כתב נושא: מרצה שמאלני מאוניברסת בן-גוריון:חרם - הדרך להציל את ישראל  (נקרא 2469 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

אנטישמי  בן-**** >:( :old_Angry2: איך אנחנו נותנים לחלאות כאלו להלך חופשי בינינו?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3765415,00.html
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
הוא צודק...

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
מי?
המרצה. רק פעולות אנטישמיות יכולות לגרום לנו להבין שאסור לנו לחפש וללקק לגויים כמו שאנחנו עושים עכשיו, שהיחיד שבו אנחנו תלויים הוא הקב"ה ותו לא. אולי אף להיגמל מהתלות המטומטמת מארה"ב.
ואני מקווה שהבנתם את דבריי כהלכה.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
רון יש משהו בדברייך אבל אתה צריך להבין שהכוונות שלו שונות מהכוונות שלך,נניח שזה יקרה אז אתה תגיד לעם ישראל תראו עכשיו אתם מאמינים שכולם שונאים אותנו והוא למשל ינסה את השלב הבא ויגיד שאין לנו זכות על אדמת ישראל
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
רון יש משהו בדברייך אבל אתה צריך להבין שהכוונות שלו שונות מהכוונות שלך,נניח שזה יקרה אז אתה תגיד לעם ישראל תראו עכשיו אתם מאמינים שכולם שונאים אותנו והוא למשל ינסה את השלב הבא ויגיד שאין לנו זכות על אדמת ישראל
הכוונה שלי היא לא הכוונה שלו (וזה באמת מצער לדעת שאנשים חושבים שכוונתי היא כשלו למרות כל מאמציי למען עם ישראל הקדוש בכלל ולפורום בפרט), כוונתי היא שאנו צריכים להיגמל מהגויים ולהיות עצמאיים, ורק חרם יגרום לנו להתחיל לעשות זאת ולהבין שאנחנו יכולים לסמוך רק על הקב"ה, וידידי האמת שלנו הם אך ורק בני נוח וחסידי אומות העולם.