כתב נושא: "אנו זקוקים למנהיגים ישרים לשם שינוי" - סרטון שלנו  (נקרא 3490 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

ביוטיוב:

בפליקס: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3339299

אנא דרגו, הגיבו, המליצו והוסיפו למועדפים.

מנותק פופאי2

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
"אנו זקוקים למנהיגים ישרים לשם שינוי" - סרטון שלנו
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 16, 2009, 14:40:52 »
מילים גדולות מפי עבריין מורשע וטרוריסט

נ.ב- קרה משהו לפנים שלך שאתה כבר לא מצלם וידאו כל כך הרבה זמן?
נראה לי הצלחת סוף סוף לעצבן את האפרו-אמריקאי הלא נכון, והוא השאיר לך מזכרת קטנה..
מגיעה לנו הזכות לחיות בשלום! עכשיו!

מנותק ימני חילוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • רק טרנספר יביא שלום
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 16, 2009, 15:13:01 »
חיים צודק
אין שלום עם אנשים שמאמינים בכת מסוכנת שנקראת האיסלאם
ראש ממשלת בריטניה לשעבר ויליאם איוורט גלדסטון אמר בנאום בבית הפרלמנט הבריטי בעודו מחזיק את הקוראן: "כל עוד הספר הזה קיים לא ישרור שלום בעולם"

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 16, 2009, 16:11:01 »
בס"ד
מילים גדולות מפי עבריין מורשע וטרוריסט

נ.ב- קרה משהו לפנים שלך שאתה כבר לא מצלם וידאו כל כך הרבה זמן?
נראה לי הצלחת סוף סוף לעצבן את האפרו-אמריקאי הלא נכון, והוא השאיר לך מזכרת קטנה..
נו אתה רואה שהגולשים השמאלניים לא מתייחסים ברצינות לדברים שנאמרו כאן,היתי מצפה ממך שתנהל דיון אידיאולוגי ולא תקניט ותתייחס בזלזול כמו ילד קטן,אתה הליצן האמיתי פה!
עלאק "פנו אללי הרבה גולשים שנחסמו בפורום רק בגלל דעותיהם הפוליטיות..."...לך תעבוד על מישהו אחר...כולכם מגלים לנו בסופו של דבר את פרצופכם הקטנוני האמיתי....

מנותק פופאי2

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 16, 2009, 20:01:45 »
בס"דנו אתה רואה שהגולשים השמאלניים לא מתייחסים ברצינות לדברים שנאמרו כאן,היתי מצפה ממך שתנהל דיון אידיאולוגי ולא תקניט ותתייחס בזלזול כמו ילד קטן,אתה הליצן האמיתי פה!
עלאק "פנו אללי הרבה גולשים שנחסמו בפורום רק בגלל דעותיהם הפוליטיות..."...לך תעבוד על מישהו אחר...כולכם מגלים לנו בסופו של דבר את פרצופכם הקטנוני האמיתי....

סליחה?

לדעתי זה מגוחך על גבול הפארודיה שעבריין מורשע בטרור מדבר על יושרם של מנהיגים,
אני לא בחרתי לדון לגופו של המסר - אלא לרמת האבסורד שאיש כזה מדבר על חוקיות ויושרה.

זה כמו שטימותי מקווי ידבר על חשיבות בטיחותם של ילדים...

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 16, 2009, 20:28:20 »
סליחה?

אני לא בחרתי לדון לגופו של המסר - אלא לרמת האבסורד שאיש כזה מדבר על חוקיות ויושרה.

בס''ד

אתה מדבר על "טרור" אחרי שהזמנתם לארץ ישראל את ההיטלר הערבי יסר ערפאת ו80,000 מחבלים מרצחים נאצים מפת''ח-אש''ף בהסכמי אוסלו הארורים?

אתם כבר רצחתם אלפי יהודים חפים מפשע הי''ד עם הבגידה שלכם.

מנותק NatiMan

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • פלסטין = השקר של המאה ה20+ המאה 21
    • שמעתי שלא רוצים לתת לחיים להיכנס לארצנו הקטנה והפורחת תעשו לי טובה וכנסו לפה
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 16, 2009, 21:00:11 »
שמאלנים "נאורים" אתם לא נאורים! אתם חיות! אתם פרא אדם! תומכים בערבים הנאצים! ומנסים להקים מדינה פלסטינאצית! כל השמאלנים תגידו תודה שאתם חיים עכשיו במדיה יהודית וזהו!

