדון מאוניברסיטת בן גוריון במאמר בלוס אנג'לס טיימס: ישראל מדינת אפרטהייד

מאת ברק רביד

במאמר שפירסם המרצה הישראלי הוא טוען כי חרם על ישראל הוא הדרך היחידה להבטיח שהפלסטינים והישראלים בני הדור הבא לא יגדלו במשטר אפרטהייד

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 25, 2009, 00:02:02 »
בס"ד
כן שמעתי עליו...מקווה שהסגל האקדמי באוניברסיטה שלך יעיף אותו מהר.. >:( >:( >:(
מיהו בכלל,שילך לגור בארה"ב אם הוא חש שפה זה אפרטהייד....יש חופש אקדמי,ויש חופש דיבור,אבל גם יש גבול לדברים.

מנותק פטריוט

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 25, 2009, 00:04:11 »
למה שיפטרו אותו?
הוא הרי לא קרה ל"שלום אך-שווא" וירוס

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 25, 2009, 00:15:20 »
בס"ד
תסלח לי,אבל אם מרצה באוניברסיטה מכובדת טוען שצריך לעשות חרם על ישראל,אז בטח שצריך לפטר אותו...מהו ערבי?

מנותק פטריוט

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 25, 2009, 00:30:31 »
בס"ד
תסלח לי,אבל אם מרצה באוניברסיטה מכובדת טוען שצריך לעשות חרם על ישראל,אז בטח שצריך לפטר אותו...מהו ערבי?

ההודעה הקודמת הייתה בציניות. אבל אם לא יהיה לחץ מצד הסטודנטים או הסגל הוא ישאר בתפקיד.
כמוטבן שצריך לפטר אותו!
הוא לא ערבי אלא יהודון בוגד

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 25, 2009, 00:50:39 »
בס"ד
ההודעה הקודמת הייתה בציניות. אבל אם לא יהיה לחץ מצד הסטודנטים או הסגל הוא ישאר בתפקיד.
כמוטבן שצריך לפטר אותו!
הוא לא ערבי אלא יהודון בוגד
בהחלט!
אסור לנו להחזיק כאלו מרצים,גם אני סטודנט ולמזלי לא נתקלתי בבוגדים כאלו במוסד האקדמי שלי.
צריך גם לפטר את כל המרצים הערבים,אני מעריך יש כאלו הרבה באוניברסיטה שלך...

מנותק לא משנה

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 25, 2009, 00:55:20 »
חרם על ישראל? זה באמת מוגזם לדעתי :o
לא מוצא חן בעיניו? שיעבור לחו"ל...

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 25, 2009, 01:28:23 »
עצומה:

לפטר מייד את ד"ר ניב גורדון מאונברס' בן גוריון הקורא לחרם אקדמאי על מדינת ישראל

http://www.atzuma.co.il/petition/meir2010/1/0/1/

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 25, 2009, 01:31:48 »
בס"ד
תודה רבה על העצומה!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 25, 2009, 01:43:58 »
בס"ד

חתמתי :old_afro:
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק פטריוט

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 25, 2009, 01:50:19 »
תודה על הקישור
פירסמתי את הקישור בעוד מקומות

חבר'ה תחתמו על העצומה עם שם מלא.
שם פרטי בלבד זה לא מספיק.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 25, 2009, 09:12:36 »
בס''ד

