כתב נושא: מה שקורה אצל הסוטים האומללים והצעירים  (נקרא 10099 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
מה שקורה אצל הסוטים האומללים והצעירים
« ב- : אוגוסט 21, 2009, 14:35:22 »
זהו מסמך שהורכב מהודעות בפורום שלהם שמצביע על הריקבון והבהמיות של החברה

הרבה מההודעות שם מכילות מילים עם האות השביעית

http://www.mediafire.com/?zqmd3hb2mo7

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 23, 2009, 01:38:08 »
מי הכין את המסמך?

האם הנתונים הועברו למשטרה?

מנותק ראש פתוח

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך, ואידך זיל גמור.
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 23, 2009, 02:40:08 »
איך ידעתי שזה יפורסם כאן...

זה מסמך זדוני פיקטיבי וערוך(!!!) בצורה שלא תיאמן...
בתרבות החילונית מקובל שבני נוער הולכים למסיבות ודברים כאלה או אחרים מתרחשים שם (לא משנה אם אתה סטרייט או גיי).
שלא יעבדו עליכם כי אני יודע טוב במה מדובר.
« עריכה אחרונה: אוגוסט 23, 2009, 03:10:32 על ידי ראש פתוח »

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 23, 2009, 03:40:36 »
בס"ד
אחים באמת,אין לי מילים,אני ממש מוריד בפניך את הכובע!
כל הכבוד לך שחשפת את התועבה הזאת,את ניצול הקטינים מינית...ממש מזעזע...המצב ממש רקוב בישראל של שנת 2009...ככה זה  קורה במדינות עולם שלישי...למה גורמי משטרה לא עלו על זה עד עכשיו....למה לא עוצרים לחקירה את אותו "שאול"????? יש"ו!
זה ממש סדום ועמורה,מה שקורה שם!!!!!!!!!!!!!!
 >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

מנותק ראש פתוח

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 23, 2009, 03:50:30 »
בס"ד
אחים באמת,אין לי מילים,אני ממש מוריד בפניך את הכובע!
כל הכבוד לך שחשפת את התועבה הזאת,את ניצול הקטינים מינית...ממש מזעזע...המצב ממש רקוב בישראל של שנת 2009...ככה זה  קורה במדינות עולם שלישי...למה גורמי משטרה לא עלו על זה עד עכשיו....למה לא עוצרים לחקירה את אותו "שאול"????? יש"ו!
זה ממש סדום ועמורה,מה שקורה שם!!!!!!!!!!!!!!
 >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

הוא לא חשף את זה מהסיבה הפשוטה שאין מה לחשוף...
מדובר במסמך ערוך לחלוטין בצורה זדונית למדי.
מאיפה לך מה שהולך שם? היית שם?
מה שקורה שם קורה בכל מסיבה.

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 23, 2009, 03:54:30 »
בס"ד
הוא לא חשף את זה מהסיבה הפשוטה שאין מה לחשוף...
מדובר במסמך ערוך לחלוטין בצורה זדונית למדי.
מאיפה לך מה שהולך שם? היית שם?
מה שקורה שם קורה בכל מסיבה.
בהחלט שלא היתי שם,אני לא הולך לתועבה כזאת...
אני גם לא הולך למסיבות אחרות,כי פשוט זה דפוק וממש לא מעניין אותי...לרקוד ולהתמסטל...
ראש פתוח,יש לי המון חברים חילוניים שדווקא כן הולכים למסיבות ומועדונים,אומנם אלו לא מועדוני תועבה...ותאמין לי שהם הספיקו לראות המון מועדונים ובחיים שלהם לא ראו תועבה כזאת כמו שפורסמה כאן,כמו שאתה טוען....

מנותק ראש פתוח

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 23, 2009, 04:00:15 »
בס"דבהחלט שלא היתי שם,אני לא הולך לתועבה כזאת...
אני גם לא הולך למסיבות אחרות,כי פשוט זה דפוק וממש לא מעניין אותי...לרקוד ולהתמסטל...
ראש פתוח,יש לי המון חברים חילוניים שדווקא כן הולכים למסיבות ומועדונים,אומנם אלו לא מועדוני תועבה...ותאמין לי שהם הספיקו לראות המון מועדונים ובחיים שלהם לא ראו תועבה כזאת כמו שפורסמה כאן,כמו שאתה טוען....

יש לי כל כך הרבה מה להגיד על מה שכביכול כתוב שם.
הם לקחו תגובות של כמה נערים מהפורום, חיברו אותם יחד ויצרו את המסמך הזה לטובת הטענה של אותם גורמים.

