סקר

האם אנחנו צריכים לאסור כניסת שמאלנים למקדש שלנו?

כן! אין איתם דיבור אמיתי והם רק עושים לנו נזק
9 (42.9%)
לא. צריך לדבר איתם ולשמוע את הבכיינות שלהם
12 (57.1%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: אולי ארז הקר צודק!  (נקרא 7090 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק סאי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • אל נקמות ה'
אולי ארז הקר צודק!
« ב- : אוגוסט 18, 2009, 17:06:53 »
כוס אומ אמא שלהם! די נמאס! אנחנו באמת צריכים להגיד שאנחנו לא מעוניינים להתווכח עם שמאלנים מראש חיים! די נמאס לי שהם פה בגלל זה אני כבר לא מתחבר  >:( אם זה לא איזה קוקסינל מניאק זה איזה גזר עם משקפיים שמתבכיין כמו ילדה שדרושת כאפה!

אני מציע חברים שנסגור את הפורום לימנים בלבד! ולא נרשה כניסה לשמאלנים. אנחנו יודעים לענות להם התורה והאמת היא שלנו ברוך השם! לא צריך אותם פה חים אני מתחנן! תוציא חוק שאין יותר כניסה אליהם! הם עושים לנו רק נזק לכל העבודה הקשה לגייס חברים חדשים ומבלבלבים להם את המוח עם שקרים ותעמולה נאצית!  :old_cry:

סליחה על העצבים שלי אבל נשבר לי כבר! הם הורסים לי את הבית הזה  :old_Angry2:

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
אולי ארז הקר צודק!
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 18, 2009, 17:45:15 »
את הבית הזה גם ערפת בעצמו לא יהרוס, תמיד תדע שיש לך מקום שבו תוכל לדבר עם אנשים שחושבים כמוך, לגבי שאלתך על חיים לקבוע את המדיניות בעניין.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אולי ארז הקר צודק!
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 18, 2009, 18:07:21 »
לא צריך לחסום מי שמתנהל בצורה מכובדת ולא מציף את הפורום.

מנותק Nammer

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אולי ארז הקר צודק!
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 18, 2009, 18:40:41 »
אתה לא עושה רושם של בן אדם חכם במיוחד.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אולי ארז הקר צודק!
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 18, 2009, 20:42:41 »
לק"י
כל עוד שבאמת הם נכנסים בשביל להשמיע ולשמוע אין שום בעיה!
הבעיה שכל אותם שמאלנים שניכסו רצו רק להקניט ולא היו מעוניינים לשמוע והתנהגו בזלזול וחבל שניחסמו רק לאחר זמן רב חבל על הזמן שנישרף על אותם המפגרים האלה!

מנותק ימני חילוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • רק טרנספר יביא שלום
אולי ארז הקר צודק!
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 19, 2009, 10:03:33 »
כוס אומ אמא שלהם! די נמאס! אנחנו באמת צריכים להגיד שאנחנו לא מעוניינים להתווכח עם שמאלנים מראש חיים! די נמאס לי שהם פה בגלל זה אני כבר לא מתחבר  >:( אם זה לא איזה קוקסינל מניאק זה איזה גזר עם משקפיים שמתבכיין כמו ילדה שדרושת כאפה!

אני מציע חברים שנסגור את הפורום לימנים בלבד! ולא נרשה כניסה לשמאלנים. אנחנו יודעים לענות להם התורה והאמת היא שלנו ברוך השם! לא צריך אותם פה חים אני מתחנן! תוציא חוק שאין יותר כניסה אליהם! הם עושים לנו רק נזק לכל העבודה הקשה לגייס חברים חדשים ומבלבלבים להם את המוח עם שקרים ותעמולה נאצית!  :old_cry:

סליחה על העצבים שלי אבל נשבר לי כבר! הם הורסים לי את הבית הזה  :old_Angry2:
הם לא הורסים שום דבר, הם סתם מבזים את עצמם, אבל לדעתי צריך לחסום אותם כי הם סתם קרציות.
ראש ממשלת בריטניה לשעבר ויליאם איוורט גלדסטון אמר בנאום בבית הפרלמנט הבריטי בעודו מחזיק את הקוראן: "כל עוד הספר הזה קיים לא ישרור שלום בעולם"