וחיים כל הכבוד על הסרטונים.
משנת 1948 נוכח בארצנו הקטנה היפה והפורחת נגיף קטלני שניקרא "ערב" הנגיף מתפשט במהירות כבר מ1948 עד היום בארצנו כיום ניתן לעמיד שכמיליון אזרחים נגועים ויש חשש אדיר שזה יתפשט.

בימים אלו הימין האמיתי מציע לכם מרפא חד פעמי לנגיף. המרפא ניקרא "טרנספר" ביחרו בנו וקדמו אותנו וננצח יחד את האויב הערבי!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 16, 2009, 21:59:47 »
סליחה?

ד"ש לבאדר-מיינהוף, צבוע!
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק פופאי2

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 17, 2009, 02:41:21 »
בס''ד

אתה מדבר על "טרור" אחרי שהזמנתם לארץ ישראל את ההיטלר הערבי יסר ערפאת ו80,000 מחבלים מרצחים נאצים מפת''ח-אש''ף בהסכמי אוסלו הארורים?

אתם כבר רצחתם אלפי יהודים חפים מפשע הי''ד עם הבגידה שלכם.

הוו ירום הודו, עם האצבע הפעלתנית באייקון, "נו נו נו יהודים, ערבים זה פויה"

אנחנו לא הזמנו את הראיס ערפאת לפה, הוא הזמין את עצמו ואנחנו הסכמנו,
זה מה שמבוגרים עושים, הם מנהלים משא ומתן, דיאלוג, כדי להגיע לשלום.
ואז אחד מהחבר'ה שלך בא ומרסס אותם במערת המכפלה, ואתה בוכה שפורצת אינתיפאדה,
כמה טיפוסי לימנים קיצוניים, באים זורקים את הגפרור ואז צועקים "שרפה!"

זה קרה עם שרון בהר הבית, זה קרה עם ביבי באורוות שלמה, זה קרה עם הגולדשטיין הזה שם רשעים ירקב,
כי צריך להיות באמת רשע אמיתי, כדי לירות למתפללים שלא עשו לך כלום, ככה בגב, רשע ונמושה.
ובגלל האידיוט הזה, החל גל הפיגועים האינסופי של שנות ה 90, הרי מה חשבתם שיקרה??
חשבתם שתדרכו עליהם 60 שנה? ולא יהיו השלכות? חשבתם שתגזלו להם את האדמה שלהם, ולא תהיה התקוממות?

למה מעשי הטרור שלך לגיטמיים ושלהם לא?
אף טרור אינו לגיטימי! אבל בואו נודה בזה, "מי שהתחיל" היה רופא מטורלל מקריית ארבע עם אצבע חמה על ההדק
ומח שעבר הסתה פרועה מהקמע, הארכי-גזען, אדון כהנא שר"י - גם הוא היה רשע לא קטן, וגם אתה רשע לא קטן.

אתה כמו טפיל שמחריב כל חלקה טובה, אפילו אם צריך להיות ער בשעות מוזרות (ככה זה שחיים מתרומות ולא עובדים) ולפעול מהחצי השני של העולם,
אתה מזכיר לי את אייטולה חומייני, כשהיה בפריז ופעל להפלת השאה בשנות ה 70, אותה שיטה - הפצת הסתה ממקום גלותו בפריז,
אלא שאני יודע שאנחנו לא נרשה שתהיה פה איראן, ולא נרשה לך להצליח בפנטזיות שלך - ואם הכל יילך כמתוכנן עפ"י התוכנית של אובמה, האתרים שלך יהפכו להיסטוריה.
התוכנית הגדולה של אובמה היא לכופף את התיקון הראשון לחוקה, כך שיהיה בגבולות הטעם הטוב - כמו המצב בישראל, מה שאומר שתהיה עילה ל FBI לסגור את האתרים שלך,
ואת שאר אתרי השנאה באמריקה, כמו ה KKK, האומה הארית וכו' - וכשזה יקרה, אני תוהה מה תעשה אז, מה תהיה התרמית הבאה שלך - מה שבטוח, אלינו זה כבר לא יגיע...

