כתב נושא: אפריקאי-אמריקאי שתומך בישראל מתראיין בערוץ 1  (נקרא 5144 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ימני חילוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • רק טרנספר יביא שלום
ראש ממשלת בריטניה לשעבר ויליאם איוורט גלדסטון אמר בנאום בבית הפרלמנט הבריטי בעודו מחזיק את הקוראן: "כל עוד הספר הזה קיים לא ישרור שלום בעולם"

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אפריקאי-אמריקאי שתומך בישראל מתראיין בערוץ 1
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 21, 2009, 11:46:32 »
דיבר לעניין הבחור!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 21, 2009, 11:47:48 »
בס"ד
מטיף נוצרי? נו, כבר אפשר להבין שיש אינטרס לא טוב מאחורי המילים היפות.

רוב הכושים בארה"ב הם אנטישמים מיסודם, בין אם זה מקנאה ביהודים, בין אם זה פשוט שנאה בלתי רציונית ליהודים.
מעניין, שרוב הכושים כן הצביעו לג'סי ג'קסון כשהוא התמודד לנשיאות ארה"ב ב-84' וב-88'. מעניין, שאלן קייז (כושי שמרני נורמלי) כמעט לא קיבל קולות כושיים.

שיחזור לסגוד לצלב...

מנותק ימני חילוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • רק טרנספר יביא שלום
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 21, 2009, 11:49:29 »
בס"ד
אינטרס או לא, אבל דיבר נכון הוא כן.
ראש ממשלת בריטניה לשעבר ויליאם איוורט גלדסטון אמר בנאום בבית הפרלמנט הבריטי בעודו מחזיק את הקוראן: "כל עוד הספר הזה קיים לא ישרור שלום בעולם"

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 21, 2009, 11:51:19 »
בס"ד
אינטרס או לא, אבל דיבר נכון הוא כן.
ערכתי את ההודעה והסברתי למה הוא שקרן אינטרסטנט, לפחות בקשר לקשרים בין כושים ויהודים.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 21, 2009, 11:54:34 »
בס''ד

הוא כן תומך בישראל כי הוא מאמין שאלוקים נתן את ארץ ישראל ליהודים.

אבל זה נדיר מאוד למצוא שחורים שתומכים בישראל. השחורים בארה''ב מאוד אנטישמים. מה שהשחור הזה אמר לא נכון כשהוא אמר שיש מיליונים שתומכים בישראל.

כששחורים אנטישמים רצים בבחירות בארה''ב, הם מקבלים מעל 90% מהקולות של הבוחרים השחורים. יש לי את כל הנתונים. ברק חוסיין אובמה למשל קיבל 97% מהקולות של השחורים בבחירות לנשיאות אשתקד.

יש הרבה לבנים נוצרים שמאמינים בתנ''ך ותומכים בישראל באמריקה. אבל יש מעט מאוד שחורים שחושבים ככה כי השחורים פשוט מקנאים ביהודים ושונאים אותם שנאת מוות.

מנותק ימני חילוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • רק טרנספר יביא שלום
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 21, 2009, 11:54:46 »
בס"ד

רוב הכושים בארה"ב הם אנטישמים מיסודם, בין אם זה מקנאה ביהודים, בין אם זה פשוט שנאה בלתי רציונית ליהודים.
מעניין, שרוב הכושים כן הצביעו לג'סי ג'קסון כשהוא התמודד לנשיאות ארה"ב ב-84' וב-88'. מעניין, שאלן קייז (כושי שמרני נורמלי) כמעט לא קיבל קולות כושיים.

שיחזור לסגוד לצלב...
אני מסכים איתך שהרוב הם כאלה, כנראה שהוא מהמיעוט.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 21, 2009, 11:57:42 »
בס"ד
אני נאלץ לחלוק על חיים בסוגיה הזו. קשה לי להאמין שהוא תומך בישראל עקרונית וללא כל אינטרס. אין ספק שמאחורי המילים היפות עומד אינטרס, שרוב הסיכויים שהוא מיסיונרי.

מנותק ימני חילוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • רק טרנספר יביא שלום
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 21, 2009, 12:05:35 »
בס"ד
אני נאלץ לחלוק על חיים בסוגיה הזו. קשה לי להאמין שהוא תומך בישראל עקרונית וללא כל אינטרס. אין ספק שמאחורי המילים היפות עומד אינטרס, שרוב הסיכויים שהוא מיסיונרי.

הוא נוצרי אוונגליסטי אני דווקא כן מאמין שהוא תומך בישראל בגלל שנוצרים אוונגליסטים תומכים בישראל, אומנם רוב האפרו-אמריקאים שונאים את ישראל, אבל הוא מהמיעוט שתומך בישראל בגלל האמונה שהיהודים הם העם הנבחר.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 21, 2009, 12:12:28 »
בס"ד
הוא נוצרי אוונגליסטי אני דווקא כן מאמין שהוא תומך בישראל בגלל שנוצרים אוונגליסטים תומכים בישראל, אומנם רוב האפרו-אמריקאים שונאים את ישראל, אבל הוא מהמיעוט שתומך בישראל בגלל האמונה שהיהודים הם העם הנבחר.
הנוצרים האוונגליסטים הם זן אפילו יותר מסוכן מהסיבה הפשוטה שהם מיסיונריים מטבעם, רוב המיסיונרים בארץ אגב הם קתולים ואנווגליסטים כמדומני (אולי-אולי עם מיעוט פראבוסלאבי/אורתודוקסי יווני), יש סיבה לתמיכה שלהם בישראל ומילא אם הייתה צבאית אבל מיסיונרית...גועל נפש.
ככה זה המיסיונרים, הם אומרים עם ישראל חי, "I love Israel" בהתחלה, ואח"כ חושפים את זהותם ומטרתם המגעילות.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 21, 2009, 12:20:49 »
בס"ד

