כתב נושא: תשובותי לדניס, ביתר לעד, רן, משה92, הפנתר השחור, צלהר, אף35  (נקרא 2644 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

שאלה מדניס:
חיים שלום רב!
כידוע לך כשאהוד ברח כרה"מ,ברח מלבנון,הוא השאיר מאחור גם את חיילי צד"ל שהיו בעלי ברית חשובים של צה"ל במשך כל הנוכחות הישראלית בלבנון ולחמו עם צה"ל ביחד נגד האוייב הערבי הנאצי של חיזבאללה יש"ו שר"י.חיילי צד"ל נזנחו והופקרו לערבים בלבנון,וכאלו שעברו לישראל קיבלו מהממשלה יחס מזלזל ומתנשא...האם זה צודק להתייחס כך אליהם? כיצד הימין האמיתי היה מתייחס לאנשים אלו?
                                                                                                                      תודה רבה!
                                                                                                                          דניס.
תשובה:
שאלה מצויינת מחברנו היקר דניס הי''ו.
דניס, אתה צודק כמובן. חיילי צד''ל לחמו איתנו וסמכו עלינו, וממשלות ישראל בגדו בהם. זה אי צדק נורא.
ממשלת הימין האמיתי הייתה מתיחסת לחיילי צד''ל ומשפחותיהם בכבוד רב. הרבה מהם רצו ורוצים להגר לארה''ב ולמדינות אירופה. עלינו לעזור לאלה שרוצים להגר. ויש אחרים שרוצים להשאר בארץ ישראל. עלינו לעזור להם לעשות זאת בכבוד ובטחון. כשיש גוי שעוזר לנו, אנו חייבים להיות נאמנים לכל ידיד כזה. זוהי חובתנו המוסרית.
אני מודה לך דניס.
« עריכה אחרונה: אוגוסט 05, 2009, 21:04:56 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
תשובותי לדניס
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 05, 2009, 16:01:51 »
מסכנים, ברחו מביתם כמו כלבים בחסות אהוד ברדעק  :old_cry:

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
תשובותי לדניס
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 05, 2009, 16:02:42 »
בס"ד
רק מראה כמה לא ניתן לסמוך על השלטון הקומוניסטי במדינת ישראל כבעל ברית, בשום צורה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
תשובותי לדניס, ביתר לעד
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 05, 2009, 16:17:43 »
בס''ד

שאלה מביתר-לעד:
חיים היקר שלום רב!
בוגדיי שלום עכשיו מפגינים נגד גירוש הפליטים הסודנים ימח שמם וזכרם בגירוש ב2005 הם לא הפגינו
אני רוצה לשאול אותך מה אתה חושב עליהם?
ועוד שאלה האם זה נכון שכל מי שנתן יד בגירוש ה' ינקום בו ?
ככה שמעתי והראשון הוא אריק שרון ימח שמו וזכרו
זו שאלתי לשבוע הזה אל תשים לב לשאלות שמעל ל2 השאלות שלי שמעל תענה רק על זה.

תשובה:
שאלות חשובות מאוד מחברנו המצויין ביתר-לעד.
ה"פליטים" מסודן הם לא פליטים אמיתיים שבורחים מרדיפה פוליטית. הם סתם אפריקנים שעולים לארץ ישראל כדי לקבל עבודה. אלפי אפריקנים שחורים עולים לארץ ישראל כל שנה כעת, וזה מסכן את הצביון היהודי של המדינה.
אני גר כאן בגלות הארורה בעל כורחי עם הרבה שחורים מאפריקה. יש אולי 40 מיליון שחורים אפריקנים בארה''ב. הם מבצעים את הרוב המכריע של הפשע, הם הורסים עירים שלמות, ולמרות שהיהודים פה תומכים בהם, השחורים מאוד אנטישמיים כי הם מקנאים ביהודים.
לתת אלפים כאלה לעלות לארץ ישראל כל שנה, זו עוד דוגמה של הטירוף ההתאבדותי של הערב רב שמשתלט בארץ ישראל. יש לנו כבר מיליוני ערבים נאצים בארץ ישראל. בנוסף לכך, האם אנו צריכים אלפי שחורים אפריקנים, שהרבה מהם מוסלמים?
חייבים לגרש את האפריקנים האלה מייד, וצריך להורות לחיילינו לירות למוות בכל אדם שמנסה לעבור את גבולנו באופן בלתי חוקי.

