כתב נושא: לכל אלה שאמרו שאין התנשאות !  (נקרא 7512 פעמים)

0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק הפנתר השחור

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • הפנתרים השחורים # wil be back
לכל אלה שאמרו שאין התנשאות !
« ב- : אוגוסט 06, 2009, 16:55:45 »
כל אלה שאמרו שאין התנשאות:
אני אומר לכם יש![וזה מעצבן!] בציבור הרחב ובכלל מדינת ישראל[לצערי גם באתר הזה.. זה הגיע גם לפה] ותמיד יש תחושה שמרחפת באוויר שאפשר להתנשאות על מזרחיים וללמד אותם כביכול כמה דברים.. מה לעשות הממסד עשה "עבודה טובה" ויש מסרים סמוים רבים! שמובילים למחשבות רבות שאנחנו לא מבינים וששיטת המחשבה שלנו לא טובה בגלל שבאנו מארצות ערב..בואו נעזוב בצד את האפליה והגזענות לרגע אני מדבר על הדו שיח ועל התנשאות מובנת שרובכם בכלל לא שמים לב אליה !! שרבים מרשים לעצמם להתנהג ככה כי תמיד עולה מחשבה של "תראו איך הממסד התיחס אליהם ותראו מה הוא עשה להם איך הוא השפיל אותם" ואם אתם באמת יהודים טובים כמו שאתם אומרים אז הנה אני קורא לכם ואני ואומר תפסיקו אם זה בואו נתחיל לפחות באתר הזה בתקווה שהשינוי הזה יגלוש לשאר האנשים במדינה.. ולכל אלה שאמרו ואומרים שהממסד הפלה וקיפח גם ימנים. דתיים. מתנחלים.ניצולי השואה ורוסים. אז אני אומר המזרחים הם יותר מ50 אחוז! מכלל היהודים במדינה המתחנלים 3 אחוז ?ניצולי שואה 4 אחוז ? רוסים 25 אחוז? ולגבי הדתיים והימנים הממסד לא כל כך התאכזר אליהם ומקבלים אותם בלי דעות קדומות וסטיגמות כמו שאמרתי לחיים אז שוב אם אתם באמת יהודים טובים.. הפסיקו !!!
אם האריה ישאג מי לא ירא !!!

מנותק שמאלני_נאור

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • רבין צדק
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 06, 2009, 17:04:41 »
מי נתן לך רשות להגיב פה , מזרחי מלוכלך

עריכת המנהל גור-אריה: בכוונה אני לא מסיר את מה שהוא כותב כי אני רוצה ש-א. כולם יראו שהשמאל הוא גזען
מאד ולא אנחנו כפי שהוא מנסה לצייר בתשקורת, ו-ב. אני רוצה שכולם יבינו שלא האשכנזים גזענים אלא השמאלנים!
« עריכה אחרונה: אוגוסט 06, 2009, 19:30:22 על ידי גור-אריה »

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 06, 2009, 17:06:20 »
בס"ד
מי נתן לך רשות להגיב פה בוגד גוי מלוכלך אל תירד על המזרחיים ישמאלני דבע

מנותק הפנתר השחור

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 06, 2009, 17:06:38 »
מי נתן לך! רשות להגיב פה?! ----- !ויש לך מזל שאנחנו על גבי מחשב !
« עריכה אחרונה: אוגוסט 06, 2009, 17:24:13 על ידי אחים באמת »

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 06, 2009, 17:08:16 »
בס"ד
איזה התנשאות??? אז מה אם אתה אומר שיש? יש, נכון, אבל לא כמו מה שהיה. תביא הוכחות, תביא סטטיסטיקות, אני יכול לכתוב ספר יותר ארוך מזה על חייזרים מאפריקה, תאמין לי לא בעיה.
ולכל אלה שאמרו ואומרים שהממסד הפלה וקיפח גם ימנים. דתיים. מתנחלים.ניצולי השואה ורוסים. אז אני אומר
ציטוט
המזרחים הם יותר מ50 אחוז! מכלל היהודים במדינה המתחנלים 3 אחוז ?ניצולי שואה 4 אחוז ? רוסים 25 אחוז?
מה זה משנה כמה יש אותם? עובדה שהוא התאכזר אליהם וקיפח אותם רק בגלל היותם כאלה, מספר הניצולי שואה/רוסים/מתנחלים (שאגב אני מטיל ספק במספר שנתת) לא קשור בכלל לקיפוח שלהם. מה שאתה עושה עכשיו, בשונה ממה שיהודי אמיתי צריך לעשות, זה לאהוב את כ-ל העם! אתה כנראה אוהב רק את המזרחים, לפי מה שמובן מתגובותיך.
ציטוט
ולגבי הדתיים והימנים הממסד לא כל כך התאכזר אליהם ומקבלים אותם בלי דעות קדומות וסטיגמות כמו שאמרתי לחיים אז שוב אם אתם באמת יהודים טובים.. הפסיקו !!!
מקבלים אותם כ"פנאטים", "משוגעים", "פסיכים", "מפגרים", ומה לא. לא התאכזר אליהם? אז למה כל דעה ימנית מצונזרת? למה כמעט אין ח"כים ימניים? למה אין כמעט אוניברסיטה ימנית אחת? למה בג"ץ פותח תיק אישי (ולא בהכרח פלילי, והכוונה ברורה) נגד כל ימני שצובר כוח (כמו העוול שעשו לרב כהנא, לכ"ך, לכהנא חי ולכהניסטים בכלל)? למה נותנים להומואים לצעוד בכל רחבי הארץ על אף הפגיעה ברגשות הדתיים? עוד דוגמאות?

