כתב נושא: שאלה לחיים בן פסח על כל הקטע הפדופיל בעקבות הסרטון החדש  (נקרא 5856 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק יעל_הלוי

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
אני עוקבת הרבה אחרי הפורום אבל אף פעם לא נרשמתי.
בעקבות הסרטון החדש שיצא והתמונה מהכתבה האמריקאית כמו שהופיע בלינק שהבאתם לתפוז
רציתי לשמוע את תגובתך האם גם זה זיוף?

בתודה מראש יעל

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
ואחד ממש גרוע.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
בא לך אני אעצב לך שעצרו את נסראללה בגין ירי טילים על מכה אבל עם עיצוב יותר יפה?

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
יעל אני גם יחסית חדש כאן ולא שמעתי על מקרה הנוכחי,אבל מה שכן יש לי חבר שמתעסק עם תוכנת פוטו במחשב והוא יכול לעשות הכל ללא יכולת הבחנה האם התמונה מזוייפת או לא,והוא עושה את זה באיכות ממש טובה.
אגב הזיוף בסירטון הוא כל כך גרוע

לפי דעתי זה סתם סירטון שבוא רוצים להפליל את חיים אין בוא שום טיפת אמת,אני הייתי מציע לחיים לנסות לגלות מי עשה את הסירטון לתבוע אותו על פגיעה בשמו הטוב ואם זה לא אפשרי אז לפחות לתבוע את האירגון של שלום עכשיו
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד
אין למה לצפות כל עוד שלום עכשיו יש"ו מעורבים בזה....

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
ראשית כל ברוכה הבאה,שלום לך!

לגבי הסרטון, נפלאות הפוטושופ ניסו להפליל אותנו גם בדברים חמורים הרבה יותר,
ניסו גם לומר שחיים תומך בנאצים ימש וזכרם, וניסו להגיד שאני ניסיתי לרצוח את
ההורים שלי ועוד כהנה וכהנה.. נראה לך שנתרגש מכל סרטון השמצה ומכל עריכת פוטושופ או וידאו?

נכון חיים הצדיק ישב חמש וחצי שנים בכלא האמריקאי בשל מסירות נפשו למען יהודי ברית
המועצות שנרמסו, דוכאו ונרצחו תחת המגף הסובייטי ואין פוצה פה ומצפצף.
הרב מאיר כהנא זצ"ל הי"ד הרים את נס המאבק להצלת יהודי ברית המועצות מאבק אליו הצטרף
חיים עוד בגיל 14  עד שניהיה יו"ר הליגה בארה"ב ונאסר בשל שימוש בחומר נפץ נגד מטרות
של האוייב הסובייטי ימ"ש וזכרו.

אתץ התמונה מהניידת אינני מכיר, מה שבטוח שחיים אכן הובל בניידת כלשהי בניו יורק כאשר נעצר אך על מה נעצר? על הצלת יהודים, על לחימה במי שרצח ודיכא יהודים! על שחרור יהודים ממאסר! בכל מקום אחר הוא היה נחשב גיבור, פה קוראים לו "טרוריסט" אם חיים טרוריסט אז גם יהודה המכבי טרוריסט וגם בר כוכבא.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק ימני חילוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • רק טרנספר יביא שלום
חחחח עוד אידיוט.
חיים תחסום אותו
ראש ממשלת בריטניה לשעבר ויליאם איוורט גלדסטון אמר בנאום בבית הפרלמנט הבריטי בעודו מחזיק את הקוראן: "כל עוד הספר הזה קיים לא ישרור שלום בעולם"

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
איזה סרטון זה אבל שהוא צוחק ככה בקול רם?

האם זה אמיתי?

אם כן אז מישהו יכול לתת לי קישור?

תודה

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

זה באמת מצחיק. ידעתי ש"פופאי" משלום עכשיו יש''ו ינסה לערוך סרטון חדש אחרי שהוא נחסם כאן ואחרי שהוא ראה שסרטוני ההשמצה הקודמים שלו נכשלו לגמרי.

אבל סרטוניו כל כך גרועים עד שכל אמריקאי ידע מייד שמדובר בהוצאת דיבה.

כתוב בתמונה שנעצרתי בגיל 32. הייתי בן 32 ב1989. וכתוב "NY1" בתמונה שזה אכן ערוץ טלוויזיה בארה''ב.

הבעיה היא שערוץ NY1 לא התקיים ב1989. הערוץ הזה רק התחיל ב8 לספטמבר 1992.