לגבי אלה שהצטרפו בגירוש של אחינו מגוש קטיף וצפון השומרון, זה היה פשע בלתי נסלח ובגידה בעם ישראל וארץ ישראל ותורת ישראל. אנו רואים איך הקב''ה מתחיל להעניש את הבוגדים שביצעו את הפשע הזה. אין מחילה על חילול השם כל כך חמור. כל מה שהבוגדים האלה מקבלים עכשיו בעולם הזה, זה כלום לעומת מה שהם עדיין יקבלו בעולם הבא.
מי שמגרש יהודים מאדמתם בעולם הזה, בסוף מגרש את עצמו מחיי הנצח בעולם הבא!
אני מאוד מודה לך ביתר לעד.

« עריכה אחרונה: אוגוסט 05, 2009, 16:31:45 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
תשובותי לדניס, ביתר לעד
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 05, 2009, 16:42:34 »
בס''ד

שאלה מרן הכהניסט, חבר יקר של הפורום:
שוב שלום לידידי היקר חיים בן-פסח הי"ו והפעם הרצה לשאול אותך:האם אתה סובל מהטרדות ואיומים של ערבים מוסלמים נאצים יש"ו-שר"י ושל כל מיני אנטישמים ונאצים למיניהם? ואם כן איך אתה מגיב להם?

תשובה:
תודה על השאלה, רן.
אני מקבל אין ספור איומים במשך הרבה שנים כבר. התרגלתי. זה חלק מהתפקיד שלי. זה לא מרתיע אותי במאומה. הקב''ה הוא המכריע. זמן רב כבר, זה לא מפריע לי אפילו. אני רק ממשיך בעבודתי.
אני מודה לך מאוד, רן.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
תשובותי לדניס, ביתר לעד, רן
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 05, 2009, 16:49:56 »
בס"ד
תודה רבה חיים על התשובה

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
תשובותי לדניס, ביתר לעד, רן
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 05, 2009, 18:29:09 »
בס''ד

שאלה מחברנו היקר משה92:
שלום, חיים היקר.
כשנהיה בשילטון, נעודד את רוב הערבים להגר, אבל לא נעודד את הערבים הטובים ונאמנים שיוצאים מהכלל להגר. איך אנחנו נדע איזה ערבים לא לעודד להגר?

תשובה:
שאלה מצויינת.
יש לנו מצב של מלחמה ממושכת עם הערבים והמוסלמים שרוצים להשמיד אותנו. לפי סקרים ערביים, 97% מערביי ארץ ישראל תומכים בחיזבאללה למשל (סקר של NEAR EAST CONSULTING מקייץ 2006).
אבל יש מעט מאוד ערבים שהם יוצאים מין הכלל והם לא שונאים אותנו. שוב, זה מספר קטן מאוד של ערבים בודדים.
כשיש לנו מלחמה עם עם כמו העם הערבי, אנו חייבים להניח שהערבים הם האוייב אלא אם הם מוכיחים שהם יוצאים מין הכלל. אם יש ערבי שרוצה להשאר בארץ ישראל, עליו להוכיח שהוא לא אוייב. אם יש ערבי ששירת בצה''ל או שעזר למדינה בדרך אחרת, הוא לא יהיה חלק מהתוכנית שלנו לעודד הגירה ערבית.
אני מודה לך מאוד, משה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
תשובותי לדניס, ביתר לעד, רן, משה92, הפנתר השחור,
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 05, 2009, 19:05:25 »
בס''ד

שאלה מהפנתר השחור:
חיים שלום
יש לי הצעה לשיפור ושידרוג הימין האמיתי
דבר ראשון אתה צריך למקד את כל הזעם ודברים אל האנשים זה על שנאת החינם והאפליה והדיכוי העמוק נגד המזרחיים ולעזוב את נושא הערבים בצד כי הערבים הם נושא אחד הקדוש ברוך הוא יודע למה הערבים עדיין חיים בינינו וזה נושא שיפתר בשניה אם רק נרצה לעומת זאת הממסד עשה מקרה קין והבל למזרחים במישור הכלכלי והרוחני ולכן אתה צריך למקד את כל האתר הזה לנושא הזה זה יעלה לנו פלאי את מספר החברים ויקדם אותנו לאפשרות להיות מפלגה של ממש אגב אני הייתי שמח להיות מספר 2 בבוא היום.