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אולי ארז הקר צודק!
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 19, 2009, 10:29:53 »
בס"ד
הצבעתי שלא,כי אם מדובר בגולש שמאלני שבא רק לעשות דיונים אידיאולוגיים אז זה בסדר מבחינתי זה גם טוב לנו וגם יהיה יותר מעניין לגלוש בפורום.
צריך לחסום רק את אלו שעושים פרובוקציות ובאו רק כדי לפגוע ןלזלזל בפורום ובחבריו,לכן סאי ,היית צריך להכניס לסקר את האפשרות הזאת,זה נושא יותר מורכב,צריך לעשות אבחנה בין גולשים שמאלניים.

מנותק סאי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • אל נקמות ה'
אולי ארז הקר צודק!
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 19, 2009, 12:20:01 »
אתה לא עושה רושם של בן אדם חכם במיוחד.
ואתה לא עושה רושם של בן אדם נקודה. מאיזה ארגון נשלחת אתה? יא קקה שמאלני, אין לכם מה לעשות עם החיים שלכם? אתם בכח נדחפים לאיפה שלא רוצים אותכם!

מנותק Nammer

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אולי ארז הקר צודק!
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 19, 2009, 13:35:43 »
לא נשלחתי משום ארגון. אני הרבה יותר ותיק ממך בפורום הזה ובזמנו גם הייתי ימני ותמכתי בחלק ממצע התנועה, כיום שום דבר מזה.
אני לא עוסק בשום פעילות פוליטית מלבד מדי פעם להגיב כאן בפורום.

בכל מקרה, זה שאתה לא מסוגל להתמודד עם זה שלאנשים (רובם המוחלט) יש דעות שונות משלך זו בעיה, בהתחשב שאתה רואה בעצמך חלק מתנועה שרוצה להיות בשלטון.
בעולם האמיתי אתה תצטרך להתמודד כמו בן אדם מתורבת עם אנשים שלא מסכימים איתך, ואם אתה לא מסוגל לעשות את זה כדאי שתפרוש מהחיים הפוליטיים.

בנוסף, תפסיק עם כל הגידופים האלה בהודעות שלך, זה פשוט מביך.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אולי ארז הקר צודק!
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 19, 2009, 14:05:50 »
נאמבר אתה עובר להשמצות אישיות וזה לא מקובל עלינו!

ראשית איש בתנועה לא נמנע מלהתמודד עם דעות אחרות, אבל כשה"דעה השונה" היא למעשה
הטחת שקרים והשמצות אנחנו לא אמורים לתת לזה במה במיוחד כשההשמצות כוללות פגיעות אישיות.

שנית, הפורום אינו תכנית טלויזיה, התמודדות מול דעה שונה אנחנו עושים ברחבי האינרנט ואני עצמי כותב ב"רוטר.נט." אין לי בעיה עם זה, אבל כאן מדובר בפורום פרטי של התנועה שמצד החסד(!!) אנחנו מתירים כתיבה גם לאנשים שלא שייכים אלינו.

מנותק Nammer

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אולי ארז הקר צודק!
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 19, 2009, 14:29:37 »
נאמבר אתה עובר להשמצות אישיות וזה לא מקובל עלינו!

ראשית איש בתנועה לא נמנע מלהתמודד עם דעות אחרות, אבל כשה"דעה השונה" היא למעשה
הטחת שקרים והשמצות אנחנו לא אמורים לתת לזה במה במיוחד כשההשמצות כוללות פגיעות אישיות.

שנית, הפורום אינו תכנית טלויזיה, התמודדות מול דעה שונה אנחנו עושים ברחבי האינרנט ואני עצמי כותב ב"רוטר.נט." אין לי בעיה עם זה, אבל כאן מדובר בפורום פרטי של התנועה שמצד החסד(!!) אנחנו מתירים כתיבה גם לאנשים שלא שייכים אלינו.
ראשית, הכינוי הוא נמר.