תאמין לי, שבמסיבות "אחרות" תראה הרבה יותר מין ואלכוהול ממה שתראה באותן מסיבות נוער (מדובר במסיבות לנערים בני 14-21).
אני מוכן ללכת איתך ולהוכיח לך.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 23, 2009, 04:25:30 »

זה מסמך זדוני פיקטיבי וערוך(!!!) בצורה שלא תימן...
בתרבות החילונית מקובל שבני נוער הולכים למסיבות ודברים כאלה או אחרים מתרחשים שם (לא משנה אם אתה סטרייט או גיי).

בס''ד

זה "מקובל"?! אתם פושעים! אתם מעודדים סטייה וזימה בין ילדים! כל רשע שעושה דבר כזה מקומו עמוק עמוק באש גיהינום. ובעולם הזה מגיע לו עונש מוות - כי הוא רוצח נשמות של יהודים.

וזה גורם לא רק מוות נפשי אלא גם מוות גופני. לפי הCDC, הסוכנות הרישמית של ממשלת ארה''ב: 71% מכל נושאי הוירוס (HIV) של איידס הם הומואים. זה למרות שרק 5% מכל הזכרים בארה''ב הומואים. לא רק זה: 77% מכל נושאי הוירוס של איידס חשבו שהם "נקיים", כלומר שאין להם שום וירוס או מחלה. הם הופתעו לגלות שיש להם את הוירוס. הנה הנתונים מהאתר הרישימי של הסוכנות:

http://www.cdc.gov/hiv/topics/msm/resources/factsheets/msm.htm

מנותק ראש פתוח

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 23, 2009, 04:34:41 »
בס''ד

זה "מקובל"?! אתם פושעים! אתם מעודדים סטייה וזימה בין ילדים! כל רשע שעושה דבר כזה מקומו עמוק עמוק באש גיהינום. ובעולם הזה מגיע לו עונש מוות - כי הוא רוצח נשמות של יהודים.

וזה גורם לא רק מוות נפשי אלא גם מוות גופני. לפי הCDC, הסוכנות הרישמית של ממשלת ארה''ב: 71% מכל נושאי הוירוס (HIV) של איידס הם הומואים. זה למרות שרק 5% מכל הזכרים בארה''ב הומואים. לא רק זה: 77% מכל נושאי הוירוס של איידס חשבו שהם "נקיים", כלומר שאין להם שום וירוס או מחלה. הם הופתעו לגלות שיש להם את הוירוס. הנה הנתונים מהאתר הרישימי של הסוכנות:

http://www.cdc.gov/hiv/topics/msm/resources/factsheets/msm.htm

לא אמרתי שזה מקובל מבחינתי, אלא מבחינת העולם המערבי.
אני לא מעודד אף ילד או ילדה ליחסי מין.
אבל מה אפשר לעשות? בעולמנו המערבי הפרוץ לכל עבר ילדים (וכן, אפילו בני 14 לא משנה אם גאים או לא) מקיימים יחסי מין.

לא כל כך הבנתי את הקשר לאיידס בשרשור הזה.
זה ידוע שהמון הומוסקסואלים נושאים את הנגיף מכיוון שהם מקיימים מין אנאלי ולא בטוח.
אבל שלא תטעה חיים, הומואים לא אחראים להפצת הנגיף הזה.

מנותק ראש פתוח

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 23, 2009, 04:48:04 »
אגב חיים, אני שמח שההודעות שלי גורמות לך לחשוב (בכל זאת ציטטת אותי עוד לפני שערכתי את ההודעה והגבת רק לפני כמה דק').
אתה באמת מאמין שיש כזה מושג "אש הגיהינום" כי ככל הידוע לי זאת המצאה של נוצרים.
לא זכור לי ששמעתי על כך בספרות היהודית...

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 23, 2009, 04:49:04 »
לא אמרתי שזה מקובל מבחינתי, אלא מבחינת העולם המערבי.
אני לא מעודד אף ילד או ילדה ליחסי מין.
אבל מה אפשר לעשות? בעולמנו המערבי הפרוץ לכל עבר ילדים (וכן, אפילו בני 14 לא משנה אם גאים או לא) מקיימים יחסי מין.

