כתב נושא: עוד מעט או אפילו פחות נהיה מאוחר......  (נקרא 4015 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק דור אבוד

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
עוד מעט או אפילו פחות נהיה מאוחר......
« ב- : אוגוסט 05, 2009, 12:52:30 »
קיימים אתרים ברשת שלדעתי גורמים רק להוציא קיטור וחבל- ההגיון הבריא שלי אומר שצריך להיות פרקטי ......מבחינתי אני יודע שאנחנו רק נקודה אחת קטנה בעולם שבגללה כביכול לפי תענות ארופאיות בעיקר- העולם מצוי בהמון סכסוכים.....כולם רוצים להתערב בעניינים ולהיות כוכבים לטובת מי זה כבר ידוע...
כי אם רק יאמרו חצי מילה נגד האיסלאם - כל אירופה תישרף-אירופה נמצאת במחלה ממארת בשלב גרורתי.....מאוחר מדי בשבילם--יום אחד בעוד 20 או 30
שנה כאשר יהיה רוב ערבי האירופה- הרוב הזה ירצה אוטונומיה -ושלא ירצו לתת  לו  --אז  תתחיל שוב התעמולה של "הכיבוש "  ואז הם יזכרו שהיתה {לצערי} מדינה קטנה שבה היו אנשים שניסו לעשות סוף לטרור הסמוי והגלוי ומה קרה להם וממה אנשי הימין רצו להמנע-אבל אז תהיה התעוררות זו מאוחרת מדי...........בשבילנו הם רק מעבדה גדולה לראות מה יקרה אם לא נעזור לעצמנו - לא רק שאף אחד אחר לא יעזור אלא עוד יעזרו להם.........

יש תמיד מגמה של טרור בכל מקום כמעט בארץ- בין אם זה ברחוב- בכל עיר כמעט-שזה בא לידי ביטוי בהתנהגות פרובוקטיבית וביטחון עצמי מופרז--הצקה לנשים וצעירות יהודיות-גביית דמי חסות מעסקים יהודיים-גנבות מאזרחים יהודיים -כל אלה ועוד מופעי שנאה אחרים כגון הפגנות וכו'.

המשטרה גם ככה עייפה וחסרת עונים -מה הפלא? עם שכר כמו שהשוטרים מקבלים מי מהם בכלל  ירצה לסכן את חייו?

יום אחד קראתי על חוק הנכבה כתבה בחדשות באחד האתרים ....היה שם מגיב ערבי שרשם- " אנחנו חיים בבתי קרקע ענקיים בשטחים גדולים עם מרחב מחיה  ואוויר נקי- הכל זול וכמעט חינם כי מה שלא יכולים להשיג בקלות גונבים מיהודים....ואתם? אתה תחיו בעוני מחפיר בערים צפופות ומזוהמות ותשלמו ביוקר על כל סנטימטר שעליו את דורכים ...תמותו מזיהום אוויר ממתח ועצבים תבכו על גזירות מיסים חדשות שחלקם מממנות אנשים כמוני בנוסף למה שכבר יש לי על חשבונכם-תרצחו אחד את השני בכבישים ובדיסקוטקים --ובסוף המירוץ עוד תמצאו את עצמכם בגהינום- כי יש לכם ממשלה שדופקת אותכם" -

שקראתי את כל זה כאב לי מאוד!!! זה הקדיש את השעה!!!! כל מי שאחראי למה שקורה שייך לדור שלא יזכה לראות את הכל מתמוטט כאן- פעם שרק היו זורקים אבן מהצד השני של הגדר-היו על זה פעולות תגמול.........ועכשיו? אנחנו שק חבטות!!!

ככה כדי שנראה שוחרי שלום-- בעייני אירופאים שאננים ואדישים שלא אכפת להם ממה שקורה  בבית שלהם- למה שיהיה אכפת להם מישראל?