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 06, 2009, 17:13:49 »
בס"ד
הפנתר השחור תעשה "עריכה" בתגובה שרשמת מי נתן לך רשות להגיב פה ותמחק את הקללה שרשמת שם

מנותק הפנתר השחור

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 06, 2009, 17:14:45 »
למה? זה מה שהוא ?

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 06, 2009, 17:16:27 »
למה? זה מה שהוא ?
בס"ד
תעשה עריכה אסור לרשום קללות

מנותק הפנתר השחור

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 06, 2009, 17:17:31 »
בס"ד
תעשה עריכה אסור לרשום קללות
לשמאלני כזה מותר אחי  ;D

מנותק הפנתר השחור

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 06, 2009, 17:20:23 »
טוב הבנתי..

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 06, 2009, 17:22:14 »
לשמאלני כזה מותר אחי  ;D
בס"ד
אסור לרשום בפורום קללות לא משנה למי אתה רושם

מנותק wjw

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 06, 2009, 17:28:09 »
כל אלה שאמרו שאין התנשאות:
אני אומר לכם יש![וזה מעצבן!] בציבור הרחב ובכלל מדינת ישראל[לצערי גם באתר הזה.. זה הגיע גם לפה] ותמיד יש תחושה שמרחפת באוויר שאפשר להתנשאות על מזרחיים וללמד אותם כביכול כמה דברים.. מה לעשות הממסד עשה "עבודה טובה" ויש מסרים סמוים רבים! שמובילים למחשבות רבות שאנחנו לא מבינים וששיטת המחשבה שלנו לא טובה בגלל שבאנו מארצות ערב..בואו נעזוב בצד את האפליה והגזענות לרגע אני מדבר על הדו שיח ועל התנשאות מובנת שרובכם בכלל לא שמים לב אליה !! שרבים מרשים לעצמם להתנהג ככה כי תמיד עולה מחשבה של "תראו איך הממסד התיחס אליהם ותראו מה הוא עשה להם איך הוא השפיל אותם" ואם אתם באמת יהודים טובים כמו שאתם אומרים אז הנה אני קורא לכם ואני ואומר תפסיקו אם זה בואו נתחיל לפחות באתר הזה בתקווה שהשינוי הזה יגלוש לשאר האנשים במדינה.. ולכל אלה שאמרו ואומרים שהממסד הפלה וקיפח גם ימנים. דתיים. מתנחלים.ניצולי השואה ורוסים. אז אני אומר המזרחים הם יותר מ50 אחוז! מכלל היהודים במדינה המתחנלים 3 אחוז ?ניצולי שואה 4 אחוז ? רוסים 25 אחוז? ולגבי הדתיים והימנים הממסד לא כל כך התאכזר אליהם ומקבלים אותם בלי דעות קדומות וסטיגמות כמו שאמרתי לחיים אז שוב אם אתם באמת יהודים טובים.. הפסיקו !!!
בתור אשכנזי אני יכול להגיד לך משהו אחד אותי לא מענין אם אתה מרוקאי,תימני,פרסי וכל השאר אתה י'הודי זה מה שחשוב לי כולנו אחים ואסור לנו להסתכל על מוצאו של השני אלא להבין שלכולנו יש אבא אחד. אני גם נגד מה שעשו למזרחים לפני הקמת המדינה ובמהלכה אך אם נסתכל רק על זה לא נתקדם לשום מקום אנחנו צריכים ליצר בפורום הזה אהבת חינם ולא שנאת חינם כי נושא כזה מהר יכול להגיע לשנאת חינם.
שבת שלום!
אבא שבשמים אותך אנחנו אוהבים!

