0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
לדעתי אם יעלה הימין בארץ אז הגויים יסתכלו ויבינו את היהודים הם יכבדו אותנו לא יהיה להם שום אומץ לתקוף יהודים ודרך אגב אני ראשון שעניתי פה חחחח.....
כול היהודים שנימצאים בגלות צריכים לעלות לפה......
נכון אז בינתיים בגלות לדעתי צריך להקים ליגה להגנה יהודית גם באירופה(זה מסוכן אבל מאוד חשוב)צריך לעודד את היהודים באירופה להקים ליגה להגנה יהודית אני בטוח שהרבה רוצים בגלל המצב הנוכחי של המוסלמים שמשתלטים
ציטוט של: wakeupisrael על פברואר 25, 2007, 23:06:01נכון אז בינתיים בגלות לדעתי צריך להקים ליגה להגנה יהודית גם באירופה(זה מסוכן אבל מאוד חשוב)צריך לעודד את היהודים באירופה להקים ליגה להגנה יהודית אני בטוח שהרבה רוצים בגלל המצב הנוכחי של המוסלמים שמשתלטים זה ידרוש מאמץ עצום שהרבה מהם לא רוצים ולא יכולים לתת.וגם כסף רב.
ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 25, 2007, 23:16:12ציטוט של: wakeupisrael על פברואר 25, 2007, 23:06:01נכון אז בינתיים בגלות לדעתי צריך להקים ליגה להגנה יהודית גם באירופה(זה מסוכן אבל מאוד חשוב)צריך לעודד את היהודים באירופה להקים ליגה להגנה יהודית אני בטוח שהרבה רוצים בגלל המצב הנוכחי של המוסלמים שמשתלטים זה ידרוש מאמץ עצום שהרבה מהם לא רוצים ולא יכולים לתת.וגם כסף רב.כן אבל עובדה שזה הצליח בארה"ב היהודים באירופה פשוט לא יודעים מה זה גאווה יהודית הם כבר משוכנעים שהיהודי זה החמור של האירופאי צריך להגיד להם היהודי זה לא חמור של אף אחד וכל מי שחושב עלינו ככה אנחנו נזיק לו אנחנו נזיק לו מאוד זה הכוח פעם לו ממש הייתי גאה להיות יהודי כי רוב מה שלימדו על היהודים זה סיפורים איך הם סבלו לכל אורך ההיסטוריה ולא עשו דבר בנדון אפילו לא נקמו נהייתי גאה יותר מאוחר כשלמדתי יותר על התנ"ך שם היהודים לא מרחמים על אף אחד ונהייתי ממש אבל ממש גאה כשראיתי את הסרט קשר התאומים וראיתי שם שיש כזה דבר ליגה להגנה יהודית
כוחה של התנועה עדיין לא התבסס בא"יוכבר קפצתם לאירופה?
ציטוט של: MiSs_DAnIeL על פברואר 26, 2007, 22:59:55כוחה של התנועה עדיין לא התבסס בא"יוכבר קפצתם לאירופה?הוא התכוון לכוח יהודי שיגן על יהודים באירופה.בלי שום קשר אלינו.
ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 26, 2007, 23:01:17ציטוט של: MiSs_DAnIeL על פברואר 26, 2007, 22:59:55כוחה של התנועה עדיין לא התבסס בא"יוכבר קפצתם לאירופה?הוא התכוון לכוח יהודי שיגן על יהודים באירופה.בלי שום קשר אלינו.בכלל אני לא מבינה את היהודים שגרים באירופהאדמת אירופה ספוגה בדם יהודים- איך זה שבגרמניה בפרט יש קהילות כל כך גדולות של יהודים?למה העם שלנו אף פעם לא לומד את הלקח??ושלא נדבר על ההתבוללות- זאת השואה הרוחנית של עם ישראל
ציטוט של: MiSs_DAnIeL על פברואר 26, 2007, 23:03:35ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 26, 2007, 23:01:17ציטוט של: MiSs_DAnIeL על פברואר 26, 2007, 22:59:55כוחה של התנועה עדיין לא התבסס בא"יוכבר קפצתם לאירופה?הוא התכוון לכוח יהודי שיגן על יהודים באירופה.בלי שום קשר אלינו.בכלל אני לא מבינה את היהודים שגרים באירופהאדמת אירופה ספוגה בדם יהודים- איך זה שבגרמניה בפרט יש קהילות כל כך גדולות של יהודים?למה העם שלנו אף פעם לא לומד את הלקח??ושלא נדבר על ההתבוללות- זאת השואה הרוחנית של עם ישראלמסכים איתך אבל לצערנו יש הודים שמעדיפים לחיות באירופה