תשובה:
תודה על ההצעה.
אני מסכים איתך שאי הצדק שנעשה למזרחיים הוא נושא חשוב מאוד. אבל גם נעשה אי צדק איום לרוסים, לדתיים, למתנחלים, לימניים, ולניצולי השואה. כי הערב רב הבולשביקי שמשתלט על ארץ ישראל הוא צירוף של יהודונים מתבוללים שמתביישים מלהיות יהודים ושפשוט שונאים את כל היהודים הטובים. הם שנאו את המזרחיים במיוחד כי המזרחיים שעלו לארץ ישראל היו צדיקים - הם היו שומרי מצוות, ציונים אמיתיים ופטריוטים מלאי אהבת עם ישראל, ארץ ישראל ותורת ישראל. הסוציאליסטים של הערב רב חשבו שהמזרחיים הם סתם "אספסוף פרימיטיבי" ושצריך להפוך את המזרחיים לעבדים כדי לנצל אותם. וזה מה שהרשעים האלה עשו. כשיום יבוא בע''ה ואנו נהיה בשלטון, ניקח את הכוח מהערב רב וניתן אותו לכל היהודים הטובים שהיו מקופחים - המזרחיים, הרוסים, הימניים, הדתיים, המתנחלים, וצאצאי ניצולי השואה.
אבל לגבי הצעתך, אנו לא יכולים להתעלם מכל הבעיות האחרות שמסכנות את עם ישראל. אנו חייבים להגן על עם ישראל כמיטב יכולתנו. אחרת הערב רב הבוגדני יהרוס את כל המדינה אם ניתן להם חס וחלילה.
אני מודה לך, פנתר.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

שאלה מימני חילוני:
לחיים היקר שלום
סתם שאלה של סקרנות.
מאיפה אתה יודע כל כך טוב עברית? גם לקרוא טוב, וגם לדבר טוב, הרי מעולם לא גרת בישראל, ואומנם כבר טענת שהעברית שלך על הפנים, אבל תרשה לי להפתיע אותך שבתור אחד שלא גר מעולם בישראל אני חושב שהעברית שלך מצוינת. ונכון שישראלים ברובם כן יודעים אנגלית ,אבל תסכים איתי שיותר קשה ללמוד עברית מאשר ללמוד אנגלית, שכן אנגלית זאת שפה ששומעים אותה בכל מקום , בשירים,  בתוכניות טלויזיה וכו"י.
בקיצור איך למדת עברית כל כך טוב?

תשובה:
תודה רבה ימני.
אינני חושב שהעברית שלי טובה. לעניות דעתי, העברית שלי עשויה להשתפר אך ורק כשאעלה לארץ ישראל סוף סוף בע''ה. כי כעת אני מוקף באנגלית פה בגלות הארורה, וזה לא מאפשר לי לשפר את העברית הקלוקלת שלי. אני מקווה שאחרי כמה שנים בארץ הקודש, אוכל לדבר כראוי.
לגבי שאלתך, למדתי עברית כי גדול דורנו הרב מאיר דוד כהנא זצוק''ל הי''ד לימד אותנו שעל כל יהודי להיות דובר השפה הקדושה שלנו. אז החלטתי ללמד את עצמי עם סיפרי דיקדוק ועם קריאה בעיקר. כשהייתי צעיר קראתי בכל רגע פנוי שהיה לי. ככה למדתי את המעט שאני יודע.
אני מודה לך, ימני חילוני.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
תשובותי לדניס, ביתר לעד, רן, משה92, הפנתר השחור
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 05, 2009, 20:25:00 »
בס''ד

