כתב נושא: סכסוך משפחתי שהגיע(כמעט) לאלימות פיזית  (נקרא 4340 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חברים,עלי לספר לכם לצערי מקרה עצוב שקרה לי היום במשרד עו"ד.אז ככה דודה שלי היתה שם עם בעלה,והיתי שם עם האחים שלי ואבא שלי.עכשיו אמא שלי נפטרה לפני 8 שנים בערך,ואמא שלה כלומר הסבתא נשארה שנתים לפניה ככה כשהסבתא נפטרה העיזבון שלה עבר לאמא שלי ז"א החלק שלה בדירה.עכשיו,עם דודה שלי לא דיברנו 8 שנים ואני מדבר איתכם על דודה ועל הילדים שלה הבני דודים שמגיל 0 עד בגרותנו פשוט כל יום שישי הינו מבקרים אחד אצל השני,עכשיו מסתבר שהדודה עשתה לנו תרגיל מסריח שהתגלה רק לפני חודשיים כאשר סבא שלי נפטר.דודה שלי והסבא(אבא של אמא) הלכו וחתמו בבנק על צוואה שביום שהוא ימות כל הבית וחשבונות הבנק שלו יעברו אליה בעוד שאנחנו לא קיבלנו אגורה.רק היום קיבל כל אחד מאיתנו צ'ק של כמה אלפי שקלים.ובאמצע הדיון התחילו האשמות קולניות בין אבא שלי לבעלה של הדודה,התחילו לקרוא אחד לשני "אדיוט" ובעלה קם ודפק על השולחן ואמר "אני יכסח אותו" ואח שלי גם קם והתחיל לקרוא לו "חלאה,תעזוב אותו,אל תיגע בו" ובעלה התחיל להגיד איפה הייתם 6 שנים,ואבא שלי התחיל להגיד לו "איפה אתם הייתם עשרים שנה,מתי אירחתם פעם את הילדים שלי לצהריים" ,לצערי הזכרון שלו קצר התארחנו אצלהם הרבה לצהרים ובכל זאת איכשהו הדיון התחיל הדדי,בכל זאת לראות את דודה שלך אחרי שבע שנים זה לא דבר קל אז אח שלי באמצע השיחה אמר לה "יש לך משהו להגיד לי ,לא דיברנו שמונה שנים אז היא אמרה לו אין לי מה להגיד לך אני לא כועסת עליך.ובחזרה שאחי הסיע אותי הוא אמר שהסבא ז"ל אבא של אמא ידע על מה הוא חותם אז אחי אמר בנסיעה עליו "הוא גם היה חלאה,שישרף".כואב הלב,חשבתי שדודה שלי שהיא השריד היחידי מהמשפחה של אמא עוד ישאר לי קשר עכשיו מסתבר שכנראה גם זה לא,אלא אם יום אחד הם יירגעו ויחיטו אולי להשלים
[gif[/img]

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
סכסוך משפחתי שהגיע(כמעט) לאלימות פיזית
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 02, 2009, 20:42:15 »
בס"ד
זה מקרה משפחתי ממש מצער אחי,אפילו לי, שאני לא קרוב משפחה שלך היה קשה לקרוא זאת,חבל מאוד ועצוב שהמשפחה שלך נגררה לסכסוך כזה..
יש מצב שתשלימו איכשהו?
אתם חייבים להשלים בסופו של דבר,אי אפשר להשאיר ככה את הענינים פתוחים באוויר,משפחה זה משפחה...
אולי תעשו פגישה משפחתיתי ותתחילו ליישב את העניינים ותשלימו,זאת הדרך היחידה....

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 02, 2009, 20:47:23 »
הבעיה היא שאח שלי אמר לי בדרך חזרה משפט תמוה כמו "הם אף פעם לא היו משפחה" בגלל שכביכול אחרי הפטירה של אמא הדודה נעלמה ולא באה והתענינה ושאלה אם אנחנו צריכים משהו,מה שהם עשו לנו זה פשוט תרגיל מסריח ,שנה אחרי שאמא שלי נפטרה אחותה ואבא שלה הלכו וחתמו על הצוואה הזאת שהכל יעברו לדודה ואנחנו לא נקבל כלום,רק עכשיו אחרי שבע שנים התגלה הדבר הזה
[gif[/img]

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 02, 2009, 20:56:52 »
בס"ד
אחי,אני מבין את הכעס שלך,גם לי היה במשפחה סיפור דומה,תעזוב את הדודה בנתיים בצד,תחשוב על הילדים של הדודה,בני דודים שלכם,תאמין שעוד כמה שנים טובות אתם אולי תיהיו זקוקים אחד לשני ולא שווה להיות מסוכסכים.תחשוב שלפני זה הייתם משפחה אחת גדולה ועכשיו תתפצלו לשתי משפחות זרות כאילו שאתם זרים,זה לא טוב...

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 02, 2009, 21:01:20 »
אנחנו מפוצלים כבר שמונה שנים!
שמונה שנים לא ראיתי את הילדים שלה ואני לא יודע מה קורה איתם,התחתנו,משהו,אין לי מושג
[gif[/img]

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 02, 2009, 21:03:47 »
בס"ד
אנחנו מפוצלים כבר שמונה שנים!
שמונה שנים לא ראיתי את הילדים שלה ואני לא יודע מה קורה איתם,התחתנו,משהו,אין לי מושג
ואחרי תקרית זאת היית רוצה לפתוח איתם דף חדש?

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 02, 2009, 21:05:10 »
בס"ד
עזוב אותך מסכסוכים אחי תשלימו וזהו השנאה הזאת במשפחה לא תוביל לשום מקום

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 02, 2009, 22:11:18 »
בס"ד
עזוב אותך מסכסוכים אחי תשלימו וזהו השנאה הזאת במשפחה לא תוביל לשום מקום
אחי שים לב מה הוא רשם שזה לא כל כך קל!

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 02, 2009, 22:13:44 »
אחי שים לב מה הוא רשם שזה לא כל כך קל!
בס"ד
אני יודע שזה לא קל לי יש דודה חיה באמריקה כבר 13 שנה ואני לא מדבר איתה רבנו פעם אז לפני שנתיים השלמנו זה היה פשוט שיחת טלפון עם ביקורה לארץ וזהו אבל עדיין 11 שנה לא דיברנו אני יודע שזה קשה רציתי להשלים איתה ממזמן ורק לפני שנתיים זה קרה

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 02, 2009, 22:37:11 »
משה, אני מצטער לשמוע על הסיפור הזה.  לצערי אני מכיר כאלה סיפורים רבים שמתעוררים בעקבות ירושה.

אני מקווה שבמרוצת הזמן תיישרו את ההדורים.

מנותק אהרון.א.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 02, 2009, 22:46:24 »
משה אני מאחל לך שתשכח מכל הצרות ותמצא כבר את הזיווג בשבילך ותקים בית יהודי בארץ הקודש ....
בס"ד

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 02, 2009, 23:05:30 »
משה, אני מצטער לשמוע על הסיפור הזה.  לצערי אני מכיר כאלה סיפורים רבים שמתעוררים בעקבות ירושה.

אני מקווה שבמרוצת הזמן תיישרו את ההדורים.
בס"ד
אני לצערי חוויתי הרבה אנשים שנפטרו ובגלל הירושה האחים לא דיברו ביניהם וניהיה סכסוך ביניהם