לא כל כך הבנתי את הקשר לאיידס בשרשור הזה.
זה ידוע שהמון הומוסקסואלים נושאים את הנגיף מכיוון שהם מקיימים מין אנאלי ולא בטוח.
אבל שלא תטעה חיים, הומואים לא אחראים להפצת הנגיף הזה.

בס''ד

הם לא אחראים? גילו ב1982 שמין הומוסקסואלי גורם איידס. ז''א כבר 27 שנה, כולם יודעים שמין הומוסקסואלי גורם מוות. אף על פי כן, מיליוני הומואים המשיכו במעשי תועבה ונדבקו באיידס מאז הגילוי. לכן, רוב ההומואים גרמו לבעיה הזאת בעצמם.

מי שמעודד את אורח חיים כזה מעודד מוות המוני - גם מוות נפשי וגם מוות פיזי.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 23, 2009, 07:57:50 »
יש לי כל כך הרבה מה להגיד על מה שכביכול כתוב שם.
הם לקחו תגובות של כמה נערים מהפורום, חיברו אותם יחד ויצרו את המסמך הזה לטובת הטענה של אותם גורמים.

תאמין לי, שבמסיבות "אחרות" תראה הרבה יותר מין ואלכוהול ממה שתראה באותן מסיבות נוער (מדובר במסיבות לנערים בני 14-21).
אני מוכן ללכת איתך ולהוכיח לך.

בס''ד

''דרך רשעים כאפלה , לא ידעו במה יכשלו'' !! הכיצד הינך מנסה לגונן על אותם סוטים מצד אחד , ומאידך הינך מודה שבמה שמתקרא אצלכם ''מסיבות'' (ההגדרה הטובה ביותר לדבר הזה הוא ''בתי בושת לנערי אליטות'' ) יש מצב הרבה יותר גרוע וזהו רק ''קצה הקרחון'' , כמובן שזו עובדה שלצערנו ידועה לנו היטב !! וגם המחיר הכבד שמשלמים שם בנפש ובירידה לסמים כבדים ידוע לנו היטב !! הפועל-היוצא ממה שהינך אומר כאן הוא שברצונך להיות ''סניגור '' אלא שהפכת בעל-כרחך ל ''קטיגור'' !!  ???

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 23, 2009, 09:06:51 »
אגב חיים, אני שמח שההודעות שלי גורמות לך לחשוב (בכל זאת ציטטת אותי עוד לפני שערכתי את ההודעה והגבת רק לפני כמה דק').
אתה באמת מאמין שיש כזה מושג "אש הגיהינום" כי ככל הידוע לי זאת המצאה של נוצרים.
לא זכור לי ששמעתי על כך בספרות היהודית...

לא שמעת על "גיהינום" בספרות היהודית מפני שלא פתחת מימיך סידור תפילה יומי פשוט. אנחנו אומרים כל בוקר תפילה לקב"ה שיצילנו מדינהּ של גיהינום. נראה שהראש שלך פתוח יותר לדתות זרות מאשר לדת סבך ואבותיך.

מנותק ראש פתוח

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #13 ב- : אוגוסט 23, 2009, 09:50:30 »
לא שמעת על "גיהינום" בספרות היהודית מפני שלא פתחת מימיך סידור תפילה יומי פשוט. אנחנו אומרים כל בוקר תפילה לקב"ה שיצילנו מדינהּ של גיהינום. נראה שהראש שלך פתוח יותר לדתות זרות מאשר לדת סבך ואבותיך.

דיברתי על "אש הגיהינום" ולא על "גיהינום".
לא ברור מה זה גיהינום על פי היהדות (אם יש בכלל).
על פי הנצרות והאסלאם גיהינום זה מקום תחתון בו עולות להבות אש והגופות והנשמות הרעות מתענות שם.
על פי היהדות יש כמה דעות בעניין גיהינום (ולא זכור לי העניין של "אש הגיהינום").
יש אפילו דעה שאומרת שגן עדן וגיהינום זה אותו הדבר ובשניהם לומדים תורה (בגיהינום שונאים תורה ולומדים לאהוב את זה ובגן עדן כבר אוהבים).

מנותק ראש פתוח

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : אוגוסט 23, 2009, 10:14:18 »
בס''ד

הם לא אחראים? גילו ב1982 שמין הומוסקסואלי גורם איידס. ז''א כבר 27 שנה, כולם יודעים שמין הומוסקסואלי גורם מוות. אף על פי כן, מיליוני הומואים המשיכו במעשי תועבה ונדבקו באיידס מאז הגילוי. לכן, רוב ההומואים גרמו לבעיה הזאת בעצמם.