שאלה מצלהר:
שלום רב חיים,

האם אתה מכיר בעובדה שירדן היא מדינה ערבית פלסטינאית לכל עניין ודבר ? לדעתי בכל פעם שאתה מזכיר את ירדן אתה מציין שזו מדינה לא חוקית על אדמת א"י, אבל לדעתי יותר חשוב לצורך העניין להדגיש שזו מדינה ערבית פלשתינית שגדולה פי 4 ממדינת ישראל. הערבים טוענים שאין למליוני הפליטים הפלשתינים לאן ללכת- אז זהו שיש להם לאן ללכת.  ואם כבר מסכימים על כך שהעם הפלשתיני צריך להתמקם מחדש, אז המקום הכי סביר בעבורם הוא ירדן. קצת באותו עניין, מה לדעתך היה קורה לו ישראל הייתה מאפשרת לאש"פ להשטלת על ירדן ב1969 ? אני באופן אישי חושב שההצלה של השלטון ההאשמי בירדן הייתה מחדל חמור פי כמה מהמחדל של הממשלה ערב מלחמת יוה"כ.

נ.ב. אני קצת חולק על דעתך שאין עם פלשתינאי. אמנם השם שלו זו גניבה אירונית וכל כולו תוצר מלאכותי ומכוון של מדינות ערב, אבל המצב הוא שכיום יש אנשים שזו הזהות שלהם ולמרות שכל מה שהם מאמינים בו הוא שקר, הם מתמסרים לו בכל מעודם ומוכנים לרצוח ולהקריב חיים כולל של עצמם בשם הרעיון המעוות שלהם.

תשובה:
שאלה חשובה. תודה צלהר.
ירדן היא מדינה שנוצרה על ידי הבריטים ב1922 באופן בלתי חוקי לגמרי. "ירדן" היא חלק בלתי נפרד מארץ ישראל. אני לעולם לא אוותר על אף מילימטר או על אף גרגר של ארץ ישראל השלמה.
אני גם לא מסכים עם הטענה שזה יעיל לומר "ירדן היא המדינה הפלסטינית". ניסו לומר את זה במשך הרבה שנים וזה כישלון צרוב. אריק שרון תמיד אמר זאת. הרגע שאתה מכיר בעם "פלסטיני", הפסדת את הויכוח.
אתה אומר שירדן היא פי 4 ממדינת ישראל. נכון. אבל הרבה יותר חזק לומר שהעולם הערבי עם 22 מדינות הוא פי 600 ממדינת ישראל. יש לערבים כבר פי 600 ממה שיש ליהודים. ודורשים שהיהודים יוותרו עוד יותר? זה הרבה יותר חזק לומר זאת וזו האמת. מעולם לא נתנו לנו הכהניסטים להציג את הנימוקים שלנו. אם היו נותנים לנו לעשות זאת, אני יודע כאמריקאי מנוסה בעימותים ציבוריים, שהנימוקים שלנו משכנעים.
הערבים בעצמם תמיד אמרו שאין עם "פלסטיני". עד היום יש מנהיגים ערבים שלפעמים מודים שכל זה בלוף גדול. למה לתת להם לעשות בלוף כזה?
הערבים בעצמם מסכימים שהנימוקים שלנו, של הכהניסטים, יותר מועילים - הרי הם רצחו את הרב מאיר כהנא ואמרו אז שהוא היה "היהודי הגדול" כי הוא היווה סכנה למטרה שלהם יותר מכל מנהיג יהודי אחר. למה הם לא ניסו לרצוח את אריק שרון, יצחק שמיר, בני בגין וכל האחרים שתמיד אמרו ש"ירדן היא המדינה הפלסטינית"?
אין פלסטינים או ירדנים או סורים או לבנונים - הערבים הם רק שבטים של רוצחים וגזלנים. זוהי האמת ההיסטורית וזה העולם היה מבין למרות שהעולם יהיה נגדנו בכל מקרה. אולם זה הכרחי שהעם שלנו ידע את האמת.
אני מודה לך, צלהר.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
תשובותי לדניס, ביתר לעד, רן, משה92, הפנתר השחור, צלהר
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 05, 2009, 21:04:33 »
בס''ד

שאלה מאף35 לייטנינג:
שלום לידידי היקר חיים בן פסח הי"ו. רציתי לשאול אותך שאלה שקשורה לאשכולות שנפתחו בזמן האחרון, בתור ר"מ, איך היית מאחה או מרפא את הפצעים שנוצרו ע"י השלטון הקומוניסטי כדי לסכסך בין יהודים אחים יקרים ("עדות" למיניהן)? איך היית מפסיק את השנאה הבין-עדתית הזו?

