כתב נושא: סרטון על היהודים המתיישבים (חלאס לקרוא להם מתנחלים)  (נקרא 1644 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק therealyemini

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *

סרטון ממש יפה
ידידה שלי בכתה ממנו
ותראו איזה אנשים ****** יש שם שעוד מקללים את המתיישבים והילדים שלנו שנרצחו

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אין הערכה!
שכל השמאלנים יצאו מהבועה שלהם מתלב-אביב יעברו רק חצי ממה שעברו התמנחלים ואחרי זה אני רוצה לשמוע מה הם יגידו!
ממש וכב למרות כל מה שהמתנחלים עברו כמה דם הם שילמו בשביל לחיות שמה שום דבר לא הצליח להזיז אותם ובסוף המדינה באה וגירשה את כולם! :'(

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אין הערכה!
שכל השמאלנים יצאו מהבועה שלהם מתלב-אביב יעברו רק חצי ממה שעברו התמנחלים ואחרי זה אני רוצה לשמוע מה הם יגידו!
ממש וכב למרות כל מה שהמתנחלים עברו כמה דם הם שילמו בשביל לחיות שמה שום דבר לא הצליח להזיז אותם ובסוף המדינה באה וגירשה את כולם! :'(
בס"ד
המדינה תעשה הכל לטובת הערבים בשביל שארה"ב יעריכו אותנו אבל בעצם כל הטובות האלה הממשלה לא מבינה שזה לא יעזור ערבי זה ערבי הוא תמיד ישנא את עם ישראל וירצה להשמיד אותנו לא משנה מה נגיד לו ומה נעשה לו
אפילו את השמאלנים הם שונאים ואפילו הם שונאים את עצמם שם בארצות ערב פשוט אין להם אהבה הם לא יודעים מזה אהבה הם יודעים רק איך להתאבד לעשות פיגועים והרצון להשמיד את העם היהודי,האיסלאם הנאצי מתפשט על כל העולם וחס וחלילה עם הם ימשיכו להתרבות בצורה הזאת שהם מתרבים אז כל מדינה שבעולם תחווה פיגועים ובמיוחד היהודים שבחו"ל ולכן הגויים צריכים לחשוב טוב מאד בקשר לעניין של האיסלאם עם הם אומרים שהאיסלאם מתפשט להם על המדינה וזה מסוכן אז למה הם לא עושים כלום עם זה?
טוב אפשר להבין כי יש להם את הכושי ימח שמו וזכרו ברק חוסיין אובמה

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד
ימח שמם וזכרם של כל אותם שרצים ערביים נאציים!
 >:( >:( >:( >:( >:( >:(