ה כן יהיה? יש לי אופי ברזל- אבל לא הרבה פעמים כמו הפעם אני מרגיש שממש כואב לי הלב..........אנחנו נרצחים בלי להתנגד בכלל איפה אפילו בג'ונגל קיים דבר כזה?

?אני מתכוון למה שקרה היום--זה עונה ומאמת את מה שרשמתי לפני שבועות אחדים.......אני לא כל כך בעד זה שאנשים רק מוציאים קיטור...........כאן--הפורום הזה מבורך אבל בכל זאת זה לא הפיתרון חייבים להיות מעשיים..........רשמתי משהו קודם בתגובה להודעה של מישהו- אם תקרא אתה תבין אותי טוב יותר.... זה מודבק כאן--
כואב לי הלב שראיתי דברים כאלו בעצמי- בעבר הרחוק היינו חבורץ צעירים ..........אם היינו רואים ערבים שעושים צרות מיד היינו מתנפלים עליהם- את השלטונות שלנו מעניינים רק יוקרה וכבוד במדינה אחרת הערבים האלה היו מוצאים את עצמם באיזה הוספס למשותקים פיזית או נושמים דרך פרח!!!
ואצלנו? גם הרצח המתועב-שלא יאמרו לי שזו היתה בריונות לשמה-כי אם האב היה ערבי הוא לא היה נרצח ולא היה קורה כלום-גם לא כל הסיפור הזה-מאיפה יש להם את הביטחון? אנחנו נותנים להם--אנחנו אשמים לא רחוק היום שהם יתחילו להקים חולייות קטנות של רוצחים ויתחילו לפגוע ביהודים בכל הארץ--הרי כמו שאמרו מנהיגים ערבים- "אם כל ערבי יהרוג יהודי לא ישארו יהודים יותר בעולם!!! הם לא חייבים יותר לקחת אחריות על פיגועים-אחרת יעצרו--והמטרה שלהם היא לרצוח עוד ועוד..........צריך לעשות להם את אותו הדבר--על אכזריות עונים באכזריות כפולה - ולא עם פוליטיקה ומחוות!!!!
אני לא יודע אם בכלל אני רוצה להשאר בארץ הזו- האם כדאי לי בכלל? זה היה אמור להיות הבית שלי!!!ואנשים כאלה שודדים אותנו בכל תחום--מצד אחד השלטונות מכסחים אותנו עם שחיטויות וגזירות מיסים חדשות, ומצד שני הערבים מחסלים אותנו אחד אחד!!! פעם שרק היו זורקים אבן מעבר לאיזו גדר בגבול- היתה על זה פעןלת תגמול---..........אני רוצה לומר לכולכם שאני מתחיל להיות מיואש מההווה העלוב שבו אני חי- שלא לדבר על העתיד......פאסימי מאוד -אתם יכולים לטעון שאלוהים יעזור - אבל גם בתור חילוני אדוק אני יכול לומר לכם שלא יעזור לנו אף אחד אלא אם נקום שנעזור לעצמנו........במקום לשמוע אחד על השני נרצחים........
אני מתכוון לרצח המזוויע בליל שישי............אני לפעמים שוקל לעזוב את הארץ הזו---הכל כאן רקוב ומושחת.......השלטון רק סוחט מאיתנו כסף אבל לא נותן הגמה או תמורה למיסים שנכפים עם הגזירות.......ומצד שני הערבים הנאלחים מתנהגים כאילו הם מלכים כאן ומרשים לעצמם הכל ורוצחים אותנו אחד אחד.........מאיפה להם הביטחון הזה? אז אני יחיד - ולא יכול לגרור אחרי אלפים על מנת להעיף כל ערבי שאראה כאן לקיבינימאט או בחזרה למוחמד........אז מה שווה לי להיות כאן? לחכות לפגיעה מצד ערבים? אני ממש פאסימי...........