קודם כל יא חתיכת ליצן קטן לא שופטים אדם בעידנא דריתחא, זה שהייתי כעוס זה לא אומר שזו השפה שאני משתמש בה באופן קבוע!
לי נמאס שעד שיש פורום אחד במדינה הזו שנותן לרגשות האמיתייים של העם (זה שאוכל חומוס בשוק ולא מנה ב 400 שקל בבראסרי!)
באים כל מיני קוקסינלים עם איבר כזה ובלי איבר כזה, ומלכלכים ומטנפים את קדושת המקום הזה! אז זכותי להתעצבן ולהתרגז.
ממש לא מזיז לי מי אתה ומתי באת! ומה עבר עליך מאז! אם אין לך מה לחפש פה אז תתנהג כמו נמר ותלך על ארבע ובשקט!
הפז"מ היחיד שתופס פה זה הפז"מ היהודי - תלמיד חכם תמיד יהיה צדיק יותר מכל רב זקן שחזר בשאלה או סרח!
מעבר לזה מי אתה בחוצפתך שתעז לקבוע לי אם אני חכם או לא? מאיפה עזות המצח הזו יא כלומניק!
כואב לך שיש יהודים שאכפת להם מהפורום הזה אה יא זבל? זו מצווה להתעצבן כשהנושא מחייב את זה!
אין מהפכה בלי כעס! ולעולם לא תהיה ממשלה כהניסיטית אם לא נתמלא בזעם על היחס שאנחנו מקבלים בארצנו מקקות מלוקקות כמוך!
אני גאה בזה שאני מסוגל להתעצבן ולזעום עד כדי קללות. כי זה אומר שאני לא איזה פרידמן מת! זה אומר שיש לי תשוקה לתורה ואור הרעיון!!!
יש לי תשוקה להחזיר הביתה את פולארד ולשחרר את יגאל עמיר גואל עמנו! יש לי תשוקה לגרש מפה את הערבים שורצי הכינים! והכעס הזה! והזעם הזה! הם הדלק של מהפכות!
אז אל תשפוט אותי רק בגלל שאיבדת את הזהות שלך ועברת שטיפת מח! אל תשפוט אותי בגלל שהפכת לזר פה! קום ולך יצור דוחה! ותן לכהניסטים להתאגד ולשגשג בשקט - אתה לא משלנו! הסתלק!
סאי היקר.
יש אימרה שבדיוק מתאימה למקרה הזה
בחיים תיהיה מ-ל-כ ולא ל-מ-כ
שיש לך סיטואציה בחיים תפעל לפי זה :
מ- מוח (שכל)
ל- לב (רגשות)
כ- כליות(לא זוכר מזה אומר אבל זה לא משנה)
ולא הפוך!
ל
מ
כ
בקיצור תפעל לפי המוח קודם כל אחרי זה לפי הרגשות ובסוף תצא מלך!!
אם תפעל לפי הרגש שלך לפני שתחשוב לא יצא לך מזה שום דבר, זה מה שמבדיל אותנו מהחיות.
אתה גם סתם תסבך את עצמך אם תפעל לפי הרגשות שלך בכלל בחיים עצמם אם זה מורה בבית ספר ההעליב
אותך, אתה תקום ותיתן לו סטירה??
שוטר שהיכה אותך ללא סיבה והשפיל אותך אתה תתפוס סלע ותדפוק לו לראש ?
תמיד תחשוב על התוצאות של מה שיוצא לך מהפה, עזוב את זה שאין לך מושג מי נמצא בצד השני של המסך !
מה שרשמת בהודעה שלך זה בדיוק מה שנמר אמר, אתה פשוט חיזקת את דבריו!
ולצערי אני אומר זאת כי אני באתי לטובתך בהודעה שלי וגם אני יצאתי טמבל
מסתבר שNAMMER הוא אכן פסיכולוג קוגניטיבי

חחחח סתם....