עדיף לגור באשקלון מאשר בסביון ולהיות כלב כמוך
ולא אני לא שכן של משפחת בובליל
ותענה על מה שאמרתי בקשר לנושא אתה בכלל מסוגל להכנס לג'לג'וליה בערב לשתות בירה ולדבר עם צעירות מוסלמיות ?
הרי ברור שלא, הם יאכלו אותך חי
הנה הדו קיום שלך, בכפר ערבי בלילה אין לך ביצים להסתובב, אבל ליד הבית שלך בלילה ועד אור הבוקר הם מסתובבים חופשי
אם אתה רוצה שלא יתייחסו אליך כאל קוף, חדל מלהיות קוף.
איני מתכוון לכבד אותך בזמני היקר כל עוד אתה מנבל את פיך.
גור-אריה (שם מצחיק, תסביך דיסני?) טוען שה"שמאלנים" שנחסמו מפה, נחסמו בגלל דברי תועבה בין היתר,
תוהה אני אם אותו גור קטן, מחשיב את הדברים הללו, כתועבה אשר היא עילה לחסימה:
- לך כוס עמאק ערס יא קוקסינל הומו
- אתה והחברים ההומואים שלך
- טפיי עליך יא בוגד מסריח לך לעזאזל
אני מנחש שסימבה הקטן, לא יראה ניבולי פה והשמצות כ"דברי תועבה", כי הם לרוחו.
מאידך גיסא, לו שמאלן רחמנא ליצלן, היה מדבר כך אל אחד מקליקת מהפכני המקלדת הקטנה שפורחת לה פה
או אז, הוא היה נחסם בגין "ניבולי פה" - והמערכת היתה צוהלת, וחיים המאוהב באשליות של עצמו
היה כותב ממרתף אימו בג'מייקה שבברוקלין, בעוד הוא מאזין למטוסים ממריאים ונוחתים - כי עוד שמאלן נכשל בדיונים
מול נבחרת הדיינים המאלפת שלו, עם טיעונים מנצחים כמו "לך כוס עמאק ערס" ו "יא קוקסינל הומו".
ואז ההודעות היו נמחקות, ואם מישהו אחר היה נרשם לפה - סימבה היה מתגלגל על גבו ושואג "זה שקר! זה שקר!" ורץ לאימו הלביאה לקצת חלב.
וגלגל החיים של מערת סומסום החשוכה שלכם היה ממשיך לו, כמה קל שאפשר פשוט להשתיק את מי שרוצים בלחיצת כפתור.
הנה מבחן אומץ בשבילכם פחדנים - נראה אם אתם מסוגלים לתת לאיש שמאל מתון להיות מנהל זוטר פה, רק המחשבה על זה גורמת לכם להזיע מתחת לכיפה...