מנותק therealyemini

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 17, 2009, 02:58:09 »

זה קרה עם שרון בהר הבית, זה קרה עם ביבי באורוות שלמה, זה קרה עם הגולדשטיין הזה שם רשעים ירקב,
כי צריך להיות באמת רשע אמיתי, כדי לירות למתפללים שלא עשו לך כלום, ככה בגב, רשע ונמושה.
חשבתם שתדרכו עליהם 60 שנה? ולא יהיו השלכות? חשבתם שתגזלו להם את האדמה שלהם, ולא תהיה התקוממות?

אף טרור אינו לגיטימי! אבל בואו נודה בזה, "מי שהתחיל" היה רופא מטורלל מקריית ארבע עם אצבע חמה על ההדק
ומח שעבר הסתה פרועה מהקמע, הארכי-גזען, אדון כהנא שר"י - גם הוא היה רשע לא קטן, וגם אתה רשע לא קטן.

אתה כמו טפיל שמחריב כל חלקה טובה, אפילו אם צריך להיות ער בשעות מוזרות (ככה זה שחיים מתרומות ולא עובדים) ולפעול מהחצי השני של העולם,
אתה מזכיר לי את אייטולה חומייני, כשהיה בפריז ופעל להפלת השאה בשנות ה 70, אותה שיטה - הפצת הסתה ממקום גלותו בפריז,
אלא שאני יודע שאנחנו לא נרשה שתהיה פה איראן, ולא נרשה לך להצליח בפנטזיות שלך - ואם הכל יילך כמתוכנן עפ"י התוכנית של אובמה, האתרים שלך יהפכו להיסטוריה.
התוכנית הגדולה של אובמה היא לכופף את התיקון הראשון לחוקה, כך שיהיה בגבולות הטעם הטוב - כמו המצב בישראל, מה שאומר שתהיה עילה ל FBI לסגור את האתרים שלך,
ואת שאר אתרי השנאה באמריקה, כמו ה KKK, האומה הארית וכו' - וכשזה יקרה, אני תוהה מה תעשה אז, מה תהיה התרמית הבאה שלך - מה שבטוח, אלינו זה כבר לא יגיע...

יש הבדל בין כמה יהודים אחדים שעשו מעשי טרור לבין כמה עשרות אלפים ערבים שעשו מעשי טרור ובין מיליוני ערבים שתומכים במעשי טרור ועוזרים להם...
ואתה אומר שלא הייתה איניפאדה לפני ברוך גולדשטיין ?
אני לא מצדיק את המעשים שלו, אבל אני יודע למה הוא עשה את זה
מה אתה ציפית שהערבים יוכלו לטבוח בנו כמה שהם רוצים ולעשות לנו פיגועים ושאפילו לא יהודי אחד יקום ויראה להם איך זה מרגיש ?
וגם אחרי ברוך גולדשטיין, אתה מצדיק את כל הפיגועים שהערבים עשו אחריו רק בגללו ? הוא הרג 29 אנשים והם הרגו אלפיי אנשים ואתה מצדיק אותם ?
תאמת נראלי שאתה ערבי בכלל כי יהודים יותר חכמים ממך..

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
"אנו זקוקים למנהיגים ישרים לשם שינוי" - סרט
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 17, 2009, 03:35:51 »

בס''ד

'' נו נו נו ....'' מה מבין שפלות כסילותך באויב הערבי הנאצי יש''ו ? אותו אוייב שמשפיל את חבריך שוב ושוב ורוצח יהודים בשם ''השתלטות האיסלאם המשוקץ והמתועב '' ומתעלל בתודעתכם בעזרת ''אשלית השלו-ם'' !! קרא היטב את ''תכנית השלבים '' של האוייב הערבי הנאצי יש''ו כפי שהוצגה בפני חבריך באו''ם :

