בס"ד
איזה התנשאות??? אז מה אם אתה אומר שיש? יש, נכון, אבל לא כמו מה שהיה. תביא הוכחות, תביא סטטיסטיקות, אני יכול לכתוב ספר יותר ארוך מזה על חייזרים מאפריקה, תאמין לי לא בעיה.
ולכל אלה שאמרו ואומרים שהממסד הפלה וקיפח גם ימנים. דתיים. מתנחלים.ניצולי השואה ורוסים. אז אני אומר
המזרחים הם יותר מ50 אחוז! מכלל היהודים במדינה המתחנלים 3 אחוז ?ניצולי שואה 4 אחוז ? רוסים 25 אחוז?
מה זה משנה כמה יש אותם? עובדה שהוא התאכזר אליהם וקיפח אותם רק בגלל היותם כאלה, מספר הניצולי שואה/רוסים/מתנחלים (שאגב אני מטיל ספק במספר שנתת) לא קשור בכלל לקיפוח שלהם. מה שאתה עושה עכשיו, בשונה ממה שיהודי אמיתי צריך לעשות, זה לאהוב את כ-ל העם! אתה כנראה אוהב רק את המזרחים, לפי מה שמובן מתגובותיך.
ולגבי הדתיים והימנים הממסד לא כל כך התאכזר אליהם ומקבלים אותם בלי דעות קדומות וסטיגמות כמו שאמרתי לחיים אז שוב אם אתם באמת יהודים טובים.. הפסיקו !!!
מקבלים אותם כ"פנאטים", "משוגעים", "פסיכים", "מפגרים", ומה לא. לא התאכזר אליהם? אז למה כל דעה ימנית מצונזרת? למה כמעט אין ח"כים ימניים? למה אין כמעט אוניברסיטה ימנית אחת? למה בג"ץ פותח תיק אישי (ולא בהכרח פלילי, והכוונה ברורה) נגד כל ימני שצובר כוח (כמו העוול שעשו לרב כהנא, לכ"ך, לכהנא חי ולכהניסטים בכלל)? למה נותנים להומואים לצעוד בכל רחבי הארץ על אף הפגיעה ברגשות הדתיים? עוד דוגמאות?