מנותק הפנתר השחור

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 06, 2009, 17:30:59 »
בתור אשכנזי אני יכול להגיד לך משהו אחד אותי לא מענין אם אתה מרוקאי,תימני,פרסי וכל השאר אתה י'הודי זה מה שחשוב לי כולנו אחים ואסור לנו להסתכל על מוצאו של השני אלא להבין שלכולנו יש אבא אחד. אני גם נגד מה שעשו למזרחים לפני הקמת המדינה ובמהלכה אך אם נסתכל רק על זה לא נתקדם לשום מקום אנחנו צריכים ליצר בפורום הזה אהבת חינם ולא שנאת חינם כי נושא כזה מהר יכול להגיע לשנאת חינם.
שבת שלום!
נושא כזה נועד ליצור אהבת חינם ! לא חלילה שנאת חינם ! אם תקרא היטב את דברי תבין שאהבת חינם זוהי כוונתי !
שבת שלום!

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #13 ב- : אוגוסט 06, 2009, 18:10:35 »
בס"ד
שוב פעם אתם מוציאים את השד העדתי מהבקבוק! >:( >:( >:( >:( >:(
די מספיקה אם זה כבר! זה נמאס! זה מפלג אותנו! כולנו יהודים שווים! עוצמתינו באיחוד כוחינו ולא בסכסכוך בין אשכנזיים וספרדים!
פנתר שחור תראה את התגובה של שמאלני "נאור" ותבין שהם מפלים לרעה כל יהודי אמיתי שאוהב את עמו וארצו!
השמאל עושה אפלייה נגד המזרחיים לא חברי התנועה והפורום שנמנים עם המחנה הלאומני ימני יהודי ממוצא אשכנזי!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : אוגוסט 06, 2009, 18:40:46 »
אמא שלך נותנת אישור למזרחיים להגיב פה, כל מזרחי שעושה לה טוב היא חותמת לו על אישור!
הבעיה היא שהכלבה מחלקת יותר מידי אישורים...

מנותק הפנתר השחור

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : אוגוסט 06, 2009, 18:43:30 »
בס"ד
שוב פעם אתם מוציאים את השד העדתי מהבקבוק! >:( >:( >:( >:( >:(
די מספיקה אם זה כבר! זה נמאס! זה מפלג אותנו! כולנו יהודים שווים! עוצמתינו באיחוד כוחינו ולא בסכסכוך בין אשכנזיים וספרדים!
פנתר שחור תראה את התגובה של שמאלני "נאור" ותבין שהם מפלים לרעה כל יהודי אמיתי שאוהב את עמו וארצו!
השמאל עושה אפלייה נגד המזרחיים לא חברי התנועה והפורום שנמנים עם המחנה הלאומני ימני יהודי ממוצא אשכנזי!
למה אתה קורא לזה "שד עדתי" למה זה שד תגיד לי זה שמתיחסים ליהודים בזלזול זה שד ?! לא.. זה חטא ואני מנסה לעזור ליהודים הללו להתגבר על החטא הזה ! בכלל  הכינוי הזה "השד העדתי" זה כינוי של שהשמאל וערב רב המציאו כדי לגרום לאלה שמזכירים את זה לא להזכיר את זה..אני לא מנסה לסכסכך! או לפלג אני מנסה ליישב סכסוכים ! לא ללבות אותם.. וכולנו יהודים שווים ?? לא נראה לי אני זה בדיוק מה שאני אומר פה שיש כאלה שלא מתיחסים לכולנו בצורה שווה !!!
« עריכה אחרונה: אוגוסט 06, 2009, 18:55:39 על ידי הפנתר השחור »

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #16 ב- : אוגוסט 06, 2009, 19:36:18 »
פנתר אתה מתבקש להפסיק!
ראשית אתה כותב דברים לא נכונים! אין קשר בין שנאת מזרחיים לאשכנזים! יש קשר בין השמאלנים ששונאים
את כל מי ששונה מהם, ואגב הימין האשכנזי קופח פי 100 מהמזרחיים!

אני מבקש ממך, אתה יוצר שנאה על לא כלום, זה שנאת חינם! אין התנשאות אשכנזית! יש התנשאות שמאלנית וראית
את ה"נבון" השמאלני שכתב על הימניים שהם חסרי השכלה, הוא בכלל לא אמר מזרחיים אלה ימניים.
אתה מתעקש לקרוא לזה אשכנזים ולמקופחים מזרחיים כשזה בכלל לא נכון! התקשורת לא אמרה מילה רעה נגד טלי פ(ח)טימה
שבגדה בעם ישראל למרות שהיא ספרדיה, רק בגלל שהיא בוגדת כמוהם.

הם שונאים מי ששונה מהם נקודה!

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : אוגוסט 06, 2009, 19:39:12 »
שבת שלום!
הייתה נותן לבת שלך נניח אם הייתה אבא להתחתן עם ספרדי לא איזה אשכנזי מכובד??