http://www.un.int/palestine/PLO/docone.html

משמעות הדברים '= כל מה שניתן להשיג בערמה ללא מלחמה, ובהתעללות בישוב היהודי באה''ק תובב''א בעזרת ''חוקי העוולה השמאלניים'' ורתימת שטופי המוח ההזויים מקרב השמאלנים הציונים-ממלכתים בולשביקים שר''י להלחם באחיהם ולכרות את הענף עליהם הם יושבים, ולאחר ששלטון העוולה ייהרס מבפנים ויותש ,אז תבוא מתקפת המחץ של האוייב הערבי הנאצי יש''ו כפי שתוכננה במלחמות הקודמות !! ראה את העיתונים מ''מלחמת השיחרור'' (1967-למניינם) ומלחמת ''יום-הכיפורים'' ( 1973 -למניינם) ואז תוכל להבין מדוע ''אנושיות'' והאוייב הערבי הנאצי יש''ו הם מושגים מנוגדים לחלוטין !!
הארגון פת''ח של האוייב הערבי הנאצי יש''ו שמטהו הי'ה בתוניס עמד בפני התפרקות טוטאלית מכיוון שפעיליו הרוצחים הפיראטים רעבי הממון גזלו את כל הממון של קופת פת''ח יש''ו שר''י והקימו ארגוני טרור משלהם !,ו''אבו עמאר '' הוא יאסר ערפאת אלקודווא אלחוסייני יש''ו שר''י הי'ה למעשה ''פגר מת '' כדברי גדול-דורנו כמוהר''ר מאיר דוד כהנא זצוק''ל הי''ד !! או אז פנה מי שמתקרא כיום ''נשיא המדינה'' המשוקץ שמעון פרסקי (פרס) יש''ו שר''י מייד לארגן טיסה חשאית לטוניס דרך צרפת , ואכן הוא טס לשם כשהוא עמוס בהון-תועפות של כספים שמשך מ''קרנות הקש '' הרבות של גרעין השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י בעזרתן גוזלים את הציבור היהודי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א , עם אותם כספים הוא שכנע את אותו צורר היהודים יש''ו שר''י להשתתף בחיסול מתנגדיו ולקבל את חלקו בארץ-הקודש תובב''א ,ולשם הקמת ארגון הטרור פת''ח מחדש הועבר אליו יש''ו הכסף הרב שהביא עימו שמעון פרסקי (פרס) יש''ו שר''י ! כל זאת בשנת 1989 למניינם !עוד באותה השנה נרצחו בשיטתיות כל מתנגדיו של ערפאת יש''ו שר''י בסיוע שלטון העוולה שר''י , ובמקביל אף נרצחו בשיטתיות אחינו הי''ד  המתנגדים הבולטים למדיניות האנטי-יהודית של שלטון העוולה  !!
אף אח-ד לא ''גזל '' אדמות של אוייבים ערבים נאצים יש''ו ! אלא שמכיוון שהם יש''ו יושבים תחת שלטון שמנוגד לציביונם ודתם יש''ו שר''י הם קבלו את הברירה לפיצוי כספי תמורת עזיבתם את ארץ-הקודש תובב''א (ולא כפי שעשו לעם-היהודי הקדוש שישב במדינות שתחת שלטונם ,שגזלו את בתיהם ,רכושם ואדמתם והעלו אותם כ''פליטים'' ל ''מחנות עבודה '' וזאת גם בתיאום ושיתוף-פעולה עם שלטון העוולה האנטי-יהודי של מפא''י  יש''ו שר''י ) ! האם האוייב הערבי הנאצי יש''ו התייחס בכלל לתביעה של הקהילות היהודיות שהיו תחת שלטון האוייב הערבי הנאצי יש''ו להחזיר את בתיהם ורכושם?? והיכן הייתם אז אתם ארגוני '' השלו-ם וזכויות האד-ם '' וכל שאר השרצים למיניהם ?? הרי הייתם שותפים לאותו פשע נורא !! ואף מכרתם את ילדיהם של אותם אחינו הפליטים כפי שתוכל לקרוא כאן בפרשת ''ילדי תימן'' שכן אלו שרצו לחשוף את מעלליכם הרי רצחתם אותם, ואחרים הזרקתם לגופם חמרים קטלניים וגירשתם אותם מארץ-הקודש תובב''א כפי שתוכל לקרוא כאן !!

http://www.israblof.com/a11573-זעקת-אמת-כל-האמת-על-הרב-עוזי-משולם

ולסיכום , היאך טמא שכמותך מסוגל להוציא דיבה על היהודי היקר הקדוש ר' ברוך גולדשטיין זצוק''ל הי''ד ,שמנע את הפוגרום שתכננו חבריך גרעין השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי יש''ו שר''י עם בני-בריתכם האוייבים הערבים הנאצים יש''ו שר''י בכדי לרצוח את אחינו בחברון עיר-האבות תובב''א ולהבריח את השאר משם , ואז למעשה מבוצע גירוש מאולץ ונותר לכם רק לסגור את ה''גבול'' !! אנו בע''ה נחשוף את מעלליכם !! אתם תינתנו לשיפוט העם ברחוב !! זוהי ה''דמוקראטי'ה '' האמיתית !!

