כתב נושא: היהודים בגרמניה השתגעו! הם תומכים בספר של היטלר ורוצים שיהיה חוקי למרות שהוא לא  (נקרא 9711 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק סאי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • אל נקמות ה'
המועצה המרכזית של היהודים בגרמניה, בצעד חסר תקדים, החליטה לתמוך בהצעה לפרסם מחדש את "מיין קאמפף",
האוטוביוגרפיה של הצורר הנאצי, אדולף היטלר, שפרסומה הוצא מחוץ לחוק במדינה מאז סוף מלחמת העולם השנייה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3759549,00.html

"חוץ מהרוסים סמתי לב שכל האשכנזים היהודים הם פסיכים סמולנים"
הערת נץ:  לא נמאס כבר מההבלים ה"עדתיים" הללו? הגיע הזמן להפסיק עם השקרים הללו, העיוותים וההכללות המטופשות בנדון!!
« עריכה אחרונה: אוגוסט 13, 2009, 23:58:50 על ידי נץ וגאה בזה »

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
מה זה אמור להביע המשפט האחרון?

מנותק אהרון.א.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
המועצה המרכזית של היהודים בגרמניה, בצעד חסר תקדים, החליטה לתמוך בהצעה לפרסם מחדש את "מיין קאמפף",
האוטוביוגרפיה של הצורר הנאצי, אדולף היטלר, שפרסומה הוצא מחוץ לחוק במדינה מאז סוף מלחמת העולם השנייה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3759549,00.html

חוץ מהרוסים סמתי לב שכל האשכנזים היהודים הם פסיכים סמולנים
אני מציע לך שתחזור בך מהר מהמשפט האחרון....
בס"ד

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
חבר תתקן את המשפט האחרון ותתנצל.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

לא שמענו ממך המון זמן סאי לאיפה נעלמת לנו?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
סאי, לא הבנתי לאיזה מהדברים שנץ כתב התכוונת.

אתה יכול לפרט?

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
למה סתם להגיד אחי!
נכון שרובם אבל לא כולם!

מה עם נדיה מטר? היא גם אשכנזית... היא בלגית והיא ימנית

ומיכאל קליינר הוא גרמני והוא אחד הכי ימניים בארץ!
« עריכה אחרונה: אוגוסט 14, 2009, 06:34:06 על ידי ארץ ישראל השלמה »

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
סאי, לא הבנתי לאיזה מהדברים שנץ כתב התכוונת.

אתה יכול לפרט?
הוא לא הגיב לדברים שלי, זה אני ערכתי את ההודעה שלו בזה שהוספתי הערה שלי בתוך ההודעה שלו, והתייחסתי למשפט האחרון שלו.
זה כלי שבדרך כלל לא נהוג להשתמש בו, אלא במקרים מיוחדים, וזה עונה להגדרה הזו.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק therealyemini

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חלאס מזה הערות המפגות האלה לגבי מוצא
לפעמים אני רואה יהודי יורד על יהודי אחר על המוצא שלו באלי לפרק אותו חלאס
כולנו יהודים כולנו בול אותו דבר חוץ מהמשאלנים הצרי אבחנה האלה

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מדובר בהוצאה גרמנית של מיין קאמפף אשר תכלול הערות והבהרות. היהודים שם תומכים בהוצאה הזו מנימוק שממילא לכל אחד יש גישה לספר הזה באינטרנט וגם דרך השוק השחור. אם כבר מישהו קורא את הספר הזה מוטב שיקרא את המהדורה המוצעת. אני נוטה להסכים עם הגישה הזאת.

מנותק סאי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • אל נקמות ה'
אהלן.
ואללה חברה לא הבנתם התכוונתי ליהודים שלא ישראלים!!! למה אתם סתם יוצאים עליי?  :old_embarrassed:

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אהלן.
ואללה חברה לא הבנתם התכוונתי ליהודים שלא ישראלים!!! למה אתם סתם יוצאים עליי?  :old_embarrassed:

בס''ד

כי אמרת "אשכנזים". אתה יהודי טוב ואני מאמין שאתה לא נגד יהודים בגלל העדה שלהם חס וחלילה. אבל לא כדאי לומר דבר כזה שנראה כהתקפה על אחינו האשכנזים ח''ו.

אם היית תוקף את היהודים שגרים בגרמניה, הייתי מסכים איתך. אני לא מבין איך יהודי יכול לגור בגרמניה אחרי מה שהגרמנים ימח שמם וזכרם עשו לנו בשואה. אני גם הייתי מסכים איתך אם היית תוקף את יהודי ארה''ב שהצביעו לברק חוסיין אובמה יש''ו. אבל ברגע שאמרת "אשכנזים", עשית טעות גדולה. כי זה לא עניין של אשכנזים או מזרחיים.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

סאי הוא יהודי טוב והוא לא התכוון ליפגוע חס ושלום. בפורום הזה, כולנו לומדים אחד מהשני.

אני בטוח שלא היו לסאי כוונות רעות.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
המועצה היהודית בגרמניה או בשמה האמיתי-"קאפו".
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס''ד

כי אמרת "אשכנזים". אתה יהודי טוב ואני מאמין שאתה לא נגד יהודים בגלל העדה שלהם חס וחלילה. אבל לא כדאי לומר דבר כזה שנראה כהתקפה על אחינו האשכנזים ח''ו.