שנית, לא השמצתי אף אחד. סאי כתב את מה שאמרתי בעצמו בהודעה הראשית.
אז אני מבקש לא להאשים אותי בהשמצות.

אתה עכשיו מספר על שקרים והשצמות, אתה צריך להוכיח שאלו שקרים והשמצות ולהציג את האמת.
פגיעות אישיות עושים גם מספר בלתי מבוטל של החברים הימניים כאן. נכון שגם ארז הקר הדרדר לפגיעות אישיות, אבל אתם התחלתם.
אותו דבר קרה גם עם עוץ לי גוץ לי בזמנו, וגם הוא בסופו של דבר הואשם בהיותו פופאי או לפחות בהעלאת תמונות פורנוגרפיות ללא הוכחות (אני כבר לא זוכר).

זה טוב ויפה שאתה מקיים דיונים ברחבי הרשת, אבל עד כמה שידוע לי הפורום הזה הוא לא פורום מפגש לימין הקיצוני, אלא פורום של תנועה
שיש לה מטרה (לא מי יודע מה ריאלית) לעלות לשלטון, אם אתם מוכנים לאפשר לאנשים בעלי דעות מנוגדות לכתוב רק מתוך חסד ולהטיל עליהם סנקציות
בכל הקשור לכתיבת הודעות בפורום ואחרי זה להאשים אותם בכך שהם פופאי, אז אתם מאבדים מהלגיטימיות שלכם. הפורום מתחיל לתת תחושה של איזו
כת כמו הסיינטולוגיה ולא של תנועה שצריכה להיות בשלטון.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אולי ארז הקר צודק!
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 19, 2009, 14:32:07 »
סאי אני חושב שאתה טועה ואני יגיד לך למה..

תראה מי ששונא את הימין האמיתי לא יהיה בפורום כל היום ויגיב וישמיץ אלה הוא יהיה באתרים של שמאלחרא וידבר נגדנו ויסית נגדנו שם...

אני חושב שארז הקר מבולבל והוא מחפש אמת זו הסיבה שהוא ממשיך להיות חבר בפורום תנו לו עוד קצת זמן ולדעתי הוא ישתנה לטובה.

אני לדוגמא ימיני בדעות אך אדם חילוני ממתיי שהתחלתי לקרוא בפורום(הרבה לפניי שנרשמתי)התחלתי להתחבר יותר ליהדות למרות שאין לי מושג ביהדות חוץ ממה שלמדתי בבית הספר אבל יש לי משיכה לדעת וזה מה שחשוב..

תנו לו זמן ותראו-לגביי שאר השאמלנים אני לא יודע אני חדש כאן ולא יודע מה השמאלנים כותבים כאן

אם אדם כותב את הדיעה שלו כאן זה בסדר מבחינתי אבל אם הוא מקלל ומשמיץ את חיים היקר(איש הצדק האמיתי) צריך להעיף אותו.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אולי ארז הקר צודק!
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 19, 2009, 14:41:52 »
ראשית, הכינוי הוא נמר.

שנית, לא השמצתי אף אחד. סאי כתב את מה שאמרתי בעצמו בהודעה הראשית.
אז אני מבקש לא להאשים אותי בהשמצות.

אתה עכשיו מספר על שקרים והשצמות, אתה צריך להוכיח שאלו שקרים והשמצות ולהציג את האמת.
פגיעות אישיות עושים גם מספר בלתי מבוטל של החברים הימניים כאן. נכון שגם ארז הקר הדרדר לפגיעות אישיות, אבל אתם התחלתם.
אותו דבר קרה גם עם עוץ לי גוץ לי בזמנו, וגם הוא בסופו של דבר הואשם בהיותו פופאי או לפחות בהעלאת תמונות פורנוגרפיות ללא הוכחות (אני כבר לא זוכר).