וכאן סופר והולחן סיפורו של הצדיק הקדוש ר' ברוך גולדשטיין זצוק''ל הי''ד !

לאור האמור לעיל ,אתם גרעין השלטון השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י גרועים יותר מאיראן האיסלאמית יש''ו שר''י , מכיוון ששם לא רודפים את הציביון היהודי כפי שאתם רודפים אותו בערמה ובשיטתיות!!
הינך וחבריך רואים את תקוותיכם באוייב המוסלמי השחור בראק חוסיין אובאמה יש''ו שר''י !! על כך נאמר '' עברנו את היטלר יש''ו שר''י , נעבור גם את חוסיין אובאמה יש''ו שר''י !! '' זהו הפתגם שלכם , הלא כן?
והחדשות שלנו לך ולחבריך השמאלנים צוררי-ישרא'ל הציונים-ממלכתים בולשביקים יש''ו שר''י !! המפלה שלכם תבוא על-ידי לא אחרים מאשר בני-בריתכם האוייבים הערבים הנאצים יש''ו !! אתם הבוגדים בעמכם ובציביונכם תובאו הראשונים לטבח במידה והם יש''ו יצליחו במתקפת המחץ שלהם לאחר שידכאו את שלטונכם ויהרוסו אתכם מבפנים על-ידי שתילת מרגלים, שידול לזימה ומינות ושחיתות למינה ר''ל שיהרסו לכם את השלטון מבפנים , ואז ,, או אז תזעקו ואין מי שישמע אתכם !! האם לזאת הינך מצפה ??
לסיכום אנו קוראים למנהלים ,ולידידנו היהודי היקר הגיבור חיים בן-פסח הי''ו לזרוק לעזאזל את השמאלני המשוקץ הזה ,! מכיוון שלא עמד בתנאים שהצבנו לו , והוא ממשיך להשתמש בכתובות נאצה הנוגדות את רוח הפורום היהודי שלנו !! והאמ-ת והשלו-ם אהבו , ונזכה במהרה בביאת גואל-צדק בבאכי''ר !!

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק פופאי2

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 17, 2009, 05:22:02 »
"מנהיגים ישרים" כמו אלה שחסמו לי את הגישות לחשבון שלי? כי אני מביע אופוזיציה מנומקת? כן ראינו מה זה מנהיגים ישרים אצלכם... אבוי ליום שנחיה במשטר של המשטרה החשאית של "אלקשי" ושות'

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 17, 2009, 09:24:53 »
יש הבדל בין כמה יהודים אחדים שעשו מעשי טרור לבין כמה עשרות אלפים ערבים שעשו מעשי טרור ובין מיליוני ערבים שתומכים במעשי טרור ועוזרים להם...
ואתה אומר שלא הייתה איניפאדה לפני ברוך גולדשטיין ?
אני לא מצדיק את המעשים שלו, אבל אני יודע למה הוא עשה את זה
מה אתה ציפית שהערבים יוכלו לטבוח בנו כמה שהם רוצים ולעשות לנו פיגועים ושאפילו לא יהודי אחד יקום ויראה להם איך זה מרגיש ?
וגם אחרי ברוך גולדשטיין, אתה מצדיק את כל הפיגועים שהערבים עשו אחריו רק בגללו ? הוא הרג 29 אנשים והם הרגו אלפיי אנשים ואתה מצדיק אותם ?
תאמת נראלי שאתה ערבי בכלל כי יהודים יותר חכמים ממך..

אתה אומר שאתה לא מצדיק את הדברים שלו אבל יודע למה הוא עשה,אז רק שתדע לך אני דווקא מצדיק את המעשים שלו כן ירבו גיבורים כמו ברוך

ולך ארז הקר:אנשים כמוך צריך לתלות בכיכר מלכיי ישראל(ולא השם המפלצתי שאתם נתתם לו בכפיה כיכר רבין-הבוגד)
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #13 ב- : אוגוסט 17, 2009, 18:51:56 »
ארז קרקר, מתי תבין שלא "הפלסטינים" זה הסיפור כאן, ולא רצונם בשלום וחיים, ולא איזה סכסוכון ששנות קיומו הם כשנות קיום התנועה הציונית, ממש לא.
הסיפור זה האיסלם, והבעיה היא עולמית, ישראל היא עוד תחנה אחת בדרך לשלטון כלל עולמי על ידי ח'ליפות כלל איסלמית עם חוק שריעה.
והנה אני מזכיר לכבודו כמה דברים שלא למדת, זה כי אתה בור ועם הארץ עם ידע הסטורי של דיקט-
מאמר שלי, לקוח מאשכול אחר בספריה של הפורום, להלן הלינק- http://hayamin.org/forum/index.php/topic,8533.0.html
המערב והאיסלם- מי יצר את המפלצת ומי משלם את המחיר?