הנה מאמר על הערוץ הזה בוויקיפדיה באנגלית שבו כתוב באופן ברור שהערוץ התחיל לשדר ב1992: http://en.wikipedia.org/wiki/NY1

ואני יכול להראות הרבה פרטים מצחיקים נוספים בסרטון המגוחך הזה.

השאלה היא: למה "שלום עכשיו" חייב להשתמש בשקר, השמצות, דיבה, עלילות ותכסיסים כה מלוכלכים? כי אם נתווכח על הנושאים החשובים לגבי עתידה של ישראל, שלום עכשיו לא יכול לנצח. אין לבוגדים האלה תשובות או פיתרונות. הבוגדים האלה רק מציעים התאבדות לאומית ורוב העם לא רוצה להתאבד. בוויכוח ענייני, שלום עכשיו יודע שאנו ננצח. השמאל לא מסוגל להתמודד עם האמת, אז הם ממציאים שקרים ועלילות דם.

ועכשיו הלקח החשוב ביותר: למה "שלום עכשיו" והשמאל עורכים מאות סרטונים נגד התנועה הצנועה שלנו? הם משקיעים כל כך הרבה זמן נגדנו באובססיה. הם לא עושים מאמץ כזה נגד אף ארגון ימני אחר. מדוע?

כי "שלום עכשיו" והשמאל יודעים שאילו כל העם היה נחשף למסר שלנו באופן תדיר, הרבה יהודים היו מסכימים איתנו ומצטרפים אלינו. במרוצת הזמן, היינו עולים לשלטון. השמאל מבין את זה. המאמץ האדיר שלהם נגדנו מעיד על כך. והזמן הגיע שגם חברינו יבינו את זה ויתחילו לעבוד קשות כדי להגשים את הסיוט של "שלום עכשיו" וכל השמאל - הסיוט הגדול ביותר של השמאל הוא שתנועת הימין האמיתי תהפוף לתנועה המונית בע''ה!
« עריכה אחרונה: אוגוסט 21, 2009, 02:15:27 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס''ד

זה באמת מצחיק. ידעתי ש"פופאי" משלום עכשיו יש''ו ינסה לערוך סרטון חדש אחרי שהוא נחסם כאן ואחרי שהוא ראה שסרטוני ההשמצה הקודמים שלו נכשלו לגמרי.

אבל סרטוניו כל כך גרועים עד שכל אמריקאי ידע מייד שמדובר בהוצאת דיבה.

כתוב בתמונה שנעצרתי בגיל 32. הייתי בן 32 ב1989. וכתוב "NY1" בתמונה שזה אכן ערוץ טלוויזיה בארה''ב.

הבעיה היא שערוץ NY1 לא התקיים ב1989. הערוץ הזה רק התחיל ב8 לספטמבר 1992.

הנה מאמר על הערוץ הזה בוויקיפדיה באנגלית שבו כתוב באופן ברור שהערוץ התחיל לשדר ב1992: http://en.wikipedia.org/wiki/NY1

ואני יכול להראות הרבה פרטים מצחיקים נוספים בסרטון המגוחך הזה.

השאלה היא: למה "שלום עכשיו" חייב להשתמש בשקר, השמצות, דיבה, עלילות ותכסיסים כה מלוכלכים? כי אם נתווכח על הנושאים החשובים לגבי עתידה של ישראל, שלום עכשיו לא יכול לנצח. אין לבוגדים האלה תשובות או פיתרונות. הבוגדים האלה רק מציעים התאבדות לאומית ורוב העם לא רוצה להתאבד. בוויכוח ענייני, שלום עכשיו יודע שאנו ננצח. השמאל לא מסוגל להתמודד עם האמת, אז הם ממציאים שקרים ועלילות דם.

ועכשיו הלקח החשוב ביותר: למה "שלום עכשיו" והשמאל עורכים מאות סרטונים נגד התנועה הצנועה שלנו? הם משקיעים כל כך הרבה זמן נגדנו באובססיה. הם לא עושים מאמץ כזה נגד אף ארגון ימני אחר. מדוע?

כי "שלום עכשיו" והשמאל יודעים שאילו כל העם היה נחשף למסר שלנו באופן תדיר, הרבה היו מסכימים איתנו ומצטרפים אלינו. במרוצת הזמן, היינו עולים לשלטון. השמאל מבין את זה. המאמץ האדיר שלהם מעיד על כך. הזמן הגיע שגם חברינו יבינו את זה ויתחילו לעבוד קשות כדי להגשים את הסיוט של "שלום עכשיו" וכל השמאל - תנועה כהניסטית המונית!