זה טוב ויפה שאתה מקיים דיונים ברחבי הרשת, אבל עד כמה שידוע לי הפורום הזה הוא לא פורום מפגש לימין הקיצוני, אלא פורום של תנועה
שיש לה מטרה (לא מי יודע מה ריאלית) לעלות לשלטון, אם אתם מוכנים לאפשר לאנשים בעלי דעות מנוגדות לכתוב רק מתוך חסד ולהטיל עליהם סנקציות
בכל הקשור לכתיבת הודעות בפורום ואחרי זה להאשים אותם בכך שהם פופאי, אז אתם מאבדים מהלגיטימיות שלכם. הפורום מתחיל לתת תחושה של איזו
כת כמו הסיינטולוגיה ולא של תנועה שצריכה להיות בשלטון.

Cat היקר.
לא השמצת את סאי אבל תקפת אותו אישית בלי שום סיבה או הצדקה, לא זכור לי שבפגישה הראשונה בפורום שהצגת את עצמך הזכרת את העובדה שאתה
פסיכולוג קוגניטיבי לפי הקלות שבה אבחנת שסאי הוא לא אדם חכם במיוחד, אני מניח שאתה לא פסיכולוג אלא סתם דביל שחושב שהוא גאון.
אחחח... הגאוותנות המגעילה הזאת של השאמלנים זה פשוט יכול להטריף לפעמים!

"אתה עכשיו מספר על שקרים והשצמות, אתה צריך להוכיח שאלו שקרים והשמצות ולהציג את האמת."
דבר ראשון למה מי אתה ?
דבר שני מה הוא צריך להוכיח לך?

"פגיעות אישיות עושים גם מספר בלתי מבוטל של החברים הימניים כאן. נכון שגם ארז הקר הדרדר לפגיעות אישיות, אבל אתם התחלתם."
מזה אתם התחלתם ? מה אנחנו בגנון??

"זה טוב ויפה שאתה מקיים דיונים ברחבי הרשת, אבל עד כמה שידוע לי הפורום הזה הוא לא פורום מפגש לימין הקיצוני, אלא פורום של תנועה"
הפורום הזה זה בשביל מי שרוצה לקחת חלק באמת!

" אז אתם מאבדים מהלגיטימיות שלכם. הפורום מתחיל לתת תחושה של איזו כת כמו הסיינטולוגיה ולא של תנועה שצריכה להיות בשלטון."
אף אחד לא מחזיק אותך בכוח

מנותק Nammer

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אולי ארז הקר צודק!
« להגיב #13 ב- : אוגוסט 19, 2009, 14:53:14 »
Cat היקר.
לא השמצת את סאי אבל תקפת אותו אישית בלי שום סיבה או הצדקה, לא זכור לי שבפגישה הראשונה בפורום שהצגת את עצמך הזכרת את העובדה שאתה
פסיכולוג קוגניטיבי לפי הקלות שבה אבחנת שסאי הוא לא אדם חכם במיוחד, אני מניח שאתה לא פסיכולוג אלא סתם דביל שחושב שהוא גאון.
אחחח... הגאוותנות המגעילה הזאת של השאמלנים זה פשוט יכול להטריף לפעמים!

"אתה עכשיו מספר על שקרים והשצמות, אתה צריך להוכיח שאלו שקרים והשמצות ולהציג את האמת."
דבר ראשון למה מי אתה ?
דבר שני מה הוא צריך להוכיח לך?

"פגיעות אישיות עושים גם מספר בלתי מבוטל של החברים הימניים כאן. נכון שגם ארז הקר הדרדר לפגיעות אישיות, אבל אתם התחלתם."
מזה אתם התחלתם ? מה אנחנו בגנון??

"זה טוב ויפה שאתה מקיים דיונים ברחבי הרשת, אבל עד כמה שידוע לי הפורום הזה הוא לא פורום מפגש לימין הקיצוני, אלא פורום של תנועה"
הפורום הזה זה בשביל מי שרוצה לקחת חלק באמת!

" אז אתם מאבדים מהלגיטימיות שלכם. הפורום מתחיל לתת תחושה של איזו כת כמו הסיינטולוגיה ולא של תנועה שצריכה להיות בשלטון."
אף אחד לא מחזיק אותך בכוח
אני ברשותך אתעלם מכל מה שכתבת החל מהציטוט השני.