מי שמעודד את אורח חיים כזה מעודד מוות המוני - גם מוות נפשי וגם מוות פיזי.

חיים, זה לא נכון מה שאתה אומר. הדברים שאתה אומר נובעים מתוך בורות.
מצאו את הנגיף בפעם הראשונה אצל הומוסקסואלים (כי באמת אתה יודע שהרבה נשאי הנגיף הם הומוסקסואלים ולכן זה הגיוני) אבל, הם לא אחראים להתפשטות המחלה.

ממה נגרם האיידס? יש דעות רבות בעניין.
כיום מקובלת הסברה שנגיף ה-HIV הוא וריאציה של מספר נגיפים דומים אשר תוקפים קופי אדם. בנקודה כלשהי בשנות ה-50 של המאה ה-20 נוצרה מוטציה בנגיף הקופי, שאפשרה לו להדביק בני אדם. ההדבקה הראשונה התרחשה באפריקה, והמחלה התפשטה לאיטה ביבשת זו במשך עשרים השנים הבאות. תמורות פוליטיות וחברתיות באפריקה של שנות ה-70, כולל נדידה גדולה של תושבים ממרכז אפריקה אל מזרחה, תרמו להפצת הנגיף.
כבר היום יודעים שלהומוסקסואליות אין קשר לפיתוח המחלה או התפשטות המחלה.

זה נכון שיש הרבה מאוד הומאים נושאי הנגיף, אבל, זה לא מפני שהם הומואים.
זה מפני שהם מקיימים יחסי מין ובעיקר מין אנאלי.
איידס מתפשט במין בדר"כ ע"י מין אנאלי [לא משנה אם אתה סטרייט או גיי].
אם מקיימים את אותו מין עם קונדום אז עוצרים כך את התפשטות האיידס.
כמו שהומואים יכולים להידבק ממין אנאלי כך יכולים סטרייטים להידבק במין אנאלי.

דווקא רוב חולי האיידס הם אפריקאים.
זה נכון שיש הרבה הומואים חולי איידס (מהסיבות שהזכרתי לעיל) אבל יש גם אפריקאים, מזריקי סמים ועוד.
אבל זה פשוט לא נכון להגיד שההומואים גורמים למחלה.

מנותק ראש פתוח

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : אוגוסט 23, 2009, 10:20:39 »
בס''ד

''דרך רשעים כאפלה , לא ידעו במה יכשלו'' !! הכיצד הינך מנסה לגונן על אותם סוטים מצד אחד , ומאידך הינך מודה שבמה שמתקרא אצלכם ''מסיבות'' (ההגדרה הטובה ביותר לדבר הזה הוא ''בתי בושת לנערי אליטות'' ) יש מצב הרבה יותר גרוע וזהו רק ''קצה הקרחון'' , כמובן שזו עובדה שלצערנו ידועה לנו היטב !! וגם המחיר הכבד שמשלמים שם בנפש ובירידה לסמים כבדים ידוע לנו היטב !! הפועל-היוצא ממה שהינך אומר כאן הוא שברצונך להיות ''סניגור '' אלא שהפכת בעל-כרחך ל ''קטיגור'' !!  ???

אני לא כ"כ חושב שאני מבין את מה שכתבת אבל אגיב בכל זאת.

הסיבה שאני מגיב היא כדי לומר את האמת.
מה שכתוב באותו מסמך זה לא אמת.

לא אמרתי שמה שקורה במסיבות הנ"ל יותר גרוע ממסיבות אחרות של סטרייטים (כי לא).

ואין סמים במסיבות האלה (וגם לא נטענו דברים כאלו באותו מסמך...).

אני ממליץ לך לא להגיד עובדה במה שאתה לא בטוח או על מה שאתה לא יודע.

דולב.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
« להגיב #16 ב- : אוגוסט 23, 2009, 10:50:01 »
דיברתי על "אש הגיהינום" ולא על "גיהינום".
לא ברור מה זה גיהינום על פי היהדות (אם יש בכלל).
על פי הנצרות והאסלאם גיהינום זה מקום תחתון בו עולות להבות אש והגופות והנשמות הרעות מתענות שם.
על פי היהדות יש כמה דעות בעניין גיהינום (ולא זכור לי העניין של "אש הגיהינום").
יש אפילו דעה שאומרת שגן עדן וגיהינום זה אותו הדבר ובשניהם לומדים תורה (בגיהינום שונאים תורה ולומדים לאהוב את זה ובגן עדן כבר אוהבים).
בוודאי שיש דבר כזה "גיהנום" אש הגיהנום" ועוד שאר מריעין בישין הואל בטובך לקרוא את ספר "ראשית חכמה" שער היראה ותבין הכל.
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק ראש פתוח

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : אוגוסט 23, 2009, 10:53:02 »
בוודאי שיש דבר כזה "גיהנום" אש הגיהנום" ועוד שאר מריעין בישין הואל בטובך לקרוא את ספר "ראשית חכמה" שער היראה ותבין הכל.