ה-11 בספטמבר, לכאורה עוד יום בלוח השנה הנוצרי.
עד לפני למעלה מ-6 שנים,  תאריך זה היה חסר חשיבות לחלוטין.   עד אשר באותו יום מר ונמהר, בו התרסקו שני מטוסי נוסעים במרכז הסחר העולמי בניו-יורק ומטוס שלישי הרס אגף שלם בפנטגון.
ארה"ב כמובילת המערב נכנסה אז להלם, היא לא ידעה ולא הבינה מהיכן מתקפה זו הגיעה? מה הם מניעיה? מי הם האנשים העומדים מאחורי מתקפה זו? ולמה דווקא בחרו ביום זה ליום בו תתבצע המתקפה?

בחרתי דווקא לענות על השאלה האחרונה מבין השאלות, כי דווקא תשובה על כך תתן תשובה כוללת לשאר השאלות שהמערב שאל ועודנו שואל את עצמו.

בשנת 1683 (למיניינם),  צרו ה"ייניצ'רים" (כוחות העילית של האימפריה העות'מאנית) על וינה בירת אוסטריה (אז בירת קיסרות בית הבסבורג)
זהו קצה גבול ההתפשטות האיסלמית בשטחה של אירופה מבחינת כיבוש צבאי מאז ומעולם.    אירופה הנוצרית האויבת האולטימטיבית של המוסלמים, שמגודרת על ידם כ"דאר אל חארב" (בית המלחמה), הייתה שרויה בחיל ורעדה לנוכח האיום המוסלמי על בטחונה, דתה ותרבותה.
עד אשר ביום בהיר אחד, הגיח כח אדיר מצפון בפיקודו של מלך פולין והדף את המוסלמים אחור.         
מאז ועד סוף מלחמת העולם הראשונה (שנת 1918) הציויליזציה האיסלמית נכנסה לשורה של מפלות, תבוסות, נסיגות מבישות והפסד שטחים (כולל אלו המאוכלסים ברוב מוסלמי מוחץ והיום מהווים מדינות מוסלמיות) למערב ה"כופר".
יום זה בלוח השנה הנוצרי היה ה-11/9/1683.
יום זה מסמל את שיא השיאים של הישגי הג'יהאד של הציויליזציה האיסלמית במלחמתם בכופרים וביום זה התקדמות הג'יהאד נעצרה כליל וממנו לא הצליח האיסלם להתאושש, לכן דווקא ביום זה בחרו בן לאדן וחבורתו, בכדי להראות למערב בפרט ולשאר העולם ה"כופר" בכלל, שהנה הג'יהאד קיים, הוא כאן, והוא מתבצע בעומק השטח של האויב הגדול (המערב) ופוגע בסמליו המייצגים את כוחו (צבאית וכלכלית).

אי שם במאה ה-19, חיג'אז (חצי האי ערב), נחתם הסכם שלכאורה נראה כחסר כל חשיבות, הסכם בין שני שבטים בדואיים,  האחד, שבט אבן סעוד והשני שבט עבד אל וואהב.
משפחת אבן סעוד הייתה צריכה לקבל לגיטימציה דתית בכדי לשלוט במקומות הקדושים לאיסלם (מכה ומדינה), לכן הם פנו לשבט אל וואהב שהיה האוטוריטה הדתית בחצי האי,  ההסכם בניהם קבע כי בתמורה ללגיטימציה הדתית לשלטון זה, על שבט אבן סעוד לממן ולהפיץ את התפיסה הדתית של שבט עבד אל וואהב (שמשמו נגזר תפיסת הפרשנות הכי קיצונית/יסודנית בפרשנות כתבי האיסלם, קרי: הקוראן והחדית', לתפיסה זו קוראים: "וואהביזם").
המשמעות של הסכם זה בימינו הוא מהרגע שנתגלה הנפט בחצי האי ערב, ועד היום, הלכו מאות מיליארדי "פטרו-דולרים" על מימון והפצה של התפיסה המסוכנת הזו בכל רחבי העולם.
דבר זה מתבטא בבניית מסגדי ענק שמאפילים על מבני דת של דתות אחרות ובמיוחד במקומות בו המוסלמים הם מיעוט לדוגמא: מסגד אדיר מימדים בעיר רומא, המאפיל בגדולו וגובהו על הקאפלה הסיסטינית שזהו המבנה הגדול ביותר בוותיקן, מסגד זה נבנה במימון סעודי.
כן הדבר מתבטא במימון שכרם של מטיפים ואימאמים הזורעים ארס, שנאה ושטנה כלפי כל מי שאיננו מוסלמי,  ומעל הכל הקמת "מדרסות" (בתי ספר ובתי "מדרש") ללימוד והפצה של התורה הזו בקרב כל קהילה מוסלמית באשר היא.
על ברכי התורה הזו צמחו בן לאדן, תנועת האחים-המוסלמים וחמאס.