כיניתי אותו אדם לא חכם במיוחד בלי שום הצדקה?
"אם זה לא איזה קוקסינל מניאק זה איזה גזר עם משקפיים שמתבכיין כמו ילדה שדרושת כאפה!"
כן, כתיבתו של סאי אכן שופעת אינטלגנציה. בכל ההודעה הראשית הוא מספר כמה הוא לא מצליח לגייס חברים כי יש שמאלנים בפורום!!!!!!
שמאלנים!!!! אתה קולט מה זה?!~!?!?!?1
שמאלנים!!!! שמאלנים מחבקי עצים שמקיימים יחסי מין בלתי מוגנים עם ערבים מחבלים!!!!!!!!!!!

תעשה לי טובה, בתור אחד שנמצא הרבה זמן בפורום יש בממוצע שמאלני אחד פר תקופה, כשאותו שמאלני עוזב/מקבל באן אחרי כמה זמן מגיע אחר.
אבל סאי שלנו לא מצליח להתמודד איתם  :old_cry:

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אולי ארז הקר צודק!
« להגיב #14 ב- : אוגוסט 19, 2009, 15:08:44 »
בס"ד
כולנו יהודים בני האלוקים ויש לנו תורה שמבדילה אותנו מהגויים הערבים והשאר
חבל שאחינו השמאלנים הערב רב לא מבינים וחיים בתוך בועת השקר של התשקורת השמאלנית הבולשביקית
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אולי ארז הקר צודק!
« להגיב #15 ב- : אוגוסט 19, 2009, 15:23:28 »
נמר זהו פורום שלך תנועה ימנית נקודה.

ועכשיו כבר הוכחת את עצמך לגמרי, אתה כבר קובע שאנחנו מאשימים האשמות שוא בעוד את הפורנוגרפיה שהעלו אנשי השמאל ראה חצי מהפורום.

לגבי ארז הקר הוא התחיל בהודעה הראשונה שלו בפורום בהשמצות נגד התנועה אז כיצד "אתם התחלתם"? אתה מנותק מהמציאות ידידי, התמודדות מול גורמי חוץ עושים בחוץ אני משוכנע שגם לתנועת מרצ לא נכנסים ימניים למשרדים ומתחילים להתווכח וגם לא לאתר שלהם אם יש להם. באף תנועת שמאל אין אפשרות לימני להביע את דעותיו למה אנחנו חייבים משהו למישהו?

נמר אני לא יודע למה נפגעת מהפורום ומתי, אבל כשאתה כותב מתוך ספקולציות וסיסמאות
סרק ברור שאתה מדבר מהרגש ותו לא.

מנותק סאי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • אל נקמות ה'
אולי ארז הקר צודק!
« להגיב #16 ב- : אוגוסט 19, 2009, 16:50:53 »
אני ברשותך אתעלם מכל מה שכתבת החל מהציטוט השני.

כיניתי אותו אדם לא חכם במיוחד בלי שום הצדקה?
"אם זה לא איזה קוקסינל מניאק זה איזה גזר עם משקפיים שמתבכיין כמו ילדה שדרושת כאפה!"
כן, כתיבתו של סאי אכן שופעת אינטלגנציה. בכל ההודעה הראשית הוא מספר כמה הוא לא מצליח לגייס חברים כי יש שמאלנים בפורום!!!!!!
שמאלנים!!!! אתה קולט מה זה?!~!?!?!?1
שמאלנים!!!! שמאלנים מחבקי עצים שמקיימים יחסי מין בלתי מוגנים עם ערבים מחבלים!!!!!!!!!!!

