כתב נושא: לגרש את ה"פליטים" הסודנים מייד! - סרטון שלנו  (נקרא 11528 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ראש פתוח

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך, ואידך זיל גמור.
לגרש את ה"פליטים" הסודנים מייד! - סרטון שלנו
« להגיב #25 ב- : אוגוסט 18, 2009, 23:19:58 »
בס"דנו אז מה? מה הבעיה שלך עם קצב גידול יהודי?
אם לא האחים החרדים שלנו אז מזמן כבר היה פה רוב ערבי...?????????????...
למרות שאני לא חרדי,אין לי שום בעיה עם קצב גידול של אחינו היהודים מהמגזר החרדי....
מה אתה אנטישמי??????????????

כנראה שממש לא הבנת...
נץ, תסביר לו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #26 ב- : אוגוסט 18, 2009, 23:21:04 »
אני דווקא מסכים איתו ואני לא חושב שמדובר בצביעות.
המצרים נורא בעייתיים בקליטת פליטי דארפור ודווקא אנחנו כיהודים (ועוד עברנו שואה) צריכים להראות את מידת המוסריות שלנו.

לבטח הרבה פחות בעייתיים מהשוייצרים במלחמת העולם השנייה, כך שזה לא רלוונטי, מעמד פליט ניתן לאדם במדינה הראשונה אליה נמלט, לא מעבר, הגדרתית.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #27 ב- : אוגוסט 18, 2009, 23:21:57 »
כנראה שממש לא הבנת...
נץ, תסביר לו.
אולי גם אני לא הבנתי, תסביר את עצמך, שאלתו במקום.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק ראש פתוח

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #28 ב- : אוגוסט 18, 2009, 23:22:11 »
אם היית מדבר על מכרסמים בטג'קיסטן החרשתי, אבל כלפי יהודים לא, במיוחד כשהם לא קוראים לחיסול מדינת ישראל (למעט קומץ קטן ולא מייצג שכולם מקיאים אותם), לא יורים עלינו טילים, לא קוראים להכחדתנו מעל פני האדמה, לא מתפוצצים עליונו בקריאת "ה' הוא גדול", לא עורפים את ראשנו אל מול מצלמות אינטרנט, לא קוראים לכיבוש העולם תחת מגף היהדות והחלת ההלכה על העולם כולו, לא מאיימים בנשק להשמדה המוני על אף אחד, לא מחסלים אנשי תקשורת, אמנים ופוליטיקאים ברחוב וכו' וכו' וכו'.

אתה רוצה להגיד לי מאה-מאתיים פליטי דארפור קוראים להשמדת ישראל? נו באמת....
כמו שדניס אמר אחינו החרדים "מפצים" בעזרת גידול האוכלוסייה אצלם על הערבים ועל הפליטים.

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #29 ב- : אוגוסט 18, 2009, 23:23:05 »
בס"ד
אם היית מדבר על מכרסמים בטג'קיסטן החרשתי, אבל כלפי יהודים לא, במיוחד כשהם לא קוראים לחיסול מדינת ישראל (למעט קומץ קטן ולא מייצג שכולם מקיאים אותם), לא יורים עלינו טילים, לא קוראים להכחדתנו מעל פני האדמה, לא מתפוצצים עליונו בקריאת "ה' הוא גדול", לא עורפים את ראשנו אל מול מצלמות אינטרנט, לא קוראים לכיבוש העולם תחת מגף היהדות והחלת ההלכה על העולם כולו, לא מאיימים בנשק להשמדה המוני על אף אחד, לא מחסלים אנשי תקשורת, אמנים ופוליטיקאים ברחוב וכו' וכו' וכו'.
לפי התגובה של נץ אין צורך שיסביר לי,אתה,ראש פתוח,הוא שצריך לתת לו הסברים,לא לי....

מנותק ראש פתוח

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #30 ב- : אוגוסט 18, 2009, 23:26:16 »
בס"דלפי התגובה של נץ אין צורך שיסביר לי,אתה,ראש פתוח,הוא שצריך לתת לו הסברים,לא לי....

החרדים "מפצים" בעזרת גידול האוכלוסייה אצלם על הערבים ועל הפליטים.
ככה שרחוק מאוד העניין שהפליטים המסכנים ישלטו במדינה.

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #31 ב- : אוגוסט 18, 2009, 23:32:25 »
בס"ד
החרדים "מפצים" בעזרת גידול האוכלוסייה אצלם על הערבים ועל הפליטים.
ככה שרחוק מאוד העניין שהפליטים המסכנים ישלטו במדינה.
אני שוב פעם חוזר על דברי,אני לא מסתכל על הטווח הקצר...חוץ מזה מספרם הרבה יותר רב מאשר המספר שציינת....