חברים---אני חדש כאן-אבל אני יכול לתאר במדוייק את הבעיה הגדולה באמת- הערבים הם לא הבעיה של היהודים -הם תמיד היו ובמספרים שלהם תמיד יהיו...הבעיה היא ההנהגה- אנחנו-עם ישראל -אנחנו כמו גוף חלש שקיבל הצטננות מחיידק עלוב - ומהחולשה החיידק העלוב הזה נהיה חיידק אלים וטורף עוצמתי- שזה הילדים המופרעים שלהם - שעושים מעשי קונדס לנשים מבוגרות שחלקן הן אימהות שלנו -ההתנהגות שלהם בשכונות המגורים - הקלות שבה ניתן לשדל צעיר ערבי לבצע פיגוע או לסייע לו הקלות שבה הם מבצעים גניבות וקומבינות דומות......ואחר כך הם בוכים שהם כל כך מקופחים ומסכנים.......

יש רק פיתרון אחד בלעדי ובטוח- צריך המון אנשים צריכה להיות התקוממות אדירת מימדים- ולפעול נגד המטרות הכי קטנות -כאלה שמרכיבות כל ארגון טרור מוכר כזה או אחר-לנטרל אותם אחד אחרי השני.......זה הזמן--לא לחכות שיהיה קשה יותר-לא לחכות שנגיע לזמנים בהם יהיו ארועי דקירה על רקע לאומני כל יום כי עולה להם הביטחון כי לא מחזירים להם או שבמקום לגנוב פשוט יבואו וישדדו יהודים לאור יום.........צריך להפעיל כוח ומהר--ולא רק בצפון אלא גם בדרום- ובמרכז -לתת  להם ללהבין שזו מדינה יהודית...ומי שעושה צרות עף מכאן כמו טיל!!! זה או הם או אנחנו --ןשעת השין מתקרבת מהר יותר ממה שאפשר לדמיין......לאף אחד לא אכפת מאיתנו-לדוגמא-מלחמת יום כיפור- היינו קרובים להפסיד במלחמה- ואף אחד לא אמר מילה!! גם ארהב לא רצתה לעזור באספקת נשק- רק שאיימנו להשתמש בנשק גרעיני אז הם הסכימו על מנת שלא ניקח מהם את הבילעדייות........אבל שהמצב התהפך והתחלנו לנצח-פתאום כל אחד מאירופה או ארהב באו כל אחד עם חזון עלוב לשלום..............אנחנו לבד בכוכב הזה לבד מוחלט.........רוצים שנמות.......אבל הרצון שלנו לחיות חייב להיות יותר חזק אחרת לא נשרוד- אם לא נהיה יותר אכזריים מהם גם לא נשרוד- ואם המדינה תיפול לכיבוש ערבי תהיה עוד שואה אכזרית הרבה יותר ממה שהיה עם הגרמנים ושוב אף אחד לא יעשה כלום--אני רואה אנשים שרק מתרגזים ומוציאים קיטור אבל מילת המפתח היא פריקטיקה- להוציא לפועל אין אפשרות אחרת..........

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 05, 2009, 13:12:48 »
בס"ד
בקרוב תהיה מלחמת עולם שלישית גוג ומגוג
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק דור אבוד

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 05, 2009, 13:15:31 »
רק שתהיה לנו דרך לצאת מהחרא..........

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 05, 2009, 13:19:19 »
בס"ד
ברוך הבא! איך הגעת לפורום?
------
אני מסכים איתך בגדול, רק תן לי לחלוק עליך, שום דבר לא אבוד, רק הבחירות האחרונות מוכיחות שיש תקווה.

מנותק דור אבוד

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 05, 2009, 14:35:01 »
הגעתי באקראי דרך האינטרנט.......קפץ באנר שלכם באתר וואלה..{בהומור} 

קודם כל תודה -

מאוחר במחינה של דור שלם שיאלץ להקריב את רוב שנותיו הקריטיות על מנת להלחם ולנסות ולתקן את הנזק שכבר נגרם במיוחד שיש קבוצה קטנה יחסית שמתוך אינטרסים בינהם גם כלכליים מעוניינת שכך המצב גם ישאר- שאנחנו תלויים על בלימה וכל הזמן מעסיקות אותנו בעיות-ככה תהיה להם תשתית מחוזקת להמשיך במה שהם עושים--להטיל עלינו גזירות חדשות......ולא רק כספיות.......