תשובה:
שאלה חיונית. תודה אף35.
כידוע יש ערב רב של בולשביקים מתבוללים שמשתלטים על כל מוקדי הכוח של המדינה והחברה הישראלית. זאת אומרת, הם משתלטים על התשקורת, הבג''ץ, צה''ל, מערכת ה"חינוך", החברות הגדולות וכו'. הבוגדים השמאלניים האלה תמיד כופים את הדעות שלהם על העם, ואפילו כשהעם מצביע ימין, העם תמיד מקבל שמאל.
הערב רב המרושע הזה תמיד מנסה לפלג אותנו על בסיס עדתי, כי הם רוצים למנוע בכל מחיר שנתאחד נגדם.
עלינו להיות קול האמת שיחשוף מה שהערב רב עשה לנו ועושה לנו.
עלינו להיות קול הצדק שתמיד דורש סוף לקיפוח של המזרחיים, הרוסים, הימניים, הדתיים, המתנחלים וצאצאי ניצולי השואה - שכל המקופחים האלה הם לפחות 80% מהעם.
עלינו להיות קול של אהבת ישראל. "כל ישראל ערבים זה בזה". כשהייתי יו''ר של הליגה להגנה יהודית, בהרבה הפגנות למען אחינו מברה''מ, רוב המפגינים היו מזרחיים. ראיתי מזרחיים שנעצרו ונלחמו עם המשטרה כדי לפרסם את רדיפת אחינו ברוסיה. בשבילי זה היה עם נבחר, גוי קדוש ואור לעמים.
בע''ה יום יבוא ונבנה עם שלם כזה, עם אהבת ישראל ומסירות נפש, כי לדעתי כשכל ישראל באמת יהיה ערבים זה בזה, המשיח יבוא.
אני מאוד מודה לך, אף35.

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד
תודה רבה חיים!
 :dance: :) :dance:

מנותק הפנתר השחור

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • הפנתרים השחורים # wil be back
כן אבל חיים אתה חייב להבין המזרחים הם יותר מ50 אחוז! מהיהודים במדינה ואני בטוח שביום מן בימים שניקח את השלטון בעזרת השם מהערב רב המנוול תרצה אותם איתנו לא? לעומת זאת המתנחלים הם מה ? 4 אחוז מהיהודים במדינה הרוסים 25 אחוז ניצולי שואה גם 3 אחוז בנוגע לדתיים ולימנים אני לא בטוח שהממסד פגע בהם כל כך.. אחרי הכל הדעות של הציבור אליהם לא כאלה רעות.. ומקבלים אותם בלי דעות קדומות וסטיגמות לכן אני חושב שצריך לקדם את הציבור המזרחי לקדמת הבמה כי אני יודע גם מה הוא כוחו. וברגע שזה יקרה התמורה שנקבל תיהיה ענקית וגדולה ואני בטוח שיקומו מנהיגים רבים מהמזרחיים שיכולו לקדם אותנו ולעזור לנו באמת יום אחד לקחת את השלטון ולעזור לעם ישראל ולהביא את הגאולה אתה חייב להבין שהציבור המזרחי מפולג משוסע בגלל שהערב רב עשה לכולנו הפרד ומשול המצב כרגע מסובך למדי... וצריך לספר ליהודים הללו מה הערב רב עשה להם! כי יש ציבור גדול! שלא יודע בכלל שפגעו בו ככה אתה מבין.... יש אנשים שבטוחים שהם "נחותים" מהאשכנזים ושהם לא שווים הרבה. הם לא יודעים שאם רק ירצו יהיו טובים בהרבה מהממסד המושחת הזה...
תודה על התשובה מקווה שנתתי לך חומר למחשבה.. 
אם האריה ישאג מי לא ירא !!!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
תודה רבה חיים!  O0