אבן דרך נוספת ומשמעותית להבנת המצב העכשוי הוא: קריסת האימפריה העות'מאנית בסוף מלחמת העולם הראשונה עם הסכמי סוור ולוזאן המנשלים את העותמאנים מכל השטח שהיה תחת שלטונם למעט טורקיה גופא.
כל השטח הזה העובר לכופרים ובראשם: בריטניה וצרפת, אותם ממלכות שעמדו מאחורי מסעות הצלב 900 שנה קודם לכן.
מכת הקורנס האחרונה הייתה בבטולו הרשמי של הח'ליפות האיסלמית על ידי שליט טורקיה ומייסדה של טורקיה המודרנית, מוצטפא כמאל אתא טורק בשנת 1924 למניינם.

ביטול הח'ליפות גרם לסחרור בתוככי האיסלם הודות למערב שפירק את האימפריה העות'מאנית כשם שעשה את השגיאה הפטאלית מול גרמניה בהסכם ורסאי והביא על העולם את היטלר ומלחמת העולם השניה.
מסחרור זה צמחה תנועת האחים המוסלמים, וההקצנה בקרב הציויליזציה האיסלמית, שכן עד אז התפיסה הייתה שאת מעשה ה"ג'יהאד" מבצעת הח'ליפות, קרי: ממלכה איסלמית עם צבא קונבנציונלי, מכיוון שבפעם הראשונה בהסטוריה האיסלמית היה מצב שבו לא הייתה ח'ליפות, לכן מצוות הג'יהאד עברה לכל מוסלמי באשר הוא עד אשר תושב הח'ליפות על כנה (התפיסה של בן לאדן ושות', וכן זהו היום התפיסה השלטת ברוב מניינה וביניינה של הציוילזציה האיסלמית).

שנת 1979, שני מאורעות ששינו את פני העולם והביאו את העולם למצב מלחמת עולם בין האיסלם לכל השאר,  המאורע הראשון הוא: נפילת השאח' הפרסי ועליית משטר האייטולות באיראן תחת האייטולה רוחאללה חומייני,  מי שאירח את חומייני בימי גלותו הייתה צרפת שנתנה לו ווילה מרווחת על אדמת צרפת ובמה תקשורתית נרחבת להשמעת תורתו לכל רחבי העולם, ומשם הוא הגיע לכבוש את כס השלטון באיראן, וכן ארה"ב שערערה את יציבות כיסאו של השאח' הפרסי כי ראתה בו מושחת, על אף שהיה בעל ברית גדול של ארה"ב באיזור.
המאורע השני הוא: פלישת רוסיה הסובייטית לאפגניסטן, דבר שיצר תקדים ראשוני שבו כל מקום (מאז ועד היום) שיש מלחמה בין גורם איסלמי לגורם לא איסלמי, מייד זורמים פנימה לאיזור החיכוך, עשרות אלפי מתנדבים מכל רחבי הציויליזציה האיסלמית ללחום את מלחמת הג'יהאד כנגד הכופרים, מתנדבים אלו כונו לוחמי "מוג'אהידין", שהיום פועלים מדרום פיליפינים ועד אלג'יריה.
הס  מלהזכיר ששוב המערב, הוא מי שעודד את התופעה הזו בקוצר ראותו המשווע, בראשו ארה"ב, שאימנה, מימנה וציידה את לוחמי המוג'אהידין במיטב שהאמריקאים מסוגלים לספק ובמיוחד נשק נ"מ מסוג "סטינגר", שעשה שמות בכלי הטיס הסובייטים במרחב.
אחרי לוחמת גרילה עיקשת של 9 שנים, נסוג הצבא האדום באורח מביש ומשפיל. מעבר לכך, ארה"ב המשיכה למממן את אל-קעידא ושות' עד שנת 1992, שנה לאחר מכן היה הפיגוע הראשון במגדלי התאומים.
כפי שאוסמה בן לאדן עצמו התבטא פעם: " הרסנו את האויב הגדול שהוא הקומוניזם ומייצגה , עתה אנו מפנים נשקנו למערב ובראשו ארה"ב שהוא אויב יותר חלש מיריבו הסובייטי".
מכאן אנו מבינים שהמערב בקוצר ראותו, כשם שגרם לאווירה שהצמיחה את היטלר ומלחמת העולם השניה, כך הוא מביא על עצמו ועל העולם את מלחמת העולם השלישית של האיסלם בכל השאר.