מנקודת מבט זו בא גם הכינויי שלי......

מנותק דור אבוד

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 05, 2009, 14:38:17 »
הבחירות האחרונות הם אכזבה גדולה לצערי-ביבי פוליטיקאי בלבד -מזכיר לי שבלול או איזה חילזון שמחליף צבעים שמצאתי על שפת הים שעוד הייתי ילד קטן.

יודע מה משותף לו ולביבי.....כי באותו הזמן שאתה מסתכל על שניהם - הם עוד מחליפים צבעים........

לאף הנהגה מהמבחר שיש אין עתיד בעייני.....מאוד מצער אבל אני נוטה להאחז בעובדות.........-עם כולם יהיו אינטרסים כלכליים וסייוע למעמד מצומצם למרר  למדינה שלמה את החיים--יש  בי  המון  כעס.....

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 05, 2009, 14:40:53 »
בס"ד
אכן נצטרך לשלם מחיר לא קטן עבור הטעויות שאבותינו וחלקנו עשינו. אבל כ"ך זה היה תמיד.
בקשר להודעה השניה, אני לא מדבר על ביבי - עצם העובדה שהעם בחר ימין (העם מזוהם מהתשקורת שאומרת שביבי הוא ימין) או רצה מנהיג ימני (בלאו הכי הפופולריות של ביבי וההתקפות עליו בלתי נפסקות בזמן האחרון ותמיכה בימנים האמיתיים כדוגמת משה פייגלין, הח"כים מהאיחוד הלאומי, ברוך ברזל, איתמר בן גביר וכו' גוברת ומתעצמת שעה שעה), כבר אומר שהוא התעורר.

מנותק דור אבוד

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 05, 2009, 14:50:24 »
סלח לי חבר- אך לדעתי-- ביבי נראה בדיוק כמו שהוא רוצה להראות.....מאז שאני מכיר או שמעתי על האדם הנ"ל הוא רק עסוק במהלכים פוליטיים....

אם היה ימני- היה מפסיק את אספקת הדלק והחשמל לשטחים עויינים - אוכף באכזריות את חוקי המיסים למיניהם על אנשים ומגזרים שבמילים עדינות לא "כל כך" אוהב את עם ומדינת ישראל.......

היה יוזם פעולות תגמול {למרות שיש דברים שאנחנו לא יודעים עליהם בפועל}

בקיצור אנחנו עם שבע  ממלחמות והבטחות הוא אולי יכול לעבוד על רוב העם השבע והשאנן והאדיש- שמשתמש באותו הפתגם הנדוש "יהיה בסדר"

וזורק הכל -עוצם עיניים ותוקע את הראש באדמה { שעוד מעט אולי לא תהיה שלו}

אבל הוא לא יכול לעבוד עלי או על אנשים כמוני בכלל.........אני לא מהסוג הזה......

מנותק the child of gd

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 05, 2009, 14:51:00 »
בס"ד
אכן נצטרך לשלם מחיר לא קטן עבור הטעויות שאבותינו וחלקנו עשינו. אבל כ"ך זה היה תמיד.
בקשר להודעה השניה, אני לא מדבר על ביבי - עצם העובדה שהעם בחר ימין (העם מזוהם מהתשקורת שאומרת שביבי הוא ימין) או רצה מנהיג ימני (בלאו הכי הפופולריות של ביבי וההתקפות עליו בלתי נפסקות בזמן האחרון ותמיכה בימנים האמיתיים כדוגמת משה פייגלין, הח"כים מהאיחוד הלאומי, ברוך ברזל, איתמר בן גביר וכו' גוברת ומתעצמת שעה שעה), כבר אומר שהוא התעורר.

מרזל *  :old_afro:

הרב כהנא צדק !

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 05, 2009, 14:52:18 »
סלח לי חבר- אך לדעתי-- ביבי נראה בדיוק כמו שהוא רוצה להראות.....מאז שאני מכיר או שמעתי על האדם הנ"ל הוא רק עסוק במהלכים פוליטיים....