תעשה לי טובה, בתור אחד שנמצא הרבה זמן בפורום יש בממוצע שמאלני אחד פר תקופה, כשאותו שמאלני עוזב/מקבל באן אחרי כמה זמן מגיע אחר.
אבל סאי שלנו לא מצליח להתמודד איתם  :old_cry:

קודם כל יא חתיכת ליצן קטן לא שופטים אדם בעידנא דריתחא, זה שהייתי כעוס זה לא אומר שזו השפה שאני משתמש בה באופן קבוע!
לי נמאס שעד שיש פורום אחד במדינה הזו שנותן לרגשות האמיתייים של העם (זה שאוכל חומוס בשוק ולא מנה ב 400 שקל בבראסרי!)
באים כל מיני קוקסינלים עם איבר כזה ובלי איבר כזה, ומלכלכים ומטנפים את קדושת המקום הזה! אז זכותי להתעצבן ולהתרגז.
ממש לא מזיז לי מי אתה ומתי באת! ומה עבר עליך מאז! אם אין לך מה לחפש פה אז תתנהג כמו נמר ותלך על ארבע ובשקט!
הפז"מ היחיד שתופס פה זה הפז"מ היהודי - תלמיד חכם תמיד יהיה צדיק יותר מכל רב זקן שחזר בשאלה או סרח!

מעבר לזה מי אתה בחוצפתך שתעז לקבוע לי אם אני חכם או לא? מאיפה עזות המצח הזו יא כלומניק!
כואב לך שיש יהודים שאכפת להם מהפורום הזה אה יא זבל? זו מצווה להתעצבן כשהנושא מחייב את זה!
אין מהפכה בלי כעס! ולעולם לא תהיה ממשלה כהניסיטית אם לא נתמלא בזעם על היחס שאנחנו מקבלים בארצנו מקקות מלוקקות כמוך!
אני גאה בזה שאני מסוגל להתעצבן ולזעום עד כדי קללות. כי זה אומר שאני לא איזה פרידמן מת! זה אומר שיש לי תשוקה לתורה ואור הרעיון!!!
יש לי תשוקה להחזיר הביתה את פולארד ולשחרר את יגאל עמיר גואל עמנו! יש לי תשוקה לגרש מפה את הערבים שורצי הכינים! והכעס הזה! והזעם הזה! הם הדלק של מהפכות!
אז אל תשפוט אותי רק בגלל שאיבדת את הזהות שלך ועברת שטיפת מח! אל תשפוט אותי בגלל שהפכת לזר פה! קום ולך יצור דוחה! ותן לכהניסטים להתאגד ולשגשג בשקט - אתה לא משלנו! הסתלק!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אולי ארז הקר צודק!
« להגיב #17 ב- : אוגוסט 19, 2009, 17:03:40 »
קודם כל יא חתיכת ליצן קטן לא שופטים אדם בעידנא דריתחא, זה שהייתי כעוס זה לא אומר שזו השפה שאני משתמש בה באופן קבוע!
לי נמאס שעד שיש פורום אחד במדינה הזו שנותן לרגשות האמיתייים של העם (זה שאוכל חומוס בשוק ולא מנה ב 400 שקל בבראסרי!)
באים כל מיני קוקסינלים עם איבר כזה ובלי איבר כזה, ומלכלכים ומטנפים את קדושת המקום הזה! אז זכותי להתעצבן ולהתרגז.
ממש לא מזיז לי מי אתה ומתי באת! ומה עבר עליך מאז! אם אין לך מה לחפש פה אז תתנהג כמו נמר ותלך על ארבע ובשקט!
הפז"מ היחיד שתופס פה זה הפז"מ היהודי - תלמיד חכם תמיד יהיה צדיק יותר מכל רב זקן שחזר בשאלה או סרח!