זה לא בא אבל מהיהדות...
אני אישית לא מאמין באש הגיהינום ואני מסופק אם יש דבר כזה בכלל.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #18 ב- : אוגוסט 23, 2009, 10:56:30 »
זה לא בא אבל מהיהדות...
אני אישית לא מאמין באש הגיהינום ואני מסופק אם יש דבר כזה בכלל.
תקרא את הספר "ראשית חכמה" ותבין שיש בגיהנום דברים יותר גרועים מ"אש הגיהנום" אגב רק שער אחד מהספר ששמו "שער היראה" מדבר על גיהנום ושאר מרעין בישין.
כל עוד לא חקרת את היהדות בעומקות אין אתה יכול לקבוע מסמרות ובוודאי לא להוכיחם.

מנותק ראש פתוח

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #19 ב- : אוגוסט 23, 2009, 11:13:37 »
תקרא את הספר "ראשית חכמה" ותבין שיש בגיהנום דברים יותר גרועים מ"אש הגיהנום" אגב רק שער אחד מהספר ששמו "שער היראה" מדבר על גיהנום ושאר מרעין בישין.
כל עוד לא חקרת את היהדות בעומקות אין אתה יכול לקבוע מסמרות ובוודאי לא להוכיחם.

לא קבעתי ולא הוכחתי.
אני אישית לא מאמין בזה.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #20 ב- : אוגוסט 23, 2009, 11:34:08 »
לא קבעתי ולא הוכחתי.
אני אישית לא מאמין בזה.
אתה רוצה שאני אוכיח לכך באמצעיים משניים?!

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #21 ב- : אוגוסט 23, 2009, 14:33:41 »
אני לא כ"כ חושב שאני מבין את מה שכתבת אבל אגיב בכל זאת.

הסיבה שאני מגיב היא כדי לומר את האמת.
מה שכתוב באותו מסמך זה לא אמת.

לא אמרתי שמה שקורה במסיבות הנ"ל יותר גרוע ממסיבות אחרות של סטרייטים (כי לא).

ואין סמים במסיבות האלה (וגם לא נטענו דברים כאלו באותו מסמך...).

אני ממליץ לך לא להגיד עובדה במה שאתה לא בטוח או על מה שאתה לא יודע.

דולב.