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #32 ב- : אוגוסט 18, 2009, 23:33:47 »
אתה רוצה להגיד לי מאה-מאתיים פליטי דארפור קוראים להשמדת ישראל? נו באמת....
כמו שדניס אמר אחינו החרדים "מפצים" בעזרת גידול האוכלוסייה אצלם על הערבים ועל הפליטים.
פליטי דארפור איבדו את מעמד הפליט שלהם בהגיעם למצרים ומעבר דרכם אלינו, הם לא רוצים כבר הצלה מפליטותם שכ אם כך היו נשארים במצרים כי שם אינם נשחטים ולא מתלוננים, הם רוצים איכות חיים במערב ועבודה במערב, שזה אם כל הכבוד, אנחנו לא מחוייבים לספק כלל, איננו פח הזבל של אפריקה המשוונית.
הפליטים כבר אינם פליטים, וכל עוד שהם נמצאים בעירבוב עם האוכלוסיה ולא במחנות פליטים סגורות לגראת העברתם הלאה, רק מזיק, הם בעים ממדינת עולם שלישי עם תרבות ג'ונגל, אתה מצפה שכך סתם ניתן להם לעשות פה ככל העולה על רוחם? זו סכנה ברמת מה שהם כבר עושים בכל מקום שאליו נשלחו ללא פיקוח ולא למחנה פליטים כפי שמגיע להם.
אינני יודע על מה אחינו החרדים מפצים, מה שבטוח הוא, שאין שום בסיס אחיד להשוואה בינם לבין מוסלמים.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק ראש פתוח

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #33 ב- : אוגוסט 18, 2009, 23:33:56 »
בס"דאני שוב פעם חוזר על דברי,אני לא מסתכל על הטווח הקצר...חוץ מזה מספרם הרבה יותר רב מאשר המספר שציינת....

גם אני לא דיברתי על הטווח הקצר. קרא שוב.
זה לא משנה גם אם מספרם אפילו 1000 או אפילו 10000

מנותק ראש פתוח

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #34 ב- : אוגוסט 18, 2009, 23:35:40 »
פליטי דארפור איבדו את מעמד הפליט שלהם בהגיעם למצרים ומעבר דרכם אלינו, הם לא רוצים כבר הצלה מפליטותם שכ אם כך היו נשארים במצרים כי שם אינם נשחטים ולא מתלוננים, הם רוצים איכות חיים במערב ועבודה במערב, שזה אם כל הכבוד, אנחנו לא מחוייבים לספק כלל, איננו פח הזבל של אפריקה המשוונית.
הפליטים כבר אינם פליטים, וכל עוד שהם נמצאים בעירבוב עם האוכלוסיה ולא במחנות פליטים סגורות לגראת העברתם הלאה, רק מזיק, הם בעים ממדינת עולם שלישי עם תרבות ג'ונגל, אתה מצפה שכך סתם ניתן להם לעשות פה ככל העולה על רוחם? זו סכנה ברמת מה שהם כבר עושים בכל מקום שאליו נשלחו ללא פיקוח ולא למחנה פליטים כפי שמגיע להם.
אינני יודע על מה אחינו החרדים מפצים, מה שבטוח הוא, שאין שום בסיס אחיד להשוואה בינם לבין מוסלמים.

אנחנו יהודים ולכן עלינו להיות רחמנים ומוסריים.
הרי שינינו יודעים מה קורה כשהם עוברים במצרים...

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #35 ב- : אוגוסט 18, 2009, 23:36:49 »
בס"ד
גם אני לא דיברתי על הטווח הקצר. קרא שוב.
זה לא משנה גם אם מספרם אפילו 1000 או אפילו 10000
זה ממש משנה! אתה טועה מאוד! המספר הזה משנה כל עוד נותנים להם פה לחיות ולהתרבות!
תראה מה קורה בארצות ארופה,גם שם החלו מ-10000 מהגרים מוסלמיים....????????????

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #36 ב- : אוגוסט 18, 2009, 23:43:47 »
בס"דזה ממש משנה! אתה טועה מאוד! המספר הזה משנה כל עוד נותנים להם פה לחיות ולהתרבות!
תראה מה קורה בארצות ארופה,גם שם החלו מ-10000 מהגרים מוסלמיים....????????????
לצערי, דניס צודק כאן במאה אחוז, אין לי כאן מה להוסיף חוץ מ"אירוערביה".

אנחנו יהודים ולכן עלינו להיות רחמנים ומוסריים.
הרי שינינו יודעים מה קורה כשהם עוברים במצרים...
הם לא עוברים את הגיהנום הדאפורי במצרים, זאת עובדה, כך שאינני יודע מה אתה חושב שהם "עוברים" במצרים.
רחמנות ומוסריות מגיעים לאנשים שהם בעצמם כאלה באמת: "כל המרחם על האכזרים סופו שיתאכזר על הרחמנים".
המציאות מוכיחה שאותם אנשים המגיעים מאפריקה בעלי זהות דתית מוסלמים, רחוקים ת"ק פרסאות מלהיות מוגדרים כ"רחמנים ומוסריים".
ולכן אני גם עושה את ההפרדה בין אותם מסכנים באמת שמנחם בגין קלט בשעתו מויאטנם, לבין אלו שנוהרים אלינו מאפריקה המשוונית שיותר מ-90% מהם, אין להם ולו דבר עם פליטות ממקום אסון הומניטרי.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #37 ב- : אוגוסט 18, 2009, 23:53:02 »
בס"ד
לא צריל לדבריותר מדי אם הם לא רוציים כאן על פי ההלכה חובה לגרשם וגם ככה הם אינם מועילים מה עושים פה רק אוכלי חינם כמו הישמעאלים
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!