מעבר לזה מי אתה בחוצפתך שתעז לקבוע לי אם אני חכם או לא? מאיפה עזות המצח הזו יא כלומניק!
כואב לך שיש יהודים שאכפת להם מהפורום הזה אה יא זבל? זו מצווה להתעצבן כשהנושא מחייב את זה!
אין מהפכה בלי כעס! ולעולם לא תהיה ממשלה כהניסיטית אם לא נתמלא בזעם על היחס שאנחנו מקבלים בארצנו מקקות מלוקקות כמוך!
אני גאה בזה שאני מסוגל להתעצבן ולזעום עד כדי קללות. כי זה אומר שאני לא איזה פרידמן מת! זה אומר שיש לי תשוקה לתורה ואור הרעיון!!!
יש לי תשוקה להחזיר הביתה את פולארד ולשחרר את יגאל עמיר גואל עמנו! יש לי תשוקה לגרש מפה את הערבים שורצי הכינים! והכעס הזה! והזעם הזה! הם הדלק של מהפכות!
אז אל תשפוט אותי רק בגלל שאיבדת את הזהות שלך ועברת שטיפת מח! אל תשפוט אותי בגלל שהפכת לזר פה! קום ולך יצור דוחה! ותן לכהניסטים להתאגד ולשגשג בשקט - אתה לא משלנו! הסתלק!
סאי היקר.
יש אימרה שבדיוק מתאימה למקרה הזה
בחיים תיהיה       מ-ל-כ     ולא     ל-מ-כ
שיש לך סיטואציה בחיים תפעל לפי זה :
מ- מוח (שכל)
ל- לב (רגשות)
כ- כליות(לא זוכר מזה אומר אבל זה לא משנה)

ולא הפוך!
ל
מ
כ

בקיצור תפעל לפי המוח קודם כל אחרי זה לפי הרגשות ובסוף תצא מלך!!
אם תפעל לפי הרגש שלך לפני שתחשוב לא יצא לך מזה שום דבר, זה מה שמבדיל אותנו מהחיות.
אתה גם סתם תסבך את עצמך אם תפעל לפי הרגשות שלך בכלל בחיים עצמם אם זה מורה בבית ספר ההעליב
אותך, אתה תקום ותיתן לו סטירה??
שוטר שהיכה אותך ללא סיבה והשפיל אותך אתה תתפוס סלע ותדפוק לו לראש ?
תמיד תחשוב על התוצאות של מה שיוצא לך מהפה, עזוב את זה שאין לך מושג מי נמצא בצד השני של המסך !
מה שרשמת בהודעה שלך זה בדיוק מה שנמר אמר, אתה פשוט חיזקת את דבריו!
ולצערי אני אומר זאת כי אני באתי לטובתך בהודעה שלי וגם אני יצאתי טמבל
מסתבר שNAMMER הוא אכן פסיכולוג קוגניטיבי  :old_grin:  :old_grin:
חחחח סתם....

מנותק סאי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • אל נקמות ה'
אולי ארז הקר צודק!
« להגיב #18 ב- : אוגוסט 19, 2009, 17:08:34 »
סאי היקר.
יש אימרה שבדיוק מתאימה למקרה הזה
בחיים תיהיה       מ-ל-כ     ולא     ל-מ-כ
שיש לך סיטואציה בחיים תפעל לפי זה :
מ- מוח (שכל)
ל- לב (רגשות)
כ- כליות(לא זוכר מזה אומר אבל זה לא משנה)

ולא הפוך!
ל
מ
כ

בקיצור תפעל לפי המוח קודם כל אחרי זה לפי הרגשות ובסוף תצא מלך!!
אם תפעל לפי הרגש שלך לפני שתחשוב לא יצא לך מזה שום דבר, זה מה שמבדיל אותנו מהחיות.
אתה גם סתם תסבך את עצמך אם תפעל לפי הרגשות שלך בכלל בחיים עצמם אם זה מורה בבית ספר ההעליב
אותך, אתה תקום ותיתן לו סטירה??
שוטר שהיכה אותך ללא סיבה והשפיל אותך אתה תתפוס סלע ותדפוק לו לראש ?
תמיד תחשוב על התוצאות של מה שיוצא לך מהפה, עזוב את זה שאין לך מושג מי נמצא בצד השני של המסך !
מה שרשמת בהודעה שלך זה בדיוק מה שנמר אמר, אתה פשוט חיזקת את דבריו!
ולצערי אני אומר זאת כי אני באתי לטובתך בהודעה שלי וגם אני יצאתי טמבל
מסתבר שNAMMER הוא אכן פסיכולוג קוגניטיבי  :old_grin:  :old_grin:
חחחח סתם....

