כתב נושא: ערבי שכל הנראה בעד ישראל  (נקרא 5411 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק NatiMan

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • פלסטין = השקר של המאה ה20+ המאה 21
    • שמעתי שלא רוצים לתת לחיים להיכנס לארצנו הקטנה והפורחת תעשו לי טובה וכנסו לפה
ערבי שכל הנראה בעד ישראל
« ב- : אוגוסט 14, 2009, 08:37:15 »
מצאתי את הסרטון הזה ממש במקרה, זה סרטון שערבי הכין ובו הוא מתנגד לחמאס והוא בעד ישראל והוא גם נגד קיומו של עם פלסטיני. איני יודע את שמו אבל תגידו לי מה דעתכם על הסרטון שהוא הכין.
משנת 1948 נוכח בארצנו הקטנה היפה והפורחת נגיף קטלני שניקרא "ערב" הנגיף מתפשט במהירות כבר מ1948 עד היום בארצנו כיום ניתן לעמיד שכמיליון אזרחים נגועים ויש חשש אדיר שזה יתפשט.

בימים אלו הימין האמיתי מציע לכם מרפא חד פעמי לנגיף. המרפא ניקרא "טרנספר" ביחרו בנו וקדמו אותנו וננצח יחד את האויב הערבי!

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
ערבי שכל הנראה בעד פת''ח יש''ו
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 14, 2009, 09:59:46 »
בס''ד

מדובר בסרט וידאו שאנשי אררגון חמ''ס יש''ו שר''י פורצים לתוך חתונה שבה שרו שירים של ארגון פת''ח יש''ו שר''י
 ורוצחים את כל מי שבדרכם והורסים את כל מה שמסביב !! האוייב הערבי הנאצי יש''ו המתקרא פת''ח יודע היטב שמבלי הצבא השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י לא יוכלו להביס את ארגון חמ''ס יש''ו שר''י הנתמך על ידי כל הארגונים של האוייב המוסלמי הנאצי בעולם כולו יש''ו שר''י !! ארגון פת''ח יש''ו שר''י משלם את מחיר הפיגועים הרצחניים שעשה כנגד יהודים יקרים חפים מפשע הי''ד !! את האוייב הערבי הנאצי יש''ו שר''י יש למגר מכל חלקי ארץ-הקודש תובב''א וללא הבחנה לאיזה ''ארגון'' הוא משתייך , מכיוון שהעויינות הרצחנית כלפי יהודים היא נחלתם של כלל בני האוייב הערבי הנאצי יש''ו ,והשימוש הציני בבקשה הזו להסתייע בצבא השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי בכדי לפתור את הסכסוך בינם לבין עצמם יש''ו שר''י ,ואכן האוייב הערבי הנאצי יש''ו מתנהג כמו חיות פרא כפי שהערבי הנוצרי הנאצי הזה  שר''י  אומר !!

הגולה בארץ  :)
« עריכה אחרונה: אוגוסט 16, 2009, 08:51:25 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק therealyemini

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
ערבי שכל הנראה בעד ישראל
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 14, 2009, 11:47:03 »
כע אחי הוא סבבה אני מדבר איתו מדי פעם

מנותק ימני חילוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • רק טרנספר יביא שלום
ערבי שכל הנראה בעד ישראל
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 14, 2009, 12:25:44 »
הוא אכן תומך בישראל
ראש ממשלת בריטניה לשעבר ויליאם איוורט גלדסטון אמר בנאום בבית הפרלמנט הבריטי בעודו מחזיק את הקוראן: "כל עוד הספר הזה קיים לא ישרור שלום בעולם"

מנותק NatiMan

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
ערבי שכל הנראה בעד ישראל
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 14, 2009, 12:36:17 »
אוקי,
אז תגידו לי גם מה דעתכם על הבחור הזה

משנת 1948 נוכח בארצנו הקטנה היפה והפורחת נגיף קטלני שניקרא "ערב" הנגיף מתפשט במהירות כבר מ1948 עד היום בארצנו כיום ניתן לעמיד שכמיליון אזרחים נגועים ויש חשש אדיר שזה יתפשט.

בימים אלו הימין האמיתי מציע לכם מרפא חד פעמי לנגיף. המרפא ניקרא "טרנספר" ביחרו בנו וקדמו אותנו וננצח יחד את האויב הערבי!

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
ערבי שכל הנראה בעד ישראל
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 14, 2009, 13:18:58 »
חמוד.

למרות שהוא מנסה להתחזות אלי....  :o

(בסרט השני)

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ערבי שכל הנראה בעד ישראל
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 14, 2009, 13:24:41 »
הקריין בוידאו הוא ערבי שהתנצר וחי במערב. הוא שונא את האיסלאם ואת התרבות המפגרת והאכזרית שהוא מייצר. אני לא בטוח שהתמיכה שלו בישראל נובעת ממוסר בלבד, אבל בכל מקרה הוא תומך בישראל נגד המוסלמים.