בס''ד

אני לא טוען שהוא חסיד אומות העולם. יש לו אינטרס נוצרי. הרבה מהנוצרים האוונגליסטים מאמינים שהיהודים חייבים לחזור לארץ ישראל כדי שיש''ו יחזור. כמובן שזה שטויות. והנוצרים האלה כן היו מעדיפים שהיהודים יתנצרו ח''ו. אז הם לא חסידי אומות העולם. הרבה מהם תומכים בנו מסיבות אינטרסנטיות. אבל הם באמת בעד ארץ ישראל השלמה והם באמת מתנגדים לכל ויתור ישראלי. ובכן השאלה היא, האם כדאי לנו לקבל את תמיכתם? עמדת תנועתנו היא שנקבל את תמיכתם כל עוד שאין שום ניסיון לשמד יהודים ח''ו. כי לא נקריב אפילו נשמה יהודית אחת ר''ל.

מנותק ימני חילוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • רק טרנספר יביא שלום
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 21, 2009, 12:28:43 »
בס"דהנוצרים האוונגליסטים הם זן אפילו יותר מסוכן מהסיבה הפשוטה שהם מיסיונריים מטבעם, רוב המיסיונרים בארץ אגב הם קתולים ואנווגליסטים כמדומני (אולי-אולי עם מיעוט פראבוסלאבי/אורתודוקסי יווני), יש סיבה לתמיכה שלהם בישראל ומילא אם הייתה צבאית אבל מיסיונרית...גועל נפש.
ככה זה המיסיונרים, הם אומרים עם ישראל חי, "I love Israel" בהתחלה, ואח"כ חושפים את זהותם ומטרתם המגעילות.
אם לנוצרים האוונגליסטים יש אינטרס אז צריך להיות איתם בקשר טוב בשביל האינטרס שלנו, אחרי הכל הם לא פועלים כדי להשמיד אותנו ומדברים בשיבחה של ישראל, הם יכולים לעזור לנו בסרטונים למען ישראל הם יכולים לחזק את התנועה של הימין האמיתי בישראל ושל JTF באמריקה, והם מדברים תמיד בגנותו של האיסלאם.
בקיצור אם הם דואגים לאינטרסים שלהם אז גם אנחנו נדאג לאינטרסים שלנו.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 21, 2009, 13:28:22 »
בס"ד

חיים האם מייקל ג'ורדן וויל סמית גם אנטישמים?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : אוגוסט 21, 2009, 13:50:01 »
בס"ד
בס''ד

אני לא טוען שהוא חסיד אומות העולם. יש לו אינטרס נוצרי. הרבה מהנוצרים האוונגליסטים מאמינים שהיהודים חייבים לחזור לארץ ישראל כדי שיש''ו יחזור. כמובן שזה שטויות. והנוצרים האלה כן היו מעדיפים שהיהודים יתנצרו ח''ו. אז הם לא חסידי אומות העולם. הרבה מהם תומכים בנו מסיבות אינטרסנטיות. אבל הם באמת בעד ארץ ישראל השלמה והם באמת מתנגדים לכל ויתור ישראלי. ובכן השאלה היא, האם כדאי לנו לקבל את תמיכתם? עמדת תנועתנו היא שנקבל את תמיכתם כל עוד שאין שום ניסיון לשמד יהודים ח''ו. כי לא נקריב אפילו נשמה יהודית אחת ר''ל.
לא הייתי מציע להסתכן. אם אלו נוצרים כמו גלן בק אזי אין לי בעיה איתם בגלל שאין להם (לפחות לי מה שידוע לי) כוונות מיסיונריות. מכמרים ומטיפים נוצריים קיים חשד גדול הרבה יותר מפוליטיקאיים חילוניים או סתם שמרנים. בטח ובטח שיש לחשוד במיסיונרים כושים, הם מהזן המיסיונרי הגרוע ביותר בא"י.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #14 ב- : אוגוסט 21, 2009, 13:50:25 »
צודק בכול מילה!
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : אוגוסט 21, 2009, 13:50:55 »
בס"ד
אם לנוצרים האוונגליסטים יש אינטרס אז צריך להיות איתם בקשר טוב בשביל האינטרס שלנו, אחרי הכל הם לא פועלים כדי להשמיד אותנו ומדברים בשיבחה של ישראל, הם יכולים לעזור לנו בסרטונים למען ישראל הם יכולים לחזק את התנועה של הימין האמיתי בישראל ושל JTF באמריקה, והם מדברים תמיד בגנותו של האיסלאם.
בקיצור אם הם דואגים לאינטרסים שלהם אז גם אנחנו נדאג לאינטרסים שלנו.
השאלה מתי זה מתנגש, האינטרסים שלהם נוגדים את האינטרסים שלנו מבחינה דתית והם עוד ידרשו בסופו של דבר דריסת רגל מיסיונרית בא"י.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #16 ב- : אוגוסט 21, 2009, 14:02:25 »
באמת יש תנועות נוצריות שתומכות בשחרור יו"ש מידי הערבים והאיסלם, ותומכים
בחבר'ה מהגבעות, אפילו בימי המאבק על "בית השלום" הם חילקו שם חולצות וכובעים
עם הכיתוב "התנגדות המכבים".. ועם סמל יפה כדי לעורר מוטיבציה בקרב הנוער להלחם
על הבית.

אבל כמדומני שרבנים פסקו שלא טוב ללבוש את החולצות האלה מכיוון שהם נגועות באינטרס מסיונרי.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.