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : אוגוסט 06, 2009, 19:44:58 »
הייתה נותן לבת שלך נניח אם הייתה אבא להתחתן עם ספרדי לא איזה אשכנזי מכובד??
לא יודע מה לגביו, אבא שלי אשכנזי מלידה בן קיבוץ שמאלני קיצוני שינה את דעתו והפך ליהיות ימני בגיל צעיר
התחתן עם מרוקאית!(אמא שלי..) זוגות מעורבים יש בכל הארץ, דודה שלי מרוקאית התחתנה עם אשכנזי, ועוד מלא מקומות.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #19 ב- : אוגוסט 06, 2009, 19:46:46 »
לא יודע מה לגביו, אבא שלי אשכנזי מלידה בן קיבוץ שמאלני קיצוני שינה את דעתו והפך ליהיות ימני בגיל צעיר
התחתן עם מרוקאית!(אמא שלי..) זוגות מעורבים יש בכל הארץ, דודה שלי מרוקאית התחתנה עם אשכנזי, ועוד מלא מקומות.
לק"י
ברור אח זה לא אמרתי על כל כולם של האשכנזים אני אומר שלצערנו קיימת בכל זאת קבוצה שמתנהגת ככה.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #20 ב- : אוגוסט 06, 2009, 19:47:45 »
לק"י
ברור אח זה לא אמרתי על כל כולם של האשכנזים אני אומר שלצערנו קיימת בכל זאת קבוצה שמתנהגת ככה.
נכון ולקבוצה הזו אין קשר לאשכנזים! מדובר בשמאלנים לא באשכנזים תכניסו את זה למח ומהר.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #21 ב- : אוגוסט 06, 2009, 19:51:34 »
נכון ולקבוצה הזו אין קשר לאשכנזים! מדובר בשמאלנים לא באשכנזים תכניסו את זה למח ומהר.
טוב אחי קרה לזה ככה!
לא רוצה לעורר רוחות עכשיו בפורום שפה אני מקוה אין שום נגיעה למחלה הזאתי! :)
ב"ה. :dance:

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : אוגוסט 06, 2009, 19:58:49 »
טוב אחי קרה לזה ככה!
לא רוצה לעורר רוחות עכשיו בפורום שפה אני מקוה אין שום נגיעה למחלה הזאתי! :)
ב"ה. :dance:
אני לא קורא לזה ככה, זה פשוט ככה.

ויש את הנגיעה הזו כשמאלנים באים לכתוב בפורום.

מנותק הפנתר השחור

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #23 ב- : אוגוסט 06, 2009, 20:10:11 »
פנתר אתה מתבקש להפסיק!
ראשית אתה כותב דברים לא נכונים! אין קשר בין שנאת מזרחיים לאשכנזים! יש קשר בין השמאלנים ששונאים
את כל מי ששונה מהם, ואגב הימין האשכנזי קופח פי 100 מהמזרחיים!

אני מבקש ממך, אתה יוצר שנאה על לא כלום, זה שנאת חינם! אין התנשאות אשכנזית! יש התנשאות שמאלנית וראית
את ה"נבון" השמאלני שכתב על הימניים שהם חסרי השכלה, הוא בכלל לא אמר מזרחיים אלה ימניים.
אתה מתעקש לקרוא לזה אשכנזים ולמקופחים מזרחיים כשזה בכלל לא נכון! התקשורת לא אמרה מילה רעה נגד טלי פ(ח)טימה
שבגדה בעם ישראל למרות שהיא ספרדיה, רק בגלל שהיא בוגדת כמוהם.

הם שונאים מי ששונה מהם נקודה!
אתה מתעקש לקרוא לי אחד שמכליל שוב פעם לא דיברתי על האשכנזים ככלל אמרתי שיש קבוצה כזאת שסוחפת אחריה את כל האנשים במדינה להתנשאות מעלינו אתה לא מזרחי[אתה חצי זה לא נחשב]  אז אף פעם לא דיברו אליך בצורה שאמרתי ואתה לא מכיר! את סוג הדיבור הזה בגלל זה אתה לא מבין לליבי.. יש התנשאות אשכנזית ! כמו שאמרתי אתם לא שמים לב בכלל ! וכתבתי דברים נכונים ואמייתים שיש כאן במדינה ! וגם בכלל לא דיברתי על שנאת מזרחיים ! ואתה צודק יש התנשאות שמאלנית ! ושאר העם תופס על ההתנשאות השמאלנית הזאת טרמפ ומרשה לעצמו להתנשאות עלינו גם...

מנותק הפנתר השחור

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #24 ב- : אוגוסט 06, 2009, 20:17:54 »
אחי אני לא מאשים את כל האשכנזים אני רק אומר לך שקבוצה של אשכנזים המציאו את האפליה הגזענות והתנשאות שאני מדבר עליה והם ידעו איך לסחוף אחריהם את כל המדינה !