חברים,עלי לספר לכם לצערי מקרה עצוב שקרה לי היום במשרד עו"ד.אז ככה דודה שלי היתה שם עם בעלה,והיתי שם עם האחים שלי ואבא שלי.עכשיו אמא שלי נפטרה לפני 8 שנים בערך,ואמא שלה כלומר הסבתא נשארה שנתים לפניה ככה כשהסבתא נפטרה העיזבון שלה עבר לאמא שלי ז"א החלק שלה בדירה.עכשיו,עם דודה שלי לא דיברנו 8 שנים ואני מדבר איתכם על דודה ועל הילדים שלה הבני דודים שמגיל 0 עד בגרותנו פשוט כל יום שישי הינו מבקרים אחד אצל השני,עכשיו מסתבר שהדודה עשתה לנו תרגיל מסריח שהתגלה רק לפני חודשיים כאשר סבא שלי נפטר.דודה שלי והסבא(אבא של אמא) הלכו וחתמו בבנק על צוואה שביום שהוא ימות כל הבית וחשבונות הבנק שלו יעברו אליה בעוד שאנחנו לא קיבלנו אגורה.רק היום קיבל כל אחד מאיתנו צ'ק של כמה אלפי שקלים.ובאמצע הדיון התחילו האשמות קולניות בין אבא שלי לבעלה של הדודה,התחילו לקרוא אחד לשני "אדיוט" ובעלה קם ודפק על השולחן ואמר "אני יכסח אותו" ואח שלי גם קם והתחיל לקרוא לו "חלאה,תעזוב אותו,אל תיגע בו" ובעלה התחיל להגיד איפה הייתם 6 שנים,ואבא שלי התחיל להגיד לו "איפה אתם הייתם עשרים שנה,מתי אירחתם פעם את הילדים שלי לצהריים" ,לצערי הזכרון שלו קצר התארחנו אצלהם הרבה לצהרים ובכל זאת איכשהו הדיון התחיל הדדי,בכל זאת לראות את דודה שלך אחרי שבע שנים זה לא דבר קל אז אח שלי באמצע השיחה אמר לה "יש לך משהו להגיד לי ,לא דיברנו שמונה שנים אז היא אמרה לו אין לי מה להגיד לך אני לא כועסת עליך.ובחזרה שאחי הסיע אותי הוא אמר שהסבא ז"ל אבא של אמא ידע על מה הוא חותם אז אחי אמר בנסיעה עליו "הוא גם היה חלאה,שישרף".כואב הלב,חשבתי שדודה שלי שהיא השריד היחידי מהמשפחה של אמא עוד ישאר לי קשר עכשיו מסתבר שכנראה גם זה לא,אלא אם יום אחד הם יירגעו ויחיטו אולי להשלים