אם היה ימני- היה מפסיק את אספקת הדלק והחשמל לשטחים עויינים - אוכף באכזריות את חוקי המיסים למיניהם על אנשים ומגזרים שבמילים עדינות לא "כל כך" אוהב את עם ומדינת ישראל.......

היה יוזם פעולות תגמול {למרות שיש דברים שאנחנו לא יודעים עליהם בפועל}

בקיצור אנחנו עם שבע  ממלחמות והבטחות הוא אולי יכול לעבוד על רוב העם השבע והשאנן והאדיש- שמשתמש באותו הפתגם הנדוש "יהיה בסדר"

וזורק הכל -עוצם עיניים ותוקע את הראש באדמה { שעוד מעט אולי לא תהיה שלו}

אבל הוא לא יכול לעבוד עלי או על אנשים כמוני בכלל.........אני לא מהסוג הזה......
לא הבנת אותי אחי, לא אמרתי שהוא ימני. אני אומר, שהעם שחשב שביבי הוא ימין, ובחר בו, ניתן להסיק בפשטות שהם רצה ימין אבל לא ידע מי הם הימנים האמיתיים. זהו.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 05, 2009, 14:52:50 »
בס''ד

ברוך הבא לפורום!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 05, 2009, 14:53:11 »
מרזל *  :old_afro:
הב' נכתב בכוונה, ברוך מרזל הגיבור מטפל בערבים ביד ברזל  :old_afro:

מנותק the child of gd

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 05, 2009, 14:53:56 »
ברוך הבא  ,  :old_afro: :)

כינוי טוב , O0

הרב כהנא צדק !

מנותק דור אבוד

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #13 ב- : אוגוסט 05, 2009, 14:55:55 »
אני  יודע מה אמרת-שהוא לא ימני- אבל זו הבעיה-שהעם חשב אבל לא ידע בבירור במי הוא בוחר!!! שזה רע מאוד.......שהם בלעו את התעמולה שלו או של התקשורת הבוגדנית.......

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : אוגוסט 05, 2009, 14:56:46 »
בס"ד
ברוך הבא לפורום!

מנותק דור אבוד

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #15 ב- : אוגוסט 05, 2009, 14:57:39 »
תודה.

מנותק the child of gd

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #16 ב- : אוגוסט 05, 2009, 14:57:52 »
הב' נכתב בכוונה, ברוך מרזל הגיבור מטפל בערבים ביד ברזל  :old_afro:

אהא את זה לא ידעתי ,
 ;D O0 :old_afro: :old_tongue:

הרב כהנא צדק !

מנותק דור אבוד

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #17 ב- : אוגוסט 05, 2009, 14:58:51 »
למה אתה מתכוון?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : אוגוסט 05, 2009, 15:16:32 »
אני  יודע מה אמרת-שהוא לא ימני- אבל זו הבעיה-שהעם חשב אבל לא ידע בבירור במי הוא בוחר!!! שזה רע מאוד.......שהם בלעו את התעמולה שלו או של התקשורת הבוגדנית.......
וכמו שאמרתי, העם מתחיל להתפכח ואני בספק אם יש לביבי תמיכה כה רחבה כמו שהייתה לו בזמן הבחירות, התמיכה בימין האמיתי (ולאו דווקא הכוונה לתנועה) גואה.

מנותק דור אבוד

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #19 ב- : אוגוסט 10, 2009, 18:01:30 »
לפני  שבכלל אפשר יהיה לחשוב על איזשהוא שינוי- כמות הסכסוכים והשחיתויות הפנימיים חייבת לרדת- לא נראה לי שזה יקרה בקרוב....

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #20 ב- : אוגוסט 10, 2009, 18:30:16 »
לפני  שבכלל אפשר יהיה לחשוב על איזשהוא שינוי- כמות הסכסוכים והשחיתויות הפנימיים חייבת לרדת- לא נראה לי שזה יקרה בקרוב....
מה אתה כן חושב שיקרה, ומדוע?