חיים צודק...
אני חושב ששלום עכשיו יותר רוצים להשמיד את ישראל מאשר לעשות שלום עם הפלסטינאצים.

אפרופו חיים:למה כבר לא רואים אותך בוידאו ורק רואים תמונה?
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
חיים צודק...
אני חושב ששלום עכשיו יותר רוצים להשמיד את ישראל מאשר לעשות שלום עם הפלסטינאצים.

אפרופו חיים:למה כבר לא רואים אותך בוידאו ורק רואים תמונה?

בס''ד

כי זה יותר נוח לי בלי המצלמה. אם המצלמה, כל סרטון קצר לוקח לי לפחות שעה. בלי המצלמה, זה לוקח לי רק כמה דקות. אז בלי המצלמה, אני יכול לעשות הרבה יותר סרטונים.

מנותק DBA

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
חחחחחחח איזה גרוע... שלום עכשיו אתם וירוס.

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חחחחחח איזה זיוף גרוע

וגם ניתן למצוא את כל המידה הפלילי על חיים בן פסח כאן

http://vlex.com/vid/united-states-america-victor-vancier-36804430

לא כתוב פה כלום על פדופיליה רק על כך שהוא הרס רחוש של דיפלומטים (סובייטים)

רק להשמיץ אתם השמאלנים יודעים אבל לא יעזור לכם אחנחו יודעים את האמת

מנותק משה בן אליעזר

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
התמונה הזאת מאוד פתטית. רק הטפשים הגדולים ביותר לא יראו שהתמונה הזאת מזויפת.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
בס''ד

הם שלטון השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י פושט רגל !! אולי נשלח להם בדואר קומקומים חשמליים (כמו של דודו טופז) בכדי שהם יעשו זאת יותר מהר ופחות כואב (יתאבדו ) ?!! או אולי מספיק מטר וחצי של חבל תריסים ?!!  :::D :::D :::D :::D :::D :::D :::D  :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks:

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק NatiMan

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • פלסטין = השקר של המאה ה20+ המאה 21
    • שמעתי שלא רוצים לתת לחיים להיכנס לארצנו הקטנה והפורחת תעשו לי טובה וכנסו לפה
שלום עכשיו אתם נגיף מסוכן מאד! חייבים לקחת אתכם לבידוד מידי כי אסור לתת לכם להתפשט! ולגבי התמונה הזאת כל כך רואים שזה זיוף. וזה לא כזו רמה מקצועית של פוטושופ, שמאלנים הם אנשים לא מתורבתים ופרימיטיבים שעושים דברים נוראים נגד עם ישראל. ובכללי חיים עושים לך את כל ההשמצות הללו בגלל הדעות שלך או שיך עוד סיבות חוץ מהדעות שלך?
משנת 1948 נוכח בארצנו הקטנה היפה והפורחת נגיף קטלני שניקרא "ערב" הנגיף מתפשט במהירות כבר מ1948 עד היום בארצנו כיום ניתן לעמיד שכמיליון אזרחים נגועים ויש חשש אדיר שזה יתפשט.

בימים אלו הימין האמיתי מציע לכם מרפא חד פעמי לנגיף. המרפא ניקרא "טרנספר" ביחרו בנו וקדמו אותנו וננצח יחד את האויב הערבי!

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד
בס''ד

הם שלטון השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י פושט רגל !! אולי נשלח להם בדואר קומקומים חשמליים (כמו של דודו טופז) בכדי שהם יעשו זאת יותר מהר ופחות כואב (יתאבדו ) ?!! או אולי מספיק מטר וחצי של חבל תריסים ?!!  :::D :::D :::D :::D :::D :::D :::D  :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks:

הגולה בארץ  :)
חחחחח...הרגת אותי מצחוק...חחחחחח... :::D :::D :::D :::D :::D :::D :::D...לשלוח להם נגיף סארס במעטפה..חחחח.. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אחד החברים בפורום האנגלי העלה השערה שהתמונה של חיים נלקחה מתוך הסרטון הבא:

הסרטון צולם אחרי 11 בספטמבר 2001 אבל נראה שחיים לובש את אותו כובע ואותה חולצה ויש לו אותה תספורת כמו בסרטון ההשמצה של שלום עכשיו.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
הם לא מאפשרים לכתוב שם את העובדות האלה, אולי חיים תעשה סרטון ובו תעלה את כל ההוכחות נגדם?