לכל אחינו היהודים היקרים הי''ו!
כאן המקום להזהירכם אזהרה בטחונית חשובה ביותר !! שלא להתפתה ולחשוף את זהותכם בכל מיני ''עצומות'' ואתרים אחרים למיניהם ,וכן לא בפורום שלנו !! וזאת מכיוון שהפורומים המוגדרים כיהודיים אמוניים ימניים אמיתיים הי''ו  בפרט ואלו המוגדרים כפורומים של ארגונים שומרי תורה ומצוות הי''ו נמצאים במעקב תמידי של ''שלוחות הבטחון'' של שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י (דהיינו המשטרע והשב''כ) ,למרות שכל-עוד הפורום איננו מסכן ממשית את שלטון העוולה המושחת השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י אותם המתקראים ''שלוחות בטחון'' לא ישקיעו מאמצים רבים בכדי לחשוף את זהותכם מכיוון שממילא הם לא רוצים שדבר היכולת שלהם לחשוף אתכם ייחשף ובכך הם למעשה עשויים ''לשרוף'' את המקורות שלהם !,למרות שיש להם בוודאות את הכלים לעשות זאת ללא שום בעי'ה !! אלא שבמצב שכזה הם נוהגים ''לסמן'' אתכם ולעקוב אחר פעילותכם באינטרנט !! זהו שלטון שמאלני ציוני-ממלכתי ,ומעל לכל בולשביקי שר''י בתחפושת של ''דמוקראטי'ה'' ,ה''מרצים'' הללו ב''אוניברסיטאות'' אינם אלא סוכנים שנועדו לשטוף ל''סטודנטים'' את המוח מכיוון שהם מוגדרים ע''י שלטון העוולה כ ''אוכלוסיית יעד'' ,ממש כמו במערכת הליכלוך (חינוך) ,והם מושתלים על-ידי שלטון העוולה בצורה מתוחכמת ביותר ומקבלים על כך סכומי עתק עבור זאת !! ועתה נסביר לכם את המסר בצורה פשוטה ! פשוט יש ''לפוצץ'' לו את ה''הרצאות'' בכל דבר ועניין בצורה הבאה ,לצעוק לו '' החוצה פשיסט נאצי ! '' ולהשתמש באותה קטגורי'ה של  ''חופש הביטוי'' (המעוגנת בחוק השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י) בה הוא מתיימר להשתמש ,כנגדו !! לשם גך יש לגייס את רוב המשתתפים ב''הרצאות '' הללו ולעשות זאת בצורה המונית ומאורגנת !!(ולא על ידי מספר זעום של משתתפים) ,יש לציין שה''אוניברסיטאות'' מוגדרות כ''שטח טריטוריאלי שלהן '' ושלטון העוולה מוגבל מאד במעורבותו שם ! זהו למעשה ''מוסד סגור'' ולכן אין לאותו בן עוולה סוכן שמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י שום אפשרות להתגונן מהמחאות הללו ! פשוט הפריעו לו בצעקות מתמשכות ואל תתנו לו לדבר מלה !!יש לעשות זאת בכל ה''הרצאות '' שלו ! וכן ,חשוב מאד לחלק טלאי צהוב למשתתפים, ולהניף שלטים כמו ''שמאלני אנטי-יהודי החוצה ! '' , '' אין כאן במה לשונאי-ישרא'ל '' וכ''ו  ... >:( >:( >:( >:( >:( :nono: :nono: :nono: :nono: :nono::old_WTF_Aza: :old_WTF_Aza: :old_WTF_Aza: :old_WTF_Aza: :old_WTF_Aza: :old_WTF_Aza: :old_WTF_Aza: :old_WTF_Aza: ,כמובן שהתשקורת המתפרנסת מ''שערוריות'' תשמח לעמוד לשרותכם ולפרסם זאת בעול-ם כולו !! כך יושם שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י ללעג-וקלס ! וה''אוניברסיטה'' תיאלץ לזרוק את אותו ''מרצה'' שיקבל לאחר מכן מקום לצידו של יריב אופנהיימר יש''ו שר''י  שספג הרבה מאד עלבונות מהזיופים הזולים והשקרים השקופים שניסה לפרסם כנגדנו ,וחשפנו אותו בקלקלתו אין-ספור פעמים !מה גם שניסה להכנס לפורום שלנו תחת כינויים שונים ,ואף גייס בוגדים מחילותיו לפגוע לנו בפורום היהודי האמוני הימני האמיתי! אלא שהעלבונות שספג בעקבות כך הלאו אותו מלהמשיך, אלא שהוא ''מתאושש'' מדי פעם עד שהוא סופג עוד ''זבנג'' !! אנו קוראים לבצע הנ''ל במהירות אך בצורה המונית ומאורגנת כאשר לפני-כן יש להפיץ כרזות (סטיקרים) בגנותו ולקרוא לכל ה''סטודנטים'' להשתתף במחאה הנ''ל כנגדו ! ולפעול כארגון לכל-דבר ועניין !! והקב''ה יסייע בעדנו על דב-ר כבו-ד שמו ונזכה במהרה בביאת גואל-צדק בבאכי''ר .
 :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist:

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק פטריוט

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 28, 2009, 00:33:53 »
כמה מפתיע. לא יעשו לבוגד הזה כלום.  >:(

שלחתי לנשיאה אימייל עם דרישה לפטר אותו. מעניין כמה עוד שלחו....

האוניברסיטה למרצה שקרא לחרם: תתפטר
רקטור אוניברסיטת בן-גוריון הבטיח לתומכיו של המרצה שקרא להטיל חרם על ישראל כי ההנהלה לא תפגע במעמדו כאיש סגל אקדמי ובחירויותיו, אך קרא לו להסיק מסקנות. נשיאת האוניברסיטה ל-ynet: "הדרישה שיתפטר לגיטימית, ואני מקווה שיגיע להחלטה הנכונה"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3768280,00.html

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #13 ב- : אוגוסט 28, 2009, 00:35:14 »
בס"ד
זה היה ממש צפוי...בטח ידם של בג"ץ מעורבת ...בזה...