בס''ד

אם הינך מחפש את האמ-ת , מדוע אינך מודה בעובדה ש ''אין מסיבה ללא סמים! '' בעברנו היינו בכל המקומות המטונפים הללו (בעוונותינו הרבים) ואנו מכירים זאת היטב ! וגם אם מתיימרים לעשות כזו ''מסיבה'' ללא סמים ר''ל ,הרי שהסמים יובאו בצורה זו או אחרת ע''י ה ''משתתפים'' !  ''מסיבה '' ללא סמים איננה מספיק ''הרפתקנית'' ולכן לא מושכת הרבה ''קליינטים'' ולכן בעלי אותו בית-בושת ''דואגים'' שיסופקו מאוויי המשתתפים ב''מסיבות '' הללו ולכן מתאמים שי'היו סוחרי סמים בסמוך ,ואפילו בתוך ה''משתתפים'' ולעיתים הם גם חולקים ברווחים שבאים מכך ! אלא שהדברים אינם מוצהרים ונעשים בתיאום עם חוליות הפשע שאף נוטלים את ''חלקם'' כדמי-חסות בכדי ''לבטח'' את אותו בית-בושת !! והאמן לנו ! אמו מכירים את הדברים בצורה הרבה יותר טובה ממש שהינך משער !!
להלן הדברים שאמרת ''  תאמין לי, שבמסיבות "אחרות" תראה הרבה יותר מין ואלכוהול ממה שתראה באותן מסיבות נוער  '' ! דיברת על זנות ,זימה ובעילת נידות ר''ל שמתנהלים ב ''מסיבות אחרות'' וכן על ''אלכוהול''  ,ואת הסמים השארת בגדר ''טאבו'' שאסור לכם לדבר עליו בכדי שלא יפלילו אתכם !!  :old_lipsrsealed: והינך יודע היטב את האמ-ת אם הינך מכיר את ה''מסיבות'' הללו !!
ישנם עוד דברים רבים שאנו יודעים היטב ומתנהלים בעצלתיים באותן ''מסיבות'' אלא שלא כאן המקום להזכירם ,ולכן נחסוך בזאת ונסתפק באמור לעיל !! בקיצור ''מסיבות'' הן נגע רע שמוריד את אחינו היהודים היקרים הצעירים למצב של ניכור בערכי היהדות , זנות וזימה, עבריינות וסמים ר''ל !! אלא ששלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י מעוניין מאד בזאת מכיוון שהדבר מקל עליו מאד במלחמה כנגד הציביון היהיודי האמוני הימני האמיתי בפרט ובציביון של התורה והמצוות בכלל ! ובשביל לנצח במלחמה הזו ח''ו ר''ל  כרת שלטון העוולה ברית-דמים עם האוייב הערבי הנאצי יש''ו ששואף להשמיד בין-השאר גם את שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י ועל-כן הוא משתמש ב''חוקים האוויליים '' של שלטון העוולה ושם אותו ללעג וקלס ואף מנהיג את רוב אירגוני הפשע הנותנים ''חסות '' ל''מסיבות'' הללו הן בכדי להרוויח ממון רב ,והן בכדי להוריד בנות יהודיות לזנות ר''ל , והן בכדי להחליש את העם היהודי שבניו הצעירים מוסתים לאותם בתי-בושת שמי שנותן להם ''חסות'' לרוב הוא האוייב הערבי הנאצי יש''ו בחסות שלטון העוולה המושחת השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י !! ודי לנו בתיאור הממצה הזה ולא נוסיף עוד עוולות שמקורן באותן ''מסיבות'' כגון מעשי רצח על רקע ''רומאנטי'' , תאונות דרכים כתוצאה מנהיגה תחת שיכרות , כאשר הסיבה האמיתית בד''כ היא שימוש בסמים שמוסווה גם בשתיית אלכוהול בכדי שחלא להפליל את ה''מארגנים'' ובעלי אותם בתי-בושת וכ''ו ...!! המטרה העיקרית שהמסכנים הללו הולכים לאותם בתי-בושת היא להתיידד עם בת-זוג ! וברגע שהדבר הזה ייעקר משורשו , כלומר שיאורגנו מקומות יותר סימפאטיים מאורגנים שבהם ניתן י'הי'ה לאתר בת-זוג ,כגון לובי של הרצאות, תערוכות אומנות ברמה וכ''ו ,למרות שאין אנו בעד הפקרות בשטח זה , אלא שבמצב הזה זהו הרע במיעוטו ,ושלב חשוב בכדי לעקור מהשורש את נגע ה''מסיבות'' שמפקירות את בנות עמנו הקדוש לאוייב הערבי הנאצי יש''ו שמפתה אותן לזנות וזימה ר''ל ,ובכך משיג ''שתי ציפרים במחי יד '' הן משפיל את בנות העם היהודי הקדוש , והן מספק את צרכי יצריו הבהמיים ועוד עם ''תעודת הכשר '' מהמופתי יש''ו שר''י !!
על כך אנו זועקים לבורא-עול-ם יתברך ויתעלה שמ-ו ''עד אנה ירום אוייבי עלי '' ?  :old_cry: :old_cry:

בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #22 ב- : אוגוסט 23, 2009, 14:51:38 »
בס"ד
כל הכבוד ליהודי היקר הגולה בארץ!
תגובה מאוד חכמה!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #23 ב- : אוגוסט 23, 2009, 15:58:26 »
בס"ד

"ראש-פתוח"  אתה לא מאמין בעולם-הבא ובשכר ובעונש?  אתה נקרא כופר אם כך!  ואלו אתה אמרת שאתה אדם "יירא-שמיים" לא?  ידוע לך שאדם המומר לעבירה אחת נחשב למומר לכל התורה כולה?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק therealyemini

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #24 ב- : אוגוסט 23, 2009, 17:59:09 »

זה מסמך זדוני פיקטיבי וערוך(!!!) בצורה שלא תיאמן...

אני מאמין שהמסמך אמיתי לפי מה שקראתי וראיתי
בכל מקרה חייבים לעצור את הטירוף הזה