מי משלם את המחיר? כולנו!
כל מי שאיננו מוסלמי, כפי שמתבטא  במנטרה החוזרת על עצמה בעצרות מוסלמיות: "קודם כל נגמור עם אנשי יום השבת (יהודים) אחר כך נחסל את אנשי יום ראשון (נוצרים)", הס מלהזכיר שבני שאר הדתות או אתאיסטים, דינם מוות או איסלם (בתרגום ישיר: כניעה! ולא "שלום" כפי שאינטרסנטים שונים מנסים למכור למערב) לדידם, אין אופציה שלישית.

מי מקדם את הג'יהאד? ניחשתם נכון, המערב.   הרעב לנפט במערב והתלות המוחלטת בו, הם הגורם מספר אחד להמשך תנועת גלגלי הג'יהאד,  הנפט הוא השמן והגריז על גלגלי הג'יהאד שהמערב ברוב איוולתו וקוצר ראותו מקדם במלוא הקיטור.
כשם שהמערב ניצב חסר אונים  אז בזמנו מול היטלר ונכנע לכל דרישותיו, כאז כן עתה, המערב מתקפל חסר אונים מול כל גחמה איסלמית.

המערב הרקוב מבפנים, השבע, החסר כל רצון להלחם על קיומו, על תרבותו, ועל כל מה שהוא מייצג,  המערב הזה יקרוס בסופו של דבר, ושאלת השאלות היא, האם אנחנו כעם, ממשיכים להיות חלק ממנו, ממשיכים ללכת עם תרבות המערב והמוסר הנוצרי המעוות וגישת: "ככל העמים בית ישראל", או שמא אנו משנים כיוון ובוחרים בדרך חדשה, דרך יהודית,  דרך שהיא לא עוד סניף מקדונלד'ס במזרח התיכון.
דרך עצמאית ולא מתרפסת, דרך של עמידה איתנה ומלחמת השמד מול האיסלם ולא התקפלות וגמגום מול כל שטות מבית היוצר של גייסות מוחמד.
אז ורק אז, יהיה לנו עתיד כמדינה בטירוף המערכות האוחז את כל יושבי כדור הארץ.

לבסוף אסכם במילים של גנרל דגול (דאגלס מקארת'ור): "אין ולו מקרה אחד בהיסטוריה, בו התבוסתנות לא גבתה מחיר אכזר מן התבוסתן", שאלת השאלות שעל כל אחד לשאול את עצמו: האם גם אנחנו כאלה???

מקורות:
1.)   נתיב- כתב עת למחשבה ומדיניות.
2.)   האיסלם, מה השתשבש? – מאת פרופ' ברנארד  לואיס.
3.)   סעודיה, הסטוריה- סרט דוקומנטרי בהפקת ה-BBC.
4.)   דברי פרופ' מרטין גילברט, הביוגרף של וינסטון צ'רצ'יל בסרט הדוקומנטרי- "אובססיה, מלחמתו של האיסלם הרדיקלי במערב".
5.)   http://www.omedia.co.il, אומדיה, אתר על בטחון פוליטיקה ותקשורת במבט מאוזן.
6.)   http://www.jihadwatch.org, אתר שנותן סקירה על המתרחש בעולם אקטואלית והסטורית, על הג'יהאד.

אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.