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
בס''ד

השקר השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י בהתגלמותו !! כך שוטף אותו שלטון משוקץ שר'י את מוחותיהם של אחינו הנופלים ברשתותיו ר''ל !! כך פועלים התשקורת ומערכת הליכלוך(חינוך) השבויות בידי אותו שלטון עוולה נלוז ונתעב שר''י ! ורבים חללים הפילו הי''ד !! על כך אכן ראוי מאד שהיהודי היקר הגיבור חיים בן-פסח הי''ו יוציא סרט החושף את מעלליהם השקריים עם דוגמאות בהן אותם מנוולים שמאלניים ציונים-ממלכתים בולשביקים שר''י מנסים לרצוח את האופי של מתנגדיהם באמצעות זיופים וטפילת האשמות שוא ועוד אין-ספור סוגי שקרים ושפיכת דם-נקי ! בעוד אנו אוחזים באמ-ת ! מכיוון שאין לנו צורך להציג בעזרת שקרים וזיופים את אותם שמאלנים ציונים-ממלכתים בולשביקים שר''י כישות ערב-רב מתועבת שהיא כמחלת סרטן ממארת ר''ל בלב היישוב היהודי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א !! מכיוון שאותם בני-עוולה הם באמ-ת רודפי הציביון היהודי שהקימו בועה גדולה , כעין ''מחנה ריכוז'' שתכליתו להביא את העם היהודי הקדוש הוא עם הנצח לשמד והתבוללות ח''ו ר''ל !! ובע''ה וישועתו לא יעלה הדבר בידם שנאמר '' וזרעם לפניך יכון '' !! אכן ראוי לעשות סרט שיחשוף את הדברים באור הזה ! והקב''ה יסייע בעדנו על דב-ר כבו-ד שמ-ו וישפיל וימגר וידביר וישמיד ויכלה כל אוייבי ושונאי העם היהודי האמוני הימני האמיתי הקדוש ומבקשי רעתו הן מבית והן מחוץ , וימחה שמם וזכרם של כל אותם מבקשי רעתו ושונאיו הנזכרים  ויזכנו במהרה בביאת גואל-צדק בבאכי''ר .

הגולה בארץ  :)
« עריכה אחרונה: אוגוסט 23, 2009, 09:12:10 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק סאי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • אל נקמות ה'
ת'אמת זה קצת נראה אמיתי, עם הפסים באמצע של הוידאו איך אפשר לזייף את זה בכלל? זה כנראה אנשים מקצועיים. :old_huh:

אי אפשר לכתוב ליוטיוב ולהגיד להם שזה זיוף? זה לא חוקי להמציא תמונות כאלה?

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לק"י
 :::D :::D :::D
אתם גרועים!!!

מנותק סאי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • אל נקמות ה'
בואנה - קראתם מה כתוב בצד שם שפותחים את ההמשך????   :old_WTF_Aza:

ציטוט
עוד התברר לנו, שהעניין הושתק עם התביעה ונסגר מחוץ לבית המשפט
תמורת עיסקה שפרטיה נותרו חסויים - שנה לאחר מכן נרצח הרב כהנא,
אנחנו תוהים אם למר ואנסייר היה חלק עקיף בכך, אנחנו ללא שום קשר נמשיך לחקור.

הם פשוט חוצפנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! די נשבר לי!! ראבק! אי אפשר להכנס להם למשרד ולאתר את פופאי??? מה זה??!  :old_undecided:

משרד שלום עכשיו בתל אביב:

רח' מרים החשמונאית 27ב', ת.ד. 22651, תל אביב, 62032

טלפון: 03-6023300

פקס: 03-6023301

משרד שלום עכשיו בירושלים:

רח' לויד ג'ורג' 6, ת.ד. 8159, ירושלים 91081

טלפון: 02-5660648

פקס: 02-5617254

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
יש לי הוכחה ניצחת כי מדובר בזיוף: הניידת בסרטון היא כמעט בוודאות Ford Crown Victoria בגרסה שהייצורה החל ב1998. עוד יותר חשוב- ניתן לראות על הניידת את הסיסמא
"Courtesy Professionalism Respect" אבל הסיסמא החלה להופיע על הניידות רק ב1996.
http://www.barrypopik.com/index.php/new_york_city/entry/courtesy_professionalism_respect_cpr/

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד
חוץ מזה,התמונה שבה מופיעים הפנים של חיים בן-פסח פשוט לא נראית אמיתית,רואים שזה זיוף גראפי,זה אפילו לא זיוןף שנעשה ע"י מקצוען,כל חובבן שמתעסק עם זיופים גראפיים יכול לעשות זאת,זה פשוט חובבני ולא מקצועי....