מנותק דור אבוד

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #21 ב- : אוגוסט 17, 2009, 01:15:43 »
ה כן יהיה?  יש לי אופי ברזל- אבל לא הרבה פעמים כמו הפעם אני מרגיש שממש כואב לי הלב..........אנחנו נרצחים בלי להתנגד בכלל איפה אפילו בג'ונגל קיים דבר כזה???????????אני מתכוון למה שקרה היום--זה עונה ומאמת את מה שרשמתי לפני שבועות אחדים.......אני לא כל כך בעד זה שאנשים רק מוציאים קיטור...........כאן--הפורום הזה מבורך אבל בכל זאת זה לא הפיתרון  חייבים להיות מעשיים..........רשמתי משהו קודם בתגובה להודעה של מישהו- אם תקרא אתה תבין אותי טוב יותר.... זה מודבק כאן--

כואב לי הלב שראיתי דברים כאלו בעצמי- בעבר הרחוק היינו חבורץ צעירים ..........אם היינו רואים ערבים שעושים צרות מיד היינו מתנפלים עליהם- את השלטונות שלנו מעניינים רק יוקרה וכבוד במדינה אחרת הערבים האלה היו מוצאים את עצמם באיזה הוספס למשותקים פיזית או נושמים דרך פרח!!!
ואצלנו? גם הרצח המתועב-שלא יאמרו לי שזו היתה בריונות לשמה-כי אם האב היה ערבי הוא לא היה נרצח ולא היה קורה כלום-גם לא כל הסיפור הזה-מאיפה יש להם את הביטחון? אנחנו נותנים להם--אנחנו אשמים לא רחוק היום שהם יתחילו להקים חולייות קטנות  של רוצחים ויתחילו לפגוע ביהודים בכל הארץ--הרי כמו שאמרו מנהיגים ערבים- "אם כל ערבי יהרוג יהודי לא ישארו יהודים יותר בעולם!!! הם לא חייבים יותר לקחת אחריות על פיגועים-אחרת יעצרו--והמטרה שלהם היא לרצוח עוד ועוד..........צריך לעשות להם את אותו הדבר--על אכזריות עונים באכזריות כפולה - ולא עם פוליטיקה ומחוות!!!!
אני לא יודע אם בכלל אני רוצה להשאר בארץ הזו- האם כדאי לי בכלל? זה היה אמור להיות הבית שלי!!!ואנשים כאלה שודדים אותנו בכל תחום--מצד אחד השלטונות מכסחים אותנו עם שחיטויות וגזירות מיסים חדשות, ומצד שני הערבים מחסלים אותנו אחד אחד!!! פעם שרק היו זורקים אבן מעבר לאיזו גדר בגבול- היתה על זה פעןלת תגמול---..........אני רוצה לומר לכולכם שאני מתחיל להיות מיואש מההווה העלוב שבו אני חי- שלא לדבר על העתיד......פאסימי מאוד -אתם יכולים לטעון שאלוהים יעזור - אבל גם בתור חילוני אדוק אני יכול לומר לכם שלא יעזור לנו אף אחד אלא אם נקום שנעזור לעצמנו........במקום לשמוע אחד על השני נרצחים........

אני מתכוון לרצח המזוויע בליל שישי............אני לפעמים שוקל לעזוב את הארץ הזו---הכל כאן רקוב ומושחת.......השלטון רק סוחט מאיתנו כסף אבל לא נותן הגמה או תמורה למיסים שנכפים עם הגזירות.......ומצד שני  הערבים הנאלחים  מתנהגים כאילו הם מלכים כאן ומרשים לעצמם הכל ורוצחים אותנו אחד אחד.........מאיפה להם הביטחון הזה?  אז אני יחיד - ולא יכול לגרור  אחרי אלפים על מנת להעיף כל ערבי שאראה כאן לקיבינימאט או בחזרה למוחמד........אז מה שווה לי להיות כאן?  לחכות  לפגיעה מצד ערבים?  אני ממש פאסימי...........