מנותק ראש פתוח

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך, ואידך זיל גמור.
ערבי שכל הנראה בעד ישראל
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 14, 2009, 14:30:00 »
סרטון תעמולה טובמאוד :)

מנותק NatiMan

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
ערבי שכל הנראה בעד ישראל
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 14, 2009, 15:02:46 »
סרטון תעמולה טובמאוד :)

אשמח עם תרחיב למה אתה מתכוון "סרטון תעמולה טוב מאד"...

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
ערבי שכל הנראה בעד ישראל
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 14, 2009, 15:19:41 »
בס''ד

הוא כן תומך בישראל. הוא אומר שהמוסלמים הם הצבועים ביותר שבעולם. הוא גם אומר שאין "פלסטין", ושלא הייתה מדינת "פלסטין" אי פעם בהיסטוריה. והוא קורא לנשים המוסלמיות "חיות" ששמחות כשלא מוסלמים חפים בפשע נרצחים.

בקיצור, הערבי הזה אומר מה שכל הפוליטיקאים הישראלים לא אומרים. כל הימין המזוייף לא מדבר ככה. ההפך: נתניהו, ליברמן, הליכוד, ישראל ביתנו, הבית היהודי (המפד''ל לשעבר), ש''ס, יהדות התורה (אגודת ישראל לשעבר) - כולם מוכנים לקבל מדינה "פלסטינית" בלב ליבה של ארץ ישראל.

רק אנחנו, הימין האמיתי, אומרים את האמת לעם ישראל.

מנותק NatiMan

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
ערבי שכל הנראה בעד ישראל
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 14, 2009, 16:07:04 »
בס''ד

הוא כן תומך בישראל. הוא אומר שהמוסלמים הם הצבועים ביותר שבעולם. הוא גם אומר שאין "פלסטין", ושלא הייתה מדינת "פלסטין" אי פעם בהיסטוריה. והוא קורא לנשים המוסלמיות "חיות" ששמחות כשלא מוסלמים חפים בפשע נרצחים.

בקיצור, הערבי הזה אומר מה שכל הפוליטיקאים הישראלים לא אומרים. כל הימין המזוייף לא מדבר ככה. ההפך: נתניהו, ליברמן, הליכוד, ישראל ביתנו, הבית היהודי (המפד''ל לשעבר), ש''ס, יהדות התורה (אגודת ישראל לשעבר) - כולם מוכנים לקבל מדינה "פלסטינית" בלב ליבה של ארץ ישראל.

רק אנחנו, הימין האמיתי, אומרים את האמת לעם ישראל.

כל הכבוד חיים!  O0

רק מזה אומר ימין מזויף????

ואני לא מבין איך כל הפוליטיקאים שלנו באמת מוכנים לקבל מדינה פלסטינית???? איכס מדינה פלסטינית כל כך מגעיל, כל כך לא תרבותי וכל כך טרוריסטי. ופלסטינאצים הם עם כל הסיפורים שלהם שהיה להם עם וכאלה כל מה שיש לי לומר להם זה שב"סקס והעיר הגדולה" יש יותר מציאות מהסיפורים שלהם על העם הלא קיים שלהם.

אשמח עם מישהו ירחיב לי על הערבי ההוא וגם יסבירו לי מזה אומר "ימין מזויף".

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
ערבי שכל הנראה בעד ישראל
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 15, 2009, 23:44:55 »
כל הכבוד חיים!  O0

רק מזה אומר ימין מזויף????

ואני לא מבין איך כל הפוליטיקאים שלנו באמת מוכנים לקבל מדינה פלסטינית???? איכס מדינה פלסטינית כל כך מגעיל, כל כך לא תרבותי וכל כך טרוריסטי. ופלסטינאצים הם עם כל הסיפורים שלהם שהיה להם עם וכאלה כל מה שיש לי לומר להם זה שב"סקס והעיר הגדולה" יש יותר מציאות מהסיפורים שלהם על העם הלא קיים שלהם.

אשמח עם מישהו ירחיב לי על הערבי ההוא וגם יסבירו לי מזה אומר "ימין מזויף".
בס''ד

ליהודי היקר NATIMAN הי''ו.

להלן כמה הסברים על הימין-המזוייף שר''י !

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2708908

ולהלן סרטון בשלושה חלקים:

ולהלן קצת אודות שלטון הערב-רב וסוכניו שר''י !

שבוע טוב ומבורך
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק NatiMan

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
ערבי שכל הנראה בעד ישראל
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 16, 2009, 06:42:33 »
בס''ד

ליהודי היקר NATIMAN הי''ו.

להלן כמה הסברים על הימין-המזוייף שר''י !

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2708908

ולהלן סרטון בשלושה חלקים:

ולהלן קצת אודות שלטון הערב-רב וסוכניו שר''י !

שבוע טוב ומבורך

הגולה, תודה רבה לך :)

מנותק NatiMan

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
ערבי שכל הנראה בעד ישראל
« להגיב #13 ב- : אוגוסט 17, 2009, 08:12:42 »
היי חברים, מצאתי עוד סרטון של איזה אישה ערביה בשם "ופה סולטן" שכל הנראה גם היא בעד ישראלים תגידו לי מה דעתכם על זאת