הדוגמא שלך לא נכונה יחיאל כי הוא לא בעל שום סמכות פה. הוא סתם גולש רגיל, ואין שום סיבה שאני ירשה לו לדבר אליי ככה

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אולי ארז הקר צודק!
« להגיב #19 ב- : אוגוסט 19, 2009, 17:22:33 »
הדוגמא שלך לא נכונה יחיאל כי הוא לא בעל שום סמכות פה. הוא סתם גולש רגיל, ואין שום סיבה שאני ירשה לו לדבר אליי ככה
למה למישהו עם סמכות בפורום מותר להעליב אותך ולהשפיל אותך ?
זה לא קשור, לא עושים את זה פשוט כדי שתיהיה אוירה נורמאלית בפורום, זה לא עניין של סמכויות ודרגות
אתה לא רוצה שהוא ידבר ככה אלייך אבל אתה בעצמך מקלל אותו, הוא קרה לך טיפש, אבל אתה הבאת עליו
שורה של קללות 'ואיחולים'
נאה דורש, נאה מקיים.
אתה רוצה כבוד, תיתן כבוד!

מנותק סאי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • אל נקמות ה'
אולי ארז הקר צודק!
« להגיב #20 ב- : אוגוסט 19, 2009, 18:15:55 »
למה למישהו עם סמכות בפורום מותר להעליב אותך ולהשפיל אותך ?
זה לא קשור, לא עושים את זה פשוט כדי שתיהיה אוירה נורמאלית בפורום, זה לא עניין של סמכויות ודרגות
אתה לא רוצה שהוא ידבר ככה אלייך אבל אתה בעצמך מקלל אותו, הוא קרה לך טיפש, אבל אתה הבאת עליו
שורה של קללות 'ואיחולים'
נאה דורש, נאה מקיים.
אתה רוצה כבוד, תיתן כבוד!

אני בחיים שלי לא יוצא על אנשים בלי התגרות, הוא בחר ללגלגל עליי בפורום סתם בגלל שאני כהניסט, ואתם מגנים עליו? אני לא מבין את זה... אבל בכל זאת אני לא עשיתי שום דבר רע. אני הגנתי על עצמי כשהותקפתי כמו שכל כהניסט צריך לעשות. אני לא יודע מי הוא היה פעם, היום הוא מתנהג כמו הפלצנים האלה שאנחנו מתעבים ומתנשא מעל כולם פה, הימין האמיתי צריך לחזק את הכהניסטים ולא את מי שמלגלג עליהם בגלל האהבה שלהם לאתר כהניסטי ולארץ ישראל.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אולי ארז הקר צודק!
« להגיב #21 ב- : אוגוסט 19, 2009, 19:54:29 »
אני בחיים שלי לא יוצא על אנשים בלי התגרות, הוא בחר ללגלגל עליי בפורום סתם בגלל שאני כהניסט, ואתם מגנים עליו? אני לא מבין את זה... אבל בכל זאת אני לא עשיתי שום דבר רע. אני הגנתי על עצמי כשהותקפתי כמו שכל כהניסט צריך לעשות. אני לא יודע מי הוא היה פעם, היום הוא מתנהג כמו הפלצנים האלה שאנחנו מתעבים ומתנשא מעל כולם פה, הימין האמיתי צריך לחזק את הכהניסטים ולא את מי שמלגלג עליהם בגלל האהבה שלהם לאתר כהניסטי ולארץ ישראל.
למה מגנים עליו אחי הכהניסט??
אני יצאתי לטובתך
פשוט רשמת הודעה קצת ילדותית מקודם

מנותק Nammer

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אולי ארז הקר צודק!
« להגיב #22 ב- : אוגוסט 19, 2009, 21:03:30 »
סאי, אתה גורם לי להתגלגל מצחוק.
לעגתי לך כי אתה כהניסט? למה דווקא בגלל זה, אולי לעגתי לך כי אתה מזרחי?
תגיד לי, מה אתה ילד בן שמונה? מה אתה מתחיל פה עם רגשות נחיתות.
"בגלל האהבה שלהם לאתר כהניסטי ולארץ ישראל.", אני תכף בוכה מרוב התרגשות, איזו הרואיות וגבורה כהניסטית.
כן ירבו כמוך סאי.