אם היית תוקף את היהודים שגרים בגרמניה, הייתי מסכים איתך. אני לא מבין איך יהודי יכול לגור בגרמניה אחרי מה שהגרמנים ימח שמם וזכרם עשו לנו בשואה. אני גם הייתי מסכים איתך אם היית תוקף את יהודי ארה''ב שהצביעו לברק חוסיין אובמה יש''ו. אבל ברגע שאמרת "אשכנזים", עשית טעות גדולה. כי זה לא עניין של אשכנזים או מזרחיים.

נכון שאתה בעיקרון רוצה לסיים את השיחה על העדות אבל חשוב שידעו שהאשכנזים מתחלקים ל2 קבוצות האחת-היהודים, והשניה-כוזרים שהיתגיירו במהלך הגלות כדיי לחיות חיים נוחים יותר מאשר בשבט הברברי שלהם הם אלה שעושים את הבעיות הם אלה שהתבוללו בגלות וגרמו לנו את כל הצרות במשך הגלות.

אז נכון לא יפה להגיד אשכנזים אבל חשוב שידעו את האמת כמו שהאתר הזה דוגל באמת!

מנותק 2shpatz

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • קוה אל ה', חזק ואמץ ליבך וקוה אל ה'
נכון שאתה בעיקרון רוצה לסיים את השיחה על העדות אבל חשוב שידעו שהאשכנזים מתחלקים ל2 קבוצות האחת-היהודים, והשניה-כוזרים שהיתגיירו במהלך הגלות כדיי לחיות חיים נוחים יותר מאשר בשבט הברברי שלהם הם אלה שעושים את הבעיות הם אלה שהתבוללו בגלות וגרמו לנו את כל הצרות במשך הגלות.

אהה, הרב שאנו הולכים בדרכו זה כהנא לא ביטר
ערבי טוב זה ערבי עם עט!!!
"ברוך אתה ה' המעריב ערבים" (;

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אגב באחד הטוקבקים כתבו משהו נכון

על מנת לא לשכוח את הרוע לא צריך את מיין קאף כשיש את הקוראן

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אהה, הרב שאנו הולכים בדרכו זה כהנא לא ביטר

מה הקשר לא הבנתי

ותסלח לי על חוסר ההשכלה

מנותק 2shpatz

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • קוה אל ה', חזק ואמץ ליבך וקוה אל ה'
מה הקשר לא הבנתי

ותסלח לי על חוסר ההשכלה

אבי ביטר תמיד מזכיר ואומר בכל מקום הכוזרים האלה הכוזרים האלה ובשבילו כל האשכנזים כוזרים
ורוצים לרעתו
אם זה כן נכון אז זה ממש קומץ קטן כי את ההיסטוריה שלנו אנחנו מכירים ואנחנו יודעים מאיפה הגענו
ערבי טוב זה ערבי עם עט!!!
"ברוך אתה ה' המעריב ערבים" (;

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
זה בהחלט נכון תיכנס לכל אתר מידע היסטורי רגיל(חילוני)ותמצא למרות שברמת העיקרון הם אלה שצריכים להסתיר את זה

לדוגמא:http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%D7%95%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9D

תקרא את הפרק העוסק בהייתגיירות הכוזרים ושניי פרקים מתחת לזה תמצא את הקשר הגני של של היהודים הכוזרים בימנו

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

בס''ד

זה לא נכון. זה מה שכל האנטישמים אומרים.

א. רק השכבה העליונה של הכוזרים התגיירו. זה לא היה מספר גדול של מתגיירים. זה לא שייך ל99% מהאשכנזים. וגם היו מתגיירים בין המזרחיים.

ב. יתרה מזו, גר הוא יהודי ואסור להזכיר שהוא גר. הכמות הקטנה של כוזרים שהתגיירו הפכו ליהודים ואין שום הוכחה שהם גרמו לעם ישראל בעיות.

ג. שונאי ישראל אומרים שהאשכנזים הם כוזרים כדי לטעון שרוב היהודים שעלו לארץ ישראל הם לא יהודים אמיתיים, ולכן אין להם זכות להיות ב"פלסטין". זה מה שהערבים הנאצים אומרים, זה מה שהאנטישמים אומרים, וזה מה שבוגדים יהודונים שמתנגדים לקיומה של מדינת ישראל אומרים. זה התחיל עם הספר השיקרי של ארטור קוסטלר יש''ו, יהודון שאמר שאין ליהודים זכות למדינה ב"פלסטין". שמו של הספר שלו הוא "השבט השלוש עשרה".

ד. אנו עם אחד. אין הבדל אמיתי בין אשכנזים ומזרחיים. יש לכולנו נשמה יהודית, כולנו עם נבחר, כולנו אחים.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

היו מיליוני יהודים אשכנזים באירופה. לומר שהרבה מהם כוזרים זה פשוט שקר. שוב זוהי הטענה של הערבים וכל האנטישמים.

מנותק פופאי2

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
בס''ד

סאי הוא יהודי טוב והוא לא התכוון ליפגוע חס ושלום. בפורום הזה, כולנו לומדים אחד מהשני.

אני בטוח שלא היו לסאי כוונות רעות.

חשבתי שאתה בעד גזענות? מה הבעיה בדברים הגזעניים שהוא אמר? זה בדיוק הנישה שלכם, לא?

« עריכה אחרונה: אוגוסט 18, 2009, 13:17:35 על ידי חיים בן_פסח »
מגיעה לנו הזכות לחיות בשלום! עכשיו!

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
ממש הקנטות זולות מר חופש הביטוי...